- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
válasz
f1alonso #13596 üzenetére
Tegyél fel egy cm10-et arra a d5-öt és legvégül az f7-et és akkor tutira nem fog akadozni,ja és f7 előtt ne csinálj format data-t csak a két wipe-ot(cache és dalvik) majd elindul,újraindítod recoverybe és mindenféle wipe nélkül mehet rá a téma. Nálam így szélsebes
előtte ha máshogy telepítettem nekem is még a cm10-nél is lassabb volt. Így viszont szerintem mindent lever
-
radicspeter1
őstag
válasz
f1alonso #13592 üzenetére
Na elmesélem a storyt!
VorteX volt fenn majd arra ráhúztam az F7-et format system/cache/data/datadata+3Wipe-os előkészülettel. Bebootolást követően tényleg csigalassú volt! Na jó akkor felraktam az egyel megelőző elit romot a D5-öt! De csak wipe cache/data/dalvik-ot nyomtam előtte! A D5 sikeresen felment, hozta a várt sebességét! Ekkor megpróbáltam újra az F7-et de csak wipe cache és dalvik előkészülettel s láss csodát olyan gyors mint még sohasem!!Remélem nem adjátok meg magatokat ilyen könnyen, mert nem tudjátoo milyen élmény most ezzel a rommal ez a vasacska!
-
polomaa
aktív tag
válasz
f1alonso #12922 üzenetére
Parancsolj.
Rom,Gapps,super su,mindhárom ott van.(#12929) BoSSanCS Próbálj meg egy wipe cache,dalvik cache-t és utána húzd rá újra a romot.Így minden beállításod megmarad,nem kell újra belakni a telefont..Rajtam ez a módszer már segített egy párszor.
-
polomaa
aktív tag
-
( V )
veterán
válasz
f1alonso #11519 üzenetére
véleményem szerint eddig nagyon jó:
szinte teljesen alap AOSP rom, ergo nincsenek benne a megszokott mod-ok ill. témák, de vannak hozzá OTA + YAOS letölthető extrák - cserébe viszont olyan gyors mint ha SlimBean cracket szívott volna!
emellett jól kezeli a RAM-ot és a butter is elfogadható rajta! a fogyasztás is eddig megfelelő!
-
radicspeter1
őstag
válasz
f1alonso #10159 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy szép!
Tsunához hasonlít de pl jobban bejön a témája...s3 feelingek, szép időjárás ikonok, bővíthető lockscreen...és sok kis aprólékos ikonok, bejön maradjunk ebben! Ajkai ugye majd elválik. De mondom ha a tsunami jövőjére gondolva biztos nagyot robban az új aokp-val majd! -
-
-
-
SFAkos
aktív tag
válasz
f1alonso #7339 üzenetére
Hát most CM10 nightly van, ezzel a s3 addonnal de azért köszi majd lehet aztis kipróbálom ha nem jön be a CM, bár gondolom az is erre alapul
-
MPeter87
őstag
válasz
f1alonso #7276 üzenetére
A RemicsJB-t biztosan! En is probaltam, de nem volt valami tuti a dolog. Ez a C-Rom Bean sem rossz egyebkent, de lehetne gyorsabb is, meg aksikimelobb, ugyhogy este cserelem cunara!
Mas: Nekem valahogy egyik rommal sem birja a telo 3,5 oranal tovabb, marmint ennyi kijelzovel, pedig 1800as aksi van a teloban.
Auto fenyero, bar ma szinte semmi ertelme nem volt, ugyhogy 25% korul van, 105% liveoc, smartassv2 governor, vr scheduler, deepidle on, devil 1.4.1. stb ...
(nem tudom mit kellene meg megemlitenem)
Szerk.: folyamatos 2G net
-
válasz
f1alonso #5271 üzenetére
KB3 modem telepítése.
Először is ide mentek fel
Majd leszeditek a KF1 és a KB3 modemet (mind2 kell)
Harmadjára újraindítjátok recovery módba, és a zip telepítéses módszerrel felteszitek a KF1 modemet, majd újraindítjátok a telefont.
Ha újraindult, akkor megint menjetek be a recovery módba, és az előbb leírt módszerrel tegyétek fel a KB3 modemet.
Ha minden jól ment, akkor utána is lesz térerő.
Ha mégsem válna be, akkor a JVU modemet tegyétek vissza (ezt használja a CM9 is).
A 4339/915 kb/s az mennyinek számít jónak?
-
MK VII
veterán
válasz
f1alonso #3148 üzenetére
De már én is visszatértem JW8-ra arra amit V használ a HIBRYD-re....
Azóta nyugodt az életem és a sebessége is eléggé elfogadható...
Go Launcherrel elég szép a felület és nagyon tettszik. Azt hiszem marad is. Nem szórakozok mindenféle ilyen olyan szedett vedett 4-es Droiddal -
MK VII
veterán
válasz
f1alonso #3142 üzenetére
+1....
A Helly Bean nálam is 1-esre vizsgázott... Nem is értem mit kell ajnározni annyira... Mintha az lenne az etalon. Közben meg szerintem egy rakás szemét... Igen tudom jöttök azzal hogy csináljak jobbat.. Én nem fogok csinálni és nem is érdekel,de ez akkor is xar... -
( V )
veterán
-
MK VII
veterán
-
f1alonso
aktív tag
válasz
f1alonso #2705 üzenetére
Na a Remicsről annyit , hogy alapjában véve egy tök gyors kis rom , szóval a sebességgel megvagyok elégedve , viszonylag ritkán észleltem fagyást talán 1x , meg volt egy újraindulásom , viszont a kinézet az nagyon tetszik , legfőképpen az , hogy amikor telepítek (nekem market
) marketból , akkor a menübe az alkalmazásoknál nem össze vissza rakja , mint sok más romnál , hanem sorba mint szifonnál. Viszont vannak olyan bugok benne , hogy a facebook app nem működik azaz elindul és az értesítéseket azt jól jelzi, viszont nem tölti be üzenőfalakat , magyarul semmit, se wifin , se 3g-n. Valamint, amikor bekapcsol a telefon nem azt írja , hogy pin hanem, hogy puk kódot kér , de az nem olyan vészes hiba, csak akkor már ezt is megosztom , illetve lezárt képernyőnél azt írja hogy , nincs sim kártya , közbe van mert tudok telefonálni. De egyébként meg egy nagyon jó kis rom lesz ebből , gondolom hamarosan javítani fogják ezeket , de így elsőre jobban bejött most még mint a helly bean de lehet később ez változni fog
Ja igen , hogy a fruit ninja nem fagyott ki egyszer se , és nem laggolt egyáltalán..mint helly beannál nekem többször kifagyott. Egyenlőre ennyi!
-
( V )
veterán
válasz
f1alonso #2529 üzenetére
Devil3_1.0.4_datadata_cappy_CFS_BLN_VC_20120727.zip
cappy = Samsung i897 Captivate
nem jó kernelt tettél fel
a sima i9000-est szedd le!
(#2538)
nem számít és Devil3 vagy Sema ICS - amelyiket favorizálod!(#2541) Boonen007
elvileg a /datadata -s kevésbé laggosabb mint amin nincs külön ilyen partíció. gyakorlatban megoszlanak a vélemények, van aki szerint nincs különbség (pl pawitp is), van aki szerint meg van. -
Muki94
aktív tag
válasz
f1alonso #2525 üzenetére
Már máshol válaszoltam, de itt is megteszem, hogy bővítsem a tudástárat:
telefon kikapcs, aksit kiveszed, sd kártyát kiveszed, bekapcsolod a telefont, és már látja a gép. Ismét kikapcsolod, visszarakod az sd-t, ekkor már látni fogja! ha mégse, akkor kártyaolvasóval formázd le, fat32-re.
Ja, hogy nincsen benne SD kártya.. -
f1alonso
aktív tag
válasz
f1alonso #2525 üzenetére
Na király...mondom felrakom ezt a Helly Bean-t hátha megoldódik ez az usb-s probléma...clear.d ntools clear és felraktam a devil kernelt ami ott volt a helly bean letöltéseknél pontosan ez : Devil3_1.0.4_datadata_cappy_CFS_BLN_VC_20120727.zip
Fel is rakta , viszont a romot nem akarja feltenni errorozik amikor rámegyek és installion aborted , és így most be se tölt mit tudok csinálni azon kivül hogy az odin nem látja mivel szaraxik az usb? -
( V )
veterán
-
logarithm
őstag
válasz
f1alonso #1567 üzenetére
Amit a system használ az törlődni fog ha full wipe-olsz. (érdemes)
Az sdkártyáidon meg maradnak a dolgok, max kézzel törlöd amire nincsen szükséged, illetve a régi rendszer szemetét.Telepítés cm9-ről, cwm-ben clear init.d és nstools settings + wipe-ok, majd mounts and storage -> format/system/data/datadata/cache és nem kilépve cwm-ből install miui.zip
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest