- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Megválnék a Pulse-omtól. Meg van repedve a kijelző, de semmi hiba nincs az érintőképernyővel. Mennyit kérhetek szerintetek ezért?
Üdv Dani
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy most melyik a legeslegjobb rom? Valami szép jó és gyors kellene. Ajánljatok légyszives vmit.
Üdv Dani
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy az a modacos rom, ami a hivatalos romból lett csinálva az már fent van, vagy Paul még nem adott közre ilyet? Mert láttam a honlapján, hogy van már Vanillában, de nekem az a style nem jön be egyáltalán. Szóval ha már van ilyen akkor légyszives linkeljétek be. Köszi..
Jha és még annyi lenne, hogy amit itt belinkeltetek Gallery-t a 2.1-hez, az miért csinálja azt, hogy egyszer felismeri a memkártyát, egyszer nem.. idegelő nagyon...
Meg a zenelejátszó is kicsit furcsa, mivel van, hogy elindítok egy zenét, és 2-4 mp után leállítja és kilép a zeneválasztó menübe.. szal nem vágom miért.. légyszives segítsetek ha tudtok. -
disza.n
csendes tag
felraktam a 2.1-es vanillát... egyenesen sz@@@@@@@r.. Félig magyar félig nem, gyorsnak gyors, de nem lehet telefonkönybe kapcsolatokat írni, stb.. meg folyamat force close.. szal kb ennyit erről is
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Légyszives linkeljetek be egy működő romot, mert már idegel a 2.1-es sz*rakodásai. nem nagyon szeretném visszarakni az 1.7-et, hanem jó lenne ha vmi működne is rajta.
-
disza.n
csendes tag
nha igen ez a gáz.. a 20k ... én nem tudom, nem adok ki ennyit ezért a telefonért.. még ha 200k-ba került vna megértem, 20 ezer forint nem sok.. de ezért.. nem tudom... kidobom a francba ha tönkremegy és veszek egy másikat.. nem kapott nagy ütést, ez 100% mivel nagyon vigyázok mindenemre, és mindig a kabát belső zsebében hordom, egyszer csörgött kivettem, megnyomtam a gombot, és hát nemtom ennyi.. ez a kép ugye tegnapi, és hát ez kb több mint 1,5 hete történt kb, és látszik rajta, hogy repedeznek még plusz darabok, ráadásul ez azóta volt szervízben, és én nem így adtam oda nekik, ( direkt odaírattam h szar a képernyő meg az aksi.. erre csak az aksit cserélték ki) + a képernyőt szarabb állapotban kaptam vissza.. ezért is szapultam lejjebb a trémobilt...
-
disza.n
csendes tag
Jó.. figyi.. megvettem a pulse-t.. tudni kell rólam, hogy én minden cuccomra nagyon vigyázok. Azt mondták a tmobilosok, hogy strapabíró telefon a fajtájában. Mondom oké, hagytam magam rábeszélni. Egyszer fel akartam venni, és megrepedt a kijelző. Visszavittem azt mondják, hogy erre nem tartozik a garancia.. Szerintem ha már megveszek egy drága telót, akkor ennyit illene sztem kijavítani.. Nos plusz még azért szapulom őket, mert bevittem pár gsm üzletbe és azt mondták, hogy ilyet nem is láttak még, nem tudják kicserélni se meg semmi.
Trémobilnál meg 3000 forint csak az, hogy beviszik a központba, ránéznek és mondanak egy árat és visszaadják.. Bocsi de nekem ennyit nem ér az egész. Lehúznak a pi***ba.. erről ennyit.Jó bevallom nem rossz telefon, főleg a 2.1-es androiddal, de értitek ez már sztem egy kicsit szemétség.. Üdv
-
disza.n
csendes tag
Nem tudjátok mikor jön ki már hivatalosan a 2.0-ás android? sztem már ideje lenne.
-
disza.n
csendes tag
válasz
magnusheron #7553 üzenetére
Szia!
Figyi!
Nekem a touchpad repedt meg. Milyen rendszer ez a djuice-s? Mármint nekem a trémobilban azt mondták, hogy ezt nem csinálják meg. lehet hogy a djuice-nél megcsinálnák?
Ez az unlock mi lenne? Csak síma függetlenítés?
Üdv Dani -
disza.n
csendes tag
Most rakom fel a modaco-s r6-os Romot
remélem zsír lesz
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Raknám fel a 2.1-es romot, de ugye most kaptam vissza szervizből, és új szoftvert is raktak rá. Most valamiért nem tudom rootolni. Gondoltam felrakom a decemberit, de még mindig azt írja ki a superboot, meg az amonrarecovery, hogy <waiting for device>, és ennyi nem csinál semmit. a teló sem ír ki semmit, csak ugye a szokásosat a kék háttérrel a Serial numberrel befejezőleg.
Mit csináljak? segítsetek légyszi. Nincs már meg hozzá a cd sajna tehát annélkül kellene vmi.
Köszi a segítséget előre is!
SÜRGŐS -
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Noshát eljött ez a pillanat is.. Betört a pulse plexije. az érintőképernyő ugyanúgy megy, kijelző is rendben van, a t-mobilban azt mondták, hogy erre nem tartozik a gari.l Mennyibe lehetne kapni egy ilyet? Üdv Dani..
Jha és sztetk ki csinálná meg?
-
disza.n
csendes tag
válasz
Joeker67 #6796 üzenetére
Sziasztok! Annyi kérdésem lenne, hogy másnak is ratyi a fülese, amit a pulse-hoz kapott? vagy csak az enyém halk? Már írtam erről a problémáról itt, de nem tudott senki semmit se írni ezzel kapcsolatban. Már mégjobban lehalkult. Felraktam a LVH 3.2-t, de csak rontott a helyzeten, most már méghalkabb xd mit tegyek? más fülesen, 3.5-es átalakítóval jól szól, de nincs kp-m új fülest venni. Mit tehyek?
Üdv Dani
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Hát a pár hsz-el előtti problémám csak nem oldódott meg, szóval egyszerűen undorító a minimális hangerő, a hack se segített rajta, egyáltalán nem is műkszik, pedig rootolva van a teló.
A másik idegesítő dolog ugye hogy gyorsan merül az akksi. Mit tehetek ellene? -
disza.n
csendes tag
nha már fent is van, de csak a bal füles lett hangosabb xd miért is? xd nem tudod megmondani?
nem a fülem a rossz megnéztem
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
A pulsom ma nagyon felküldte az agyvizem... nagyon elegem van már abból, hogy nagyon halk. Mit tudnék tenni, hogy hangosabb legyen a fülesen? Akármilyen busszal megyek, alig lehet hallani, stb..
Milyen ROM-ot tegyek rá? Jha meg nagyon lassú, de már nagyon idegel.. Help me pls!!
A rom ami most van rajta.. Android 1.5 Modaco Custom ROM 1.7 SSH
Üdv Dani -
disza.n
csendes tag
Sziasztok!
Le szeretném tiltani az internetet a pulse-omon, de nem tom leszedni az apn droidot, és mindenki azt ajánlotta. Mit tegyek? Üdv Dani
Boldog ünnepeket!
-
disza.n
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #6449 üzenetére
Sziasztok! Felrakhatok HTC hero romot a Pulsomra szerintetek?
-
disza.n
csendes tag
köszönöm szépen, már futkosik is
bár most felraktam egy témát, és megállt az android feliratnál, mintha kifagyott volna, de írták ott az angol fóriumon, hogy lehet 5-10 percbe fog telni, amíg alkalmazza a frissítést. Nha azért mindenesetre köszönöm
-
disza.n
csendes tag
Sziasztok! Nagyon bízom benne, hogy tudtok segíteni. Próbáltam Rootolni a pulse-t. annyi lett belőle, hogy beadja a t-mobile-t, meg h android, aztán megint t-mobile, és újraindul. Ezt tudná játszani végtelenségig. Mit kezdjek vele? átolvastam az összes kommentet, de nem találtam a kérdésemre választ. Sürgős lenne, kérlek segítsetek!
Üdv Dani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Túra és kirándulás topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest