Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pitterr

    tag

    Holnap rakhatom újra az egészet. Voice search-ot akartam, mivel számomra ez lett volna az egyik extrája a 2.1nek+majdan text-to-speech, ha arra alapból nem lett volna képes. Ezt persze sikerült kiszedniük belőle. De ott van ugye a text-to-speech menüpont, ami akár ez is lehetne. Amint belépsz mondja, hogy fel kell először telepíteni, oké. Ez elvesz majd' 5 megát a 40-ből :F , de sebaj, csak menjen. És persze nem működik!!! Se text-to-speech funkcióra nem használható (sehol nem lehet kipróbálni, se böngészőben, se gmailben, akkor még is hol a fenében működik??), és speech-to-texre sem, és most jön a legszebb az egészben, nem lehet kitörölni az appot!!!! hihetetlen... (Tudom, tudom, itt sokak les*arják az egész voice-os dolgot, mert nem tud magyarul, de egész jópofa, jól el lehet vele szórakozni, és english speakerekkel való csevegésben is hasznos lehet, ha elég jó a kiejtésed. na mind1)
    De végül nagy nehezen találtam a neten 1 működőképes google voice search-öt ( [link] ) és csak kb 500KB. Ezzel végre lehet kerestetni vele, viszont sajnos ez ugye a speech-to-text-et nem tudja, de most arra is próbálok keresni 1 appot. Fizetőset már találtam, de egyszerűen sehol nem lehet megvenni a neten, csak a marketen.

    másik dolog, sajnos az All call recorder annak ellenére, hogy azt ígérte 1.5 fölött kimenő/bejövő hangot is fel tudja venni, nem működik. Lefagy amikor belépsz bele.

    [ Szerkesztve ]

    Nexus 4

Új hozzászólás Aktív témák