- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
lofagi #10001 üzenetére
Lehet random csapattal is menni
Én még csak lvl 11 vagyok, de tegnap 2 főküldetést is letoltam random csapattal
Persze ki lehet fogni ügyetlenebb csapatot is, de azért nem kell egyedül futkozniMeg ahogy én itt látom a fórumban, olyan még nem volt, hogy valaki csapatot keresett estére , és nem talált
-
.LnB
titán
Szép adag update. Egyetlen kivétellel, hogy beállítja majd először a grafikát automatikusan. De egyszer ki fogom bírni.
Viszont ez a boss farm... Ma csináltam a metrós Pyro boss-t. Basszus baromi unalmas. Isten bizony inkább challange módot farmolok helyette. Random emberekkel is simán megy. Olyan sebességgel gyógyít a healing station-öm, hogy nem tudnak meghalni ha benne állnak.
Más: Ma találkoztam egy sráccal 180k DPS-e volt. Napi Hard küldit nyomtuk 2-en. (Volt még egy srác bent de ő nem csinált semmit. És hát a 108k-s DPS mellett én se
Sima liba le solozta a srác.
-
duvi
nagyúr
Ez nem egészen így működik. A játékstílus is számít. Pl. aki szereti a közelharcot, vagy abban jó, az a shotgunt részesíti előnyben. Akinek a távolsági harc fekszik, az inkább távcsöves puskára fog gyúrni. Ezzel párhuzamosan lehet taktikázni a DPS/Healt/Skill Power pontokkal. Persze minden kategóriának meglesz az aktuális topfegyvere, de nem hiszem, hogy lesz abszolút number one fegyó.
-
Hunner
senior tag
"Remélem itt is az lesz amikor a dlcbe az alap játékosok nem jöhetnek"
Persze, bontsuk tovább az amúgy is várhatóan kevés és könnyen lemorzsolódó PC-s játékosokat azzal, hogy a fiszem-faszom dlck miatt, legyen letiltva pár funckió annak aki nem akarja a bankkártyát hozzávágni az Ubihoz, és mindezt persze a csalók miatt... Nem tetszik a játékipar jelenlegi állapota...nagyon nem -
marilllyo
veterán
Az a baj, hogy nagyon védekezni nem tudnak ellenük. Egyetlen visszatartó erő van...mégpedig a "ban"-tól való félelem. Legalábbis amíg még drága a játék. A BF4-nél is az elején még csak elvétve találkoztunk velük...aztán jött az első gametime...és elárasztották a szervereket. CS:S detto. Anno BF3-mat is akkor nyírták ki mikor ingyenes lett.
Egyébként azóta is talán a Cs volt az egyetlen ahol pályatöltésnél ki van írva, hogy "cheating will result in a permanent ban". Bár mióta az is filléres játék lett...kb mindenki lesz*rja. -
ha rendszeresen bannolják őket, a játékosok pedig reportolnak is, akkor ez már elégséges is lehet. a játék fizetős, 8k akkor is 8k, és ez csak ez az egy játék a sok közül,ami az accounton van, egy karit felhúzni 30ra pedig idő, ami nem térül meg, ha egy hét múlva újrakezdheted.
-
Sebestyen01
őstag
Még mindig tartom azt a teoriamat hogy megeszi a 4gb vramot a game! Bár van aki 980 al megelégedett játszik! 970 re meg a médium beállítást javaslom szűrés nélkül így jut is marad is!
Tx, 980ti ultra szint
980 high szint elsimitas nélkül mert a 4gb vram korlatozhat
970 medium, a 3.5 GB normál rám miatt elsimitas nélkül az 500 MB maradék ramot itt figyelmen kívül hagyom
960 és egyebekben meg lehet barkobazni a beallitasokon.Persze akinek elég a 30 fps szíve rajta!
Nv specifikus beállításokat nem ajánlom 980 alatt sőt lehet azzal se!
-
mrgregoryan
tag
hali,
értem én.
de tudod mire jöttem rá?? Vannak országok amik a magyar viszonylatoknál kb 10x jobban élnek!
Értsd alatta, hogy ha van egy 600€-s VGA, vagy legyen 700$ tök mindegy, az baromira nem nagy szám megvenni, ha pl 2-300-ért eladsz egy "régebbi" kártyát, és pl USA-ban élsz és keresel mondjuk 4-5-6.000$ nettót.
Vagy élj csak európában és keressél BAROMI átlagosan és nagyon alul számolva 1800-2000€-t
mekkora erőfeszítés HAAA gép őrült vagy és szánni akarsz rá kifizetni 1 havi bérednek a negyedét/harmadát?
mintha MO-n vennél egy 60.000ft os VGA-t ha átlag 2 kilót viszel haza. márpedig manapság olyan emberek visznek simán ennyit haza akik pl titkárnő meg " adatfeldolgozó". ezeket mind mind személyes tapasztalatokból mondom..
És akkor is az marad a business hogy piszkálni az oroszlán bajszát, és ösztönözni a népet, hogy vegyen csak Titánt sőt egyből 3 at, hisz nem menne a szekér előre. 950 meg alsó meg közép kategóriás VGA-kat nem hiszem hogy akkora haszopnnal adnának el mint a felsőbbeket. aki meg nem veszi meg, az csak vegye le meiumra a game-t.
Van akinek ez baromira nem számit, nekem igen.. hogy HA már le ülök játszani, mert család mellett sok hobbi pici gyerekekkel nem nagyon fér bele, akkor már az jó és fullos közeli legyen.
ez az én szubjektiv véleményem, de igen.. hüye f*** vagyok, hogy ilyen baromságokra költök, mint PC fejlesztés ezt elismerem.... dehát ha nem jó egyszerűen felnőni.... -
prokxy
veterán
Üdv Mester, barilistára felveszlek majd!
Összejön a BF-es brigád itt is!
#2860) mrgregoryan: priviben kérhetnék egy monitor típust + véleményt róla. Nekem egyelőre a 21:9 a lényeg, bár ahogy néztem őket, eléggé alacsonyak és optikailag zavaró. Az a baj, h 4K-ra még a 980Ti is kevés, nemhogy a 970-em!
Bár jön a Pascal és ott a 980Ti-nek megfelelő lesz a 970-em utódja, így monitor csere is lesz, csak még kérdés, h 21:9 vagy csak 1440p...
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az utcnán lévő mob-ok a te szintedhez igazodnak, a küldetések kiválasztásánál lehet HARD fokozatot választani. (bétában ugye csak a kórházas van). Utóbbinál a te szintedhez igazítja ellenfeleket is, vagy inkább kicsivel fölé teszi be őket. De HARD-on jobb lootot is kapsz. Én pl szinte végig csak kék cuccokat kapok a küldetés végén, sőt tegnap pl már az volt, hogy kéket dobott a főellenfél, meg a reward is kék volt.
Amit a heli elvitt, azt a bázison a nagy ládában találod.
#2191) EczkE
Medkit, gránát csak korlátozottan lehet nálad.
-
vegitossj7
addikt
Ha aktiváltad és ugyanazt próbálod megint, akkor azt írja fel van használva.
Viszont tettem egy kísérletet és a már aktivált kódom mellé aktiváltam egy másikat is és elvileg 2x van meg ugyanaz...
Az 100% biztos, hogy ha március 8 után aktiválod, megkapod a cuccokat.
De én amondó vagyok, hogy ezeket megkapod, amint elindítod a játékot márciusban, nem számít mikor aktiváltad.
Ha azt írja első pöccre, hogy aktiválva van, dobj egy privit és megoldjuk.
Konzolokra is meg lehet ezt csinálni, viszont ott nem engedi aktiválni megjelenés előtt.
-
k-adi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest