- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethzoli
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #16183 üzenetére
Én vittem tovább az előfizumat mátrix dijjcsomagos vagyok 4 előfizetéssel
-
nemethzoli
csendes tag
válasz
benyboy #16152 üzenetére
Sziasztok!
Bocsi de nem olvastam mostanában. Szóval a telóm 2-szer volt szervizbe most vittem harmadszor (újraindult stb.) illetve olyan gondom volt, hogy olyan bejövő hívószámnál ahol tiltva volt a számküldés hívás közben ismeretlen számot írt, de a nem fogadott hívásoknál hozzárendelt valakit a névjegyzékből. Ha rányomtam erre a névre írta, hogy ismeretlen szám, Na ezt nemtudták javítani ezért visszavették eredeti áron és elhoztam a Desire-t.
Ez nem semmi teló. Nekem a pulse megkeserítette az életem.
Üdv -
nemethzoli
csendes tag
válasz
impalaman #15923 üzenetére
Visszaraktam a gyári t-mobilos 2,1-et és utánna ahogy irtam a update-cm-6.1.0-RC2-pulse-signed-et akartam felrakni és probáltam a darktremor féle a2sd -t és akkor se volt jó csak ezután raktam fel a a2sd simple.zipet. Most elég lassú ez a rom de majd a hétvégén ráfekszek egy kicsit és átnézem mit toltam el.
Köszi -
nemethzoli
csendes tag
Hali!
Rom telepítés (update-cm-6.1.0-RC2-pulse-signed ) után dt a2sd ezután apps2sd-simple.zip ezt követően a terminálban a2sd beírása után segmentation fault hibaüzenet. /systen/bin/launcha2sd: no such file or directory mi lehet a gebasz.
ja és nem az első romtelepítésem.
köszike -
nemethzoli
csendes tag
-
nemethzoli
csendes tag
hali valami igazán jól működő hívás rögzítő progit tud valaki mondani, mert amiket próbáltam azok elég béna minőségűek voltan. kösszi
-
nemethzoli
csendes tag
válasz
alansmithee #4703 üzenetére
Szerviz van de pulse-t sehol nem javítják csak Pesten, cserélni meg azért nem tudnak mert ők partner üzlet. De nagyon rendesek. Így jobban jártam ,hogy a harmadik javítás után cserélték most faxa a telefonom.
Két hete 1.7 modaco.val sokkal jobb, nekem nagyon bejött a sok symbian és winmo után. -
nemethzoli
csendes tag
Nekem a harmadik jav után amikor visszakaptam a telefont a hiba nem jelentkezett szöveggel hozták vissza a központi szervizből. A boltba a bekapcs után azonnal jelentkezett a hiba. A kijelző autómatikusan scrollozott és időnként nem érzékelt. Vissza akarták küldeni ismét de mondtam hogy nem. Mivel vásárhelyi vagyok és itt csak T-mobile partner üzlet van ezért átvágtattam szegedre és a t-mobilnál kicserékték. Azóta minden jó teljesen megbízható telefonom lett.
-
nemethzoli
csendes tag
Elsőre nekem is beszart mindenféle frissítés nélkül. Reggelre android felirat oszt hali.
Ezután t-mobil szoft frissítés. Ja memókariról nem csinálta meg a frissítést. A szervízesnek is sokadik próbálkzásra csak. Ezután pár nap és teljesen kifeküdt. Központi szervíz(telemax) itt fődarab csere. 21.-én visszakaptam, de sajnos nem sokat élveztem, mert két napja a kijelző önállósította magát. Időnkét mintha nyomná a kijelzőt valami időnként pedig semmire nem reagál. Ez nem nagyon jó így nem tudom nagyon élvezni a telót. most ismét visszaviszem a szervízbe. Ja és nem esett le nagyon vigyázok rá. BUÉK mindenkinek. -
nemethzoli
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Az 5 napos pulsom hétfőn kaptam vissza a szervízből (fődarab csere).
Egy hét szervízelés után azt hittem minden rendben.
Ma már nem tudtam új contactot felvinni a névjegyzékbe.No memory to save this contact a hibaüzenet. Mi a rákot csináljak vele? Szétvágom mindjárt.
Köszi és kellemes karácsonyt mindenkinek -
nemethzoli
csendes tag
Hali hó
Hátha tudna valaki segíteni a fórumot átböngésztem már
Bekapcsoláskor android felirat villog.
gyári rom letölt>kicsomagol>memkarira másól>update failed felirat villog és nem történik semmi
Már mindent kipróbáltam semmi
Valakinek esetleg valami ötlete.
Gyári rom volt rajta és nem volt még rootolva 1 hetes még csak.
2 napja volt már ilyen t-mobilnál frissítették azután jó volt addig még bele nem rektem a memoriakártyát.
Köszi a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest