- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #28847 üzenetére
"Jól jegyezd meg a Nevem! Mengele vagyok a ....vadász!"
aztán feküdt! Egy csirkeszar volt akkor is most is és az is marad!
Végülis elérte a célját! Megjegyeztem a nevét.
-
válasz
Raulblanco07 #28847 üzenetére
Szombaton egesz nap otthon vok, gyere, szerzunk neked cuccokat!
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #28841 üzenetére
Múltkor G-vel 25* csaptuk meg őket egymás után
Jó volt! Emlékszem még amikor 2v4-ben haltak ellenünk még 1.2-ben.
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #28723 üzenetére
Rengeteg dolog változott. Kis túlzással egy új játék.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #23837 üzenetére
Szia! 1.4 után alakul majd. Addig meg van pts. Jelenleg minden ugyanolyan. Csak több a csaló...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #22722 üzenetére
Nincs gond a szólózással, ma reggel is rámjöttek négyen, persze hátulról mert 4v1-ben sincs bátorság szemből lőni. 3 meglett, a 4. lelőtt, aztán a gy*kér kiabálja mikrofonba hogy "Learn to play noob".... Na de mindegy 30 kulcsot +8 szintet hoztam a kiskarakterrel.
Jó ez a dead eye.
-
válasz
Raulblanco07 #22718 üzenetére
En is ACRt hasznalok strikerrel pve dps karin.
Tegnap este dzben probalgattam a pvp alpha szettet. At is oltoztem. Lejjebb vettem a tuzertekbol, es skillt csinaltam.
Most 245e/440e/31e a kari, 3200/3900/1200 mellett. A nagy pulse miatt meg jobb is mint magasabb firearmsal, 10-12e/golyo playerre a sebzes. Jofele ez az alpha.
-
válasz
Raulblanco07 #22628 üzenetére
köszi, megpróbálom így.
-
Paradroid87
újonc
válasz
Raulblanco07 #22513 üzenetére
Nem hinném, hogy a mobok élete akkora gond lenne, persze ez mindig egy vitatható design döntés. Pláne, hogy a 35-ös mobokat is lehet azért kaszálni szépen. Csak ehhez jön a sebzésük, a kiszámíthatatlanság (ami részben a sík hülye AI-ból fakad), a távolság ahonnan le tudnak szedni, a játék hülyeségei, meg a technikai hibák. Így együtt azért ez egy combosabb adag. A PvP viszont simán csak nem működik (néha azért van varázsa ezt el kell ismerni). Én nem támogatom a PvE Dark Zone ötletét, de nagyon le kellene mászni az alapokig, hogy ebből valami jó dolog legyen. Az nem móka, ha leölnek, mert jobb a másiknak a motyója, vagy simán többen vannak. És a mobok is többen vannak, több élettel, nagyobb sebzéssel, de ez már csak ilyen a játékokban, ezért is fixebb és kötöttebb egy sztori küldetés, hogy ezt ellensúlyozzák.
PL a mai Underground nálam így nézett ki (heroic, egyedül):
első próbálkozás: küldetés vége, utánpótlást kell elpusztítani, ami egy barom nagy szobában van, fent a második emeleten, 5 mob között, plusz mögöttük volt a zavaró cucc eldugva, egyből ahogy bementem kiszúrtak, teljesen esélytelen, felesleges is mérgelődni az ilyenen, ez van.
második próbálkozás: azért én mérgelődtem, szóval úgy voltam vele, hogy jöhet egy kis xp gyűjtés, 5 direktívás hard. Mivel pulse plusz okos fedezék párossal nyomom 230 ezer szívóssággal, így azért ez nem akkora poén, konkrétan olyan pályát adott be, hogy két "öld meg az ellenfeleket" rész között kettő medkitet kellett elnyomnom futás közben, szoba szoba után a végtelenségig. Így se lett volna gond vele, de a végén belaggolt az okos fedezék, persze a legrosszabbkor, kiszedtek.
harmadik próbálkozás: (innentől már visszamentem heroicra): kirobbantott a gránát vetős, igazából az én hibám volt, mert nem kaptam ki elég hamar, ettől még nem lenne rossz, ha ki lehetne térni előle, mert mikor egyedül tolom a játékot, akkor olyan késés van, hogy ez szinte mindig fizikailag lehetetlen.
negyedik próbálkozás: ismét okos fedezék lag, újabb halál.
ötödik nekifutásra, bár az elején döcögött a szekér és később a hang bug is előjött (nem működött a pulse, falon át meglőttek, ilyesmik), de végül nagyobb gond nélkül lement, kaptam is egy rakat pisztolyt meg sárga térdvédőt.
A lényeg, hogy a nehézség behatárolható, a kudarcok kivizsgálhatók, lehet tenni ellene legközelebb (már legalábbis, ha nem a játék trollkodik). Míg a DZ maga a káosz (amivel szintén átestek a ló túloldalára), összeszokott csapat nélkül olyan, mint a Bloodborne-ban a parry pecázgatása, mikor valaki mint az állat lövöldözik, aztán majd előbb-utóbb csak összejön, mert én lőttem hátba a másikat, a fél csapat budin volt, belaggoltak, nem figyeltek a mobok miatt, stb.
És ez fordítva is igaz: nem poén, hogy leöljük a gyengébbet (legalábbis sokaknak, főleg hosszabb távon). Egy bizonyos szintig még belefér azzal takarózni, hogy rpg meg minden, így lehetnek különbségek a játékosok között, de az egészséges szintet a Division már régen maga mögött hagyta. Az a gond, hogy önmagában 1 vs 1-ben is förtelmes difik lehetnek builedek között, amit a túlerő még a négyzetre emel, de erre rájön, hogy néhány képzettség meg bónusz eszetlen pluszt ad, és akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ott vannak a bugok, meg a játék megtévesztései. És hát a gusztustalan blind fire meta, konkrétan egy kívülálló játékos azt hinné, hogy nincs a játékban célzás gomb. Sokan odavannak érte, szerintem simán csak kabaré, előbb pacsiznék le egy tapadós használóval, mint azzal aki kétezer töltény kifüstöl egy mp7-esből anélkül, hogy egyetlen egynél is célzott volna. Egy normális rendszerben a blind fire ilyen utolsó esély, valami ami éppen el tudja dönteni egy-egy harc sorsát, ha csak egy hajszál hiányzik, nem pedig alap, ami minden mást a háttérbe szorít. Persze ez csak saját vélemény az eddigiek alapján (változatlanul nagyon tetszik a játék, szóval adok még majd esélyt a PvP-nek is), de azért a zúgolódás már tényleg általános lett, remélhetőleg inkább előbb, mint soha elindulnak a fejlesztők a helyes irányba.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22518 üzenetére
De nem érted a kiszámíthatóságot.
Pl Falcon, vagy Dragon, 2 szóból lejön, hogy akikkel összedobott a gép, azok tudják-e, hogy mit kell csinálni.
PL Vasárnap volt egy pug csapat, kiderült, hogy pl az egyiknek ez volt az első FL-ja, de azonnal heroicon, gondolom Lexingtonon edződött vagy nem tom mi, de olyannyira vakon volt, hogy wipe lett a vége, de szerintem beírtam Vasárnap a sztorit.
De volt olyan is, hogy FL challenge, 2-en mondták, hogy most csinálják először chellengen, ok, mondtuk semmi gond, kértük mit csináljanak, azt csinálták, simán lement, nem a jelenlegi gear volt még. Itt is van pozitív tapasztalat, de ha valaki mondjuk hardon edződve nekiront egy heroicnak, akkor jön a pofáraesés.Ugyanez a DZ-ben lutri, és ott még csak nem is az időmet bukom, nekem össz vissz van a fő karakteren 270k dz credit, ha lenne valami értelmes tervrajz, még azt is bukjam el? Hiányzik nekem, hogy sokat kelljen farmolni DZ-ben
Nem, nem vagyok már jó PvP játékos (szerintem, legalábbis többet halok playerektől mintsem én lőjem le őket), szerettem korábban játszott multis játékokat (MOHAA, SWAT4, COD2, COD4) de ott legalább ha csapatalapú volt, akkor tudtam, hogy mire számíthatok, pl swat4-ben is volt pár skin ami meghatározta, hogy mit tud, és mi jó ellene, de itt és most, akkora különbségek vannak, hogy csak na.
Egy idő után belassul az ember, messze nem a 20-as/30 eleji éveimben járok már, a reflexek is kopnak, szóval nem akkora élvezet. A mobok ellen még ezzel a megkopott reflexekkel is van bőven esély, hiába messze erősebbek mint egy player.Nem, nem vagyok a DZ királya (sosem mondtam, vagy gondoltam magamról), sokkal jobban szeretem a csapat és küldetés alapú coop jellegű játékokat (mint régen a Tom Clancy's Vegas meg a többiek), ahol a skill, csapatmunka és a taktika is számított.
Csalók: Nem misztifikálom el, de még mindig van egy jó pár videó, amit meghagytam, pedig a múltkor vagy 100GB nyit töröltem, amiken sok egyértelműen csíterek lőttek le (one-hit az egész csapatnak, hit-over-wall, etc), szóval nem bízok bennük, elég ha valakinek egy rohadt jó gearje van, és még azon is tuningol, csak egy kicsit, hogy éppen ne haljon, de annyit azért lőjön, amivel téged gyorsabban helyre tesz.
Innentől kezdve, mivel benne van a játékban, hogy nem csak laggok miatt vannak érdekes dolgok, miért ne gondolhatná az ember, amikor furcsaságok történnek, hogy valami nem kerek.
De én nem gondolok semmit se már, nézd meg a daily extracted items vonalat, látszik, mióta nem járok már oda, érdekel engem, ha valaki csítel?Te gondolod azt, hogy ha valaki panaszkodik vagy rossz szót mond a DZ-ről, akkor az már mind a DZ királya akar lenni, és mind azt hiszi magáról, hogy lelőhetetlen, hiszen a 30-as piros mob sem tud megkarcolni sem... Biztos vannak ilyenek, de nem általánosítunk akkor itt sem, mint a csalóknál, OK?
Az egész a játék hibája, mert a gearek közötti különbség arra jó, hogy vannak a játékosok, akik ellen GOD MODE ON a geared, de a másik ellen meg lepkefing.
Kíváncsi lennék akár ilyen aréna jellegű részre, ahol mindenki választhatna X előre meghatározott gear és fegyver közül, és ott menne a gyilok (CTF, S&D, team, vagy akár egyéni alapon). Az már inkább érdekelne, de így nem. -
válasz
Raulblanco07 #22518 üzenetére
Gplayerssel es itomival sokat toltam. Azonnal lonek mindenre dzben, meg a varjakra is... XD
Hetvegen leszel?
-
flash-
veterán
válasz
oké van ilyen is, meg olyan is hogy egyik állandoan előre megy aztán a többi 3 meg szenved, mert nem tudják éleszteni a 4iket(érthető okokból), vagy mondjuk olyan láma hogy nem megy fedezékbe csak beleáll a mobokba aztán másodperc alatt fekszik is, szóval publicban mindenkinek 250GS aztán meg ilyen "játékstílussal" tolják
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pedig egyszerű, kiszámítható és nem csalik
A nem csal alatt azt értem, hogy bár messze fölötte van a gear szettje az enyémhez képest (főleg a shotisok alap fegyversebzését és pontosságát irigylem) de legalább nem teleportálnak ide-oda, és tudom mire számítsak.
DZ-ben meg teszem összeszedsz pár jó cuccot, ki kellene menteni, és jön egy ilyen, mivel az Ubi még mindig szinte semmit sem csinált a csalók ellen, most jelentgessem én, ahelyett, hogy jól érzem magam, még bosszankodjak is. Ha meg csak PvP-zni megy be az ember, akkor ahhoz is jó csapat kell, mert egyedül vagy ketten egy komolyabb rugózásnál rászáll a 2/3-ad DZ a rugókra. Nekem nem PvP-re van kihegyezve a gear.
Amúgy meg egyszerűen nem érdekel, nem akarok már jobb lenni a másiknál, csak jól akarom magam érezni. Ennyi.
A legtöbb PvP meg arról szól, hogy "hö lelőttelek láma nooooooob", mert ha nem erről szólna, akkor amikor 4-en letámadnak, akkor nem állna meg utána tapsolni meg nem jönnének a beszólások, mint asszem a rediten olvastam vagy hol, hogy egy szó jobban fáj mint egy golyó. Ez ilyen emberi tulajdonság, hogy szeret több/szebb/gazdagabb/erősebb/okosabb/ügyesebb/skillesebb lenni mint a másik, és szereti ha ezt éreztetni is tudja. Én próbálom magam ebben visszafogni, hogy normális legyek, ne szippantson be ez a feeling.Meg a másik: Az egész fórumon max 2 embert olvasok áradozni a DZ-ről (téged, ha a másik regedről is írsz
), minden más szóló player csak negatívan beszél róla. Na jó a megrögzött összeszokott csapatok mint Sniper/gplayers/itommy/CybR azok elvannak, de oda meg nem férsz be, játszottam már velük, nem néztek ki, de lehetett érezni, hogy nem én vagyok az a 4.
PvE farm vagy küldetés közben vannak kommunikatívabb playerek, azokkal el szoktunk dumálni, hogy mizújs az életben, meg a Divisionben. 95%-k abszolút negatívan nyilvánul meg. Szívesen megnéznék egy közvélemény kutatást, hogy a DZ a jelenlegi és tervezett formájában mennyire jön be a playereknek. Nem csak az aktív playereknek, mert sokan a DZ (és csalók) miatt hagyták abba.Szerk:
Ja meg az,hogy egy régebbi itemet használni, azt csaló itemnek nevezni egy kicsit furcsa, de hát régen tudom már, hogy messze nem egy az észjárásunkNo offense.
Egyébként meg nem használom mert így nagyobb a GS-em -
válasz
Jo a pvp. De ra kell gearelni a karaktert. Nekem most 2 pve ( striker + tanctician ) es 2 pvp ( dps support reclaimer stickyvel es boost overheallel + alpha v. Deadeye ) kari van. Hetvegen osszerakom a 3 alpha + 2 vegso + savage kesztyu tankot, remelhetoleg 700 koruli szivossaggal, 30 koruli skillel. Megnezzuk az mennyire eletkepes.
-
McTomi87
csendes újonc
válasz
Raulblanco07 #22504 üzenetére
Most már értem!
Köszi! -
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #22487 üzenetére
Koszonom!
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #22489 üzenetére
Na ez is hasznos cucc, de ezt nem tudom egyedül lefordítani egyhamar...(gondolva a magyarul játszókra)
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #22487 üzenetére
Hamarosan megy az összefoglalóba!
-
válasz
Raulblanco07 #22479 üzenetére
Majd aug. végén megint frissítem, most hogy már sokkal kevesebben játszunk, nem érzek rá akkora "kényszert"
Bár tényleg elég kevés adat, amit a Uplay Club kiír
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22479 üzenetére
Kb az egész nem jelent semmit, max azt tudod meg, hogy mennyire kedveli az adott egyén a PvP-t.
Az én 50 rugó killem hol van a Demmer 1133 jelenlegi killjéhez képest
Meg annyit láthatsz még, hogy mennyire tolja, azaz mennyi időt játszott már.Ahhoz, hogy a regionális listán rajta legyen valaki, ki kellene tölteni az adatokat...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22473 üzenetére
Division trackeren gondolom. Ott is a PS listát ha nézed.
De semmit sem jelent, mert sokan nem regisztráltak be a regionális (magyar) listára, Demmer is már 95k kill felett jár...
Illetve amúgy sem jelent sokat ez az egész stat, mert kevés benne a használható, leginkább az eltöltött idő.Van pár stat ami jobban érdekelne, de ilyeneket nem gyűjt. pl HS száma, talált/mellément lövések száma harcban, bevitt dmg össz...
Te ITT vagy.
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #22440 üzenetére
Nem én emeltem ki ez egy talált kép, az új set egyikéről, ami vagy igaz vagy nem.
A most használt két Blind mellényem magasabb, de azért írtam korábban, hogy megint lehet majd nézegetni a seteket és ez is ezt támaszthatja alá és az esetleges hónap végi megjelenést, mármint a ezek az infó morzsák. -
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #22425 üzenetére
A gyengébbek kedvéért a helikopter már lezuhant és az ügynök egy szál hátizsákkal menekül.
Remélem az eddigi összes képesség nullázódik és újra lehet építkezni. -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22419 üzenetére
Hát együtt még nem játszottunk, nem is igen fogunk.
4 vs 1 nem az én világom, persze van olyan, hogy rugó a csapat, és jön a bátor jelentkező és betámadja a 4 embert, de az ilyen magára vessen.
Nem is szívesen játszanak velem a többiek DZ-ben, főleg aki a bajt keresi
Aki támad, azt lövöm szívesen, csapatnak is szívesen nekimegy az ember, de 4v1 az nem kulturált dolog.
Nem nagyon emlékszem ilyenre, hogy 4v1-ben ment volna sniperékkel, olyan volt, hogy kimentést csináltuk, és odajött egy player loot nélkül, és ott ólálkodott, na Ő nem ólálkodott sokáig. De ez megint jó kérdés, mit keres kimentésnél loot nélkül? Na ő visszajött vagy 3x ránk 3v1 volt, nem is értettük mi volt a célja. -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22415 üzenetére
Ha nem adtam volna el már az összes 191/214/240-es cuccost, akkor lehet próbálkoznék vele jelenleg csak azok a cuccok vannak, amik a 201 alatti karakteren megmaradtak.
De hasonló az elképzelés, a tokból éri meg a 268-as, ha mind 750 körül van, mert ez akár 2-3 módosítót is ki tud váltani.
Ha sikerül 4 egyforma szet itemet találni akkor meg gyilkos tud lenni. -
Gyorgy87
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #22408 üzenetére
Ne haragudj, de ez nem válasz a kérdésre, te nagyon ügyes vagy, hogy a saját szinteden jó vagy! (Vagy kamu, és ugyan ezt csinálod, azért nem engedsz a hülyeségből, de ez most mellékes.) Ha elérte az a szintet, akkor takarodjon már vissza oda és ott verje a nyálát, ne más játékát tegye tönkre a gyökérségével. Ez a véleményem erről, ha Te is tudsz a szinteden nyomulni, akkor tegye már meg az illető is, mert így élvezhetetlen a játék. Gyakorlatilag elb*sszák az egészet ilyennel, hogy lelőnek két lövéssel, és még ők örülnek, amikor a legnagyobb gyökerek. Tudom hiába, mert nem fog változni, de rohadt gáz... Szóval a kérdés továbbra is áll. Ha elérték azt a szintet, akkor miért jönnek vissza? Miért nem próbálnak ott fejlődni? Ja mert bénák, csak gondolom a megjelenés napján már apuci utalta is a kreditet, hogy a kis kockának legyen mire a fütyijét cincálgatni, ezáltal már rég előnyben van azokhoz képest, akik most kezdik, ráadásul ott nem tud érvényesülni mert csíra, ezért ide jön, hogy itt janizzon. Én két dologra tudok gondolni... Egyik az ellehetetlenítés... Ők már jól állnak, mit érdekli, hogy mással mi van, Ő ne is fejlődjön, mert Ő már király és ezt fitogtatja is. A másik, hogy mivel idejön mindig lelő, sőt őt le se tudják lőni, ezért ellop mindent és így szedi a cuccokat, mondjuk a Zöld ládákat... Ez csalás és undorító, legyen bármelyik... Még ha el is fogadom, hogy nem tud annyival jobb lenni ugyan azon GS szinten... Válasz? Miért jönnek?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22409 üzenetére
Így van, veled direkt csináltuk, de a többieknek utána nem sokkal leírtuk (sokszor), hogy mi a megoldás, de arra már rátettük a láthatatlanná tévő cuccost, hogy te ne olvashasd el.
Látom működik, köszi a visszajelzést -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22398 üzenetére
Nem volt így, csak mivel sokaknak a stash tele volt nagy GS cuccokkal, azt nem számolták, hogy azzal is kalkulál a rendszer.
Ahogy woker megfogalmazta:
A DZ bracket besorolás a valódi gear score alapján megy ami nem azonos a karakterlapon kijelzettel mert az utóbbi a karakter által viselt felszerelések gear score átlaga, míg a valódi gear score az adott helyre berakható legmagasabb gear score-u itemek plusz a legmagasabb gear score-ral rendelkező fegyver átlaga adja mindezt úgy, hogy a hátizsák és a stash teljes tartalma vizsgálva van.
Így pl az alábbi összeállítások jöhetnek szóba maximum (ettől kevesebb persze):
204 fegyver + 2x214 + 4x191 = 200
204 fegyver + 1x240 + 5x191 = 200
182 fegyver + 3x214 + 3x191 = 200
182 fegyver + 1x240 + 1x214 + 4x191 = 200
De vannak újabb ötleteim:
204 fegyver + 268 + 214 +2x191 + 2x163 = 200
229 fegyver + 268 + 3x191 + 2x163 = 200A matek példa: ez alapján bárki ki tudja számítani, hogy egy godroll 268-as item mellé akkor érdemes-e 2db 163-as itemet berakni (szerintem van értelme, van olyan sárga cucc, ami még így is jó skillt ad)
Ki fogom próbálni az utolsót, mert van létjogosultsága, és szerintem jó páran így tolják, van is rá egy ötletem.
Rugók ellen jól jöhet.Az meg már nem kérdés, hogy aki azért megy vissza, hogy ott szívassa a jó népet, az meg beteg, biztos elvették az oviban a gumikacsáját, és még mindig ezt bosszulja meg.
-
Gyorgy87
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #22398 üzenetére
hát kurvára nem erről van szó, nem vagyok hisztis, viszont elég fura, hogy SAS SG-vel sorozom a fejét, megnövelt tárral és az életéből az első csíkot nem tudom legyalulni, 12 lőszerrel... aztán belém lő párat, de tényleg párat, azt meghalok, ennyire nem lehetek rossz, sőt 191-es vagy 193-as az átlagom, szóval vannak cuccaim és mégis szar.... Ezt hogy magyarázod? Ha kétszáz a max, akkor hogy lehet ekkora erő különbség? Hogy sorozom semmi baja, meghúzza a ravaszt azt fekszek mint a rohadt nád...
-
Gyorgy87
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #22389 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt írom, de te nagyon hülye vagy, mert nem fogod fel amit írok neked!!! Nem is koptatnám a billentyűt ha nem haragszol. Ugyan azt leírtad igen, de amit én írok, azt nem fogtad fel gondolom... Itt írtam, hogy valószínűleg magán hagy valami erőset, és addig legózik amíg vissza nem tud jönni, ráadásul úgy, hogy komolyabb cuccokkal.... Hiszen, ha ő már 99-es DZ-ben, akkor vehet erősebbet mint én, amit felrak ezzel a GS is megugrik, na igen. Fent hagyja az erős fegyvert mondjuk... Meg még valami kieget, ami bivaly és a többit lehúzza... Ezek az ő szintje miatt erősebbek lesznek, sokkal mint a miénk, ráadásul a pakolgatással vissza engedi azok közé, akik még azon szintű fegyvereket nem vehetik meg!!! Ezzel van a baj, ne jöjjön vissza így, ha vissza akar jönni, akkor úgy jöjjön vissza, hogy nem eleve olyan előnnyel teszi, amivel nem lehet mit kezdeni.... Köszi, hogy megérted!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22378 üzenetére
LOL, furcsa levezetés, nem is értek vele egyet.
Bemegyek alapanyagot farmolni, akkor ugyanolyan "köcsög" vagyok mint aki azért megy be, hogy a másik playert szívassa.
Hagyjuk inkább.
Egyébként nem megyek már farmolni 201-es alá, mert nincs miért, arra ott van a Dragon. Ha bementem farmolni is anno, minden szóló playert behívtam a csapatba független a GS-étől, míg meg nem lettünk 4-en, hogy ne egymás elől lőjük le a lootot, szóval ez sem áll meg. nem beszélve arról, hogy én nem fogom lelőni, ha nem köt belém. Nagyon nem egyformán látjuk a dolgokat.Egyébként gearelődni még mindig a DZ-ben lehetne leggyorsabban, és a legizgalmasabb része a játéknak, de a játékosok miatt azok számára, akik nem feltétlenül más kárán akarnak előrejutni, azoknak ez ellenszenves, nem beszélve a csíterekről, illetve frusztráló, hogy mennyire nem rajtad múlik, hogy mit tudsz összeszedni (mert lesz aki elveszi tőled)...
De pl a morfózis: egyik itt megismert játékossal korábban sokat toltuk, és hasonlóan gondolkozott mint én, hogy nem lövünk feleslegesen playerre, ha támadnak, akkor visszalövünk, vagy ha kötözködnek, akkor nem futunk hanem lövünk, de nem szívatunk szóló playereket. Persze sokszor lelőtték, sokszor csíterek is, ma már ott tart, hogy aki csak mozog a DZ-ben, azt lövi, lesz ami lesz, kvázi az lett amit előtte utált és rühellt. Van akinek ehhez nem kell morfózis sem, alapból és csípőből megy ez
Nah én nem akarok idáig eljutni, vannak korlátok, amiket nem akarok átlépni, bármennyire is ezt sulykolná az Ubi, vagy az "élet". Nekem az a véleményem, hogy amit meg szabad tennem az nem biztos, hogy helyes is ha megteszem.
Ja, hogy ezzel a véleményemmel nem vagyok népszerű, hát evvan.De amíg lehetőséget teremtenek, hogy máshol is tuddj normálisan gearelődni (pl míg a Dragont ki nem nyírják, az UG-t hagyjuk, mert egy vicc a lootja, de legalább tervrajzok vannak), addig nem érdekel, mert van lehetőség kevésbé skilles játékosnak is fejlődni.
Amit leírtál hogy mit szeretnének a fejlesztők, az meg egy vicc, csináljanak egy olyan zónát, ahol csak PvP van, mindenki aki ezt élvezi oda fog menni. Még én is bemegyek, amikor olyan kedvem van. De az UG az messze nem DZ, mert a loot az fasorban sincs hozzá képest. Vagy ha végre csinálnának PvP csapat alapú (pl. egyik támad, másik véd) küldetéseket, akkor szerintem sokkal érdekesebb lenne, bár amíg a csít védelmet nem csinálják meg, addig ennek se sok haszna lenne. Ott is lehetne magasan kiemelt loot, és akkor győzzön a jobb (vagy jelenleg, akinek jobb a csítje). Ez már igazi fejlődés lenne, meg igazi tartalom.
Persze a DZ a jelenlegi formájában valószínűleg jobban hasonlít egy a valós életben kialakult ilyen helyzethez, ahol egy ilyen bandák által uralt városban nem tudhatod, hogy ki kivel van, és mikor lő hátba.
(#22384) TommyS_27
Igen az, de a csítereket nem számolva, pont azt a geart veszi el tőled, amivel te is tudnál fejlődni. Szóval innentől kezdve tud undorító/frusztráló lenni, mert Ő azért jobb (persze lehet skilles, meg nagyon ügyes, ez is benne van simán) mert tőled és másoktól is el tudja venni amit csak tud. És innentől kezdve válik nagyon egyenlőtlenné. Pl akik mostanában kezdik, azok nagoyn sokat szívhatják a fogukat, mert ami most megy DZ-ben, az messze túl van azon, ami még pár hónappal ezelőtt volt. Főleg a ban hullám után volt konszolidált a DZ, voltak rugó bandák, de lehetett harcolni. -
Gyorgy87
csendes tag
válasz
Raulblanco07 #22378 üzenetére
Nem tudom figyelted-e mit ír. Nem köt bele másokba, ő nem volt sose ROG és nem is akar az lenni. Szóval ő el van bent. Figyelj mert nem érted! Az a baj, hogy bemegyek én is. vagyok 35-ös DZ-ben és 191-es GS-el. Semmi gond, hogy lelő, nyilván, ha úgy hozza kedve, hogy öldökölni akar, azért van. Ezt jól írtad! De nem ez a lényeg, hanem ugyan ezt találom én is furcsának, hogy lelő, mondom poénból visszatámadok, ha megtaláltam. Odamegyek, egy full erős SAS-al nekimegyek, fejre tolom, de egy egész tárat és az első csíkból lemegy egy kevés. Ő rám lő egyet, tök mindegy mivel, és már fekszek. Annyi időm nincs, hogy a fedezékbe visszahúzódjak. Vagy volt, hogy SOCOM M1A-val mentem és messziről lőttem, mi történt rám lőtt egyet, valami karabéllyal és már feküdtem is 100m-ről. Szerinted ez rendben van így, hogy visszajön és lehúzza a játékélményt, mert egy eleve eldőlt csatában alul maradok? Ez full gáz és nem szabadna hagyni. Ha egyenlő küzdelemben lenyomnak, akkor semmi gond. De az undorító, aki erre veri magát, hogy tönkre teszi a játékélményemet, és azért meg kell hagyni, ennyi pénzért verje szájba az ilyen a tudja kit. Már csak azért is, mert van, hogy nem is látok senkit, mert nyilván mögöttem van a ROG és nem látom, mert pont nem az... egy lövéssel leterít, utána ahogy Skytrancer is írta, hogy az ajtónál állva lelőnek... Ha máshol jövök be, rittig amikor menekítenék ki megtalálnak és ott látom, hogy az ú szintjük jóval magasabb.... Ez irtó gáz és gondolom Te is ezt nyomod, ezért véded ennyire ezt a lehetőséget... Nem azért vettem meg, hogy kis gempák, akik egész nap a nyári szünetben otthon tolják, ilyennel vegyék el a kedvem, hogy ők megmutatják milyen faszák... Igen is ha visszajön tegye meg, hogy hagy játszani, vagy menjen a saját szintjére és ott legyen nagy arc.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22375 üzenetére
Igen erre írtam, hogy amikor 6-7-en lelőttek, akkor odajöttek és tapsoltak, grat
Ez emberfüggő.
Amit te írsz, az legalább harc, de abban semmi normális és korrekt nincs, amikor 4v1 vagy többen spawnkill betámadnak.
Pl az előző sztori a DZ1 nyugati oldalán történt. Bespawnolták a bejáratot, de arra már egyik sem figyelt, hogy a déli bejárattól is elég hamar oda lehet érni.
M44-el 3-at fektettem el, mire észbe kaptak, hogy hopp hátulról jön valaki, persze mindet felélesztették, mert fedezékben voltak, és amikor megborultak, akkor mindig fedezék mögé estek és nem volt további rálátásom. De én vagyok a noob, hogy rájuk megyek -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22369 üzenetére
Tényleg nem kötekedni akarok veled, de annyira másképp gondolkozunk dolgokról, hogy csak megjegyzem.
De azért te is érzed a különbséget aközött, hogy vannak akik azért öltöznek le kis DZ-be, mert szívatni akarják a jó népet (valószínűleg a nagyobb DZ-ben ők vannak a másik oldalon), meg aközött, hogy van akinek messze túl erős a nagy DZ, nem csak a játékosok, de a mobok is hatalmas kihívás? Nincs különbség?Pl még a jó múltkorjában bementem a kis DZ-s karakterrel és volt egy ilyen 4+3-as banda, akik mást se csináltak, csak a playerekre mentek. Persze betámadtak engem is, de a 7--ből kettőt csak kinyírtam mire ki tudtak szedni. Aztán visszamentem jó párszor rájuk, és 1-2-t mindig leszedtem belőlük mire feküdtem. Ott nooboztak engem, meg tapsoltak a hulla felett, hogy 6-7-en le tudnak lőni, amikor is elmagyaráztam nekik, hogy gondolkozzanak már ki a noob, hogy közülük mindig feküdt 1-2 mire sokszoros túlerővel leszedtek, aztán csend lett. Gondolom szintelődni akartak, de volt komoly sírás, amikor egyik másik manhuntos elfeküdt...
Persze benne van ebben a játékban, ez ilyen, de mégiscsak mutat valamit a habitusból és intelligenciából, hogy azért megyek le kis DZ-be, hogy szívassam az egyedül játszó playereket, meg spawnkill ilyenek.
Mint anno a suliban amikor osztálytárs a 2 évfolyammal kisebbeket szívatta, de amikor megjelent a 2 évfolyammal nagyobb bátyója, akkor meg kushadás és rinyálás volt.Egyébként lehet 240-es item is akár, 204-es fegyver meg simán...
-
válasz
Raulblanco07 #22355 üzenetére
A srác, aki elfeküdt fél másodperc alatt, majd visszajött, és kinyirta jópárszor valamelyikőnket.
Deadeye szettben egyedül mobozott DZ1-ben...
De tény, hogy ha elkapjuk a fonalat, lelőhetünk bárkit, míg bennünket is agyonlőhetnek 1 sec alatt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22351 üzenetére
És ilyenkor legalább megy a jelentés az Ubi felé?
Többek között az ilyenek miatt sem megyek DZ-be, csak nagy ritkán.
1 óra játék, 20 perc feljelentésSokan ezt használják ki, hogy gondolom sok mindenkinek nincs kedve feljelenteni a csítert, vagyis magát a tortúrát mire megcsinálsz egy riportot, de legalább azokat, akiknél nyilvánvaló, pl mint a fenti esetedben.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #22348 üzenetére
Csak rápakoltam a szettet a karakterre de a stashben nem volt M1A-m csak egy Vadász M44 (~75k-t írt alapsebzésnek,senzésnövelős tár nélkül),ezért raktam be az AUG-ot. Hosszú távon értelmetlen,pvp-ben jó buli,de ha jön pár mob már bukta. 280/220/25k
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22336 üzenetére
Tiszta sor, csak sokan vannak, akikkel játszottam és pl van 252-es vagy 255-ös GS-e, kérdezem, hogy milyen szett, nem érti, mondom melyik szettet rakta össze, hát amelyiknél többet mutatott felül a szám. Volt olyan akinél 6 különböző, vagy maximum 2-es szett bónuszok éltek.
Persze, hogy az ilyen játékosok el vannak veszve, megint olyan dolog, hogy volt akinek még az is új volt, hogy nem csak a fő értéket lehet újrarollolni a szetten, hanem a kisebbeket is.Nekem kb 15 sec, a 6-ból egy van olyan (mellény), aminél a két módosítót használja a taktikus is és a Sentry is, az összes többi saját.
Nem beszélve arról, hogy jó fegyvert kifogni is nehéz, nekem van 4 amit használok, a G36, 1 204-es sniper a sentry-hez, egy elég jó SASG shotit, és egy 204-es sniper a taktikushoz, ami CD-t segít fejlövésre. Ezeket rakom át ha egyáltalán másik karakterrel is lenyomom a hetit, De leszoktam róla, hogy végignyomjam az összes karakterrel a hetiket (Falcon), max 2 karakteren szoktam megcsinálni, de pl a múlt héten csak az egyikkel.Nem is tartok magamnál pl SMG-t, mert nem vagyok vele előrébb. (A korábbi screen becsapós lehet, mert 2 kör UG után készült, és van benne egy csomó cucc, ami el lett adva, mert csak szemét). Azaz nem 50 cuccból kell kiválogatni amit éppen fel akarok venni, hanem cucconként 2-3-ból max.
Olyan itemek, aminek már 2 értéke rossz, azt azonnal el is adom, előtte én is gyűjtögető halász vadász életmódot folytattam, de pont a múltkor adtam el vagy 60 zöld cuccot, de még a 3. és 4. karakternél még mindig van legalább 80 zöld cucc mind 268-as (striker, reclaimer, taktikus, végső megoldás, Alpha, Dead Eye)
Kedvem nincs hozzá, hogy összerakjam őket.Ha úgy vesszük, akkor nekem 2 buildom van, "szeretnék" csinálni, vagy inkább kipróbálni egy strikert meg egy reclaimert, az Alpha is érdekelne, de szerintem az felejtős lesz, és a Dead Eye sem annyira érdekel már mint annak előtte. De pl tetszik az a karakter is, amit Recska és Sniper is összerakott, a reclaimer + 2 sárga cuccos a megfelelő tálentekkel. Szerintem ezek közül max a strikert fogom már megcsinálni.
Ja van még egy karakter, ami 200 alatti DZ szettbe van beöltöztetve, azzal se voltam már egy hónapja DZ-ben. A jelenlegi karakterek fejlődése is megállt, max 1 cucc esik egy héten (ha egyáltalán) ami fejlődést jelent buildonként, nem mondom, hogy maxosak, és nem lehetne mit fejleszteni...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22328 üzenetére
Már miért törölném?
Nem egyedül játszok, hanem mindig csapatban...
Ha SP kell, akkor meg 15 másodperc alatt átöltöztetem taktikusba, és mindjárt van 737k szívósság + 26,5x2 SP, az elég mindenre.DZ-be meg nem járok, előfordulok, de nem életterem. Néha megyek Sniperékkel, ott is van egy taktikus a csapatban, nem nekem kell az SP-t szolgáltatni, vagy ha igen, akkor meg ott a taktikus...
Ne viccelj már, hogy te egy karakteren csak egy buildet használsz? Akkor neked 8 sem lenne elég.
Akkor helyedben inkább törölném a játékot is nem csak a karaktert -
Anfänger
őstag
válasz
Raulblanco07 #22191 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
(#22191) Raulblanco07: "Nem tudnál 2 ugyan olyan eredményt produkálni."
Igen,ez igaz. Mindegy nekem,hogy skilled talentes fegyóval,vagy talent nélkülivel,de mégis furdal a kíváncsiság,hogy nálatok hogyan alakul ez az idö ami az ulti visszatöltést illeti.(#22193) Snip3r_HUN! Gondolom,de kb. 2-3 perc vagy kevesebb idö is elég?
-
válasz
Raulblanco07 #22185 üzenetére
Azzal tudok 600 szivossagot, de lecsokken a skill 42re. Fullos eletnel maxos a sticky, de 1/3nal csak 237e.... Es csokken a hatosugar is 10%-ot.
-
válasz
Raulblanco07 #22178 üzenetére
Jaja, nekem olyan van, ami fullHpn 14%ot ad a keppzettsegerohoz. Cirka 6e skill.
-
válasz
Raulblanco07 #22161 üzenetére
Semekkora. B@ssza meg. Megmentettel sok-sok felesleges farmolastol.
Akkor eleg lesz 550 szivossag is. Smartcoverbol a boost overheallel nem fognak olyan konnyen kiloni igy sem, remelem
Hetvegen kerestelek, de elkerultuk egymast.
Gplayers : persze. Finom az az overheal. Tetszik nekem is.
-
válasz
Raulblanco07 #22156 üzenetére
Jelenleg 2 kattintassal tudok 500/50et csinalni 2000es firearms mellett.
580/44 megy. Ehhez kell buveszkedni, es van egy valag 160/15xx kepzettseges gearmodom. Majd meglassuk mi fo ki belole. De kellegy hp-s reclaimer kesztyu
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #22142 üzenetére
Raul valószínűleg véletlen töröltelek ubiról. küldtem felkérést. Múltkor ritkítottam külföldieket és lehet félrenyomtam.
-
Dani79
tag
válasz
Raulblanco07 #22142 üzenetére
Alapvetően jó az 1.3, csak egyszerűen nem tudok feljebb menni (jó igen nincs is sok időm a gyerekek mellett)
igen szoktam menni hard FL-ot puggal mert azt meg lehet csinálni, de kihívásról mindig kirúgnak.
esni meg nem esik ezzel a kevés játékkal semmi.
(ezt úgy képzeld el, hogy az 5-ös sentry szett 2 hete lett meg hard FL-ből, és azóta sem esett 1 darab sem.)
magasabból meg kirúgnak ennyi nem tudok többet tenni ennél.
Az a xar hogy nincs 229-es fegyver tervrajz és esni sem esik heoricon kívül.
De lehet hogy én nem tudom hogyan kell. -
válasz
Raulblanco07 #22131 üzenetére
Koszonom! Csinaltam tesztet, es biztos akartam lenni benne, hogy ugyan akkorat sebez. Este megirom ide.
-
johndoo1000
tag
válasz
Raulblanco07 #22073 üzenetére
Szia!
Előre is köszi.
Felvettelek, az én azonosítóm : JohnDoo0101 -
johndoo1000
tag
válasz
Raulblanco07 #22061 üzenetére
Szia!
Akkor ha megkérhetlek egyszer segítenél nekem Cler Sk. heroic-on ? Az istennek sem sikerül.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #22062 üzenetére
A midas jogos, de azert annyiszor nem esik h igy megjegyezze az ember, hogy csomo 182es esett.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #22061 üzenetére
Dragon nest farm a 4 bossig, normális csapattal 7-8 perc.... És szerintem kicsit több cucc esik mint CS-n.
Tegnap én voltam taktikusban (jelenleg csak 50% exotic resist) 2 sentry glass canon, meg a 4.nem tudom miben volt. kb 3-4 órán keresztül farmoltuk, csak a végén buktuk 1x, mert már mindenki unta és fáradt volt.
Ha van egy support/taktikus, aki folyamatosan tudja nyomni az okos fedezéket és a healt (az over heal félig járt le róluk, amikor már tolom nekik a következőt), akkor jöhetnek a glass-canonok, csak legyen elég nagy a sebzés, és legyen köztük sentry.3-an magyarok, meg egy francia gyerek volt, a két másik magyar 231 + 246 GS-ben (a 231-es volt az egyik sentry), plusz a francia gyerek volt még sentryben 249 vagy 252 GS-ben, már nem rémlik.
Akkora volt a szórás, hogy nem nagyon látszik, hogy melyik szett típus lenne súlyozva a 4 lovasnál...
Lehet a főboss az súlyozva van, de oda már nem nagyon megyünk (soha).Másoknak, akik még nem tudták esetleg:
A francia gyerek megosztott velünk (lehet más által ismert, de nekem új) infót, hogy mikor ragad be a skill, és nem tudod ellőni, kipróbáltuk valóban így van:
Pl dragonnál, amikor indul az egész küldetés, akkor amikor az ajtó robbanás van, és pl akkor akarom lelőni az okos fedezéket vagy a healt, és közben ér a robbanás, akkor bebugol, és csak akkor kapom vissza, ha padlóig lemegy a karakter.
Azaz, ha éppen skillt szeretnél használni, de még nem lőtted el, és állapothatás ér, akkor beragad, és lehet próbálkozni visszaszerezni. -
válasz
Raulblanco07 #22053 üzenetére
Igen, de most en nem talalkoztam robbanos stickyvel.
Orok korforgas ez.
Azt nem tudom milyen gearben van, mikor dz6ban egyedul leszed 4onket xD.
De UG most jo lett, omlik onnan a szemet
-
válasz
Raulblanco07 #22047 üzenetére
Ahogy Te is irod, talan. De engem stickyvel joistentudja, mikor lottek utoljara. Termszetesen robbanosra gondolok, a vakitot mindenki hasznalja.
Hetvegen majd probalgatom, de hiaba van 700 feletti szivossaga meg majd 90% exotic ellenallasa a taktikusomnak, 1 sec alatt szetlovik. Fura...
-
válasz
Raulblanco07 #22047 üzenetére
Talan. De nincs hatizsakom finalos...
-
Dani79
tag
válasz
Raulblanco07 #22034 üzenetére
Mától meg UG-ban minden
-
válasz
Raulblanco07 #21994 üzenetére
Ez az ahol tévedsz, ugyanis nem csak neked csökkenti hanem mindenkinek (ennek volt ugye az a bugja, hogy a tiédet is csökkentette amikor beleléptél a sajátodba).
Nem véletlen szoktam a groupban kérni, hogy alkalmanként lőjenek alám a healt mert abból ki-berohangálva amíg tart jelentősen letudom csökkenteni a CD-t. Bár biztosan csak álmodtam, hogy minden alkalommal amikor belépek a hatókörébe akkor ugrik egyet a CD
Szóval kapod a CD csökkentést amennyiben a first aid-et ellövőnek van triage bent és így közvetve neki is csökken a CD. -
válasz
Raulblanco07 #21995 üzenetére
falconra sem kell. Akkor van baj, mikor rambozgatnak, ki-kiszaladnak, olyankor lő csak be. Arról nem is beszélve, aki kirambózik, majd mikor látja, hogy lő az apc, bebújik a fedezékbe, és várja a halált, az megérdelme egy leave groupot...
Ilyenkor elég elfutni oldalra...
DPS-em nekem 24-30% közötti, de az is felesleges. Talán 2x haltam eddig vele falconon, persze elfutok a rakéta elöl.
Lelőtte az overhealt, de csak alig. a drónok és a tűzgránát abszolút nem sebzi. Jóbuli. DPS-e mondjuk nincs 100e sem
-
válasz
Raulblanco07 #21991 üzenetére
Falconra pl felesleges a resist ( ha csak nem te vagy a taktikus ), meg ugy altalaban pve teruletre. De dzben is nagyon kevesen mennek mar stickyvel.
Jo lenne egyutt menni megint dzbe Raul, mostmar van 500 feletti szivossaga reclaimeremnek, stickyvel, hetvegen meg sentry sticky parti lesz.
Tegnap falconon vicces volt, mostmar a taktikusom nekem is 700 feletti szivossaggal van es 80 feletti exotic resistel. Vicces, hogy az overhealt alig lovi le az apc
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #21982 üzenetére
Nekem messze nem az a tapasztalatom, mivel ugyancsak többnyire ismerősökkel játszunk, és most ráálltam a reclaimerre, hogy abból is összejöjjön valami használható és arányaiban semmivel sem mondanám többnek mint a többit. Alíg esik belőle, a többieknek sem, még azok sem tudnak adni, akiknek már fullos reclaimer szett van...
Egyedül az van, hogy az első napokban dobálta a sentry-t is, na abból Vasárnap óta egy sem.Akkor ez is elég random, vagy valahol figyeli, hogy ki milyen szettekben van....
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #21971 üzenetére
Ez azért ebben a formában nem igaz. Mármint a 4 lovas farmolása heroicon. A küldetés végén lehet többnyire azt ad, de a 4 boss az mindenfélét.
Nekem mindenfélét szokott dobálni, striker, sentry, dead-eye, Alpha, reclaimer, taktikus, firecrest, blind, végső megoldás, a legkevesebb a magányos csillag, pedig abból kellene már egy jó kis mellény..Aki gearelődni akar, az menjen bátran, mert esik mindenféle.
Nekem mind a sentry, mint a taktikus/végső megoldás karaktert fel lehetett simán húzni 255-ösre (240 körülről) 3 nap alatt (P-Sz-V) és kb 6 milla credit a farmolásból eladott cuccokra.
Fegyver talán ha 2 esett ami használható, de szettekből nagyon sok jó van benne.
Van egy halom reclaimer / dead eye / alpha / striker 268-as cucc, amit csak bedobáltam a ládába, még meg sem néztem, vagy raktam össze.
Ja nem beszélve arról, hogy rohadt sok fegyver és szett módosító is esik, vannak köztük kifejezetten nagyon jók, végre az elektronika alapanyag is kezd jelentősen növekedni...A farmolás nagyon random, van, hogy 4-5 körön keresztül csak sárga hullik, de volt, hogy 1 körben 4 zöld + 2 sárga is esett, ebből 2 olyan zöld cucc volt, amit gyakorlatilag roll nélkül fel lehetett rakni.
Kicsit unalmas lehet, de leggyorsabban (kivéve persze ha DZ-ben 2x4 fős csapatban rugóként tolja és szedi a mások lootját is) itt lehet fejlődni. Legalábbis most. -
Bird
addikt
válasz
Raulblanco07 #21971 üzenetére
Tudom, hogy azt kellene csinálni, de megtorpantam. Elértem a tárgyaimmal egy 190 körüli értéket már vagy 1 hete és nem tudok onnét előre lépni. Szólóban a normal facepalm, a hard esélytelen egyedül dragon nestre. Csinálgatom az undergroundot is ott lvl 15 környékén járok. Nem egyszerű csapatot találni, frusztráló a helyzet.
Eddig a predator cucc lett meg, meg esett 2 blind. 160k a dps-em, toughnessem 200k körüli.Pedig tudom mi az a farmolás, d3-ban 1900+ óránál járok.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #21931 üzenetére
Fire rate módos tárral lazán lehet olyan gyorsan lőni vele mint a showstopperrel,amellett hogy kb. 2.5-szer erősebb.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #21928 üzenetére
Brutál-fogékony-ragadozó Black Market Sasg12-re fejlövés+crit esélyes célzó,tárkapacitás+tűzgyorsaság tár,visszarugás+crit sebzés csőszájfék,és talán visszarúgás+pontosság markolat. Talán ez a shoti az aranyközépút,alig gyengébb mint a super 90 de sokkal gyorsabban lehet tárazni. 5-ös sentry szett melett használom,szépen fekszenek a 35-ös mobok is így.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #21919 üzenetére
De jó is volt amikor ketten daráltuk le a négyes bandáját.
Ment a hiszti, meg a vonat is
21925Anonymus23
Nem nagyon találkozni csíterrel. Elvétve vannak néha akik 1 hitelnek, de ez nagyon ritka. -
válasz
Raulblanco07 #21919 üzenetére
Volt 1-2 jo harc, mikor csatlakoztam hozzad, de kiderult, pvpre a tuzfegyver helyett szivossagra kell kuldenem a pontokat csunyan.
ma ejjel megepitem.
Meg kesz lett az alpha kari is, csak egy jofele mp7 kellene hozza.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Raulblanco07 #21916 üzenetére
Hát, a DZ már csak ilyen.
8 fős csapatok nem ritkák, igaz, legutóbb a bejárattól 3 méterre öltek meg, vagy 2 hónapja, azóta a DZ tabu nekem.
Bétában mi is toltunk 12 fős csapatot klánnal, de már sejtettük, nem ez lesz az erőssége a játéknak...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #21904 üzenetére
Kivitelezhetetlen lett volna,mivel az előző wave az ajtó elött volt...
-
válasz
Raulblanco07 #21827 üzenetére
az aranyrudas rész nem új, nem adtak ki 1.3 óta új részeket. láda mindig is random volt, volt olyan 1fázisos hardom amiben kettő is volt, plusz a végén egy.
-
válasz
Raulblanco07 #21810 üzenetére
Ezzel az érveléssel annyi problémát látok csak, hogy aki így megy be az lesz a kezdeményező fél és megfelelő távolságból fog indítani és mire észbe kaptok addig a társaság fele fekszik és még ha a közelébe értek se kell nagyon aggódnia mert a set miatt minden lövése crit lesz azaz elég keményet fog ütni. És akkor azzal még nem is számoltam, hogy ha ott vannak a haverjai is akik fedezik.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #21744 üzenetére
Bizony,anno gplayers-el nyitottunk még 201+os bracketben egyszerre sárga csomagot,mindketten brutál-fogékony-ragadozó aug-ot kaptunk.
-
.LnB
titán
válasz
Raulblanco07 #21744 üzenetére
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #21671 üzenetére
Vagom, nekem meg nem esett showstopper de amennyire olvastam nem nagy szam elesben. Ezert gondolom ugy, hogy nem er annyi idot a lexingtonba olni.
-
Padre
tag
válasz
Raulblanco07 #21649 üzenetére
Sziasztok!
Folyamatosan olvasom a fórumot, de most írok először. A megjelenés óta nyomjuk haverokkal hárman, de csak maximum napi 1 órát, így lassan haladunk.
Dead Eye-ra hajtok én is. Messze a legjobb set jelenleg szerintem.
Most raktam össze egy közép-alsó osztályú AlphaBridge-et egy 229.as SOCOM _SCAR_L-el és egy szintén 229-es G36 C-vel Mind a hat weapon talent él: Brutal-Destructive-Fierce-Deadly-Stable-Accurate. A SCAR_L van elől, mert nagyobb a fegyver sebzése és magasabb az armor sebzése. A fegyver oldal szerintem elég jó lett. Így veri a korábbi 5-ös Strikert.
A következő lépcső, ha ez már nem lesz fejleszthető, a DeadEye lesz.
Amit írtál arról elég jó videók vannak fent. Tényleg brutális! -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21649 üzenetére
Igen, néztem videót, jó kis szett, de engem mindig SMG-vel vagy Assaulttal ölnek meg és nem értem, hogyan van ekkora DPS-ük és emellett még halhatatlanok is...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #21624 üzenetére
Tudom, hogy a heti HVT volt, csak tegnap délután már meglett, de az közelében se volt a hasonló lootnak.
A supply dropot meg azért írtam, mert azok mind dettó ugyanazzal a gearrel voltak megcsinálva, és ott sincs még csak hasonlóság sem.
Akkor a felrakott GS-nek max a dobott itemek GS számára lehet hatással, de hogy konkrétan mit is dob (féleség), az már lutri. -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #21617 üzenetére
Ezt milyen GS karakternél dobta?
Az a furcsa, hogy pl a supply dropokat mind a 4 karakteremnél ugyanabba a szettbe öltöztetve, ugyanazokkal a fegyverekkel csináltam meg (GS255), de kb elég nagy a szórás minőségben, annyi, hogy mindegyik fegyver 229-es és szetitemek meg 268-asok estek. Illetve nem, mert esett egy 229-es maszk is, ami amúgy nem rossz, már ha pl egy 5-ös szettnél a maszk a leggyengébb láncszem, akkor ez pl teljesen jó lenne a 6-nak, állapothatás alatt heal tálent van rajta pl.
-
válasz
Raulblanco07 #21581 üzenetére
pedig ar-re szvsz ez a legjobb, ha van két god roll közeli fegyvered ugyanabból a kategóriából. minden ott van elsőre, nem kell feltölteni, mint a strikert, és minden osztályra jó, nem csak félautomata/egyes lövésesre. szerintem a sentry debuffja a legjobb eddig a játékban, de nagyon lekorlátozza, hogy automatával nem tudod triggerelni. a striker meg szvsz nehézkes.
a többségnek a jobbak közül ha kettő van a fegyverén, már örül.de tessék, itt van 6 ar-es talent, válaszd ki a három gyengét.
brutal - Headshot damage is increased by 25% when using this weapon
deadly - Critical hit damage is increased by 28%
destructive - Armor destruction value is increased by 19% when using this weapon
ferocious - Damage against elite and named enemies is increased by 14%
fierce - Critical hit chance is increased by 9% when using this weapon
self-preserved - Critical hits with this weapon heal the user for 3% of damage dealt
vagy
smgre responsive - Damage is increased by 14% when closer than 10 meters to the targetén 3-4nél már meggondolnám, hogy váltok sentryről. a jelenlegi drop ratejét tekintve kb. ugyanakkorra tudok majd beöltözni rá
-
kiserik
senior tag
válasz
Raulblanco07 #21577 üzenetére
Életem első heroic Lexingtonja puggal és lám, ki is esett ez a "Megállító"
. Soha nem volt még ilyen szerencsém. Pl ebből a supply box szerencsétlenkedésből úgy jöttem ki, hogy esett 2 lom fegyver meg egy 268-as sentry kesztyű, az enyém 214-es. Már elköltöttem 1 milliót a kalibrálásra, de még mindig a kisebb a jobb
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Raulblanco07 #21569 üzenetére
igen, többek között ez is szépen van megoldva
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #21535 üzenetére
Ezt meg kéne próbálni, hátha ez is Bugos és még egyszer adja.
Tegnap a fő hírben úgy emlékszem az volt, hogy eltűnik a lehetőség a következő megjelenésével ha nem csinálod meg.
A több előfordulás 1.4 után.Biztos beetetés, hogy viszonylag ilyen jó dolgokat dob, de volt már Nomád is benne ahogy írták.
Én egy 229 SASG-nak örülnék, vagy 2db 268-as Strikernek.
A taktika nálam beöltözök 255GS-re és próba cseresznye. -
duvi
nagyúr
válasz
Raulblanco07 #21535 üzenetére
Már a HVT küldiknél is kizárták ezt a lehetőséget. Aki egyszer már megcsinálta az adott questet, az hiába megy még egyszer csapatban. Nem kapja meg a rewardot és nincs gold vagy setes drop.
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #21531 üzenetére
Ennyit írt róla a csóka:
Really easy Lvl32 Rioters, not even multiple waves
Bossról nem tesz említést, amit egy másikból kihámoztam és az természetes szerintem 3-an voltak 2 rendelkezik Season Pass-al ők kaptak a harmadik nem.
De ahogy írják nem jelent gondot a megszerzés.
-
Bird
addikt
válasz
Raulblanco07 #21528 üzenetére
Ha valaki segítene innét megköszönném....
Este leszek.
-
válasz
Raulblanco07 #21488 üzenetére
Ez az, taktikusom 600 feletti szivossaggal is 2 sec alatt elfogy sokszor. Ezt mar tobbszor kifejtettuk, dps karival megjelolt sentryvel neha 3000t sebez az svd 1-1 jatekosra. Na ott valami turpissag van.
Nezem youtubeon a sok nagyember buildjet. Es felenel jobb itt a fel forum karaktere. Megis, azok valahogy ellohetetlenek...
-
.LnB
titán
válasz
Raulblanco07 #21480 üzenetére
Fú te azt a Falcon-t én már nagyon unom (untam). Úgy farmoltuk egy idő után mint Lexington-t. Valahol ott tettem le egy kis időre a játékot. Clear Sky-t lenyomtuk megjelenés napján hárman, és én a végén haltam is szóval ketten fejezték be.
Azt még Challange-en se nyomtam.
Szóval régebben nagyon aktív voltam 200+ órám van a játékba csak szüneteltettem picit. Csak azért írom, hogy nem teljesen ismeretlen nekem a game, az aktuális dolgokról vagyok csak lemaradva picit.
Azért is kérdezősködöm mert gyors fel akarok zárkózni gear-ben, hogy tudjak menni Sniper_hun-nal megint DZ-be rosszalkodni.
Vagy a többiekkel.
-
válasz
Raulblanco07 #21415 üzenetére
Nem, annyi történt, hogy "'csába srácok, megint lebuktunk, bocsika". Ugyanúgy mint a sunyiban behozott crit chance cap-nél is. Csak a szokásos "majd legközelebb jobban figyelünk" mentegetőzés, ennyi történt.
-
válasz
Raulblanco07 #21414 üzenetére
en bloc arra épül az összes incursion és ug challengetől fölfelé, hogy legalább egy a négyből smartcoveres electro karival lesz.
a fegyverek sebzése emiatt kb. mindegy. gáz akkor lesz, ha a smart covert (meg a pulseot, stb.) nerfelik.@duvi: nem kell ebbe szándékosságot belelátni. nem az első eset, hogy fontos dolgok maradtak ki change notesből. ott is jobban szeretnek kódot írni a fejlesztők, mint dokumentációt.
-
Lefty
addikt
válasz
Raulblanco07 #21409 üzenetére
En is raszoktam, a DPS karin felszereles modokkal felhuztam az elektronikat 20k-ra, igy ahogy feltolom a smart covert, majdnem ujra is tolt mire lejar. Allandoan pakolom fel mindig es DZ6-ban siman ki lehet igy pucolni a mobokat akarhol.
-
válasz
Raulblanco07 #21410 üzenetére
Jaja, m1a nerf utan nalam hasznalhatatlan lett. Hiaba sebez kevesebbet az svd, 10sec alatt tobbet sebzel vele. Olyan, mint regen az m44 -m1a viszonya.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #21273 üzenetére
Mennyit néztél a videóból?
Skill Up, hogy is fogalmazzam, "jóba van" a massive bagázzsal, szeretné elérni, hogy nerfeljék a smart covertet, mert túl OP, vagy vegyék ki...
Eddig még talán oké is lenne a dolog, hogy ha nerfelnék a mobok páncélját és hp-ját, de az sajna nem fog megtörténni, csak a taktikus set, szétbarmolása..
Tod ami működik azt tönkre kell tenni, mert úgy jó, ha nem használják... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #21355 üzenetére
231+os bracketben még mindig elég sz@r dolog egyedül DZ-zni,legalább volt egy assault amitől “jobban” feküdtek a mobok. Hosszú távon maga ellen dolgozik a Massive,mivel elég egyoldalú az erősítés. Legyen benne kihívás ez eddig oké,de ez inkább már csak ellehetetlenítésnek tűnik.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21355 üzenetére
Nem csak a G36 nerfről van szó, hanem az egész hozzáállásukról, hogy telibe sz*rják a communityt, hogy teljesen szétbarmolták a PvE rendszert, a játék számtalan buggal van tele még mindig, elég komolyakkal is, azokat se tudják javítani, stb. stb.
-
törölt tag
válasz
Raulblanco07 #21341 üzenetére
Szerintem a legszebb hangja a Vector-nak van.
TommyS_27 Èn már rakom is át az MP7 csúzlimat ha hazaértem a nyaralásból. -
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #21337 üzenetére
-
twi452
senior tag
válasz
Raulblanco07 #21316 üzenetére
Ja annyira nem zavart csak jókat mosolyogtam néha, a kamikaze akciói inkább voltak zavaróak
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21304 üzenetére
Igen, bocsánat, elszámoltam, de a lényeg, hogy nagyon kevés HP-m maradt (kb egy szegmens negyede).
Valószínűleg az lesz, hogy beáldozok egy kis HP-t meg sebzést exoticért, mert ez így nagyon nem jóCsak hát kelleni fog még sentry gear, jelenleg nem egy cuccomnak vannak hiányosságai, de még így is több ezzel a sebzésem mint bármi mással
(#21303) cain69
Ezekkel tisztában vagyok, ettől függetlenül mondtam, amit mondtam -
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21296 üzenetére
Mi haverral leteszteltük, 425k toughnessem volt, neki tanktician build, alám lőtt egy stickyt, kb. 1 cm HP-m ha maradt. Pedig a 425k toughnessel egyáltalán nem számítok glass cannonnak... Persze, kicsi volt az exotic res.-em, mert másra mentem rá, illetve nem volt rajtam final measure. Az a baj itt, hogy csak final measure-rel lehet védekezni a sticky ellen, mert egyébként fekszel egyből
A PvP-s sztoridra: sajnos mindenhol vannak ilyen csökkent intelligenciájúak, engem is zavar sokszor, de nem lehet ellenük mit tenni... reportoljon, ha attól jobban érzi magát, nem az én bajom, hogy nem tud összerakni egy jó buildet ezért már rögtön csalót kiált
" Nekem nem megy az a lelőhetetlen taktikusság ami másoknak még DPS-sel is párosul, ott továbbra is tartom hogy valami összebugol valamivel és azért lelőhetetlen."
Ezt egyébként én sem értem, mikor a csávó pikk-pakk ledarál, én meg lövöm és semmiHaverral teszteltük, neki volt 500k+ toughnesse, 9 golyótól (MP5) levittem majdnem a teljes HP-ját. Ha neki leviszem ennyiből, akkor hagyjuk már, hogy másba meg nem elég 2 extended tár
Kicsit érdekes...
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Raulblanco07 #21246 üzenetére
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Raulblanco07 #21246 üzenetére
Végül is, az egyszerűségre kell menni és nem arra, hogy élvezetes és játszható, balanszolt legyen a játék
Szerintem amilyen erősek jelenleg a mobok, ahhoz képest pont, hogy a G36 a megfelelő erősségű, mert bár gyorsan meg lehet ölni őket, mi is 1-2 lövéstől fekszünk.... Bár az is igaz, hogy túl nagy a különbség, Lexington Heroic nevetségesen könnyű, UG Heroicon meg DZ-ben viszont szánalmasan erősek
De ez csak saját vélemény
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #21241 üzenetére
mi konkrétan úgy jártunk recskáékkal, hogy feltettük kötélre a cuccot, jön egy 4 fős csapat, látjuk, hogy rogue-á változtak mert egyikünket elkezdték lőni. Lerakom smart covert, kezdenénk lőni, phase transition complete. Eltűntünk a szerverről, mert Demmer belépett és szervert váltottunk. Ők meg röhögve vágthatták le a védtelen kötelet és meg is tették természetesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest