- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfeus08
tag
válasz
Keeperv85 #13316 üzenetére
Nos, arra hogy megszűnt vagy esetleg innen blokkolva van tudom ajánlani hogy google-n keress egy ingyenes proxy servert és lesd meg onnan. Többieknek pedig akik mondják a wifi fagyás, lock screen gondok. Szerintem próbáljatok meg valamilyen gyári független stock romot feltenni, ugyanis 3 ismerősömnek is ilyen készüléke van, az egyik Angliából hozta a másik kettő pedig Szlovákiában vásárolta. Egyiküknél sem jelentkeznek a fent említett problémák. Illetve azt szeretném kérdezni hogy pontosan milyen forrás kódot nem ad ki a ZTE mert azt a részt nem igazán értem.
-
morfeus08
tag
Aki írta hogy külföldről rendelne telót, azt nem teljesen értem ha rendelsz kintről egy ZTE-et pl Angliából és van rá gyártói gari akkor azt itthon nem lehet érvényesíteni csak ha visszaküldöd Angliába? Tényleg még olyan kérdésem lenne hogy ezek a hibák amiket írtatok csak T-mobilos verziónál jelentkezik vagy függetlennél is? Mert 2 ismerősömnek is van ilyen telója egyiknek Szlovákiában vette a másik Angliában és semmi ilyen gondot nem tapasztaltak.
-
morfeus08
tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne hogy kaptam egy egész jó ajánlatot ZTE Grand X In-re, Xperia Solá-ról váltanék rá. Kérdésem igen egyszerű akinek már volt a kezébe mind 2 telefon, szerintetek megérné-e váltani avagy nem? A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest