- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
válasz
#90994432 #15699 üzenetére
Tudok erről a dologról, bár láttam máshol olyan módosított CyanogenMod romokat amikben integrálva voltak a Google appok. Az új CyanogenMod 6.1.0 Nexus One-ra szánt verziójában is integrálva vannak. Ettől függetlenül lehetséges, hogy különszedem én is, mivel szerintem is jobb a békesség.
-
janez
aktív tag
válasz
#90994432 #15173 üzenetére
Sziasztok!
A J2ME app runner
INNEN tölthető le.
Nem tesz mást, "csak" csinál egy .apk csomagot adott j2me alkalmazásokból.Más: Siralmas a zenelejátszó hangereje utcán. Közlekedési eszközön pedig már szinte semmit nem hallani. Van megoldás? Az "agybadugós" füles érhet valamit?
-
-
impalaman
aktív tag
válasz
#90994432 #13744 üzenetére
Elvileg a kontaktkezelő ugyanaz mint az FLB-ben, bár nem tudom, lehet a készítője változtatott valamit rajta az 1.5-ben, meg kell még nézzem majd.
@KLIOS: Első indításnál át kell állítsa magától magyarra (nálam átállította), a beállításokban később valóban nem érhető el a nyelvbeállításnál a magyar. Talán a MoreLocale app telepítésével meg tudod oldani a problémát.
-
Gloob
addikt
válasz
#90994432 #13738 üzenetére
Szia
Köszi a választ, de ez a lehetőség nálam is megvan, csak éppen mindent felajánl a küldésre, csak az SMS-t nem. Van QR kód, e-mail, g-mail, meg van kékfog, csak éppen ami kéne az nincs. Találtam egy alkalmazást rá a marketen. A neve Ciacs ContactSender. Úgy néz ki jó lesz. Amíg el nem dől, hogy használható, addig fentmarad a DialerOne is tartaléknak. -
Gloob
addikt
válasz
#90994432 #12866 üzenetére
Szia
A megoldást nem tudom, de azt igen hogy nálam most jó. Ha megnézem a fénykép tulajdonságait, akkor ott a részletek lapon láthatók a hely GPS koordinátái sok tizedesben.
Hogy most mitől jó azt nem tudom neked megmondani. Lehet hogy van valami olyasmi a dologban hogy én most próbaképpen feltettem a marketről egy GPS Status nevű progit (ugyanis erről társalogtunk), és a kipróbálása után közvetlenül csináltam a fényképet. Bizonyítékként el tudom esetleg küldeni a fényképet, hogy Te is megnézhesd. Egy jellegtelen kép egyébként, de a koordinátákból pontosan meghatározható a hely ahol készült. -
bucsupeti
senior tag
válasz
#90994432 #10583 üzenetére
Hát eddig hű eredeti rom használó voltam, de most én is kedvet kaptam a főzéshez (tényleg kevés a hely....)
Jó a leírásod! Köszi!
Mondjátok el hogy hol van az a konyha ahol főzni lehet egy ilyen romot?A kezdetek óta olvasom a fórumot, de a modacon még soha nem voltam. Most megnyitottam, de egyszerűen nem találom a kifőzdét. Keresőbe is beírtam hogy kitchen meg hogy cook de nem talál semmit.
-
ATM_automata
őstag
válasz
#90994432 #10579 üzenetére
Eddig nekem kínai, de tetszik
Ezt meglehet egyszerűen is csinálni? Úgy, hogy egybe fölteszi az ember és csá?
Hibák az elmúlt napokba a romommal:
- Rendszeresen kiírja, hogy egy adott process nem válaszol. Bezárja vagy Várjon?
- A kontakba pl. a csajomhoz raktam egy privát csengőhangot, mégis az általánossal csörög.
- Bejövő híváskor a számhoz csak a sokadik csörgés után írja ki/társítja hozzá a nevet a kontaktok közül.
- Email kliens mindig megdöglik: "Az email alkalmazás (com.android.email) váratlanul leállt. Próbálja újra."
- Képernyő lapozáskor van, hogy nem lép sehová, aztán meg észbekap és elugrik a fenébe egy sokadik képernyőre -
Jadro
veterán
válasz
#90994432 #6523 üzenetére
Na ezt majd kipróbálom köszi. Két access point van alapból: MMS és internet. Te az MMS access pointot írtad én a másikat használom, mivel netezek rendszeresen. (Az APN type mindkettőnél default mondjuk.) Csak nem kell váltanom ha MMS-t akarok fogadni, mert az vicces lenne.
-
llaszlo
veterán
válasz
#90994432 #6346 üzenetére
Az viszont nem a wintől függ hanem az adott program készítőjétől, hogy vannak olyan programok amik a PF-ba akarnak menteni vagy az admin user mappájába ahová szintén nem tud menteni. Tehát ha nincs admin jogod akkor nem tudod használni. Persze be lehet állítani, hogy írási jogosultságot kapjon a user más userek mappáihoz, de ez már megint gányolás.
Tehát az MS és a programok készítői még messze nem működnek ennyire együtt. Alapból feltételezik, hogy admin joggal használod a programot. Eleve nem célszerű az ADMIN usert használni, mert támadásnál ez egy támadási pont. Célszerű, hogy egy akármijószi vagy bármi más legyen az admin jogosultságú user. Ez is van winben, de mégsem működik megfelelően.
Linux alatt minden user indíthatja a programokat és mindent a saját mappájába menthet.
OSX-nél még külön be lehet állítani telepítéskor bizonyos programoknál, hogy melyik user használhatja a programot és melyik nem vagy eleve nem települ az adott userhez. Linux alatt is le lehet tiltani a programok indítását. -
llaszlo
veterán
válasz
#90994432 #6342 üzenetére
Már a win2000-ben is megvolt ez a lehetőség. Az más kérdés, hogy a userek nem használják. Én XP-t használtam utóljára winből. Ott is működik ez, csak nem megfelelően.
Pl felteszek egy programot. Ezt ugye admin joggal tudom megtenni. Aztán, hogy rendesen tudjam használni szintén admin jog kell hozzá, mert a user nem tudja írni a program mappáját mivel a program oda akar adatokat menteni. Tehát a biztonság itt bukott meg. Nem tudom, hogy ez nyistától változott-e, de ha még mindig a Program Filesba telepít és ott is akarja tárolni a beállításokat akkor nem.
Linuxnál is csak root joggal lehet telepíteni, viszont egy programot mindenki a saját beállításaival tud használni, mivel a user saját mappájában tárolodnak a beállítások és a mentések, a futtatáshoz pedig nem kell root jog, így nem tudja módosítani a rendszer beállításait és fájljait. -
llaszlo
veterán
válasz
#90994432 #6028 üzenetére
Igen. Ott is két módszert írnak az egyik gyorsabb és hatékonyabb és tuti azt kapod ami előtte volt. A másik lassabb és tuti nem ugyanazt kapod, mint előtte volt (tapasztalat). De a legjobb backupot csinálja az összes közül. És ROOTolt rendszer kell hozzá.
1. partícionálás és klónozás. gparted és dd. De gparteddel nem tudom, hogy lehet-e bytera azonos méretű partíciót csinálni. Bár szerintem amúgy is működik a dolog. Bár lehet, hogy nem fontos, hogy byte-ra azonos méretű legyen. Eddig még csak úgy csináltam.
2. tithanium backup. -
-
Akron99
aktív tag
válasz
#90994432 #4585 üzenetére
Nekem fenn van a NetCounter és a DataCounter widget is.
A kettő mérése között elég nagy eltérések vannak. Nem tudom melyik az igazabb. pl. DataCounter egyik napra 1.2 Megát mér, amíg ugyan arra a napra a NetCounter 3.5 Megát. Hát ez azért nem mindegy. Mi lehet ekkora eltérés oka?...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Micro Four Thirds
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kés topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest