- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Grande Ale #16126 üzenetére
A2sd tesztelése:
(idézet a Pulse kézikönyvből)A Terminál indítása a telefonon, majd
su
a2sd check -
rum-cajsz
őstag
válasz
maggi1886076 #16097 üzenetére
Ember járt már a Marson?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
maggi1886076 #16020 üzenetére
A CM romok általában nem tartalmazzák a darktremor féle a2sd-t, hanem külön kell telepíteni.
-
rum-cajsz
őstag
Viszlát srácok, én is elhagylak Titeket. Búcsúzóul még a logout blogomon aktiváltam az utolsó Pulse bejegyzésemet.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Watt25 #15960 üzenetére
Egyetértek Veled.
Három hétig próbáltam Impalaman 2.2-es romját, de végül csak visszatértem én is az flb 1.7-es romhoz.
Nagyon tetszett az új felület, de egyszerüen nem tudtam használni a wifi-t, mert nagyon sokszor kiakadt, és csak az újraindítás segített rajta. Nem tudtam úgy beállítani, hogy ne lassuljon be pár perces használat után. Próbálgattam swappel, anélkül, JIT-el, JIT nélkül, de sehogy sem volt jó. Végül feladtam, és úgy döntöttem, maradok a 2.1-es androidnál. -
rum-cajsz
őstag
Ez az: New Style for CM6.2 port for Pulse 0.40
Én impalaman 2.2-es romjával ezt használom.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #15877 üzenetére
Én ezt használtam egy darabig: Simply Lockscreen
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Muki94 #15708 üzenetére
Miért ne lehetne regisztrálni? nekem megjelenik a regisztrációs ablak
A hozzászólásban van egy dropbox tárhely, onnan eléred a romját (de ez egy új telepítést jelent): https://www.dropbox.com/s/092f1dgu5gt5epu
Ide feltettem Neked a Starkos kernelt: http://dl.dropbox.com/u/12451388/pulse-2.2/CM6_0.3.oc691_signed.zip
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Balázs1621 #15690 üzenetére
Én Ezt a kernelt telepítettem a CM0.40 telepítése után, valamint impalaman swap bekapcsolóját.
A SetCPU-t a fejlesztői fórumban (XDA) találod meg.Szerk:
Ez a kernel is egy Overclockked.
Az előbbi néhány embernél újraindulásokat okoz. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Balázs1621 #15679 üzenetére
a SetCPU programmal lehet.
de ehhez olyan kernel kell, ami támogatja a proci húzást. Az alap CM 6.1 0.40 kernele nem ilyen. -
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #15593 üzenetére
Most visszakerestem a Te beállításaidat, úgy néz ki, ez megoldotta.
Nálam ez a két sor eltért:
Hit. Típusa: PAP
APN típus: default,mmsA Hitelesítés none volt, az APN értéke pedig default, supl
-
rum-cajsz
őstag
válasz
maggi1886076 #15571 üzenetére
ez az android 2.3.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
AndrewBlondS #15569 üzenetére
első hozzászólásban benne van minden kérdésedre a válasz
-
rum-cajsz
őstag
Gingerbread for Pulse Eszméletlen!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
szilu7 #15451 üzenetére
kapcsold be az USB debugging opciót (Settings->Applications->Development).
majd a számítógépről az adb használatával fel tudod másolni, ha a telefon driverét telepítetted a gépre.0. lépés: Indíts egy parancssort a sz. gépen
Ezzel tesztelheted, hogy látja-e a telefont a gép:
adb devices1. indíts egy távoli parancssort:
adb shell2. kérj root jogot
su3. másold fel a fájlt a rendszer könyvtárba
cp /sdcard/build.prop /system/build.prop
(megjegyzés: nem tudom a fájl pontos helyét, csak egy példát írtam) -
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #15444 üzenetére
én eddig kétszer tettem fel.
először okt 22-én akkor azért szedtem le, mert 50%-os töltöttség mellett telefonálás közben kiírta, hogy lemerült az aksi és kikapcsolt.nov. 15-én adtam egy újabb esélyt neki, most nem volt használato problémám vele, bár szerintem lasabb, mint az általam használt flb-mod 1.6, viszont nem kaptam meg 8 SMS-t, és semmilyen figyelmeztetést sem kaptam erről.
Az akku használata is jóval nagyobb.Ma visszaálltam az flb 1.6 -ra és nem hiszem, hogy próbálkozom újra. Vagy Blade lesz ebből, vagy Defy.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Balázs1621 #15246 üzenetére
simán ráflesseled.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llspencerll #15180 üzenetére
szerintem, ha keresi a wifi jelet, és maga a kapcsolódás is többet fogyaszt, mintha otthagyta volna és megy a wifi. A nem használt wifi nem hiszem hogy sokat fogyasztana.
De természetesen pontos értékeket nem tudok, egyszerűen csak így logikus számomra. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Grande Ale #15138 üzenetére
Szia!
Ezt javaslom: DMC-ROM 2.1r9
-
rum-cajsz
őstag
válasz
komloskaroly #14985 üzenetére
"hú valaki segítsen most akárki hív foglaltat jelez neki a telefonom
és esemest kapok hogy nem fogadott hívásom volt"Ja igen, ez volt a legfőbb oka, hogy visszatértem. Nekem T-mobile a szolgáltatóm, és a feleségem panaszkodott állandóan, hogy nem sikerül felhívnia. Nekem még sms sem jött erről. Azt láttam, hogy a térerő jelző pálcikák állandóan 0-t mutattak, de ennek ellenére telefonálni mindig tudtam vele.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
komloskaroly #14983 üzenetére
"hogy tudok a főképernyőre vissza jutni pl videolejátszásból csak kikapcsolással tudtam kilépni"
Hosszan nyomva tartott HOME
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #14942 üzenetére
Telepítettem az adw-t, ezek a változások egyébként:
Changelog:
-New option to show app drawer catalog navigation buttons when opening the app drawer
-New global notification system to show \”unread counters\” on app icons. Currently other app developers must support it, like Touiteur does.
-New functionality to dynamically resize already added widgets on the screen. Just long-press a widget and leave it on the original place.
-Added compatibility with Motorola\’s Motoblur resizable widgets (obviously, only of you own a Motorola device)
-Added custom Launcher Actions to the custom shortcuts. Now you can create shortcuts to launcher actions like opening the app drawer, showing the previews, etc
-Support for unlimited custom app catalogs (previously limited to 4)
-Inverted the app catalogs logic: Now new apps are not shown on all catalogs (sorry, you\’ll need to create your catalogs again)
-Minor fixes and improvements here and there… -
rum-cajsz
őstag
válasz
Gigabyga #14953 üzenetére
Ezt olvasd el:
http://logout.hu/bejegyzes/rum-cajsz/tupog_custom_rom/friss.html
Azért van ez a felirat, mert mint írtam, az a bill. kombó akkor kell, ha a hivatalos frissítést akarod megcsinálni.
Először ellenőrizd a windows drivert, és hogy a gép látja-e a telefont, utána láss neki bárminek is!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Gigabyga #14947 üzenetére
akkor írd le kicsit részletesebben mit szeretnél csinálni?
Ha a fastboot menübe akarsz belpni, akkor kell az általam írt billenytűzet kombináció kell:
BEKAPCSOLÁS + PIROS (Hívás vége) + HANGERŐ LEHa a hivatalos frissítést szeretnéd telepíteni, akkor az update menühöz valóban ez a billentyűkombináció kell.
EKAPCSOLÁS + PIROS (Hívás vége) + HANGERŐ FEL -
rum-cajsz
őstag
Hátha érdekel valakit.
megjelent az ADW 1.2.0-s verziója:Innen lehet letölteni a romodnak megfelelő változatot:
http://code.google.com/p/adw-launcher-android/downloads/listHa FLB-t használsz, és az ADW az alap Launcher, akkor így lehet telepíteni, zip készítése nélkül, USB kábelen keresztül:
adb remount
adb push ADW.Launcher_v1.2.0_eclair_cm_system_mdpi.apk /system/app/Launcher.apk -
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #14914 üzenetére
Én ezt használom, linuxon wifin keresztül működik.
-
rum-cajsz
őstag
Az flb-mod 1.5 nem tudja még a swappet, az 1.6-os verzióba került csak bele ez a kernel.
Az 1.7-be pedig a processzor húzása és a market javítása került bele.Én 3G használom a telefonom, flb-mod 1.6b (64MB Swap, + a2sd) és semmi gondom nincs vele. Nincsenek sem belassulások, sem újraindulások. Az SD kártyám Class 6-os.
Ja és az AB nálam is fehér hátterű, és a legálisan letölthetőt használom. -
rum-cajsz
őstag
válasz
wukodlak #14787 üzenetére
És ez az?
web'n'walk (wnw)
Név: web'n'walk
APN: wnw
Proxy: nincs beállítva
Port: nincs beállítva
Felh.név: nincs beállítva
Jelszó: nincs beállítva
Szerver: nincs beállítva
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS Proxy: 212.051.126.010
MMS Port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Hit. Tyípusa: PAP
APN típus: default,mmsNekem eddig soha nem volt gondom ezzel. Automatán letöltötte a beállításokat, bármilyen romot használtam.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #14759 üzenetére
Off:
Sajnos a videóból nem lett semmi, mert a flash kártyám betegeskedik a kamerában.On:
Le kellett szednem az flb kernelt, mert instabil lett tőle a telefon. Most még egy kicsit gyűröm a CM6-ot, de lehet én is visszatérek majd az flb-hez.Ja, az angry birds (beta1) nekem nem települ, így nem tudom kipróbálni.
-
rum-cajsz
őstag
-
rum-cajsz
őstag
-
rum-cajsz
őstag
válasz
rum-cajsz #14756 üzenetére
Na, amíg vacsoráztak a gyerekek, sikerült.
0. lépések
- Backup
- ext partíciót formázása (ha már van, és nem üres)
- amon ra letöltése és kicsomagolása (PC-re)
http://dl.7007.co.uk/android/modaco/pulse/recovery/1.5.2-pulse-amonrarecovery.zip
- CM6 for Pulse letöltése (PC-re)
http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/319785/cyanogenmod-6-port-for-pulse/
- FLB kernel letöltése (PC-re - ha akarsz swapet és a2sd-t használni)
http://android.modaco.com/index.php?s=&showtopic=319785&view=findpost&p=1435334
-Alkalmazások letöltése (SD kártyára)
http://android.modaco.com/index.php?s=&showtopic=319785&view=findpost&p=1435090
- Dark Tremor letöltése (SD kártyára)
http://www.darktremor.info/files/a2sd/dtapps2sd-2.7.5.2-signed.zipTelefon kikapcsolása
Hang le+piros+bekapcs (belépés a fastboot menübe)
(Én ubuntu linuxot használok, ahhoz írtam le a parancsokat, a Nagy Pulse Készikönyvben le van írva a többi OS-hez is a tudnivaló)*******Fastboot menübe
========= CM6 telepítése =========
Parancsok a PC-n:
sudo /home/zsolt/android/1.5.2-pulse-amonrarecovery/fastboot-linux flash boot boot.img
sudo /home/zsolt/android/1.5.2-pulse-amonrarecovery/fastboot-linux flash system system.img
sudo /home/zsolt/android/1.5.2-pulse-amonrarecovery/fastboot-linux flash userdata userdata.img
sudo /home/zsolt/android/1.5.2-pulse-amonrarecovery/fastboot-linux reboot(teljes boot kivárása, kikapcsolás)
Hang le+piros+bekapcs========= flb kernel telepítése =========
sudo /home/zsolt/android/1.5.2-pulse-amonrarecovery/fastboot-linux flash boot boot_flb_0_20.img
sudo /home/zsolt/android/1.5.2-pulse-amonrarecovery/fastboot-linux reboot
(teljes boot kivárása, rom managerben boot into recovery)*******Recovery menüben
========= Alkalmazások telepítése =========
gapps-mdpi-tiny-20100930-signed.zip (ha nem UK romod van, akkor telepítheted a teljest)
========= Darktremor telepítése =========
dtapps2sd-2.7.5.2-signed.zip: -
rum-cajsz
őstag
válasz
komloskaroly #14752 üzenetére
már készítem, csak sajnos ez a gyerekek fürdetése után lesz befejezve. Olyan 21 körül.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
llaszlo #14742 üzenetére
Feltettem az alkalmazásokat és az Elegant Steel modot is.
Sajnos a stabilitásról egyelőre nem tudok mit mondani. Eddig nem szálltak el a dolgok.
Holnap majd nyúzom még, és akkor tudok pontosabbat mondani.Android 2.2.1-es verzió. a Cyanogen kiegészítésekkel.
Youtube-t kipróbáltam, működik, beletekertem a számokba, nem szállt el.
van egy kamera bug egyelőre, ez nálam is megjelent, csak 1 képet lehet csinálni a fényképezővel. ki kell lépni az alkalmazásból, ha másodikat is szeretnél.Wifi működik, bluetooth nincs nekem, marketről tudtam telepíteni.
a többit holnap...Szerk:
Ja, és az a2sd és a swap egyelőre nem működik nálam, majd megnézem mit lehet csinálni velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest