- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #42162 üzenetére
Senki sem kergettet el senkit! Egész egyszerűen kismilliószor leírni ugyanazt senkinek sincs kedve, főleg, hogy minden kezdő megtalálja az összes infót az összefoglalóban beleértve elég sok játékos nevét is akit fel tud venni uplayen!
Pont, hogy a Te időszakos ehhez hasonló cancer flame keltő posztjaid teljesen feleslegesek!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #42162 üzenetére
Senki nem lett elkergetve,egyszerűen csak az összefoglalóval kell kezdeni a dolgot...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #36110 üzenetére
Mivel mostanában inkább szólózok,ezért nem zavar ha többen vannak,rápróbálok vagy bejön vagy nem. Azt hogy akasztás közben 4-en rádmennek,annak mindenki áldozatául esik,ez van el kell fogadni. Amiket leírtál oké van ilyen de ezt nem kell általánosítani mindenkire...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #36108 üzenetére
Mi lenne ha a továbbiakban nem alpári stílusban próbálnál megnyilvánulni?
Gyere be DZ-be,nem kényszer a tarkón lövés.
Múltkor már elküldtek a fenébe hogy azért tart ott a játék mert így játszunk,ha szemből lövöm le az a baj,ha oldalról az a baj. Lehet ezt tagadni,de a DZ akkor is pvp terület.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #35639 üzenetére
Köszönöm! Talán egy kis reménysugár, hogy lehet "normálisan" is játszani majd igazi PvP-t
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #35637 üzenetére
Jól olvasom, ez csak a For Honour?
(#35633) Soulles
Nálam ezt:
Aki 200k körül csinált pontot, az tényleg csak ácsorgott, de kiváncsi lennék olyannak a véleményére, aki 400-500k körül teljesített, mert ehhez már folyamatosan jönnie kellett a moboknak és játékosoknak, és lehetőleg nem meghalni közben
Ma javítják, le lehet higgadni
Bárcsak az AC-val kapcsolatban lennének végre ilyen gyorsak -
Over567
aktív tag
válasz
vegitossj7 #35587 üzenetére
Itt AMD de Ubi forumon vegyesen Nvidia AMD emberkék jelentik a bajt. Érdekes a dolog. Mocskosul idegesít.
-
Lefty
addikt
válasz
vegitossj7 #35594 üzenetére
Az se baj ha karakterhez kotott csak legyen. Egyik karakter dps masik support. Ennek megfeleloen ket fele build csoportot hasznalok, nekem jo lenne igy.
-
válasz
vegitossj7 #35579 üzenetére
Improved the Last Stand matchmaking by increasing the priority of grouping you with other players from the same geographical region.
Tehát eddig nem volt benne ilyen
-
Edem05
őstag
válasz
vegitossj7 #35563 üzenetére
Főleg úgy nem élvezetes, hogy minden második játékos aki szembe jön velem deadeye+svd-t használ. Kezdem unni ezt a spawn halál dolgot
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vegitossj7 #35560 üzenetére
LS - ben normalizálva is van ahogy néztem minden érték a maximálisra van hozva, a talentek és statok adnak különbséget a gearek közt.
-
sixpak
nagyúr
válasz
vegitossj7 #35548 üzenetére
Ez nagyon jó hír, különösen az a része, hogy a PvE kap nagyobb hangsúlyt.
Számomra a multi része teljesen felejtős és ennek kapcsán meg is osztanám a személyes véleményemet: annak ellenére, hogy 90%-ban online multiplayer játékokkal tolom, itt kerülöm mint a büdös sz@rt.
Ennek több oka is van, az egyik, hogy a PvP összecsapások szinte kizárólag az adott játékos által alkalmazott fegyverek és felszerelések erősségetől függ, kisebb részben az okosan megválasztott csapattól, de a skill vagy taktika szinte teljesen háttérbe szorul.
Tisztában vagyok vele, hogy a megfelelő, ütőképes szett összegyűjtése sok időbe kerül és nem árt a szerencse sem hozzá.
Viszont ezzel elveszik a jó multiplayer varázsa.
A másik a rengeteg retardált kis pöcs, mondjuk DZ-ban....de ennek nem állok neki ismét, már néhányszor leírtam.
Szóval, nekem a Division szigorúan az egyedül vagy coop-ban mászkálásról szól, de a PvP helyzeteket messze elkerülve.
És ha így nézzük, akkor az egyik legjobb, ha nem a legjobb ilyen játék.
Én bármennyit kifizetek a későbbiekben érkező tartalmakért, ha tényleg nem PvP-re lesz kihegyezve. -
RazoR
veterán
válasz
Ezek az infók mindenkit érdekelnek szvsz!
-
micafighter
nagyúr
válasz
o/ engem érdekel
Köszi az infókat
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #34361 üzenetére
Tekintve, hogy megint eladják a meglévő szetteket újnak, miközben az AB-DE kombót megnyírbálják,mert fantázia, kreativitás, tesztelés NULLA, szerintem ellesznek az emberek megint egy darabig a képzeletbeli répával. Meg milyen vicces lesz a Last Stand csalókkal és glitcherekkel.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #34181 üzenetére
ez a kamu duma, hogy sony-ra meg MS-re várnak....3-4 nap alatt code review is lefut és visszajelzés is jön...ha ezen a héten hétfőn beadták volna, akkor pénteken zöld lámpát ad nekik MS...
jövő kedd akár jó is lehetne
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #34181 üzenetére
A heti ládákat csak a redditen láttam kiírva ez elhangzott?
Tehát mindkét heti a Survival-is ad majd exotic?
Köszönöm. -
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #34177 üzenetére
Ok...
1.6 date???ulnek rajta???
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #33464 üzenetére
Az én kérdésem nem bunfi ellen irányult,csupán arra reagáltam amit írt ezért is kérdeztem hogy akkor mit tehetünk (ha csalóba botlunk).
Béke.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32859 üzenetére
Akkor az ingyenes lesz?
Vagy csak nekem képzavar ez így a Nem lesz több fizetős DLC kijelentéssel?
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32851 üzenetére
És mi a helyzet a Year Two-val? Vagy Division 2 lesz? Vagy nem lesz semmi?
-
myckey
veterán
válasz
Ez kell a népnek, meg esetleg még a medvedisznóember jelmez is jöhetne!
A DLC-s rész az úgy rendben van, ha azt a rendszert követik, mint a rainbow-ban.
Bár kérdéses, meddig terveznek a játékkal.....életbe léptetik-e még itt is, mondjuk az év későbbi szakaszában, valamikor. -
TommyS_27
senior tag
válasz
ez bizony fontos... Nem is értem jópofa meg minden, de lenne mit csinálni a játékon ezek helyett.
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #32782 üzenetére
Mennyire van kihatással a játékmenetre az, hogy felezték ( titokban ) a stamina szorzót.....? ( fentebb -bunfi- tért ki rá )
Tehát, hogy kevesebb lesz így az életerő...
Vagy aránylag kompenzálva lesz a 80K hp-val?(#32784) vegitossj7
Ok, kösz! -
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #32776 üzenetére
Így van a Frontline jó. Ma kb. egy óra volt a lost signal próba, de 4 ember kell hozzá.
Az Eir- t próbáltam Frontline Barrett Savage kombo tetszett.
Este megpróbálom a Hildr-el párban, de a szettet is át kell alakítani.
Historic helyett Tenebrae kell.
Az Urban MDR pedig érdekes lehet.
Így 1 óra után ajánlott a kipróbálás, már csak azért is, hogyan élesítik majd kb. tudja az ember mit farmoljon az első napokban. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
Nekem nagyon bejött ez az újítás attól függetlenül hogy ennyi játék után fura mert párszor néztem hogy miért nincs tele a tár, ja hogy a futás miatt megszakadt XD. Pvp-ben is jó ez last stand módban végre azt lehetett látni hogy bújnak az emberek és úgy lövik egymást, nevetséges volt ez amit eddig pvp-nek mertek nevezni.
-
TTomax
félisten
válasz
Aha,majd csak az ezzel a gond hogy a keresöbe ezt nem lehet beállitani,aztán amikor megy az esés/kelés akkor már késö...
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #32688 üzenetére
Igen, egyik ETF résztvevő mondta YT videóban hogy amit ök tesztek nem = a PTS1 el.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32688 üzenetére
Lehet. A lényeg, ezekről a bugokról mind tudtak a fejlesztők is meg az ETF is. SOTG-ben meg az is el lett mondva, hogy miért nem lett hotfixelve, de majd végignézi az akit ennyire érdekel.
-------
Build 2-ben aktív lesz a Last Stand, tudja valaki? SOTG-ben nem mondták
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32678 üzenetére
Végre valaki leírta, köszönöm! Itt senki nem néz SOTG-t vagy redditet? Több helyen le van írva, el lett mondva, a PTS 1 build ua. amit az ETF tesztelt, ők is látták a hibákat, a fejlesztők is tudtak róla.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32682 üzenetére
okok, akkor fogok tudni erre alapozni 1.6 után is magas firecrestes elektronikával, relentless táskával
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #32644 üzenetére
Kettőn áll a vásár. Amíg megosztottuk a build-eket addig jöttek páran azzal hogy önfényezés,miután már nem segítettünk önzők lettünk.
-
válasz
vegitossj7 #32640 üzenetére
Ha jól emlékszem ez eddig is így volt.
A közös stash-ből is hamar kiderül(t). Azt nem látod a normál játékban amit pts-en pakolsz bele.
-----------------------
Más :
Cheat-re buzdítást szvsz lehetne hanyagolni a topikban,meg máshol is.Folyamatosan megy lefelé a szint a topikban.
Lassan érik a törlés gomb használata...
Vagy csak majd kihasználom a prémium adta lehetőséget és letiltom azokat akiket kell.Az egy dolog ,hogyel lettek üldözve fórum társak.
Viszont arról megfelejtkezik mindenki,megy lefelé a szint anélkül,hogy itt lennének (mondván ők húzták le a topikot).
Ezen is el kellene gondolkodni mindenkinek !-------------------------
yozsee11
Amit ts-en beszéltünk...
Eir + Valkyria
Ez az Eir : -
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #32629 üzenetére
Tudom nem egy kollégáról, hogy azért csalt, mert elege lett a csalókból.
Ez very nice...
No comment az ilyen is, és akkor ez már jogos? Ez kb annyira szánalmas, mint aki zsigerből és nyomiságból csítel... Nem, még rosszabb, mert meg is magyarázza.
Persze, szánalmas az egész az Ubi részéről, hogy hülyére veszik a játékosokat, és nincs egy normális anticheat, de ettől még nem fogok csalni, erre nincs normális elfogadható magyarázat.Mondjuk kicsit jobban megismerve a franciákat, nem csodálkozok ezen az egész koncepción, amit a játék képvisel. Tipikus francia.
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32629 üzenetére
De mivel ez nem prioritás maradnak a kisded játékok.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vegitossj7 #32613 üzenetére
Ja tehát ha meghalsz kapj sebés bónuszt, akinek ez a fejéből kipattant az kb. csak halt pvp közben.
Erre csak ezt tudom mondani: "Attól hogy a kacsa nem tud úszni, még nem a víz a h*lye"
Meg kell tanulni pvp-zni, nem csak sírni minden miatt, ha meg csalóval hoz össze a sors akkor meg akármivel mehetsz mindhiába...
-
sith7
félisten
válasz
vegitossj7 #32613 üzenetére
Nem csak a nagyvárostól távol élő emberek szoktak pvp - t játszani, és ezáltal rugók lenni
-
válasz
vegitossj7 #32511 üzenetére
Ezek biztosabb infok ugye, mint a maganyos csillag buffolasa?
Hetek ota csak azt a szar farmolom, es most torhetem be a ladanyi fost...
Pete : mennyi zsed van?
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Majd dobsz egy linket :] hogy hol találtad ? :] előre is köszi :].
Bár nem ártana, mert az ember összeszed 30-30% skill hastet azért eléggé szopás másnak a 8-10 seces seeker minek ellen( okés van még becsapodás idő meg ilyenek legyen 5-6 sec ,de akkro is eléggé gyakran lehet castolni ).
Beragadt a post küldésem
, Razor törölnéd a #32536 hsz-m. Thy
-
pzstm
titán
válasz
Seeker mine nem azert nerf, mert az elethez nyul, amibol mindenkinek tobb lesz?
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #32515 üzenetére
Pve ellenfél rebalance a köv buildben?
Az armort ugye jó ideje tudni lehet hogy nerfelik, PTSben benne is van már a dolog, és nekem úgy rémlik még PTS előtt mondták hogy a szívósság nerf (részben az armorbol, részben a talentekböl) miatt a mobokat is hozzá igazítják, hogy a kill time - time to kill ne nagyon változzon a mostani állapothoz képest (vagyis a gyakorlatban kicsit gyengitik a mobokat hogy a kevesebb szívósság miatt ne öljenek minket annyival gyorsabban).
Akkor ez még nem éles a PTSen ezek szerint?
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #32513 üzenetére
Itt a legfrissebbre gondolsz?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Redditről bányásztad?
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32509 üzenetére
Reméljük már nem sokáig.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
vegitossj7 #32492 üzenetére
Többet olvasok mint írok mert nem vagyok pro értem? De látom te annyira nem. Tanulni jártam ide és tapasztalatokról olvasni de gyerekes szájkaratén kívül sok mindent nem találtam az utóbbi időben.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32487 üzenetére
Ha egyszer írod le az is elég szerintem...
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32463 üzenetére
Igazad van a TG nem modi, de jogomban áll törölni hsz-eket ha úgy ítélem meg, hogy nem vezet jóra egy értelmetlen vita újból és ezzel csírájában el lehet folytani!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32454 üzenetére
Gondoltam be is fejezhetnénk ezt mielőtt nagyon belemerülnénk ezért töröltem, de csak nyomatjátok tovább... Áruld már el nekem miért jó ez?
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32455 üzenetére
Csodas... remelem nem nerfelik legendaryt...ez hardcore jatekosoknak kellene legyen valo csak, casual playereknek mission impossible. Heti exotic essen belole, de az tenyleg valami jofajta legyen, vagy remelem exotic fegyvert nem lehet venni majd....
-
sith7
félisten
válasz
Azért ti ketten jól elbeszélgettek egymással ... érdekes módon, mindig csak patch idején jelentek meg ... aztán utánna valahogy Tőletek nem jönnek a különféle videók, képek az über összerakott set - ekről
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
A dolog azon a ponton el is bukott hogy raktak fel egy képet ami a játékból való és valakinek bele is kellett kötni abba a képbe,még ha csak off lett volna de nem. Miért kell heti szinten vagy már lassan naponta egymásnak esni ilyen gyerekes dolgokon ? Itt volt ez a király topic,megosztottuk egymással a tapasztalatokat és a gear-jeinket,nem tagadom volt off is de legalább nem volt temető hangulata...
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32451 üzenetére
Ez INZULTÁLÁS!!!
-
bunfi
őstag
válasz
vegitossj7 #32447 üzenetére
Tudod te hány ember önkényes kiskirályságát tetted most tönkre? Mi lesz így velük, hogy már egy fairebb harcban kell a megszokott alázós-tapsolós módban érvényesülni?
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #32447 üzenetére
-
ori_za
tag
válasz
vegitossj7 #32383 üzenetére
Nem tudom, én nem értek a játékfejlesztéshez, programozáshoz, de a Division kapcsán láttam pár csodát és elvileg ők értenek hozzá. Pl. valamire bónuszt, pluszt adó tárgyak inkább levonták ugyanazt az értéket (Reckless anno), stb. Ezt mégis hogy? Buga Jakab junior developer véletlenül elírta az előjelet? És nem vette észre senki?
-
PETEE78
senior tag
válasz
vegitossj7 #32383 üzenetére
Talán mert azok az emberek akik ezért felelősök és javítanák az alapvető hibákat, már rég elvesztek az UBI hierarchikus rendszerében.
-
válasz
vegitossj7 #32290 üzenetére
Hátitáskára 3 teljesítmény módosítót lehet már rakni.
Vendor-nál deadeye mellény,21.600 életerővel.
25.249 a max. -
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32290 üzenetére
valaki nem akarja streamelni esetleg?
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #32165 üzenetére
Köszönöm.
Ha lejön kérjük szíves tájékoztatásodat, az első benyomásodat. -
válasz
vegitossj7 #32152 üzenetére
redditen is írták, hogy a játék fejlesztése során a suhogó adidas naci ruszki gengszterekből fejlődtek ki a riker's fegyencek.
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #32154 üzenetére
Na igen, szomorkodom is, hogy nincs Central Park....
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32154 üzenetére
reméljük year2-ben
PC-n sjanálatosna olvasom és néha látom youtube videókban a cheatet...szerencsére konzolon nincs ilyen
, cserébe PTS sincs
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #32152 üzenetére
hát ezt most mondta twitchen...
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
vegitossj7 #32028 üzenetére
Tehát azok is amik az előző update-ekkel jöttek? (UMP, PP-19, G36, stb.)
Mondjuk ezt a döntést nem értem, nincs bennük semmi különleges, sőt, a legtöbbjük egyenesen sz*r.
-
válasz
vegitossj7 #31921 üzenetére
mikrotranzakció... aaaaaaaaaaaaaaaaz kell.
az armor nerf is kemény lesz, ha elszúrják, nagy sírás lesz a vége.
-
PETEE78
senior tag
válasz
nem lehet sprint közben tölteni? ezt most úgy kell érteni, hogy gyalogolni fogsz közben? ugye akkor ez most csak egy jófajta vicc?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Igen. Jó látni hogy sok okos dolgot megfogadtak amit egyes youtuberek és a közösség javasolt
-
TommyS_27
senior tag
válasz
vegitossj7 #31688 üzenetére
Aki offal megy szembe az Off ellen az kb olyan mintha dugni akarna a szüzességért!
A te bebüfögésednek még ennyi köze sem volt a játékhoz elmondanám!Tudod itt van egy közösség akinek mond valamit egy ilyen kép! Bármilyen furcsa is lehet neked ez.
Mi se szóljuk le azt aki napi szinten osztja miként sikerült a survival! Nem izgat átugrom! De nem kezdem el oltani, hogy ki kíváncsi rá! Meg még sorolhatnám a példákat!Már ki lettünk innen útálva egyszer, azóta rohadt ritkán ír ide akármelyikőnk is. Ha ez neked nem tetszik hát bamm... így jártál! Ott a topic szabályzat! Nem G sértette meg hanem Te! Köszi
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #31688 üzenetére
Mert a játékból egy kèpnek nincs köze a játékhoz? Szerintem ez a kép hasznos. Pl: kezdő játékosok láthatják milyen az amikor manhunt valaki.
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #31685 üzenetére
Norti fényképe az nem zavar ugye? Szánalmas vagy és egy Troll!
-
törölt tag
válasz
vegitossj7 #31683 üzenetére
Szerintem neked semmit.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #31677 üzenetére
igen, utólag majd bepótolom az infókat
1.6 és Last Stand is benne lesz remélem
-
Frenky89
addikt
válasz
vegitossj7 #31511 üzenetére
Legalább olyan szép, mint a reclaimer.
-
pzstm
titán
válasz
vegitossj7 #31426 üzenetére
azt hittem csak DZ 7-8 várható
vagy lehet 7-8 most akár és 11-12 meg majd year 2-re?
-
myckey
veterán
válasz
vegitossj7 #31426 üzenetére
Az már úgy egész combos lesz.
Így se győzök járkálni.
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #31418 üzenetére
Arról lehet valamit tudni, hogy kb mikor jön az 1.6 és a Last Stand?
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Ha már új BOO, miért az eredrti mellett van? Nem lett volna jobb a DZ-től keletre?
Na mind1 majd kiderül miért pont ott
-
bozont
veterán
válasz
vegitossj7 #31420 üzenetére
Én azt hittem majd új területek is megnyílnak és ott lesz majd egy új BoO. Jó lett volna.
-
Anonymus23
veterán
válasz
vegitossj7 #31420 üzenetére
OK, kösz az infókat!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Új BoO? Én nem látom jól, de a BoO ugyanott van mint eddig, nem?
-
sixpak
nagyúr
válasz
vegitossj7 #31195 üzenetére
Mi az a GW2?
(#31203) vegitossj7: Huuuu, azt hittem Garden Warfare 2, mert akkor én sem vagyok százas.
-
vegitossj7
addikt
válasz
vegitossj7 #30762 üzenetére
Viszont ez már biztos S2. Az új BOO ott jön be.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
vegitossj7 #30762 üzenetére
Még mindíg ezek a b..i dataminerek?!
-
venomka1
aktív tag
válasz
vegitossj7 #30028 üzenetére
akkor miert van 13 ismerosom a jatekban? Azt mutatja.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vegitossj7 #29869 üzenetére
Inkább akkor raknék rá visszarúgás fegyver modot és pörgetnék valami értelmes talentet de ez csak az én véleményem. Két m4-em van amit fel váltva használom de ezt én is megveszem, kíváncsi vagyok rá és úgy se tudom mire költeni a creditet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #29521 üzenetére
Értem, köszi
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #29517 üzenetére
Ez szerint akkor valahol hibázik amit irtam :S Akkor viszont nem értem.
Vagy csak csúzlival lőttek rátok
-
micafighter
nagyúr
válasz
vegitossj7 #29505 üzenetére
Ez igy nem csak az armort növeli? Értem hogy szép nagy szívósság érték, de elvileg a dmg reduction cap 70% 17k armor környékén, akkor meg hiába van több 10k armor ami felviszi a szívósságot több millióra.
RoMix85: ez is akkor ezt erösiti meg amit irtam.
-
arnikusz
veterán
válasz
vegitossj7 #29511 üzenetére
Köszönöm, egyet megnézek én is.
Egyébként hétvégén konzultáltunk arról, hogy érdemes azért más buildeket pl. Nomád, vagy akkor Lone Star próbálgatni, csak a teszt miatt, mert nem tudhatja az ember mi jön be neki.Csak ott van a hiba most a játékban, hogy a 14 zöld, a 6-os új és a sárgákból összerakott szettek közül kiemeltek egyet az Alphát és azt futtatják, míg a többiek le lettek degradálva.
Pl. a randomoknál csak ACR/Famas volt Alpha szettben szombat óta és ez így nem jó, mert gondolom ti is úgy vagytok vele szívesen használnátok MG5-öt, Megállítót stb.
Nem sírás csak kritika a játékkal szemben.
Arról van -e szó, hogy GS emelkedik, vagy látott-e valaki valamit?
-
válasz
vegitossj7 #29511 üzenetére
Barrett mellennyelnez 4.5misi korul lenne. Szep.
-
válasz
az a toughness hogyan?!
-
arnikusz
veterán
válasz
A táska gondolom Specialized a Maszk miféle?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest