-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
chamat72 #34239 üzenetére
A stash az összes karakternél közös. Ami benne van azt bármelyik karakter ki tudja venni és ha megfelelő szintje van hozzá használni is tudja. Természetesen amíg a kiskari nincs 30-as addig nem tudja használni a főkari cuccait de ha megvan akkor bármelyiket fel tudja venni.
-
Balika23hun
aktív tag
-
Balika23hun
aktív tag
Attól kérdezem aki jár még dz 5-6-ba farmolni, másnak is sokkal kevesebb zöld esik 1.3 óta vagy csak nekem. 1.3 előtt átlagba kimentésenként 1 zöld cucc esett most meg 3-4 kimentésenként esik 1 zöld. Először csak azt hittem peches vagyok de most már napok óta ez megy. Mondjuk igazából mindegy is már mert full 229-es aranyba vagyok csak kíváncsi vagyok hogy a játék csak engem szívat megint e.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
marilllyo #19864 üzenetére
Nem tetszik nekik hogy a striker/sentry párost használja majdnem mindenki, semmi gond. Alakítsák át a hulladék szetteket hogy használhatóak legyenek. A nomádnál a 100% gyűjtögetés egy vicc volt, a játék eleje óta a leghasználhatatlanabb talent. Ha a helyére adnának mondjuk 15% extra páncélt máris szívesebben használná az ember de ahelyett hogy javítanának rajta inkább a normális szetteket b@sszák el.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
velizare #19850 üzenetére
Gondolod hogy én ezt nem tudom, de ha megveszem a dlc-t az kitolja a játékidőt és nagyobb eséllyel futok bele további nekem nem tetsző döntésbe, hibás patchbe. Ráadásul az hogy a underground jó lesz (látszólag eddig nekem is tetszik) nem jelenti azt hogy a későbbi dlc-k is jók lesznek viszont az árát már kicsengettem.
(#19852) Raulblanco07
Sztem meg nem, hagyni kellett volna úgy ahogy van és a többi fegyvert kellett volna hozzá igazítani erősségben mert így most nagyon kérdéses hogy mit fogunk elérni heroic-on az új fegyverekkel. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #19839 üzenetére
Ezzel nem értek egyet, a hibái ellenére elvoltam/vagyok a játékkal de már nem látok benne annyi játékidőt hogy kifizessek érte még 8k Ft-ot. Főleg úgy hogy továbbra is hülye döntéseket hoznak a játék formálásával kapcsolatban, mint pl az smg nerf vagy a sentry/striker szett nerf.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19385 üzenetére
Ne haragudj hol írtam olyat hogy én ugyanazt akarom mint te csak ingyen????
Én azt írtam hogy lehetőséget akarok hogy tovább fejlődhessek a régi szettek segítségével.De úgy látom hogy más irányból kell megközelítenem a dolgot, ha a régi szettek gear score-ja nem növekszik csak az újjaké akkor ti is kukázhatjátok a sentry és striker itemeket és maradnak az újak ergo kevesebb kombinálási lehetőség lesz.
Ha csak az új területen lehet magasabb gear score-u fegyvert és szett itemet szerezni akkor az eddig tartalom számotokra is elavul mert nem fogtok bemenni falconra vagy clear sky-ra hacsak 204/240 esik, dz-ről nem is beszélve. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19381 üzenetére
"Ugyanis mi fizettunk erte. Sokat..." Mert az alapjáték olyan olcsó volt nemde...
Amiért te többet fizettél azért megkapod az új területeket és az új szetteket, meg az új nevesített fegyvereket, de azért nekem ne érjen véget a játék és a karakter fejlődésének a lehetősége mert te többet fizettél érte. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #19370 üzenetére
Figy asszem félreértettél, nem ingyen dlc-t akarok csak egy fair megoldást amivel azután is van értelme játszani az alapjáték tulajoknak miután kijött az első dlc. Az 1 ingyen ruhával nem megyek semmire ha továbbra is 204 fegyverrel mászkálok és a régi szettek is csak 240-esek maradnak. Nincs mivel kombinálnom az ingyen ruhát és nincs erős fegyverem ergo dz-ben hátrányom lesz ergo division uninstall.
Ha viszont a régi szettek is esnek majd nagyobb gear szinttel + 229-es fegyverek is elérhetőek lesznek akkor no problem mert max pár ruhától és egy kis pve élménytől leszek szegényebb. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19364 üzenetére
Nos ez igen jó kérdés mert ha nem akkor lényegében az alapjáték tulajdonosainak véget ér a játék. Tekintve ha nem lesz magasabb gear szintű szett csak az az 1 ingyenes akkor hátrányba kerülnek dz-ben plusz a pve élmény is csökken hisz ha nincs megszerezhető erősebb gear nincs értelme az incursion-öket vagy a dz-t járni.
-
Balika23hun
aktív tag
DLC specifikussá tenni a setteket elég nagy szemétség. Így aki nem hajlandó kifizetni még1x a játék árát az baszhatja dz-ben is. Remek döntés. Remélem az erősebb fegyverek is csak az undergroundos küldikbe esnek.
illetve van arról hír hogy a meglévő setteknek is megemelik a gear szintjét? -
Balika23hun
aktív tag
válasz
PETEE78 #19032 üzenetére
Amikor rámész egy stat-ra még pörgetés előtt oldalt mutatja hogy mire tudod lecserélni, ha nincs ott hogy +1 felszerelési hely akkor nem tudod arra lecserélni. Általában főbb statokat lehet felszerelési helyre lecserélni mint pl péncél, krit sebzés, életerő öléskor és stb.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
TTomax #18858 üzenetére
A játékban elég sokat kell grindolni, ami nem éppen ad mindig felhőtlen szórakozást. De ez a játék része ezt vki vagy elfogadja vagy tovább lép. És igen a vak szerencse nagyot nyom a latba de nagyobb esélye van annak összeszedni egy megfelelő gear-t aki napi szinten takarítja ki dz5-6-ot és megy be küldikre ergo több időt és energiát fektet a játékba mint aki hetente teszi ezt.
-
Balika23hun
aktív tag
"De amikor felháborodtok, hogy az ember csal, akkor tapasztaljátok meg azt a szintkülönbséget, ami sokszor megvan ti és az általatok lelőtt emberek között. " Ezt most csak viccnek szántad ugye
Szted komolyan ugyanakkora súlya van annak hogy vki letölt/megvásárol egy csalást amivel tiszteségtelen előnyre tesz szert kvázi 0 energia/tudás befektetéssel, mint annak aki kemény munkával összeszed egy megfelelő ruhát + emellé esetleg érzéke is van a játékhoz. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
RECSKA #18768 üzenetére
Köszönöm. A Skilled-nél a magyar fordítás a fos és nem írja a fejlövéses ölést, csak a fejlövést. Viszont a coolhead-nél mind a magyar mind az angol azt irja hogy minden képzettség cd-jét csökkenti (Performinig a headshot reduces all skill cooldowns by x%.). A T betűs is képzettség, szóval vagy a leírás pontatlan vagy a talent nem úgy működik ahogy kéne.
-
Balika23hun
aktív tag
Valaki el tudná magyarázni hogy hogyan is müködik a Skilled (Képzett) és a Coolhead (hidegfejű) talentek. Pontosabban arra lennék kíváncsi hogy melyik talent melyik képzettség cd-jét csökkenti és mennyire.
Pl az M44-et a Coolhead talentel próbálgattam lőtéren és a Q és E skilleknél tényleg csökkent az idő fejlövéseknél de a T betűsnél nem. A Skilled-nél meg végképp nem tudom eldönteni hogy mennyire is csökkenti. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
ForRedGlory #17443 üzenetére
Nem, előbb megpróbáltam visszamenni miután alt+f4 nyomtam a térkép bug miatt de nekem is mike-ot adott.
-
Balika23hun
aktív tag
Látom sikerült megint totál bugosra csinálni a patch-et. A menü szétfolyik egy idő után, ha szakaszból kilépek a térkép használhatatlanná válik. A táskám férőhely kapacitása 64-ről 40-re esett anélkül hogy bármit csináltam volna vele. És mindegyik hiba után kijelentkezés és vissza hogy megjavuljon.
-
Balika23hun
aktív tag
Hűha az eddigi legjobb köröm volt dz-ben randomokkal. Persze miután 2x kellett relogolnom egy cheater majd egy full set-es manhunt csapat miatt.
Szóval 3x-ra is beléptem egy random csapatba majd supply drop közben találkoztunk egy másik csapattal akikkel utána végig együtt mentünk dz06-ban bossokat ölni. Segítettük egymás heal-el revive-al, meg közbe tök jól eldumáltunk. Jah és végre kiesett az első nevesített fegyver egy midas, egész tűrhető talentekkel + a supply dropból egy nomad mellény.Ilyenkor nagyon tudom élvezni ezt a játékot, csak kár hogy az ilyen élményekből egyre kevesebb van
-
Balika23hun
aktív tag
Sajnos nekem is ez a legnagyobb problémám a játékkal, 167 órával semmilyen értelmes droppom nem volt. Se nevesített fegyver se első hullám m1a, semmi. Azt reméltem hogy avval hogy minden boss aranyat dobál lesz egy minőségi ugrás is de csak annyi történt hogy a lila szemetet váltotta az arany szemét. Viszont az arany szemetet nehezebb egyedül akkora mennyiségben kiszedni ami elegendő lenne a normális krafthoz.
-
Balika23hun
aktív tag
2x mentem be glitchelve, az egyik zöldet használom a másikat betörtem. illetve farmoltam párszor a rendőr akadémiát és bullet king-et még lvl 28-on 4 órát. Nyugodtan bannoljanak érte, ez is benne volt a pakliban amikor csináltam. 159 órám van a játékban de még értelmes droppom nem volt se dz-ből se kihívásból (semmilyen nevesített fegyvert vagy arany m1a-t nem szereztem még) és kezdem unni.
De ám kárpótlást azóta se láttunk a hiányzó napi küldik miatt. A csalók továbbra is irtják a normál playereket.
A one shoot one bug miatt meg már jó párszor haltam meg. -
Balika23hun
aktív tag
Jól látom hogy eltűnt a vektor tervrajza a műveleti bázison lévő vendortól
+ a dz06-ban lévő cuccok átkerültek ide és ugyanúgy PC-be kerülnek
Végig futottam a benti rejtekhelyeken, horribilis árak vannak az új cuccokra. Arany M1A recept dz rank 75-től -
Balika23hun
aktív tag
Örülök neki hogy elismerték, de azért remélem lesz vmi kárpótlás. 240 PC-től esik el az ember ami jól jött volna incursion-re hogy egyből meg vehesse az új tervrajzok egy részét (már ha lesznek).
Na mindegy, kezd unalmas lenni ez a sok baki. Nagyon élvezem ezt a játékot de attól félek az lesz a vége mint a bf4-nek hogy megutálom a sok hiba miatt, meg hogy szarnak rá hogy időben kijavítsák. -
Balika23hun
aktív tag
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Csabee86 #11852 üzenetére
A patch note-ban az volt írva hogy keddtől csak az új lvl 32-es itemek gyártásához kell majd div tech.
És igen ahogy fentebb írtak keddtől dz pénzből is meg tudtad volna venni.Más: Ha jól olvastam a patch note-ot akkor a div tech átváltása nem változik. Tehát továbbra is 2 kék kell egy arany mati-hoz.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
vegitossj7 #11713 üzenetére
Ideje volt mert az komoly vicc hogy 117 játékórával kevesebb mint 20 arany drop-om volt és abból is csak egy tárat és egy ruha módosítót tudtam hasznosítani.
-
Balika23hun
aktív tag
Elkezdtem vadul spájzolni az arany matikból, viszont az lenne a kérdésem csak hogy biztosra menjek. Ha jól értelmezem a különböző színű divtech-ekből nem lehet nagyobb szintű divtech-et gyártani csak más magasabb szintű matit ugye? Tehát pl zöld divtech-ből mondjuk kék fegyver alkatrészt. Ha mégse így van javítsatok ki légyszi.
-
Balika23hun
aktív tag
Hogy rohadna rájuk a temető kapu, már elnézést.
Eddig az egyetlen normálisabb lehetőség a gear és a fegyverzet fejlesztésére a crafting volt. Nagyon remélem hogy cserébe rendbe teszik a loot rendszert mert az hogy 110 órával és dz 43 rank-al még egyetlen egy high-end item sem esett dz-ben az vicc. Eddig ez nem zavart mert tetszik a crafting (izgis, olyan mint a szerencse kerék, sose tudod mit dob) de így is alig tudom összekaparni a megfelelő mennyiségű materialt, most meg majd 3x annyit kell.
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
vendingo #11144 üzenetére
Lincoln alagút kihívás küldit csináld nyugodtan, nem baj ha nem vagy erős. Bemész egy random team-el és az esetek 80%-ban 15-20 perc alatt végig mentek. Csak arra figyelj hogy mindig mögöttük maradj és csak heal skilleket használj így tudsz nekik is meg magadnak is életet adni ergo hasznos leszel.
Ez a küldi fixen ad egy arany gear-t + 30 főnix kreditet. A legjobb cuccokat kraftolni tudod, a főnix kreditért vásárolt tervrajzokból.
Hozzá való nyersanyagot a megszerzett lila cuccokbólt tudsz szerezni. Én DZ-ből, napi küldi-ből ill. az útcsó főküldi újra csinálásából szoktam nyersanyagot szerezni.
ill. a műveleti bázis tervrajzos vendoránál most tudsz venni egy maszkot meg egy térdvédőt főnix kreditért. Mindkettőnek jók a statjai. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
VirDan #10336 üzenetére
Javaslom a Lincoln alagút küldi (kihívás szinten) többszöri megcsinálását a mai napon. Mivel napi küldi ezért sokan csinálják, és kb 15 perc végig menni rajta random-okkal. Fixen ad 32-33 PC meg egy arany viselhető cuccot, ill. elvileg a főboss is dobhat aranyat ha megfelelő a csillag együtt állas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest