- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
hommeros #11517 üzenetére
hard daily-n találkoztunk olyan randomokkal, hogy nem tudták merre kell menni az adott pályán
De 2 napja volt a legviccessebb. Ketten joinultunk két randomhoz. Challenge módra. Indul a küldetés és 27-es pirosak. Mondom WTF? Azt mondja srác, haverját csak húzták, hogy 30-as meglegyen, de ez a kületés még kimaradt....Mondom ok, és mik lettek a statok vagy hanyadik karakter? azt mondja első karakter, 24ezer/20ezer/5 ezer
Kiléptünk hirtelen
-
.LnB
titán
válasz
hommeros #11173 üzenetére
Persze. De nem voltam mérges. Ha belépsz a DZ kapun akkor ezt el kell fogadnod, hogy ilyen lehet. Az volt csak a baj, hogy direkt ezért nem szoktam megnézni egyetlen cuccot sem, hogy milyen míg ki nem mentem. Mert akkor az elvesztése jobban fáj.
És hát ez fájt kicsit akkor.
Más: Tegnap volt az első nap, hogy nem játszottam vele a megjelenés óta. Belogoltam ugyan de csak megnéztem mik a napi küldik.
-
.LnB
titán
-
Edem05
őstag
válasz
hommeros #10713 üzenetére
Kergeted a rogue-okat, vagy te leszel az és menekülsz
Boss-t farmolsz a nagyobb zónákban 4-5-6. Pár nappal ezelőtt a "The Pit" nevű helyen esett ki egy HE SOCOM M1A a bossból. Item level 31, nem a legjobb talent-ekkel rendelkezik, de legalább van
Az is nagy poén mikor manhunt van rajtad, menekülsz és megpróbálod túlélni. A fél DZ téged kerget.
Tegnap előtt, kétszer volt rajtunk manhunt. Haverral, mind a kétszer túléltük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest