- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warzoz
senior tag
Halihó!
Nálam ugyanez a helyzet. Megvettem. Pénzt vonták, E-mail jött, underground nincs.
-
szallasi007
őstag
Nem tudom hogy megérte e de pl level 20 lila fegyvert vettem és tegnap lvl 27-28 környékén dobott jobbat, szerintem megérte
Más:
Viszont amit nagyon nem értek, van egy fegyver felrakva rá minden mód. Jön valami drop amit rosszabbnak ír, holott ha lecsupaszítom az éppen használt fegyverről az összes modot akkor meg a drop-polt cucc alap sebzése több. Próbáltam ezt az összehasonlításos dolgot de ott is beleszámolja a modokat. Van erre valami jobb megoldás vagy marad a papírra írom mennyi az adott fegyverem alap dps-e? -
grHawk
aktív tag
A fejlődési fázisban nagyon nincs értelme cuccokra költeni a pénzt - kivéve, ha outleveled valamelyik vagy stílusváltás az oka. A valódi szerepe a geareknek 30 után van, hiszen akkor már "hosszú távra" tervezhetsz. A max level alatt hamar kinövöd a cuccokat, nincs értelme kikölteni rá azt a pénzt, ami 5-10 szint alatt szedtél össze, hogy aztán az új cucc jó legyen 2 szintig. Ugyanez a helyzet a crafting itemekkel. Ajánlom mindenkinek hogy fejlessze fel a crafting itemeket: 5 zöld > 1 kék, 5 kék > 1 arany.
Megéri.
-
duvi
nagyúr
Én is fele-fele arányban adom el és szedem szét a cuccokat. Pontosabban a kékeket mind szétszedem és csak zöldtől lefelé adom el, amikért jobb pénzt ad a vendor. Szerintem kéktől felfelé nem szabad eladni, csak szétszedni, mivel ezekből már jobb cuccokat is lehet craftolni magasabb szinten.
-
Snip3r_HUN
addikt
Semmi figyelmeztetés nem volt. Pontosabban fél órával azután került ki a hír miután leálltak a szerverek, szép volt Ubisoft.
"The servers will shut down for a scheduled maintenance on Thursday, March 10 at 07:00 AM CET, 01:00 AM EST, (Wednesday, March 9) 10:00 PM PST.
Estimated downtime is approximately 2 hours." -
k-adi
nagyúr
(majdnem) MINDEN ubis játékhoz uplayes kliens kell mostanság. Ha steamen veszed akkor is indul a uplay. Ha uplayen veszed akkor is....
Ha uplay kódod van akkor uplay indul csak, de steamen hozzá lehet adni "nem steames játékként" a játék .exe-jét.
Ha steamen vetted akkor annyi a könnyebbség, hogy felismeri az .exe-t. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest