- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz
warcat #15088 üzenetére
Akkor ba..ógyanak meg, erre a vendor resetre késültem hogy majd lesz valami fasza de úgy néz ki feleslegesen. A szaros ACR meghagyják de az M1A nem merték meghagyni még 1 ciklusra.
(#15091) Htibimor
Hiába kellene vagy nem kellene. Hacsak a csomóértékelhetetlent dobálja és nem csak neked. Pedig úgy hallottam hogy akár 2p4 fegyvert is dobhatnak a boszok. És a nagy minden nevesített Boss aranyat dob kb. annyi értelme van mint eddig a lilának. -
[hun] warhea
tag
válasz
warcat #14955 üzenetére
Igazabol a cheatereknek addig jo ameg tul sok masik nem cheatel. Ha kialakul egy zart de nagyobb kozosseg aki csal (tegyuk fel ugyan azzal a szoftverrel) pontosan ugyan olyan rossz jatekos lesz az adott kozossegben mint elotte volt. Hat persze, hogy elkezd rinyalni
kutyabu nem leszen szalonna he
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
warcat #14754 üzenetére
40-es tár, a talenttel ami 50%-ban nem használ golyót fejlövésre ez ugye jóval több a gyakorlatban. simán 80-120k, pulse után 150-200k fejre, nem igazán van ami kibírna 1 tárat is, elhanyagolhatóan ritka hogy lőni kellene sürgősen de kifogyott.
Ha mielőtt meghal fogyok ki, amúgy sem töltené tele a tárat
Aki kérdezte, annak is mondtam, hogy vegye meg, a helyében Én is megvenném, gagyi talentes vector helyett persze hogy jobb az a szerintem gagyi talentes aug, lehet hogy neki a tár újratöltés jó talentnek számít. Régen mikor LMG-vel mászkáltam jóval gyengébb builddel, én is szerettem ezt a talentet, 90-es tár és emiatt mindig volt egy mob amire beadta az újratöltést, de jelenleg feleslegesnek tartom ekkora sebzés mellett.
A chestet valamelyikünk félre érti, én úgy emlékszem az 13%-al növeli a sebzést, és 10%-al növeli a bekapott sebzést is, nem csökkenti, vagy bugos?
A kesztyű tényleg király, csak sajnálnám levenni a 240-es Striker kesztyűmet, ahogy olvasom hallom elég ritka a jó szett kesztyű.
-
D.Orion
veterán
válasz
warcat #14524 üzenetére
Sajnos az a bajom az ilyenekkel, hogy volt nekem már ACR-m is, nem is egy. De mind olyan szar alap sebzéssel és talenttel volt, hogy kukáztam a francba.
Elhiszem én, hogy mi a legjobb fegyver, de semmit nem ér maga a típus, hogy ha nem a legjobb talentek és a lehető legtöbb alapsebzés van rajta.
Ma délelőtt 2db Scar-L-t dobtam ki a szemétbe amit DZ-ből hoztam, szar talentek és ~9500 körüli alap sebzés.Messze nem első osztályú vector-om csupaszon ~12K alapsebzéssel bír, crit fejest ~58K, csak a talentekkel.
Értem én a 100K-s fejest krittel, de ahhoz kellenek az adottságok. Önmagában egyik fegyver se lesz csak úgy jó. -
TTomax
félisten
válasz
warcat #14433 üzenetére
Jaja,ebböl is az derül ki,hogy karakterlapon kijezett árták egy nagy nulla,egy merőszám nem működik normálisan.A Gear Score egy vicc,a a dps is meg úgy kb az egész nem mutat meg semmit a karakteredről.Egyébként lehet jelentkezni ubisofthoz hivatalos bugirtónak,merthogy vadul keresnek embereket erre a posztra,ezt nem neked csak úgy mellékesen,tehát tudnak a dologról,csak azt nem értem,hogy ez miért nem a beta meg az alfa tesztek alatt/után tették meg...
-
GAbre
veterán
-
vegitossj7
addikt
-
válasz
warcat #13314 üzenetére
Ha már a realitások talaján maradásról beszélsz. Az említett szankciók _nagy része_ (pl. akik x darabnál több 240-es set itemmel rohangálnak mint ami lehetséges lenne) gyakorlatilag pár SQL query-vel megoldhatóak és ez teljesen független a platformtól.
Ha kellőképpen értelmes logolás van a rendszerben akkor az is simán kideríthető lenne, hogy pl. kik lőtték ki sticky-vel az APC-t és kik csinálták a szabályos módon. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz
warcat #12446 üzenetére
Hát nem tudom. Főleg a te buildedet látva.
Nyilván semmit nem tettem firearms-ra, de neked jó a DPS-ed, és a tech is. Felszerelés módosítóid lehetnek ennyire jók? Nem tudom.
Persze tudok jó dps-es buildet csinálni, a tech rovására. Azzal fogok DZ-ben kóricálni majd mert ez így másra nem jó csak healelni.
Milyen érdekes, hogy nekem 190, neked 178 az item level, és nem nagyon kérdés, hogy kinek jobb a karija.
Hány óra alatt hoztad te ezt össze?
-
El Gringo
senior tag
válasz
warcat #12139 üzenetére
a helyzet az, hogy semmilyen másik fegyverrel nincs ilyen gond, és csakis nagyon közelről. És onnan tudom, hogy távolról nincs gond, mert közelről látványos késés van. Mondom, a super90-ben már két golyó is van szinte, amikor loccsan.
ezért se használok már sotit.
A másik az, amikor a segélyállomás cseszik feléleszteni. Körbemegy a csík... de semmi. A többieknek vagy sikerül felkelteni, vagy nem. Az is előferdült, hogy fel kellett adnom, hogy nulláról húzzanak fel. -
-
válasz
warcat #11800 üzenetére
szerintem a nomád szet darabjain lesz a 200 másik fele. abban viszont nem vagyok teljesen biztos, hogy lehet majd egy szet darabjait is rekalibrálni.
ha így elszállnak a cdvel, akkor annak nemsokára vagy capja lesz, vagy pedig lesz crit. damage mitigation, vagy elkezdik majd a statokat a mobok szintjével súlyozni, vagy ezek tetszőleges lineárkombinációja. -
Hunner
senior tag
válasz
warcat #11684 üzenetére
Ha csak magadnál szaladsz végig úgy, ahogy te is írtad, az kb 20%-al ad kevesebb matot mint ahogy a postban is van. De amúgy, szerintem az nem exploit, hogy bemész máshoz matchmakinggel és kinyitod azokat a ládákat, amik nála vannak.
Két lehetőség van.
1. Ő is ki akarja nyitni.
2. Ő leszarja.Ha ki akarja nyitni, akkor mehettek együtt, vagy már ő kinyitotta rég te meg továbbállsz. Adott esetben szólni is lehet, hogy "Mat farmot szeretnék, ha ti is, gyertek." Lehetsz persze szó nélkül is bunkó, és kiszedheted a cuccait természetesen. Az prosztóság de nem exploit. Ha meg ő nem így farmol matot, akkor meg nem veszít semmit.
Azért ez messze nem az, hogy coverből átugrasz egy zárt ajtón, vagy mobile coverrel átf*sod magad egy zárt kerítésen, és még azzal sem, hogy egy named boss névtelen szellemikertesóját gyilkolod...
-
VirDan
aktív tag
válasz
warcat #10943 üzenetére
Így van. A Vektorom éppen ezért közelre jó igazán, távolabbra pontozgatni M1A. Szemtől szembe pedig shotgun.
A Vektornál a visszarúgás toltam jobban, illetve a kezdeti lövedék stabilitást. Sokat számít hogy a tüzelés megkezdésekor nem kolbászol nagyon össze vissza a fegyver. Azért craftoltam le 4x a Vektort, hogy olyan talenteket adjon ami a többnyire a fegyverre hat. Ne damage/undamage és egyéb fiszf@szokat adjon. A jelenleginél 36%-os pontosságot javulást adott, ami mindig aktív. -
VirDan
aktív tag
válasz
warcat #10831 üzenetére
Ha úgy van amit mondasz, akkor meg jó geny@ a rendszer, mivel összehasonlította a jelenlegi, és a craftolásra váró Vectort.
De craftolás után nem azt dobta amit az összehasonlításnál számolt/írt. Ha meg az van hogy véletlenszerű bónusz meg adottság ez+az alapján számol, akkor meg inkább ne is számolgasson a rendszer
Nekem tegnap 149K és 158K között számolgatta a DPS értéket, úgy, hogy semmit nem állítottam/cseréltem. Menü ki-belépés, lapozgatás közben számolgatott kedve szerint a rendszer... -
VirDan
aktív tag
válasz
warcat #10831 üzenetére
Érdekes ez. Pedig elvileg nem kellene. legalábbis nem emlékszem rá hogy nálam a craftolásnál, a sebzésen kívül mást randomizált volna-e, vagy már a meglévő parts-okat figyelembe vette volna.
Használatba vétel után természetesen a jelenlegi gear-hez állította a sebzést (de csak azt)
L/P-t , és tárkapacitást majd csak azután állított mikor rá lettek moddolva a parts-ok a Vektorra. -
Landon
addikt
válasz
warcat #10278 üzenetére
Ertelek. Nem leszolni akartam a jatek grafikajat. Kisse valoban elhamarkodottan iteltem meg. Sok mozzanatban nagyon szepen tud mutatni pedig en meg nem is voltam azokon a helyeken amiket irtal. De az mar most latszik, hogy a vilagitas, reflekciok, kod nagyon el lettek talalva. Nekem egy-ket utcai texturaval volt problemam ill. ti nem ismertek ra 1-2 Crysis2-3 asset-re? Kamionok pl.
Igazabol engem ez annyira nem zavar mert imadtam a Crysis-t es meg mindig nem tudtam megunni a lezuzott NY-kot. Szamomra a hangulat ill. jatek menet nagyon el lett talalva, pont ez az a stilus ami nagyon bejon meg ha sokaknak repetitiv is.
Naivan talan azt hittem kisse jobban fog futni dehat ez van kivancsi leszek kesobbi DZ-os harcoknal mennyire fog be-be dadogni. Mielott a helikopter elvisz Manhattan-be van egy misszio aminek a vegen fent a teton elegge megette a vasat a jatek az utolso rohamnal. Csak referencia pontkent irom le, hogy kesobb ennel meg rosszabbra szamitsak vagy javul a helyzet? GAF-en irtak, hogy vannak itt is ilyen blachole-ok ahol erthetetlen modon elsziv a jatek minden erot. Pl. a tetos jelenetnel a fustgranatokon kivul nem tudom mi mas ehette el a gepet.
Duvi:
-
lofagi
addikt
válasz
warcat #10000 üzenetére
Pontosan, én is ezt szajkózom. Lvl30on aki éppen nem másokkal akarna játszani annak semmit nem nyújt a játék. Értem én,hogy el lehet lenni dzben is egyedül. De az azért nem olyan, főleg, most hogy azért jóval több lett a pvp, mint előtte. Azt az ubi meg csodálkozik,hogy ilyen kiskapukat keresnek a userek.
-
zola09
aktív tag
Én úgy vettem észre hogy van pve only tartalom a játékban. És nem is DZ-ből lettem full HE.
D.Orion: 13 bejárata van a DZ-nak, a rogue-ok meg villognak a térképen, annyira nem érzem kivitelezhetetlennek hogy elkerüljem őket. PVP-t meg nagyon sokan azért csinálják, mert élvezik hogy megölik a másikat. Ez ilyen.
storm3: Én most közel 40k skill powerrel tolom, healer/support build, a shotisokon kívül bármit lehet facetankolni DPS karakterrel mert többet töltenek vissza a skillek mint amennyi sebzést kapsz(Challenge-ben ofc)
-
Garsza
veterán
Nekem nincs a kínálatban az adott fegyver. Az hogy lehet?
(#9609) RazoR8402
A vidó megmutatja. De előtte teljesíteni kell a felette lévő mellék küldetést.
-
pzstm
titán
köszi a tippet, este meg is veszem
(feltételek tényleg nem erősek, a második 30-as karakteremmel is teljesülnek már, lehet veszek is kettőt
)
Ezért mondom, hogy Gearekből is találtam olyan item level 31-est, aminek a perkjei jobbak mint a sárgák amiket pörgettem és azt használom sokszor.....
Ez a sárga only módi olyan mint a DPS-es e-pénisz méricskélés.....és egyre jobban kijön challenge módban is, hogy sok esetben nem igazán mérvadó (nyilván kell egy egészségesen magas, ha arra mész, de 120DPS-t felviszel 140-re nem biztos, hogy jobban jársz és hatékonyabb leszel...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest