- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
igen, megvan a season pass, a cuccaim nagy része szóló underground missziókból jött, meg is lepődtem, hogy milyen gyorsan lehetett végezni velük, milyen könnyűek voltak, és ahhoz képest milyen jó lootot adtak. igaz, csak normál nehézségen nyomtam őket.
amúgy ha valakinek lenne kedve majd tanítgatni egy kezdőt, nyugodtan vegyen fel uPlay-en, bár egyelőre csak hétvégente lesz időm játszani.
-
Kemény.
#48414 Anonymus23 :
Mondtad volna akkor,hogy kipróbálhatjuk.
Egyébként simán benne van,hogy egy nagyon véreztetős predatror-t leszedek DE szettel mielőtt elvéreznék.
----------
Bakker
Most jobban végig gondolva...
Skirmish... 1-2 predator mindig van.
Oda érdemes lehet egy jobban átgondolt DE. -
arnikusz
veterán
Vonatkozik, dobálja a sok szemetet, arra jó, hogy be tudjon az Agent öltözni a szettekbe, meg meglegyen a hvt s bravúr is. Cirka 1 óra alatt- folyamatos eladás mellett- megvannak 3 Agentnek a heti hvt-k.
Ilyen erővel maradhatott volna a 3%- os classified ráta bent.Aki még nem vett a 267 es 3 %- os módból ne feledje.
-
arnikusz
veterán
Exotic item egy karakteren 9 db eshet biztosan, ha jól számolom.
4 db Heroic Incursion, 3db Legendary, heti 1 db sima láda és heti 1db túlélési lerakat.
Emellett a PVE Bossokból és field ládákból, Last Stand lerakatból is eshet-ezekből kaptam is már.
Még egy a DZ ranglista közepes és nagy ládából legutóbb pl. Warlord.
Ha behozzák az új rendszert ott is eshet a tokenekből vásárolt ládákból- pl. a 650 tokenesből MDR.
-
arnikusz
veterán
Lebukott- munka közben Division enye -benye
A héten és következő héten mind a 4 alt-al akarom a heti ládákat és a heti Survival ládákat is hátha nem csak kacsa, hogy lesz bennük exoctic is 1.6 után.
Survival szerver tegnap annyira üres volt, hogy 6 játékost dobott össze és nyugodtan lehetett túlélni.
Viszont Játékostárs mondta még a hétvégén, hogy PVE Survivalban speed hackes csókát látott aki mindent összeszedett, de arra már nem futotta, hogy a vadászát is leszedje és bebukta. -
bunfi
őstag
IG-n már nincs demizson kulcs egy ideje sajnos, csak Season Pass
GAbre (#32725)
De lehet jobban megéri, ha megveszed 19+20 euróért külön külön. Én inkább IG.comról vagy Greemanről vennék, hallani rossz dolgokat a g2a-ról. Ha külön veszed meg akkor csak pár ruhát (van és lesz 1000 másik) és néhány zöld 4-es szintű fegyvert buksz, amit amúgy sem fogsz soha használni.(#32726) baker_
Mármint DZ sealed cache? Abból is nyitható sokmindent, de azt nem tudod stackelni, csak ha utána nem dz-zel. DZ creditre és divtechre viszont jó. -
arnikusz
veterán
Gratula. Csak akkor ha együtt szereztétek tudod megosztani a csapatban időkorláton belül.
Amit a Stashba találtál az lehetett Bosstól és ládából is, ilyet kapott pl. egyik játékostársunk oltották is a többiek érte.Jó az az M4, akinek nincs még péntek éjfélig beszerezheti.
A másik ajánlott vétel amit a többiek is írtak a Navy MP5 az Advanced Weaponry Vendornál 39% CHD-vel PVE - UG szépen darál, egy jó MP7-el Alpha szettben DZ-re is jó lehet. -
sixpak
nagyúr
Persze, vágom....de az eddig végigvitt többrészes küldetéseknél, az adott résznél feloldotta a következőt.
Most viszont nem volt part 2 unlocked és a gps sem jelez semmit.(#30700) micafighter: pont ez a bajom, hogy nem volt part 2 unlocked...na mindegy, nekiugrok még egyszer.
-
duvi
nagyúr
Ne a teljes geared+fegyvereid átlagát számold! Eleve ha 229-es fegyver van nálad vagy a a stashben, már 231+ lesz a DZ szinted. Alt karival vedd ki a ládádból az összes 229-es fegyvert és 240+ os geart. 204-es fegyvereket vegyél fel és ezután számold csak magában (fegyverek nélküli) a geared átlag GS-ét.
-
arnikusz
veterán
Szép napot mindenkinek.
Elméletileg mától, de még a redditen sem volt senki aki találkozott volna vele.Ezt írták:
"Hamish said just now on Twitch stream it hasn't been added yet and he was looking into it."Ha valami lesz azonnal írok róla.
Este nézzétek.
Vagy az lesz a vége, hogy a holnapi váltásnál jelenik meg. -
arnikusz
veterán
-
dvd24
senior tag
PS 4-en nálam is előjött ez a megnyithatatlan térkép bug, átmeneti megoldásnak azt találtam a neten, hogy alacsony mennyezetű szobában próbáld meg használni, ott kb 90% eséllyel sikerül, pl.: liftek, sátrak, metró aluljáró vagy a BoO bejárat ahol csak sétálva lehet menni (nekem ez utóbbiban mindig sikerül)
remélem javítják hamarosan, nagyon idegesítő
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem hiszem, kalibráltam egy csomót dlc óta, nem jelentkezett ilyen.
Olyat már csináltam hogy több szett item volt inventoryban és elnéztem, mert a legfelsőt mutatta nem pedig a rajtam lévőt, emiatt azt hittem hogy az van rajtam és kalibrálásnál vettem észre hogy a kalibrálni kívánt rajtam lévő tök más mint amit az előbb néztem. Talán ezt nézhetted be Te is. -
Sajnos bug: meg kell csinálnod az új küldetést, ami a DLC-hez/Terminalhoz tartozik (BoO-tól jobbra lejjebb) elsétálva oda, és utána elvileg nagyjából helyrejön. Vagy logout-login, aztán amikor megnyitod a térképet ne zoomolj azonnal, akkor elvileg látod (ez nem tudom, mennyire működik, de valaki írta).
Már javítják, csak kérdés, mikor sikerül nekik...
-
Madoc
veterán
-
-=Jam=-
őstag
1.scavenging/nomad cuccban/ és 1 kör a térképen
Ez biztos nem, mert a ládákban lévő cuccokra nincs hatása. Azok 50/45/5 százalékban dobnak zöld/kék/sárga anyagot. A scavenging annyit befolyásol, hogy több loot essen a mezei mobokból, akik ugye max lilát dobnak, effektíve nem sok értelme van.
-
Raulblanco07
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest