Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
disza.n #7667 üzenetére
Ugye ezt nem gondoltad te sem komolyan? Elmondanám, hogy bármelyik szolgáltatóhoz beviszed, (de még ha függetlenül vetted volna a telfont akkor is) ezzel a hibával, hogy javítsák GARANCIÁBA akkor kiröhögnek.
Mégis hogyan tudnád bizonyítani, hogy nem te nyomtad be a kijelzőt vagy nem te ejtetted le?
Még ha mégis így történt, hogy magától elrepedt (amit furcsálok, láttam már sok telefont elrepedni, eltörni stb, de magától egyiknek sem lett komoly baja) akkor is neked kellene bizonyítani, hogy ez történt. Ezt írja elő a jogszabály. Kivételt képez az az eset, hogy ha tömegesen történik hasonló eset és a gyártó elismeri a hibát majd visszavonja a készülékeket. -
Gloob
addikt
válasz
disza.n #7623 üzenetére
Már én kérek elnézést, de a Vodánál minden korrekt? A live rendszerek is ugye? Amikor nem lehet telepíteni ezt meg azt a telefomnra, amit a T-nél simán lehet. És a Pannonnál is minden rendben van ugye? Szóval mindenki korrekt ebben az országban csak a T nem! Nem védeni akarom őket csak azért legalább a mi véleményünk legyen korrekt ha a szolgáltató már nem az, legalábbis szerintem! Szóval akkor talán kártyafüggetlen és szolgáltatói romtól mentes telefont kell vásárolni, és akkor nem lehet szidni a szolgáltatót. Ja, hogy az többe kerül? De többet is kap az ember a pénzéért. Legalábbis elvileg.
-
-
pitterr
tag
válasz
disza.n #7608 üzenetére
Ez az, amit mindenki szeretne tudni.
Ehhez képest a T-mobile *aszik megmondani, még hozzávetőlegesen is. Legalábbis a magyar. Mint azt nagy nehezen a múlt héten kiderítette vki, talán május folyamán végre megkapjuk. De ami a vicc, hogy az angol/holland stb. t-mobile már kb január óra hazudik, hogy majd januárban, majd februárban majd ekkor majd akkor, de eddig soha nem jött ki. A huawei is több időpontot adott már de semmi. Ami a legszebb az egészben, hogy folyton egymásra mutogatnak, a T szerint a Huawei-n múlik mikor jön ki, a Huawei szerint a T-n. Én biztos vagyok benne, hogy a T a hunyó, mert ők *asszák szét a rózsaszín szarjukkal a telefont, ők pakolják tele haszontalanabbnál, haszontalanabb programokkal az egészet. Tehát sztem a huawei odaadja nekik, ők meg hónapokig toldozgatják-foldozgatják a hülyeségeikkel és ezért nem jön ki. Egyet megtanultam, soha többet T (gazdaságos) mobilt, csak gyártóit, mert azoknál úgy vettem észre, rugalmasabban kezelik a frissítéseket.+ ugye nem egy videót láttam már youtubeon hónapokkal ezelőtt, amin az u8220/30-as telefont különböző szakkiállításokon 2.1-el állították ki, tehát igen is létezik, és készen volt már nem egy hónapja. Az meg, hogy esetleg bugos (ami persze csak rizsa, hogy kussoljunk) kamu, mert az 1.5-ös pulse szoftnál s*arabb semmi sem lehet.
-
magnusheron
tag
válasz
disza.n #7554 üzenetére
A djuice a pannon 26 éven aluliaknak kiakakított termékcsaládja...
De sokkal jobban kijövök belőle, mint a méda mánia csomagokból.
2500 a havidíj és 20 ft a perc/sms minden irányba, ingyen adnak az előfizetéshez egy 500 ft os szolgáltatást, ami lehet 200 sms hálón belül, 100 mega net, 1 szám féláron.
3500 Ft-ból megvan a net az sms és egy számot 10 ft ért hívhatok....
Elküldtam az imei számom és kaptam egy kódot ami függetleníti a telefont
-
kukacka11
tag
válasz
disza.n #7350 üzenetére
"Sziasztok!
Noshát eljött ez a pillanat is.. Betört a pulse plexije. az érintőképernyő ugyanúgy megy, kijelző is rendben van, a t-mobilban azt mondták, hogy erre nem tartozik a gari.l Mennyibe lehetne kapni egy ilyet? Üdv Dani..
Jha és sztetk ki csinálná meg?"Nem tudom, hogy hogyan történt, de van egy frankó övre akasztható bőrtokom.
Egyik haverom kérte iPhone-hoz, de aztán mégsem kellett neki.Akit érdekel az írjon egy privit.
Kíváncsi leszek a 2.1-re.
-
JoHnni
senior tag
-
válasz
disza.n #6452 üzenetére
Leginkább neki privátban
Itt nincs ilyen véleményezős rendszer a fórumon. Illetve az üzleti részen lehet az eladókat a Kivel érdemes üzletelni vagy a Jelentsd a csalókat topikban kommentálni, de ez szigorúan a sikeres/elcsalt apróhirdetéses bizniszekre vonatkozik.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
disza.n #6424 üzenetére
így rootold, és nem lesz gond:
1.: decemberi updatet rakd fel a magyar t oldaláról
2.: backupolj amit akarsz
3.: a modaco oldaláról szedd le a romot amit fel akarsz rakni! (én az 1.7 vanilla romot javaslom) http://android.modaco.com/content/t-mobile-pulse-pulse-modaco-com/296925/11-jan-1-7-modaco-custom-rom-u8230-vanilla-style/
4.: ha ezt választod, töltsd le, és másold a kártyád gyökerébe, majd kelleni fog!
5.: ahhoz, h fel tudj tenni egy romot, az amon ra recoveryt fel kell tenned, ez cseréli le a gyári, fos recoveryt http://dc160.4shared.com/download/210601977/86a8349b/152-pulse-amonrarecoveryezajoo.rar
6.: h ezt fel tudd tenni a telódra, látnia kell a gépednek a telót! (gyári cdn lévő drivereket rakd fel!)
7: telót kikapcs, és bekapcsolod úgy, h piros hang le bekapcs, majd rádugod a gépre
8.: install-recovery-windows fájlt lefuttatod (ezt töltötted le amon ra recoveryként...) ekkor települ az új recovery. ha kész, kiírja teló h OK.
9: vedd ki az akksit, húzd le a gépről
10: úgy kapcsolod be a telót, h menü piros bekapcs
11: itt csinálj egy nandroid backupot, aztán érdemes particionálni a kártyát, úgy h ext partíció legyen (oda települnek majd a progik) de más ne legyen (még vmilyet felajánl, de annak értékét állítsd 0ra)
12: wipe menü, itt mindegyiket futtasd le
13: ha particionáltad a kártyát, rakd fel vissza a kártyára a 4. pontban írt romot
14: a recovery menüben katt a flash zip to sdcard menüre, és ekkor települ az új rom!
15.: reboot, és voálápersze azokat a lépéseket hagyd ki amit nem tudsz megcsinálni
recoveryben indítsd, és onnan fog menni a romfrissítés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest