- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Nekem nem, hanem ezzel. Ez asszem valami régebbi verziója a programnak, nem tudom már, hogy honnan szereztem be, de a ... Tether nevűvel nem ment.
Jah, és szégyen szemre Galaxy Spica nem látta, viszont iPhone igen. Lehet, hogy az Android nem csatlakozik Ad Hoc WiFi-hez? Ezt valaki próbálta már? -
CoolBoy323
nagyúr
rosszul gondolod!!!
Jobban össze van rakva, mint sok prémium gyártó készüléke, nem recseg-ropog a legkevésbé sem.Te láttál már jól összerakott telefont? a blade nem az! még a pulse is jobb tőle anyagminőségben simán!!
a fostalicska akksiról ne is beszéljünk...
@Khelben: ha szívni akarsz továbbra is az olcsó "okos"telefonokkal, vegyél Bladet, de én nem javaslom... én tanultam a hibából...
a Defyre igaz, az IP67 szabvány, de hivatalosan a Moto nem rakta rá, mert ha beázik egy mondjuk, akkor azt neki cserélnie kellene... de honnan tudja azt a Moto v a vevő igazolni, h nem 8m-es vízbe tette? szal érthető a dolog... de ezek ellenére vízálló!!! és igaz az IP67!!! nyilván előfordult 1-2 beázás, de mind user hiba volt, sok marha azt hitte, h kiskacsa a telefon, és a fürdőkádban játszott vele, v úszott vele a mélyvízbenigen, vannak ilyen marharépák!
a Defy strapasága azért jó, mert véletlen leejted, kutya baja nem lesz, esőben tudsz telefonálni stbstb... nem feltétlen a direkt strapaságra kell gondolni, hanem h véletlen mi történhet vele...
de én nem akarlak rábeszélni, Neked kell tudni, mennyi pénzed van, és mire költöd!
-
Joeker67
aktív tag
Volt valaki a Mobilmeetingen?
Ott volt egy új androidos, Alcatel készülék, amit nézegettem, igaz csak bemutató darab volt, de egy darabból mart alumínium házzal, 4"-os kijelzővel, bár a procit még nem árulták el, de
a készülék állítólag 50 eFt-körül lesz függetlenül.
Nagyon mutatós készülék, a 3.negyedévben fog kijönni, azt érdemes lesz megvárnod. :-) -
pitterr
tag
Igen, de ekkor még nem látja az SD-t a gépem. Persze ott az option hogy turn on USB storage a telefonon, igazándiból ez lett volna a kérdésem, hogy ha ezt bekapcsolom, akkor nem fog rebootolni/összeomlani stb a teló? Mivel, hogy megy a swap, az a2sd stb..?
Másik dolog, volt vmi MAC cím probléma? Azt sikerült kijavítaniuk? Ha nem hol okozhat ez gondot? Thx
-
Gloob
addikt
Esetleg a terminálból nem lehet valami paranccsal beállítani? A script módosításánál két scriptet írtál. Mindkettőt ugyan úgy egyformán kell állítani? Csak azért mivel egy módosítást adtál.
A swappert használtam a swap partició létrehozása előtt, de az a kártya fat32-es részén sweppel egy file-ba. Igaz, hogy az is jó de...... A swapper2 a partició létrehozása előtt el lett távolítva úgyhogy az nem kavarhatott be. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest