- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitterr
tag
válasz
szasza_xp #8891 üzenetére
Nem mondod?
Azért ennyire nem vagyok hülye. Tudom, hogy vannak fizetősek és ingyenesek. Erre most írták modacon, hogy vmi test key van az új update-ba és emiatt nem tudjuk letölteni a copy protected appokat. De én még mindig nem értem, hogy mik azok. Azon kívül, hogy írásvédettek. Mármint hogy bármilyen app lehet az és akkor arról lemaradunk egyelőre? Szal nem értem mi határozza meg, hogy egy app copy protected-e vagy sem? Lehet 1 csomó ingyeneset sem listáz ki nekünk a market emiatt?
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Akron99
aktív tag
válasz
szasza_xp #8155 üzenetére
Hát okostelefonon ilyen buta ébresztő alkalmazást még nem láttam.
Történetesen nekem sosem ébreszt. Pontosabban a beállítás utáni első alkalommal lejátsza amit kell, a következő napokon az ismételt ébresztéseket pedig már némán adja le. Vicces. Nem lehet állítani az ébresztés idejének hosszát és az ismétlések számát sem... szörnyen gyenge munka -
llaszlo
veterán
válasz
szasza_xp #8147 üzenetére
Nekem soha nem indult újra a gyári ROM-mal a teló. Az 1.7-tel is csak egyszer fél év alatt. Számomra ez elfogadható.
Nekem nincs sok gondom az 1.7-tel. Igaz van néha, hogy nem látom ki hív éppen és olyankor fel kell oldani a képernyőt és úgy felvenni, de a többi nálam rendben van. Igaz ez azóta van így amióta lecseréltem a gagyi SD-t egy normálisra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest