- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
venomka1
aktív tag
Ujra akarom telepiteni a gepet, de a jatek a C-n van ahol a winfos, ha at rtakom a jatekot D -re akkor hogy lehet megoldani hogy ujratelepites utan induljon a jatek onnan? Vagy ez nem meg oldhato? Nem akarom letolteni ujra azt a rengeteg GB ot.
-
venomka1
aktív tag
a jateknak teljesen nincs hangja, ezzel mit lehet kezdeni?
-
venomka1
aktív tag
A prioritas nem mukodik? Mert nekem nem.
-
venomka1
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #34758 üzenetére
engem nem enged be a jatekba mar, de letoltes sincs. Ez ilyen ures jarat
-
venomka1
aktív tag
mikortol lehet tolteni 1.6 ot?
-
venomka1
aktív tag
fasza, ma sem enged be ez a fostalicska ubi.
-
venomka1
aktív tag
uplay nektek is szarakodik?
-
venomka1
aktív tag
válasz
Rixilend #33476 üzenetére
Nekunk van feltoltve 10 oras video is, abban van minden adok kapok. 2 orahosszaig vagyunk embervadaszok stb. Volt hogy 5-10 percig verekszunk egy komolyab csapattal. Olyan nincs hogy nem halunk meg,akkor csiterek lennenk,de ha 4 en verkszunk 15 jatekossal es 5 percig birjuk az szerintem nem rosz.
-
venomka1
aktív tag
nem is emlekszem pontos szamokra, mert mindig cserelgetem, kalibralom a dolgokat,de a vegeredmeny mindig ugyan az, FOS. Ha par 100 ember nem fog rinyalni az ubi forumon a seeker sebzesert hogy nevetsegesen keves lett, akkor jobb ha gyujtod a fegyvereket,es valami mas set utan nezel
-
venomka1
aktív tag
Azt elfelejtettem meg irni hogy 1.6 ban 130k a seekerem sebzese/ db es ra engedtem az oszeset 1 emberre ,kilehet szamolni menyi az kb 600k-800k sebzes lenne, es sebzett 13k-t az emberre/ db , akkor az mi fa..om ha nem nerf? 1.5 ben kettessevel esnek osze ha elengedem itt 1.6 ban pedig a 320k szivossagu embernek fel elete megy le az oszes labdatol. Ha ezen nem valtoztatnak a takikust el lehet dobni.
-
-
venomka1
aktív tag
A seeker mine egy gurika fos lett 1.6 ban,es most meg nerfelik? Lassan a taktikus dps karaktert rl lehet frlejteni. Lehet nagyot baszott oda a seeker es belehaltal. De aldozatot hoztunk,megpedig a szivossagot, eleg nehez jatszani seekeres karakterrel,ugyesen kell mozogni,mert 3 golyoval lestednek. Ez nrm ingyen eloseg szerintrm.
-
venomka1
aktív tag
válasz
#35434496 #32821 üzenetére
Ismeros. De akkor szervert valtunk. Pl egyik nap talalkoztunk egy csapattal, es kb 5x haltunk meg, elotte megoltunk mindenkit. Az egyik jatekos gyanus volt,mert futas kozben hatrafordult es azonnal 2 onket kitorolt, jelentettuk, es 2 nap mulva valaki irta hogy bannoltak, tehat igazunk volt.
-
venomka1
aktív tag
válasz
szatyor1972 #32814 üzenetére
Persze,most meg jobban
Es te surun halsz meg mindig, vagy mar neha tul is eled a harcokat?
Amugy baratsagos 4v4 re gondolt mengele. Vedd fel ismerosnek.
-
venomka1
aktív tag
válasz
szatyor1972 #32807 üzenetére
4v4 ezni nem volna kedvetek,demmerrel?
-
venomka1
aktív tag
Aki seekermine-t hasznal most,az 1.6 ban elfelejtheti, fikát sebez,nevetsegesen.
-
venomka1
aktív tag
válasz
vegitossj7 #30028 üzenetére
akkor miert van 13 ismerosom a jatekban? Azt mutatja.
-
venomka1
aktív tag
ROMEO hibat ir ki a jatek,es nem indul. Mi a tokom ez?
-
venomka1
aktív tag
hol lehet megnezni a jatekosok statisztikajat? pl ki lootolt tobbet,ki olt tobbet.
-
venomka1
aktív tag
talalkoztatok mar olyannal hogy leteszitek a jatekot asztalra es es amikor lepnel visza bele, akkor kidob a jatek,es a windows irja hogy mukodese leallt.
-
venomka1
aktív tag
ti nem tapasztaltatok nagy FPS csokkenes az 1.5 jottevel? nekem felere csokkent ugyan azon a bealltason, sot, levettem a grafikot,es ugyan olyan alacsony maradt az fps. fix 30 FPS t enged a jatek, holott siman ment 1.4 ben 80 al
-
venomka1
aktív tag
na mi ujsag a zold ,es sarga lezartakkal, erdemes volt tartogatni?
-
venomka1
aktív tag
Voltatok mar ugy hogy elkezdett szaggatni a jatek es le esettaz FPS kb 3 ra? Majd hirtelen felugrik normalisra? Mi lehet ennek az oka?
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. Olyannal talalkoztatok mar hogy a jatek 5sec enkent meg akad 3 secre? komkretan olyan mint ha meg allitanam a jatekot pause-val.
-
venomka1
aktív tag
Olyan modosito receptet ami tuzfegyverre as es 33 as, lehet meg kapni?
-
venomka1
aktív tag
nektek is csinal olyat a jatek hogy be akad a kep par sec re utana ujra megy, majd megint akadozik? feltettem uj drivert azota. de lehet veletlen egybe eses.
-
venomka1
aktív tag
Ma beleptem a jatekba,es a kep teljesen osze van mosodva, mas jatekok mukodnek kivaloan,de ez nem. Mar az elso menuben ahonnan inditod a jatekot,mar a karakterem ott is elvan mosodva, mitol van ez?
-
venomka1
aktív tag
volt mar veletek olyan hogy nem tudtatok bejelentkezni Uplay re,mert jelszo, vagy email hibat irt ki?
-
venomka1
aktív tag
Sziasztok. MAr lehet jatszani az uj kiegeszitovel? Mert nekem megy a letoltes. Azt hittem delutan 5 kor lehet csak
-
venomka1
aktív tag
meddig is tart a karbantartas?
-
venomka1
aktív tag
válasz
ßrainiac #14630 üzenetére
Egyik sraccal ugyan az a konfigunk, kiveve a kartya. Neki 970 van nekem 390. Mondta hogy gyengebb grafikan jatszik, en a 390 el Ultran jatszok. A fogyasztast ne emlisuk, ha nincs penzed aramra akkor nem kell kartyat sem venni
Ez most olyan mint ha venni akarnal egy ferrarit, de sokat fogyaszt.
-
venomka1
aktív tag
Nekem az nem tetszik, es szeritem ezzel el basztak egy kis jatek elmenyt, hogy akinek pl 2 hete volt 260k-s DMG , es full sarga volt mindene, modok is, valamint 200+ ora a jatekban, azt el lehet erni mar 1 het alatt .
-
venomka1
aktív tag
Tudja valaki a csapasmero set et hol lehet beszerezni? Gondolom az valo dps nek.
-
venomka1
aktív tag
Uplay en, jobb felul azok a pontok mire jo? A jutalomba belemegyek es van par dolog amit fel lehet oldani vele,de sokkal tobb pontom van mint amit fel lehet oldani ott. Valami otlet?
-
venomka1
aktív tag
Melyik vendornal vannak most jo cuccok lvl 30 ra?
-
venomka1
aktív tag
Meg nem toltottem le uj cuccost,de be enged a menube. Ott irja hogy 30 as vagyok, es lilaval mellette hogy 1. Az mit jelent? Mert ha a DZ lvl-t, akkor ott 47 voltam.Nem 1
-
venomka1
aktív tag
Megyek kimenekiteni a kis csoves cuccomat ami miatt haltam 2x. Erre oda jon 2db 4 fos csapat,akik elkezdik egymast loni, termeszetesen bedaraltak.
-
venomka1
aktív tag
Az hogy 1 hete nem esett Sarga cucc DZ ben, annak kozev vanahhoz hoy a gyujtogetesi szazalekom 20?
-
venomka1
aktív tag
Most hogy nincs napi kuldi, vagy nem latni, hogy lehet vinni azokat?
-
venomka1
aktív tag
Ha meg veszem a season pass-t, azt hova kell beirni, es aktivalni?
-
venomka1
aktív tag
Nektek nem szokott olyan lenni hog amikor inditjatok a jatekot,es fekete a kepernyo,de hallod a jatekot a hatterben? CTR+DEl el ki kell lepnem,es tobszori inditasra mar lathato ujra a jatek menuje.
-
venomka1
aktív tag
Milyen statjai vannak annak a demmer nek? mindeki rola beszel, kivncsi vagyok most mar
-
venomka1
aktív tag
DPS nek milyen talentot javasoltok?
-
venomka1
aktív tag
Termeszetesen elobb meg neztem, De inkabb meg kerdezem a profiktol itt,mint hogy szar cuccokat tarsak meg. Az en kis 50 oracskammal ennyit tudok a jatekrol,azert vannak meg kerdeseim. Majd ha lesz 100 oram benne vagy 170,mint sokaknak,gondolom neked is
Akkor mar en is tudok valasozlni masok kerdeseira
Koszi a valaszt -
venomka1
aktív tag
Ha dps vagy tank akarsz lenni ,akkor milyen ertekekre kell gyurni? En wow oztam sok evet, es voltak hit,crit, power ertekek, abbol allapitottuk meg ezeket. De itt semmi ilyen nincs, csak dps, meg tuz ellenalas, meg ilyen baromsagok. Nem lattam a modoknal sem crit et, es hasonlo fontos dps ertekeket. De biztos en nem ertek hozza
-
venomka1
aktív tag
válasz
kovimester #11049 üzenetére
Soha nem oltek meg idaig ugynokok. Csak meg szivtad, ne foglalkozz vele, majd lesz amikor nem olnek meg 1-2 heten keresztul.
-
venomka1
aktív tag
A Kulonbozo szarnyak fejleszteset a talalkozasokkal lehet fejleszteni, vagy mivel a celszerubb? 90 os most mind a 3
-
venomka1
aktív tag
Tok jo ez a Talalkozas kuldetesek, van 7 percem,de nem mutat semmit hova kell mennem
-
venomka1
aktív tag
Ha mind a 3 napi kuldit meg csinalom, azert jar valami extra cucc, vagy valami?
-
venomka1
aktív tag
Csatlakozhatnek valakihez DZ mokahoz?
LvL 30
-
venomka1
aktív tag
azokat a ladakat hol lehet meg talalni DZ ben? Meg egyel sem talalkoztam pedig 4 oraja jatszom a DZ ben
-
venomka1
aktív tag
Koszi a valaszt mindenkinek!!!
-
venomka1
aktív tag
Sracok, hulye kerdes de mi az a blue print? Es hol tudok szerezni tervrajzokat amik komolyak? Tudom az emeleten a muveleti bazison, de amugy hol van meg? es a T betu, a vallamon az a villogo sarga jelzes mire valo,mert idaig nem vettem eszre semmi funkciojat neki.
-
venomka1
aktív tag
DZ ben, vannak kuldik, vagy mi? Most mentem be eloszor, 30 on, es celtalanul jarkalok, semmi nincs a terkepen kuldirol.
-
venomka1
aktív tag
Kihivas kuldi,csak DZ ben van?
-
venomka1
aktív tag
Nem tudok belepni az a hiba uzenet hogy MIKE 2008668 valami ilesmi, ez miota van igy? Nincs eleg szerver a jatekhoz?
-
venomka1
aktív tag
Tudtok valami oldalt hogy kell modolni, stb hogy ha DPS akarok lenni? Vagy esetleg ti is tanacsolhattok dolgokat. Milyen modokat hasznaljak, kepessegeket stb, hogy dps legyen a kari, ne hibrid keverek. Mikre erdemes gyurni.
-
venomka1
aktív tag
Csinaltam egy csucsminosegu fegyver alkatreszt,de nem talalom sehol. Hova szokta tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple Watch
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest