- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
vendingo #14717 üzenetére
Hidd el, hogy akik megmondják, hogy mi lesz, azok nem azok, akik fejlesztik a játékot, vagy nem is dizájnerek, hanem a pénzügy. Ki van ez számolva, hogy mi mennyibe kerül...
Amit Maxtreme belinkelt nagyon érdekes dolog, és pont erről szól, hogy sokkal többe kerül megcsinálni a játékot normálisan (PC-re) mint amit hozna. És hát valljuk be nekik nem elég ha büszkék lehetnek magukra, hogy igen megcsináltuk, de akkor nem jön az elvárt nyereség.
Szóval komolyabb statisztikával rendelkeznek ők, hogy 1-1 ilyen esetben mit is érdemes csinálni. Lapítani és lenyelni a büszkeség békát, vagy a pénzt belefeccölni, mert akkor többet tudnak kihozni belőle.Jelenleg úgy tűnik, hogy nekik jobban megéri elveszíteni az embereket a csíterek miatt, mintsem áldozni egy korrekt játékra. Egyre többen abbahagyják, de kevesebb a kieső bevétel mint amit ráfordítanának.
Ha tudtak volna tenni valamit a csíterekkel szemben, akkor már meg is tették volna, mert így sokan nem fogják megvenni az SP-t. 1 hónappal ezelőtt még fix SP vásárlónak tekintettem magam, de ma már nagyon kevés esélyt adok erre.
Max ha megoldják, hogy legyen külön PvP és külön Pve DZ.A magánvéleményem meg az, hogy vesszen meg az Ubi, kifizettem egy "halom" pénzt, és a DZ csak bosszantásra/idegelésre való, legszívesebben én is visszakérném a pénzt, de 285 óra után már nem biztos, hogy esélyes.
A DZ a csíterek miatt lassan kisebb eséllyel fog alapanyagot adni, mint ha körbejárom az egész területet ládát farmolni. Rohadt unalmas, de legalább fix, és lehet közben zenét hallgatni, ha már nagyon unatkozna az ember
Nem beszélve arról, hogy tegnap kb 20 percig köröztünk a szerveren, és nem volt semmi, mert mindent kifarmoltak előlünk, ennyi idő alatt elég sok ládát ki tudtam volna nyitni az SP részen. -
vegitossj7
addikt
válasz
vendingo #14717 üzenetére
Ennek is van egy kiskapuja, mint a Fifánál. Ott pénzt lehet keresni, ha nagyban tolod sosem bannolnak, csak ésszel kell csinálni. De így is bannolnak ott rendesen, viszont ott pénzé lehet tenni a hack-elést és mocsok sokat vesznek. Ezért PC-n meg kb. mindenhol a top 5-ben mindig benne van a fifa. Ugyanez van a CS-nél is.
Itt ha meg tudnák csinálni (AH, valami bank, guild, pénzcsere), akkor nagyon megdobná az eladásokat az UBI-nak. Ez is egy ipar...
-
vegitossj7
addikt
válasz
vendingo #14368 üzenetére
Én ramot, ssd-t, vidikarit és procit... Nem 20k volt az, hanem 130k. Bár a jövőre is gondoltam, de mégis ez volt a fő szempont.
Cain69: Hogyne, ilyen ez a showbiznisz. Véletlenül se nektek írok, hanem nekik. Tudják ők nagyon jól mit gondolnak az emberek, de tudom, hogy ők csak ezt a fórumot olvassák. Véletlenül se azzal jelez az ember, hogy nem játszik. Az hülyeség. Plz, legközelebb gondold át mit írsz.
-
flash-
veterán
válasz
vendingo #14292 üzenetére
Falcon-t szivesen lenyomnám újra olyanokkal akik már megcsinálták és tudják is hogy hogyan kell megcsinálni.
Pubilcban?szinte esélytelen..
5 napig próbálkoztam napi 2-3órát mire beadott publicban egy olyan csapatot ahol tudták mit kell csinálni, nem a falat lőtték és használták a skilleket,
-
Anonymus23
veterán
válasz
vendingo #14292 üzenetére
Már miért ne érdekelnének a csalók?
Szerintem téged is, mivel nem abban csal, hogy előrébb van a listán (kit érdekel), hanem a te előrehaladásodat veszi el jogtalanul. Azaz benn vagy a DZ-ben, kapsz valami jó cuccot (mondjuk zöld kesztyű, és még jó tálentekkel) és jön egy csíter, és lelő. Mivel ez nekem kb 100. boss kill után eset, hát nem mondanám, hogy nem vett el az életemből, ha mást nem hát időt.
Szóval vesszenek a csíterek, legyen bannolva egy életre az összes.Igen, erősebbek lettek az ellenfelek.
Tegnap egy Sólyom után, este mondom, nyomjuk még le levezetésnek az Orosz nagykövetséget, challange módban mondjuk 10 perc. Erre fel meglepődve tapasztaltuk, hogy a 3 nappal ezelőttihez képest egyrészt erősebbek, másrészt többen is vannak itt-ott. Szóval feljebb tornázták a mobokat.Vagy az is lehet, hogy a mobok is járnak kimenteni a DZ-be és ők azok a sok csíterek, öntudatra ébredt az MI és ezzel a szívatással kezdi, de nemsokára ön az atom...
-
[hun] warhea
tag
válasz
vendingo #14286 üzenetére
Valoszinuleg csak a szokasos. En leginkabb a kovetkezo nagyobb patchtol varnam a megvaltast (bar meg az sem kizart, hogy abban sem lesz). Probalom Hamisht faggatni a hivatalos streamen, hogy van-e valami tervuk anticheat megoldasra, de egyelore ignoral. Ezt termeszetesen nemleges valasznak ertelmezem. Ettol fuggetlenul biztos, hogy lesz valami, csak kitartonak kell lenni.
-
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
vendingo #14221 üzenetére
Hajlandóság kellene a fejlesztők részéről hogy nem 3 nap haladék,stat reset,hanem azonnali account ban a csalóknak. Azért megyünk DZ-be mert kell(ene) a jobb minőségű loot (az az 1% aminek hasznát is lehetne venni és nem csak crafting materialnal használni ha sikerül kivinni persze).
-
vegitossj7
addikt
válasz
vendingo #14221 üzenetére
Ördögi kör, mintha meglepetés érné őket ilyenkor. Megjelenés óta mondjuk, hogy nincs csalásvédelem. Semmi. Nulla. Az utóbbi évek legkönnyebben törhető online játéka magasan. A konzol az első, oda nem kell szerver/kliensvédelem. Itt nem is lesz védelem. Ha kedve lenne az embernek, annyi Creditet és DZ Funds-ot ír be, amennyit akar.
(#14223) Sebestyen01: PC ONLY = számít a PC közösség. Multiplatform = PC nem számít. (Kivéve a Witcher 3. Másnál még nem láttam.)
-
kovimester
aktív tag
válasz
vendingo #13987 üzenetére
Csaltam juj....
Nem akarok háborut inditani de elvagy téved nem kicsit.
Az hogy én kimegyek egy nagyon nagy hiba miatt a pályárol és a barátaimal szorakozok.
Kicsit máskép hangzik ez mint az hogy a gyerek a serveren egy király és 8 falon keresztül agyonlő.
Ugy hogy ennyi........ -
vegitossj7
addikt
válasz
vendingo #13903 üzenetére
Igaz, én is töröltem, azóta megint nekiestem a Witcher 3-nak, nyüstölöm is rendesen. (Jöhet a kieg már.
)
Ők képesek voltak 2 hónap alatt egy inventory-t programozni, ezek meg egy randomizert nem tudnak csinálni.
Mindent kliensre. Egy online-only játéknál. Ha lenne kedvem, végtelen napit tudnék beprogramozni 1 napra.Viszont tényleg, akik jól érzik magukat, irigylem őket, hogy vagy nem jutottak el oda, ahova a "sírók" nagy része, vagy nincs igényük egy jó játékra.
Még egyszer elnézést mindenkitől, hogy igényem van egy jó játékra 19 ezer forint után, 1.5 hónap foltozás után, pedig visszafelé fejlődtünk.
A játék maga nagyon jó, csak nevetségesen kevés, és amatőr csapattal és felfogással kezelik, minden hibát elkövetnek, amit az elődeik, sőt, tetézik azt.
A For Honor is a listán volt, mint játék amit meg kéne venni idén, de ennek segítségével köszönöm, hogy spóroltam 14-15 ezret a nyáron.
-
vegitossj7
addikt
-
Telda
addikt
válasz
vendingo #13529 üzenetére
A sniper buggal még nem találkoztam, illetve a lépcső alá sem estem még be.
A többi valóban létező dolog, de egy kezemen meg tudom számolni hányszor találkoztam ezekkel. De ezek megbocsájthatóak, lehet én vagyok túl toleráns.
Én sem glitchelek, így van 188 GS, de nem szoktak kidobni, sőt van hogy nekem a legmagasabb.
Amúgy meg a GS nem mindig mérvadó, volt olyan hogy Lexi rögtön a legelső csoportján 3 190+ játékos is elhullott és volt hogy a 160-170 játékosokkal sima kört mentünk 2x is.
DZ témában igazat adok, azért is hanyagolom, viszont ha behívnak a többiek, akkor szívesen megyek velük.
Ha kell szívesen segitek kifarmolni a szükséges Főnix kreditet és a kraftolt zöldek jól megnyomják a GS-t. -
válasz
vendingo #13529 üzenetére
szvsz nálad valami nem oké a géppel. nekem elég problémás konfigom van (amd cf kártya, win10), egyszer estem be a világ alá, de a küldi resetelésével megoldódott a probléma. a sniper bugon nem tudom, mit értesz, de van ilyen vibrálós cc effekt a játékban (disrupt?).
a küldi bug a kliens újraindításával megjavul.@D.Orion: ez a bug az 1.1gyel jött be, előtte nem volt ilyen az one is none. az invertoryban lehet több fegyvered is. nekem is van 4féle, fc-ben az elején jellemzően lőszergondjaink voltak.
-
-
GAbre
veterán
válasz
vendingo #13519 üzenetére
Sajnálom.
Nekem is csalódás kicsit.
Csúsztatták nem keveset,és én se látok béta óta változást.
Jah bocs,a kimentésre mintha kevesebb időd lenne.
Meg olyan szép bugos.besülyedek a talajba,nem nyilnak az ajtók.
Kihívás szint tényleg az lett,még a drónok is sárga elitek voltak.(nem csoda hogy a 200as pontú csapatagok is hasaltak 4-5 embernél is már)
De a kedvencem mikor pályabetöltésnél visszafelé ment a %! -
válasz
vendingo #13441 üzenetére
Nem csak a játékbeli frissítések miatt kellhet DT hanem olyan karbantartási feladatokra amelyek a stabilitást biztosítják, ilyen lehet pl egy sima szerver restart (ami arra simán jó, hogy memóriát teljesen kiürítsék így elejét véve az esetleges memória szivárgás jelentette problémáknak) vagy egy offline db reorg (csak mert nem akarják normál üzemidőben megkockáztatni, meg így amúgy is gyorsabb)amit pl. nem egyszerre hajtanak végre hanem hullámokban és ez idő. Lehet erre sem kell feltétlenül 3 óra de az elején jónak látták, ha lefoglalnak minden héten egy ilyen időszakot. Vannak/voltak játékok ahol ennél sokkal több volt a heti maintenance pl. az Eve-Online-nál _napi_ 1 óra volt a DT amihez képest heti 1x3óra semmiség, mondjuk az más kérdés, hogy évek alatt eljutottak odáig, hogy a napi DT belefér egy 30 perces intervallumba amiben a szervereiket indítják újra és a céljuk az, hogy teljesen eltűnjön ez.
-
utomi
senior tag
válasz
vendingo #13441 üzenetére
Lehetne ,hogy befejezzük most már a nyávogást. Konkrétan baromi idegesítő az 50.+ komment ,hogy így szar meg úgy szar. Mint mindig most sem kötelező a játék, mindenki törölheti azt ha akarja de aki meg marad az légyszi SZERINTEM csak akkor szóljon már hozzá ha az a játékhoz érdemben kapcsolódik. Ez talán nem a lelki sérült Division játékosok topicja. Akár egy tisztítás is ráférne a topicra de ez már nem az én asztalom. Köszönöm.
(#13416)vegitossj7
Már bocs de ez valójában a lőtéri kutyát se érdekli. Az ilyen tini kirohanásoknak sose értettem a mögöttes tartamát. Most őszintén kivel b@szol ki? Mert a játékért már fizettél , annak az ára úgyse jön vissza. Max. nem veszel season passt. Ok ,hát nem emiatt csődől be az Ubi.
Ha nem érdekel ne játsz vele de minek ezt ilyen formában kinyilvánítani? -
RazoR
veterán
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
vendingo #11885 üzenetére
Miért lenne az AMD szívás? R9 280x Toxic-on nyomom a béták óta, 100+ órám van a teljesben és még semmi grafikai bajom nem volt vele, se a driverek miatt, se más miatt, se szaggatás se fps drop, se ram zabálás, szépen stabilan fut a játék. Proci is Amd FX 8300, 8gb ram, 128gb ssd, Win10en.
-
flash-
veterán
válasz
vendingo #11781 üzenetére
az egy dolog hogy azt látod lezabálja a ramot, de egyáltalán nem biztos hogy az a gond...
egy win újratelepítés sokszor segít, nálam az 1 éve belakott 8.1 alatt állandoan lefagyott, win 10 felment, azóta stabil a játék.
videó kártya driver pedig ha nvidia nem tudom, de AMD-nél sokan az "amd-catalyst-15.11.1beta" emelgették, mint jó, stabil driver.
Nálam az is stabil volt, de azzal laggolt a játék, durva fps esések voltak, az új crimsonokkal nem volt gondom.
SSD- nem tudom használ -e valamit, én arra tettem, a 120gb ssd-re win mellé elfér bőven.
-
válasz
vendingo #11781 üzenetére
nekem egy időben a routerem indult újra játék közben valamiért. nem jöttem rá, miért csinálja, aztán megszűnt ez a probléma, az utóbbi 1 hétben atomstabil a játék.
világon/textúrán átesés is volt az egyik küldinél (amelyikben a detonátort kell persztrálni, amíg fel nem robban), ugyanazon a helyen. restart meggyógyította.
hang is elment egyszer, restart meggyógyította.
backpack craftnál meg figyelek, hogy a nem használt fegyverek a stashben legyenek. -
Balika23hun
aktív tag
válasz
vendingo #11144 üzenetére
Lincoln alagút kihívás küldit csináld nyugodtan, nem baj ha nem vagy erős. Bemész egy random team-el és az esetek 80%-ban 15-20 perc alatt végig mentek. Csak arra figyelj hogy mindig mögöttük maradj és csak heal skilleket használj így tudsz nekik is meg magadnak is életet adni ergo hasznos leszel.
Ez a küldi fixen ad egy arany gear-t + 30 főnix kreditet. A legjobb cuccokat kraftolni tudod, a főnix kreditért vásárolt tervrajzokból.
Hozzá való nyersanyagot a megszerzett lila cuccokbólt tudsz szerezni. Én DZ-ből, napi küldi-ből ill. az útcsó főküldi újra csinálásából szoktam nyersanyagot szerezni.
ill. a műveleti bázis tervrajzos vendoránál most tudsz venni egy maszkot meg egy térdvédőt főnix kreditért. Mindkettőnek jók a statjai. -
válasz
vendingo #11144 üzenetére
Nem kell aranyra hajtani egyből, jók a lila cuccok is, azokból is fel tudod tápolni magad egy ideig. A lényeg, hogy minden legalább 30-as szintű cucc legyen (modok, fegyver kiegészítők is), esetleg item level 31-es. Csináld a napi hardokat, küldetéseket hardon, esetleg DZ és ahogy fejlődsz, úgy tudsz majd napi challenge-re menni (3-4 ember ajánlott, 2 csak ha nagyon mazochista
), ott már biztosan kapsz sárga cuccokat. Fegyvert szinte sohasem, ahhoz szerencse kell.
A másik, hogy DZ-ban több esélyed van sárgára, de ott is ritka. Kraftolni lehet majd DZ 50 után, de nagyon sokat kell, hogy kapj olyat, ami már jobb egy lilánál.
Jelen pillanatban amúgy egyre több a DZ-s troll rogue, szóval azt én nem ajánlom...
Más: néhány javaslat továbbítva lett a fejlesztőknek, talán egyszer bekerülnek a játékba.
-
-
.OM.
aktív tag
válasz
vendingo #9749 üzenetére
A patch óta a napi első betöltés nálam is tetű lassú. Minimum a duplája a korábbinak. Viszont ha betöltött rendesen fut.
A Crimson-ra feltetted a hotfix-et? Ott van az opcionális letöltések között, első helyen a letöltési oldalon, a Driver alatt. 2016.03.17 az utolsó úgy emlékszem. -
Ellia
addikt
válasz
vendingo #8555 üzenetére
Én egy 4gb-os 960-as kártyával játszok, lényegében maximális beállításokkal (kivéve néhány csili vili fölösleges nvidia effektet). Nincs stabil 60 fps, de 30 alá is csak nagyon extrém esetben esik be pár pillanatra. Nem vagyok hc gamer, nekem így is jó. Többi alkatrész az adatlapomon.
-
venomka1
aktív tag
válasz
vendingo #7722 üzenetére
Ha ez igy van akkor mocskosul tul irjak a gepigenyt a jatekokhoz.Orulok ha el megy neked high on a mai jatek. Milyen procid van, es memoriad? En most vettem eletem elso gamer gepet, es a gepigenyeket is meg neztem annak alapjan vettem, nem akarok boviteni egy darabig. i5 6600k 4.2Ghz Powercolor r9 390 PCS+ 8GB. 8GB memoria 3000Ghz. Remelem 3 evig megy ultran minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Filmvilág
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest