-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
Eddig úgy tűnik, hogy a telómnak nincs semmilyen nyűgje.
-Egyszer sem fagyott le a gyári képernyőzártól, nem indult újra. A defy-m néha újraindult.
-A hangminőség nem olyan jó mint a motorola defy-nél(fülessel is teszteltem), de a feladatát teljesíti.
-A kijelző megfelelő, bár nem annyira érzékeny mint a defy esetén.
-Akksiidőm 1-2 nap, de az akksijáról híres defy is ugyanígylezabálta a felhasználási szokásaim mellett estére.
-Nem dob hálózatot, előfordult hogy hívás közben megszakad a vonal ott, ahol a párom Sony Xperia Ray telója is.(valami Bermuda-háromszög lehet ott a 10. betonemeleten)
-Kamera nem fagy, teszi a dolgát.
-Wifivel sem tapasztaltam semmi különöset.A tárcsázóm exDialer(eredeti), az sms küldőm goSMSpro Donate, a launcherem Nova Prime 2.0(eredeti), az órajel setcpu(eredeti)-val 600 és 1400 közé állítva, billzetem SlideIT(eredeti).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest