-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #31844 üzenetére
Igazad van
De ugye nyilván nem csak azért nerfelik az Alphát, mert min/maxolt szinten nagyon erős, hanem, mert a többi buildhez képest nagyon elöl van. Nem ez jött le az előző hozzászólásomból de ezt is akartam hangúlyozni
Egy átlagos játékos által összerakott bármilyen szett vs egy átlagos Alpha között is ugyanúgy nagy a különbség, mint 2 min/maxolt között, és ez a baj főleg szvsz. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #31842 üzenetére
Akkor most hasonlítsak egy átlagos Alphát egy min/maxolt másikhoz?
(#31841) Snip3r_HUN
Jó oké, PVP-ben fejre nem sokszor tud lőni az ember, ettől függetlenül a testlövésben is nagy a különbség (testlövés predatorral (vagy mással) vs testlövés alphával).A szívósság bebugoltatásáról nem is tudtam, így már érthető a sok Rambo
-
törölt tag
válasz
TTomax #31468 üzenetére
Többféle beállítást is próbáltam, FPS-től függetlenül ultrán is elindítottam de van ami akkor sem változik. Elhiszem hogy szerelmes vagy a játékba , sli-vel minden maxra van neked húzva, biztosan szép, és bennem keresed a hibát, de többen is vagyunk akinek bejön a sweetFX-es változtat, ami fényeket és árnyékokat , meg egyéb olyan dolgokat változtat amit a beállításokban nem tudsz.
Itt lehet húzgálni a csíkot jobbra balra, és mindenki eldöntheti hogy neki melyik tetszik.De most így visszaolvassa látom hogy te felraktad és neked nem jött be. Leírtad hogy kell feltenni, köszönjük. Nekem nem is kell ezügybe több komment.(legalábbis én nem válaszolok tovább ) nincs sli-m meg 4k-m, de azért el játszogatok.
a jobb oldali jobban bejön. ennyi a sztori vége
-
myckey
veterán
válasz
TTomax #31463 üzenetére
Igen, így viszont lehet könnyes búcsú lesz, mert az a 10-20 FPS elkél.
Egyébként amit mutattam, a Cold and ........mod, na ez pont az élességet szintezi fel.
Színekbe nem is nagyon nyúl bele.Ja az FPS értéket meg Benchmark alapján mondtam.
Nem pontosan, de körülötte mozgott.DX11 vs DX 12 -ben.
Ezt most néztem meg, mikor bíbelődtem a modokkal.
-
qukesz
senior tag
válasz
TTomax #29955 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom.
Lexington küldetésbe például mindig ugyanott jelentkezett ez a dolog.
Remélem hogy nem a gépembe kell keresni a megoldást hanem megoldódik magától.
Mivel mondták a társak hogy a mikrofonba is torz lesz a hangom, ezért nem hinném hogy nálam a baj.
Pénteken délelőtt még semmi baj se volt.
Szombaton este kezdte el. -
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #29787 üzenetére
Igen, biztos fullscreenben megy
Közben a hiba okozója valószínűleg megvan: amikor szaggat, a HDD LED folyamatosan világít, tehát valamiért valamit nagyon csinál a vinyó és ez okozhatja a dropokat (igen, HDD-n van a játék, valahova tenni kellett a BF1-et
).
Ha valakinek van valami ötlete a megoldásra, szívesen veszem, de csak privátban, mert eléggé off -
válasz
TTomax #29582 üzenetére
Nahát ... már a 4.-et ?
Nekem egy sem esik,pedig lenyomok naponta 10-15-t,és már egy ideje csinálom.Csak a legjobb cuccokat kell elrakni és majd szett lehet belőle.
A többi kuka.
Amin már két dolgot kellene pörgetni,de ha egyet pörgetsz rajta már akkor is elmegy kategória is kuka. Csak a legjobbakat tartjuk meg. -
arnikusz
veterán
válasz
TTomax #29267 üzenetére
Na hát ne legyünk telhetetlenek
.
Tegnap este valakinek még sikerült visszajutni?MG5 - próba volt tegnap, PVE terület és UG szerintem használható (páncélromboló, kérlelhetetlen, aprólékos), 4 Nomád van a 4. alton most Virgonc mellény és Operátor maszkot raktam hozzá.
Viszont azon gondolkozok kéne egy kettes bónusz pl. Sentry, vagy Frontline. -
Snip3r_HUN
addikt
-
-
válasz
TTomax #26303 üzenetére
Köszi.
#26304 arnikusz :
Hősin toltuk pár randommal,nagyon jók voltunk.
Sólyom elveszett és sárkányfészek küldiket nyomtuk,asszem a sárkány fészeknél esett.
41K SEB
kérlelhetetlen,brutális,végzetes#26305 apollo12 :
Sebzése lehetne nagyobb,de a lövés per perc (240,20 a tárban) az elég jó.#26306 VTom :
Este nyomhatjuk.#26327 arnikusz :
Köszi az infókat,ezekre szükségem is van.
Kellene armor.
Remélem van annyi dz kreditem.
Ha nincs akkor sajna dz-be kell mennem,és ott nem igazán vagyok járatos. -
arnikusz
veterán
válasz
TTomax #25796 üzenetére
Ma vettem és az M60-as mellett kiegészítő fegyverként akartam használni, de a napi khíváson randomokkal kipróbáltam és bejött.
Utána levadásztam a 14 kinti bosst, célpontinfót gyüjtőttem és megcsináltam az első két heti HVT, estére még majd UG-ba is megnézem. Még nem minden kieg 33-as csúcs rajta.
Egyet pörgettem rajta Brutálist akartam, de Kérlelhetetlen lett. PVE területre tökéletes. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TTomax #22095 üzenetére
Ha éppen online vagyunk írj aztán mehet majd heroicban, van egy sentry meg egy reclaimer/final measure karakterem.
(#22096) players111: Szegény Bombi nem tehet semmiről sem, én meg főleg nem.
A legjobb az volt amikor üvöltve futott oda a sráchoz hogy leüsse.
(#22098) TTomax: Nem gond, UG is mehet majd.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TTomax #22091 üzenetére
Ha van egy reclaimer a csapatban akinek van némi skill powere akkor “könnyen megy” explosive ammo+smart cover+supply station-nel. Mondjuk ma nem adta,G-vel voltunk lent UG-ben,2 random jött,mikor skippelni lehetett volna az aktuális hullámot ottmaradtak,visszamentünk éleszteni,mi feküdtünk el ők meg elfutottak.
Így jobb híján megint maradt a DZ -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
TTomax #21963 üzenetére
Heroicra két dolog kell csak és nyert ügy, support station és smart cover. Nem mondom egy-egy wipe szokott lenni, de általában gond nélkül lemegy randomokkal is. Ha jön a 2 shotis van nálam egy sasg12, ami megállítja őket és a sentry miatt 3 fejes után 45% plusz sebzés ad.
-
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
TTomax #21211 üzenetére
Látom neked se jött át a lényeg
Más: Szánalmas, hogy milyen erősek a mobok DZ-ben
Ma (értsd: tegnap este 5-től ma reggel 6-ig
) legalább 10x csak a moboktól haltam, 425k (később 402k) toughness mellett, és nem csak a lángszórósoktól, megszámoltam, az LMB-s heavy 2 golyóból(!!!!) levitt... Nem lehet egy jó PVP-t lenyomni, mert vagy üldözés vagy menekülés közben pikk-pakk megöl a kurva AI. Játszhatatlan
-
Balika23hun
aktív tag
-
válasz
TTomax #20993 üzenetére
nem. dps szempontból chestre és glovesra van jó talent he-n. skilles karinak lehet jó hátizsák, meg chest. a többi legjobb esetben mellékes, vagy esetleges, szituációs. a térdvédős talentek konkrétan mintha ott se lennének. de a vigorous/reckless chestet és a savage kesztyűt eddig is kombózták a gear setekkel.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
TTomax #19980 üzenetére
Valahogy nem tud zavarni, ha egy op bugos szar fegyvert nem raknak be, csak mert meg lett ígérve, hanem inkább kihagyják, és nem kell azt olvasnom itt, hogy minden nap sír valaki mert vakítás alatt még ultiban is leszedte 1 sec alatt egy 4 fős csapat akinek mindegyike blind rifle-t használ.
Eddig azért ment a sírás, mert kiadtak valamit úgy hogy még bugos, most természetesen azért megy a sírás, hogy kit érdekel hogy bugos, akkor is adják ki mert most akarom egy 5 éves gyerek vagyok aki hisztizik ha nem kap meg azonnal mindent. Majd kiadják ha kész live-ra, addig várj szépen türelemmel. -
Omli85
őstag
válasz
TTomax #19765 üzenetére
No offense de már a megjelenés előtt lehetett tudni milyen lesz a loot rendszer stb... radnomroll powa ala Diablo... az, hogy valaki WOW szerű fixdroppos rendszert képzelt bele nem a játék hibája
. Nem kell vele játszani és nem fáj kb ennyi..
Más:
Csak én hiányolom a Legendary fegyvereket pl 4 talentel meg minden finomsággal ?
Mondjuk valami baromi kicsi dropp eséllyel
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
TTomax #19765 üzenetére
Nem, csupán a BF egy sima aréna játék ahol mindenki ugyan azok közül a kasztok közül válasz egyet és megy vele, ha meghal nyom egy respawnt, és az hogy valaki 20 kill 0 halállal végez vagy 0 kill 20 halállal, annyi különbség hogy ki lesz a végén a táblázat tetején, és ki az alján. Sima tucat aréna pvp, mint a cod, cs és egyebek.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
TTomax #19752 üzenetére
Nem kötelező, most sem craftolt fegyvert használok, hanem drop Vectort.
Kaphatsz kint is egy csomó 204-es fegyvert, a blueprintet a legjobb verzió miatt veszed, és ahogy írtad te is, azért meg kell szenvedni.Igen, megyek randomokkal is DZ matchmakinggel, bár nem túl gyakori. Bár szerintem már az is elég random amit vasárnap csináltam, hogy csak bementem szólóban és boldog boldogtalan rámcsatlakozott, meg azoknak a haverjai akiket nem is ismerek, ez nekem elég random, tehát nem egy összeválogatott csapat jó játékosokból megbeszélt skillhasználattal, persze ilyen utóbbi is szokott lenni.
De, van tudatos karakterépítés. Nehéz. Ó jajj, mentem egy questet és nem adott rögtön 3db tökéletes max level itemet, ragequit, hiányzik az ilyen típus a fenének. Van egy alap build amit összeállítasz, kapsz egy tucat cuccot, vagy lesz benne olyan ami kicsit jobban passzol, vagy nem. Nekem is ilyen a tank + sticky karakterem, feldobtam rá azokat amik éppen voltak, ennek eredménye az lett hogy tele volt skillpowerrel és tankként legkevesebb szívóssága volt, aztán ahogy potyogtak a cuccok lehetett cserélgetni és nőtt a szívósság, csökkent a skillpower. Mikor már skillpower eléggé lent volt, szívósság eléggé fent, nehezedett, mert onnantól nem elég hogy jó statos kell legyen, még a skill képesség és sticky sebzést kell adjon, de ilyen is esik, csak ki kell várni, múlthéten 2 ilyen itemet cseréltem amivel még tovább erősödött, szóval igen, van tudatos karakterépítés, csak nem olyan mint más játékban, hogy farmolj össze bármilyen szar questben 1000 csillámpónicreditet és megveheted a top gear fix statos armort, amit mindenki más is használ, hanem keresni kell, és addig szedni a lootot ameddig meg nem találod, amíg nincs meg, addig pedig a hozzá legközelebbit használod.
Ha a barátaid is ilyenek mint Te, azonnal a legjobbat akarom és ne legyen nehéz megszerezni, akkor nem is csodálom hogy abbahagyták, ez nem az a játék, nekik valószínűleg tényleg a BF1 való, amiben 2 kattintás lesz kiválasztani hogy mivel akarsz menni, lelőnek, respawn gomb, mehetsz tovább, nincs tétje, meghalhatsz 58x is mire lelősz valakit, max alul leszel a listán a végén.
-
válasz
TTomax #19752 üzenetére
a random itt annyit jelent, hogy valószínűleg soha nem lesz meg a legjobb gear. igazság szerint egy olyan felszerelés darabom sincs, aminél ne tudnék jobbat elképzelni a jelenlegi kereteken belül. ha csak 1% disrupt resisttel is, de biztosan van jobb.
de ettől függetlenül még meg ugyanúgy fel tudsz állítani egy sorrendet, ami alapján eldönthető, hogy melyik darab a jobb, az amit hordasz, vagy az, ami esett. -
Garsza
veterán
válasz
TTomax #19750 üzenetére
Egyet értek Recskával. Aki elég időt ölt a játékban és tudatosan építi a karakterét annak már bőven lehet e4 monokkal egyenrangú karaktere. Ha meg nincs rá ideje valakinek ne akarja hogy a semmiért huljon az ölébe a cucc.
(#19748) TTomax:
Nem mondtam hogy nem lehet kritikát megfogalmazni. Mindenkinek jogában ál. De a folyamatos sírás hogy ez nem jó az nem jó már unalmas. Aki csak a negatívumait látja az tegye le és kész. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
TTomax #19741 üzenetére
Nem kötelező DZ-be menni, ugyan úgy kaphatsz 240-est falconon, clear sky-on, majd a harmadik incursionön, HVT-ből, fegyver 204-es esik rengeteg DZ-n kívül is. Az hogy valaki bemegy a DZ-be, az a megszenvedés a legjobbért, mert kell neki a blueprint amivel szórhatja ki folyamatosan magának az adott fegyvert reménykedve a legjobb roll-ban. 240-es szettdarabokból pedig szintén a megszenvedés, még többet akar, nem elég ami kint esik, nagyobb választék = több esély jobbra. A DZ bőven a megszenvedés kategóriába sorolható.
Szóval megtalálható DZ nélkül is minden, csak a DZ gyorsabb, egyszerűbb. Ha gyorsabbat egyszerűbbet akarsz, akkor viseld az esetleges negatív következményeit is. Igen, jöhetnek játékosok és lelőhetnek.
Csapat nem csapat Dz, hagyjuk már, marhaság. 3mp találni csapatot matchmakinggel, én is használtam, nem akarsz idegenekkel menni, de nincs elég barátod, esetleg össze vissza van időd, persze, majd csak miattad lesz egy külön bracket ami nem engedélyez csapatokat, és 5 percenként szünetet is kell tartani mert a többieknek esetleg dolga akad és nem tud folyamatosan lenni ő sem.
Bunfi, te azt írtad hogy aki játszik a játékkal az igénytelen. Ezt mindenki magára tudja venni aki játszik a játékkal. Én azt írtam, hogy ne legyen minden nyomoréknak a legjobb gearje mert fix quest adja és elég ha a haverjai letolják neki, máris top gearben feszíthet semmi ráfordítással. Aki ezt magára veszi, az nyugodtan megsértődhet, akkor is ez a véleményem, ne legyen a legjobb gear bárkinek ilyen könnyen megszerezhető.
-
válasz
TTomax #19739 üzenetére
pedig érdekes lenne bevezetni itt is az eve-es mechanikát. halálnál amid nem semmisült meg, azt az ellenség kilootolhatja. na, ez pusztítana a játékosbázison, nem a bugok, meg a cheaterek!
szelektív hallás rulez. pont volt a stog-ben, hogy látják, hogy a dz pvp meta a tankticiannál megszilárdult, és ezen is változtatni fognak. lehet 1.3ban is tankos karaktered, de nem ennyire! pont ma volt itt is, meg redditen is post arról, hogy tanktician karit nem bírtak lelőni 8-10en.
sírás volt még, hogy a fedezékalapú játéknál senki sem használ fedezéket => 1.3 lmg buff.
craftnál meg nem lesz szerintem változás, meg akarják tartani a mostani helyzetet. nem hinném, hogy ez akár középtávon is változni fog, ígérni meg sosem ígérték, hogy visszaállítják a vanilla állapotra. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
TTomax #19734 üzenetére
Nézőpont kérdése, nekem pont a random tetszik, ki nem állhatom amikor a legjobb gear annyi hogy letolsz egy szutyok questet és azonnal esik is, az a legjobb gear, nehezen legyen megszerezhető, ne minden nyomorék abban szaladgáljon, mert a haverjai letolják neki és azonnal esik is. Itt legalább nincs 2 ugyan olyan gear, és addig kell hajkurászni amíg nagy nehezen nem esik jobb. Ez persze szerencsefüggő kinek mennyi, de valahogy a magam részéről sosem tudtam értékelni azt amikor a top gear teljesen egységes minden karakternek, csak tolni kell a questeket és fixen jön. Sokkal jobban tetszik ez a random összevissza statos gearezés.
-
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
TTomax #18858 üzenetére
A játékban elég sokat kell grindolni, ami nem éppen ad mindig felhőtlen szórakozást. De ez a játék része ezt vki vagy elfogadja vagy tovább lép. És igen a vak szerencse nagyot nyom a latba de nagyobb esélye van annak összeszedni egy megfelelő gear-t aki napi szinten takarítja ki dz5-6-ot és megy be küldikre ergo több időt és energiát fektet a játékba mint aki hetente teszi ezt.
-
i@lex
őstag
válasz
TTomax #18858 üzenetére
Ezt én is érdekesnek találom.
800 órám van a játékban, úgy, hogy március 30-án (8-án jelent meg a játék) már 99-es dz szinttel rohangáltam (a világon harmincadikként, Magyarországon elsőként), mégis 1 hete lett kész a karakterem, miközben tele a barátlistám olyanokkal, akik tized ennyit nem tettek bele, mégis sok esetben előrébb jártak.
Lootbase alapú játéknál a vak szerencse a győztes.
-
válasz
TTomax #17624 üzenetére
Sokunknak van ugyanilyen vagy egyéb problémája, de ha mindenki beírná, az sem lenne túl jó
Redditen van nagy topic a hibákról, remélhetőleg javítják minél előbb (ezt csak kliens oldalon lehet, ezért tart valószínűleg tovább). Azért nagyon remélem, hogy nem kell jövő hét csütörtökig várni...
-
RichieTri
senior tag
válasz
TTomax #15663 üzenetére
nem én gondolom hanem le van írva.
optimizmus ON
mert azt mondták. amik ide a forumra bekerültek SoG-os jelentések azokban az van,hogy több/jobb gold cuccok esnek.az viszont, hogy kinek mi a használható már egyedi preferencia kérdése/milyen karakterhez "keres" cuccokat
-szerintem-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest