- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
bendeguz76 #46453 üzenetére
ez most komoly kérdés, vagy tényleg nem érted , amit leírtam ?
Téged nem minősítettelek, mivel nem ismerlek, nem is játszottam veled/ellened soha
Ki beszél is a "kemény trash talk" - ról ?
Én magáról az emberről beszélek ... 2. vh mond valamit ? Emberiség ellen elkövetett bűncselekmény mond valamit ? Ha nem , és szerinted teljesen rendben van az az ember, akkor - bocs az őszinteség miatt - de keress fel egy pszichológus - t , mert komoly problémák kezdenek kialakulni nálad.Egy kis olvasnivaló: [link]
Őt is, meg még jó pár embert elvinnék Auschwitz - ba, és végignézetném vele a fényképeket, és a tárgyakat, épületeket amiket ott bemutatnak , és elolvastatnám vele a beszámolókat... és ha még ezután is azt mondják , hogy minden oké, akkor ott nagyon komoly baj van
-
alibiman
aktív tag
válasz
bendeguz76 #46453 üzenetére
Ne keverd össze a dolgokat! Senki nem állított ilyet.
-
alibiman
aktív tag
válasz
bendeguz76 #46448 üzenetére
Ha elolvasod a tegnapi eseményekről írt posztom utolsó mondatát, akkor kiderül számodra, hogy nekem tetszett. Szóval nagyon-nagyon nem vagy képben. Javaslom, legközelebb olvass, mielőtt írsz!
Egyébként meg. Megnézném mennyire őszinte a mosolyod, amikor egyedül vagy, és négyen lenyomnak, csak mert. Egy dolog amit itt mondasz, a másik meg, amit valójában érzel. Nem leszel keményebb csávó, ha hazudsz.
A többség átlát a szitán.
Meg megkérdem tőled, hány olyan valós sportot / játékot ismersz, ahol eleve erősen egyenlőtlen feltételek vannak. Én egyet sem. Az a (fizikailag és mentálisan) gyengék sportja lehet, ők kedvelik az ilyet. Ők csak csapatban, hordában érzik erősnek magukat.
Egyébként meg lehet, hogy nem érted azt, amiről itt többen írunk. Ez nem Grál Lovagságról szól, vagy valamiféle békéről (ezt nem is tudom értelmezni) hiszen érdekes a PvP. Mi a puszta fair play-ről beszélünk itt.
-
sith7
félisten
válasz
bendeguz76 #46448 üzenetére
Ismered ezt a mondást ? „Le style est l' homme même” – a stílus maga az ember.
Ezzel mindent elmondtam, nem a pvp résszel van a gond, hanem a fenti résszel, ezek az emberek a valóságban milyen egyéniségek lehetnek szerinted ?
Ami a hab a torán, hogy az egyik csaló, beháborodik mert a másik csaló provokálja ... szánalmasSzerinted az az ember, aki Mengelke nevet választ egy játékban az milyen jellemet, egyéniséget takar ? Ez egy akkora gyökér lehet, hogy ha az életben találkoznál vele, egyből gyomirtóznád.
-
válasz
bendeguz76 #39052 üzenetére
Én kértem a törlését,mert meggondoltam magam.
#39055 RECSKA :
Nem is értem miről beszélsz. -
Pacy
aktív tag
válasz
bendeguz76 #39052 üzenetére
Le írd meg újra ha te voltál. Biztos csak bug.
-
válasz
bendeguz76 #21841 üzenetére
2 fazis ennyit ad... 3 fazis ad 12ot.
-
Lefty
addikt
válasz
bendeguz76 #21074 üzenetére
Szerintem is igy normalisabb kicsit a helyzet, teljesen folosleges nerfelni. Meg tulajdonkeppen a tobbseg igy van vele redditet is olvasva.
-
Lefty
addikt
válasz
bendeguz76 #21068 üzenetére
Gondolom ha holnap arrol adnanak infot mostansag, szerintem mar csak jovo het.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
bendeguz76 #20721 üzenetére
Ezzel most hirtelen szembesülni is kellett nekem:-) elfelejtettem,hogy durva a váltószám a nyersanyagnàl...
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
bendeguz76 #20730 üzenetére
reclaimer szett bugja kell hozzá, majd javítják, jelenleg felteheted 1 helyett mind a 6 fogyasztható cuccot vele az egész csapatra.
-
KaYaK
tag
válasz
Sziasztok!
Valami itt nem stimmel annyi mar szent:
Tegnap random csapat underground a következő srác indít nézem Phase 2 direktíva 3 mondom az igen úgyis farmolom a lvl20 ra az XP-t ez jó lesz ad 3600 xp-t...
Na a lényeg a lényeg letoltuk de hogy!!! Ammo phase végére elfogy marad pisztoly előkapom az X45 öt vazze mi a szar rohanó shotis jön Smart cover be pulse elnyom a shotis fejbe kap 100k-150k DMG et elhullik mint a szar... Mekkora OP ez a pisztoly ti tudtátok? Raksz bele kiegészítőket és jobban adja mint a másodlagos fegyo...
Jahh és Raulblanco meg mindig csak lvl19 vagyok azóta is! Azt nem mondtad hogy a szintek egyre növekednek XP szempontból mar több mint 7000XP kell egy lvl-hez...
Azért ma meglesz....
Forever X45 próbáljátok ki nagyon durva!arnikusz
Fegyo talent pontosság elég jól dobja a DPS de haszna nincs sajnos próbáld lecserélni ha tudod!
-
arnikusz
veterán
válasz
Én teljesen legatyásodtam reggelre.
Így vagyok lehetne jobb is, de egy jobb hátizsák meg magasabb képzettségre még vágyom, de ahogy látom mire elérem a 20-as szintet hátha.A gazdálkodj okosan Underground Phase-nál aki még nem próbálta vigyázni kell mert lecsökkenti a lőszert, de a kör elején ott a lőszeres láda és Striker mellény, Lone Star és Police backpak jó barátok kisegítenek.
És ha újratölt az ember míg van a tárba az elvész. -
kovimester
aktív tag
válasz
bendeguz76 #20493 üzenetére
Raulblanco07:
neked nem válaszolok troll vagy!Ben.
Ha az több lesz a szipatyú lemegy 200e alá ,az meg kevés lesz úgy..... -
m0h0senator
őstag
válasz
bendeguz76 #20480 üzenetére
azért én örülök a m249 para-mnak amin megvan a halál brutál pontos. 190 golyóból 100at simán kilő úgy h meg sem mozdul
-
Lefty
addikt
válasz
Tegnap esett egy brutal, deadly meg talan onnfentarto talentes 229 RPK, +24% dedikalt bonuszsebzessel, majd lehet kiprobalom.
-
válasz
Ugy-ugy. 550 ora es ertelmes fegyvert meg 1x sem dobott
fukk.
-
törölt tag
válasz
bendeguz76 #20474 üzenetére
Brutal, halal, fogékony!
-
válasz
bendeguz76 #20474 üzenetére
Szerintem nem...
Attol fugg milyen fegyverre.
-
válasz
bendeguz76 #20351 üzenetére
Es a g36 nerf utan ugyan ott leszunk, ahol voltunk. Kb 268as gearekben lenne akkora sebzesem, mint eddig volt.
de mindegy, nagyon hangulatos mikor a neheziteseket rapakolja az ember.
-
arnikusz
veterán
válasz
bendeguz76 #20342 üzenetére
Akkor kihíváson jó cuccokat adott végig, vagy már 1.3 után is 250 felett volt a DPS és Keménységed?
-
törölt tag
válasz
bendeguz76 #20342 üzenetére
Grat!
-
marilllyo
veterán
válasz
bendeguz76 #19433 üzenetére
Ja!... Szóval a szokásos. Azt hittem a sniperség miatt valami más...
Hát augból 3.-ra egész tűrhető jött ki...de 5-6 M1A-ból semmi. Plusz az összes talenthez 2000+ képzettség kellett mindig. -
törölt tag
válasz
bendeguz76 #19400 üzenetére
Szarni rà! Megyünk rambó modban ès halunk.
-
namenyicsavo
tag
válasz
bendeguz76 #19101 üzenetére
Yo Yo
-
-=Jam=-
őstag
válasz
bendeguz76 #19131 üzenetére
G2A-n 7200-ért van.
(#19134) sith7: persze, miért ne mernék?
-
vitya81
tag
válasz
bendeguz76 #19061 üzenetére
mint a vasárnapi kedves társaság "Miért nem szóltok hogy magyarok vagytok?!" Még jó hogy a játékon belüli chatet használtuk, plusz a nevek sem arról árulkodtak .... Amúgy nem zavar, ha magyar támad be és elismerem hogy erősebb, csak ne nézzen hülyének, és hadd ne legyek az ő poénjának a tárgya.
-
Anonymus23
veterán
válasz
bendeguz76 #19061 üzenetére
Az egész játékban benne van ez a furcsa kettősség, ami viszont nem marad meg a játékban a single részre...
A single/coop részen te vagy a király, aki megmenti New Yorkot és az emberiséget az őskorba való dőléstől, mindenki ajnároz,hogy mekkora istencsászár vagy, és akkor ehhez raktak egy DZ-t, ahol meg az látszik, hogy kiben milyen vadállat nyugszik, van akiben a sakál, van aki üregi nyúl, vannak hiánák, meg a többi bolhás, meg a köcsögök akik hátulról szeretik...
A játék furcsán keveri az emberben a jófiú/rosszfiú dolgot, ami nem is igazán van kitisztázva...Én szívesen látnék egy ilyen mutatót, hogy pl mennyire lettél renegát, és hol tartasz benne, és ez mondjuk látszana is, és mondjuk ha én full kékben (jófiúk) lennék, akkor többet vesztenék ha egy kék játékos támadnék be és lelőnek, de ha egy pirosat (renegát), akkor azért többet kapnék, és vica-verse.
Úgyis minden erről szól, mármint a jó és gonosz örökös harcáról, mindenki tudna választani magának helyet.
Számtalan játékban megcsinálták már az ilyen "frakció" jellegű dolgot, mindenki vérmérséklete, hite és habitusa alapján tudna játszani.Lassan úgy vagyok ezzel a játékkal mint az egyszeri állatorvos a szomszéd lovával. Ötletem még lenne...
-
Anonymus23
veterán
válasz
bendeguz76 #18972 üzenetére
Bizony jó
Tegnap kimentésnél betámadtak bennünket, ketten voltunk, sajnos Sith-et leszedték, én futottam előlük a kijárathoz (T már nem volt), Sith jött ki, 4 lövést hallottam, és a 2 rugó fekszik-nyugszik pozícióba került
Kaptak tőlem is granyót mindent, de szinte fel sem tűnt nekik...Szerintem ment Sithre a csíterjelentés
(#18982) demmer123
Persze, hogy unalmas, 3 hónapja jött ki a játék, te meg 36 nap 7 órát játszottál (871 óra)...
Te főállásban tolod ezt.
Mire eljutunk ideáig, mi is meg fogjuk unniui:
Más:
Tegnap feleségem meglátta a norti által belinkelt statot, kérdezte, hogy mik azok a számok a nevem mellett, mondom neki, mindenki jobban jár ha nem tudja (főleg a Playtime), jobb ez így ha nincs nevesítve mennyi időt toltam bele ebbe a játékba... -
arnikusz
veterán
válasz
bendeguz76 #18972 üzenetére
Ne idegeljen, már nem sok és meglesz nekem is.
Jó szórakozást hozzá. -
válasz
bendeguz76 #17925 üzenetére
Ha olcson kell jo, logi g100s.
Ha van kicsivel tobb zse, Rival 100. Ha megtobb van, rival300.De eger temaban a legfontosabb, hogy fogod? Ujjbeggyel v. Telitenyerrel?
H -
lanikai
aktív tag
válasz
én nemrég vettem egy Asus ROG Sica-t, nagyon meg vagyok elégedve vele
-
bombibmw
veterán
válasz
Logitech G502.
Az egyik legjobb szenzorral elátott egér a világon. -
LÁZ
addikt
válasz
logitech g700s, a sidewinder x8-at cseréltem le, bár azzal maximálisan meg voltam elégedve, de szerettem volna másikat is kipróbálni, pár hónapja használom, szintén meg vagyok vele elégedve. igaz nálam fontos volt, hogy wireless legyen, de lehet kábellel is használni
-
Spancho
senior tag
válasz
Razer Abyssus.
Fps-re meg ilyesmi lövöldözős játékokra egész fasza.
Használtan keresgélj ha ilyen kéne ,mert nem annyira olcsó. -
MikaVejneGI
aktív tag
válasz
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
bendeguz76 #17800 üzenetére
Rengeteg más oka lehet annak, hogy éppen egyedül van.
- csak bement valamit venni dz vendortól, vagy megnézni melyik mit árul frissítés után, ezt általában én is végigfutom egyedül szombatonként.
- dz-ben logolt ki előtte és most csak ki akar menni
- lemaradt a csapattársaktól és megy utánuk
- rugókat kergettek és külön úton ment, hogy elébük vágjon (ha a rugó manhuntos nem feltétlenül látod a térképen)
- meghalt és most megy vissza a csapattársakhoz.201+-ben nehezebb rugóskodni, nem tudsz elfutni a mobok mellett, és keresztülmenekülni a térképen mint a 161-esben 1.2 előtt.
-
Spancho
senior tag
válasz
bendeguz76 #17810 üzenetére
Még csak 223 órám van a játékban ,azért kérdeztem
-
sith7
félisten
válasz
bendeguz76 #17800 üzenetére
az a baj, hogy hiába idegeled magad, ellene tenni nem tudsz ... amíg el nem kezdődik a fight, addig nem tudod, hogy csaló - e
szerk.
norti
Első hsz - be mehet beleszerk2:
Ha már kezdő kérdésekez teszünk fel
A sentry 3 -as bónusza a +20% elit dmg, az mire vonatkozik ?
Minden sárgára ?
Csak nevesített sárgára ? -
válasz
bendeguz76 #17375 üzenetére
Demmerek 2en vannak bent, dz1 blokadnal majdnem haltak...
-
tal-garius
aktív tag
válasz
bendeguz76 #17079 üzenetére
Mennék én is.
-
Lefty
addikt
válasz
bendeguz76 #16220 üzenetére
Szerintem rouge olesekkel, az eleg jol huzza, meg penz is jol jon.
-
Maxtreme
addikt
válasz
bendeguz76 #16112 üzenetére
igen az is jó.
Srácok. Mit machináltak a játékkal? töltött le vmi 2x megás filet.
-
Brownage
tag
válasz
bendeguz76 #16112 üzenetére
Én se favorizáltam a mikrofonos fejhallgatót soha. Fejhallgatóból veszek olyat, ami szépen szól, mikrofon meg bőven jó külön. Nekem mondjuk egy logitech webcam-em van, annak a mikijét használom, de előtte ez a 499Ft-os tesco-s is volt, azzal se volt különösebben gond.
Engem a szám elé belógó mikrofonok kimondottan zavarnak. elhiszem hogy jobb minőségű a hang, de az én hangomon egy stúdió mikrofon se segít sokat, úgyhogy tökmindegy
-
vitya81
tag
válasz
bendeguz76 #16090 üzenetére
Én ezt használom évek óta. Nagyon elégedett vagyok. Kényelmes, minőségi, jó és tiszta a hangzás, engem is tisztán hallanak. Alaplapi hangkártyával nekem teljesen megfelel erre a célra.
Viktor
-
Maxtreme
addikt
válasz
Attól függ..
Én pl a játékhoz egy ilyet használok,még nem panaszkodott senki. Viszont zenét nem ezen hallgatok.Arra ott a Beyer DT990. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
bendeguz76 #16102 üzenetére
Mivel le volt véve a mikrofon hangereje, sorry.
-
törölt tag
válasz
bendeguz76 #16102 üzenetére
Sniper azét suttog, hogy ne vegye èszre a rugó!
Sniper! Gratulàlok hozzá! -
.LnB
titán
válasz
Egy hónapja sincs, hogy cloud-ot vettem. Király fejes. takstar pro80 belülről, csak cloud 1ként árulják. És a Takstar-t nem kapni. Ezért vettem. Maradéktalanul elégedett vagyok vele. Az a kérdés, hogy nyitott vagy zártat szeretnél, mert ez zárt.
Ja és ne alaplapi hang kártyával hajtd meg mert az fos.mind.
-
válasz
Én inkább a hyperX Cloud-ot ajánlanám
-
macy
addikt
válasz
bendeguz76 #15989 üzenetére
Rá se ránts, nekem 71 kell még
-
.LnB
titán
válasz
bendeguz76 #15989 üzenetére
Ejj az jó sok.
-
[hun] warhea
tag
válasz
bendeguz76 #14941 üzenetére
season pass II-t
-
pohár
félisten
válasz
bendeguz76 #14941 üzenetére
na, és azt mégis hogy gondoltad?
-
Spancho
senior tag
válasz
bendeguz76 #14851 üzenetére
Aha.
Broker Outfit / Centurions Basketball Fan Pack / Iconic Division Jacket.
Ja meg a R6-es cuccot is beváltottam. -
[hun] warhea
tag
válasz
bendeguz76 #14707 üzenetére
En megvettem, majd ha jon hozza tartalom, tudok rola erdemben beszelni.
-
Lefty
addikt
válasz
bendeguz76 #13563 üzenetére
Tegnap este legalabb 15 bosst leapritottunk DZ5 es 6-ban, kivetel nelkul gyokersegeket dobott, azt is mind 163as gear score-al, mondom egy zold kesztyu volt, ami hasznalhato. De akkor tovabb probalkozom, koszi.
-
kovsol
titán
válasz
bendeguz76 #13327 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bendeguz76 #12881 üzenetére
Semmi, csak nyugtatom magam, hogy ez is elég. Nem volt erőm már szerver leállás után újra tolni játékot. (69-es vagyok csak.
)
bendeguz76 #10689 üzenetére
Taktikusan kell.
Legvegen az ajtokba sticky bomb es dara...
-
Garsza
veterán
válasz
bendeguz76 #8953 üzenetére
Nincs az sem. Tudom hogy van ahol azt kell kinyitni. De a szóban forgó helyen nem találtam.
-
válasz
bendeguz76 #8954 üzenetére
Nem mondanam hatranynak. Csak egy healer mellem. XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest