- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgyg1
aktív tag
válasz rObika8802 #29583 üzenetére
Szia!
Nem vált be.Én ezt használom:
http://forum.xda-developers.com/xperia-u/p-development/rom-lt22ixperia-z16-2-1-100-t2641646
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz rObika8802 #29569 üzenetére
Ami itt is van az jó ICS és JB alatt is.
Más:
Valaki segítene frissítésen a ftf file készítés SUS/PCC file-okból Logout bejegyzésemben, mert mostanában nem vagyok gép mellett és nincs is meg a legújabb Flashtool.
köszönöm
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
bethowen2
csendes tag
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #27071 üzenetére
A V6 egy vödör szar volt, egy hét után letúrtam. Eleve nem szimpatikus arc Pandemic: felszínes, nyomulós, öntelt, a szerénység és az alázat szikrája nélkül. A ROM is hasonló...
Gyári, frissen telepített ROM, a korábban linkelt "pucoló" scripttel nagyságrendekkel jobb. Egyedül az ébresztő és a gyári mail/exchange hiányzott belőle, ezeket visszaraktam. Relatíve lassan merül, a boot sosem látott sebességű, igen gyors a gyári launcherrel is.
-
addikt
válasz rObika8802 #27071 üzenetére
jobb mint a gyári?
és minden működik benne? engem akkor érdekelne még sosem volt costum rom a telómon:)
-
laca19
csendes tag
válasz rObika8802 #26809 üzenetére
Próbáld ki a Honami Moonwalkert. Szerintem sokkal stabilabb és gyorsabb mint az Enigma.
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26809 üzenetére
Sokkal az sem jobb, mint a gyári, a hibák ugyanúgy megvannak abban is.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26807 üzenetére
Ne a telefont utáld, mert nem hibás.Itt a szoftver a szar.
-
faham
aktív tag
válasz rObika8802 #26636 üzenetére
4.1.2őn Sony romon csak init.d scriptel tudod kinyomni az alsó sáv világítását teljesen.
-
horvath85g
aktív tag
válasz rObika8802 #26491 üzenetére
zárt BL-el nem tudsz flashelni másik kernelt.
-
XperiaP
csendes tag
válasz rObika8802 #26400 üzenetére
Tényleg jó, bár én az autostart managert hiányolom belőle.
-----Törölt felhasználó-----
-
faham
aktív tag
válasz rObika8802 #26328 üzenetére
Enigma +1
-
horvath85g
aktív tag
válasz rObika8802 #26328 üzenetére
én az enigmát használom és elégedett vagyok vele.
-
razorka777
veterán
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26249 üzenetére
Nem, ez csak nyitott BL-re van.
(#26248) horvath85g:Igen, már hallottam róla.
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26240 üzenetére
Én már a 4.2 alatt sem találkoztam a hívás buggal.
-
d3kk
senior tag
válasz rObika8802 #20287 üzenetére
Szia!
A T-t hagyd ki ebből mert a "ragasztást" nem ők csinálják..
Cordon Electronics-el vannak szerződésben, és ők csinálják ezeket. Nem a T-s szervíz.
(#20289) dekrer:
szerinted ha gyalulom CWM-ben a mostani JB-t akkor felrakhatom onnan a tiédet?
illetve akkor gondolom a kernelt nem kell flashelnem (mivel nem lett kernel update a romban)
(#20292) rObika8802:
Természetesen igen!
feltéve hogy nincsenek külsérelmi nyomok a telefonon..
[ Szerkesztve ]
-
Bitpalace
senior tag
válasz rObika8802 #19823 üzenetére
gyalulás vagy csak javítás? vagy mit csináltál SUS-on belül amitől jó lett?
Üdv!
-
adoks
aktív tag
válasz rObika8802 #18786 üzenetére
A linkelt kábel mini hdmi, nekünk a P-hez mikro hdmi kell, tehát ez alapján nem lesz jó.
De rengeteg helyen keverik a kettőt tehát akár még jó is lehet -
darvinya
titán
válasz rObika8802 #18786 üzenetére
Nekem gyári van, de ennek is jónak kell lennie.
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #16633 üzenetére
persze,no para.épp most tolom fel.
[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz rObika8802 #16584 üzenetére
akkor a héten tuti nem kapom meg (vasárnap lenne 2 hét 4nap)
-
d3kk
senior tag
válasz rObika8802 #16580 üzenetére
nekem "csak bubi"..
ezek szerint letehetek arról hogy a héten visszakapjam.. :/
-
Pigmeus_1
tag
válasz rObika8802 #15397 üzenetére
Szia!
Ez az alsó sáv csere miért volt szükséges?
Csak a buborékosság esztétikailag nem túl felemelő látványa miatt, vagy funkcionálisan is gondot okozott már? Nekem is kezd előjönni a buborék, de még nem zavar, illetve nem okoz gondot az érintés érzékelésben.(A telefon nem garanciális, így csak saját zsebre tudom javíttatni, ha majd gondot fog okozni.)
Csak egy lelkes felhasználó...
-
csacsi67
addikt
válasz rObika8802 #14463 üzenetére
GB-s linket tudok csak azt meg frissited és lesz ics ha igy megfelel?
Ment.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz rObika8802 #14460 üzenetére
Hogy ne mindenképp rakd vissza az eredetit.
-
rObika8802
aktív tag
válasz rObika8802 #14458 üzenetére
Ja tenyleg egy kerdes,ha nem T-s a FW-em azért szolhatnak??
.-.-.-.-.-.-.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rObika8802 #14349 üzenetére
Igen, csak úgy szopja le sajnos az akksit mint a huzat!
Pardon, most nézem hogy 3 nap alatt 3 frissítést kapott! A z elsőt nem tettem fel mert azt mondták, hogy szar. A másodikat feltettem, de le is töröltem mert zabálta az akksit! Most fogom a harmadikat kipróbálni!
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
dorkacica
csendes tag
válasz rObika8802 #14294 üzenetére
köszi megvan és akkor már soha többé nem lehet frissíteni a vibert?
Dorka
-
Newlachka
őstag
válasz rObika8802 #14289 üzenetére
tedd vissza a régi verziót
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #14204 üzenetére
Navigon. Menni fog.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz rObika8802 #14132 üzenetére
Akkor szerintem csinálj egy rendszervisszaállítást.
Egyébként gyári rom van a készüléken? -
gyantaszuz
aktív tag
válasz rObika8802 #14130 üzenetére
Próbálj meg egy hard resetet (kikapcs + hangerő fel), vagy egy restore-t. Lehet megoldja.
Más:
A héten elég furcsát művelt a P. Valamelyik nap felhívott barátnőm, de zenét hallgattam, plusz nem voltam olyan helyen, ahol fel tudtam volna venni egyből. Kihúztam a fülest (mikozben ment a zene), gondoltam visszahívom, de egyáltalán nem hallottam kicsörgő hangot, plusz azt sem, hogy beleszól. Gyorsban felhívtam a 1430-at, gondoltam ott hallom, ha kicsörög. Ott is rossz volt. Egyébként fülesben kicsörgött.
Sok sok újraindítás és hangerőszint ellenőrzés után megejtettem az első resetem.
Ezután működött. Furcsa. Főleg, hogy Defy-ről váltottam, ahol ez a jelenség szériahiba volt, amit a motorola modelljénél nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
-
d3kk
senior tag
válasz rObika8802 #14123 üzenetére
Ha jól emlékszem a teló szervíz menüjében van gyro calibrálásra lehetőség
más: Mostmár nekem is van bubim.. Ugye egy hét a T-s szervíz ideje? csak mert nem szeretnék tovább valami hulladék telóval mászkálni..
(#14125) dekrer: Köszi.. Így szerintem én is várok még vele.. . annyit még nem bírok ki nélküle
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #14087 üzenetére
Persze, ha SUS nem rakja fel, akkor flashtoolal menni fog.
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #14085 üzenetére
Igen, igen. Mondjuk a kamera bug ugyanúgy érinti, mint az ezt megelőzőt.
-
Thorax89
csendes tag
válasz rObika8802 #13965 üzenetére
Sajnos nem, de átalakítót adtak. Utálom a Sony Ericssont
-
kk831228
addikt
válasz rObika8802 #13967 üzenetére
Köszi!! Nekem is van de nem olyan dúrva. Befolyásol ez valamit használatban később?? Komplett készülék csere gariban vagy javítás?? Mert ha javítás nem biztos hogy bevinném.
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
Deck
titán
válasz rObika8802 #13962 üzenetére
Nekem is bekéne vinnem van rajt egy spró buborék de alig látni csak ha sötét a háttér. De nem lenne P-m 1hétig biztosan akkor tehát várok vele.
PS5
-
Thorax89
csendes tag
válasz rObika8802 #13962 üzenetére
Hmm, akkor ott is tessék hisztizni cseretelefonért. Ha nem adnak, akkor meg csavart meg azt a magentaszínű mellbimbajukat
-
Thorax89
csendes tag
válasz rObika8802 #13937 üzenetére
Garancia->szerviz-> kb 1 hét. Adnak csere telefont is, ha egyből a Cordon-ba viszed.
(Én is most egy Sony Ericsson w100-at nyüstölök, azt kaptam)
[ Szerkesztve ]
-
Thorax89
csendes tag
válasz rObika8802 #13757 üzenetére
Ezt a részletet egy e-mailból másolom amit Sony-tól kaptam, mondván rákérdeztem:
A levegőbuborék előfordul korlátozott számú Xperia P-nél, ha ez az eset áll fent azt a szerviz garanciában kezeli.Szóval nyugodtan tessék vinni és gyorsabb, ha egyből szervizbe adod be. Kell hozzá: a vásárláskor kapott számla, amelynek tartalmaznia kell a telefon típusát, IMEI számot, széria számot, és a vásárlás idejét. Továbbá a szabályosan kitöltött garanciajegy.
Holnap viszem én is.
Remélem segíthettemU.i.: Szolgálatóst is lehet egyből vinni szervizbe, enyém is Telenoros, de ugyanoda kerül végül, csak kell hozzá minden, amit a szolgáltató adott(papírok)
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz rObika8802 #7854 üzenetére
Csak senkinek nem kell a szappantartó.
És jóóóócskán alul marad, hiába magzáporos.
Kijelzőjét még a NeoV-m is veri.S…róLED
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rObika8802 #7238 üzenetére
Kapcsold be a wifit játék előtt és úgy nyomjad a pause-t. Utána már nem dob ki wifi nélkül sem!
-
Barack001
csendes tag
válasz rObika8802 #6728 üzenetére
Igen azt próbáltam de nem változott semmi a vissza gomb ledje ugyanolyan halvány. Nálatok mindhárom egyformán világít?
-
g0n21
senior tag
válasz rObika8802 #6572 üzenetére
Nem, még nemn csakrátnézek néha a fogyasztásra, és akkor csodálkozom nagyokat... Most kilőttem egy párat, ha nem segít, akkor ha már úgyis root-olt, kkor elkezdek szemezgetni...egyszer azt is meg kell tanulni....
Köszönöm az ötleteket, szívesen fogadom...[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
istika
tag
válasz rObika8802 #6222 üzenetére
Ha van wifi a kozelben,wifit hasznalok, de altalaban nincs sajna es olyankor mobilnet.
-
Dany007
veterán
válasz rObika8802 #6222 üzenetére
Ahogy nézem mobilnetet használ. És úgy tudom, bár megerősítést kérek, hogy azért az jobban szívja, mint a wifi. Viszont akkor neki a gsm állítgatás nem jó, mert gondolom így nincs 3G-je. Anélkül meg gprs-en vagy edgen jön a net ami jóval drágább és lassabb is. Összehasonlíthatatlanul lassabb. : )
@Zigi: okés, rendben! De olyan fél óránál hosszabb ne legyen ha lehet... : )
[ Szerkesztve ]
-
Mani007
csendes tag
válasz rObika8802 #6171 üzenetére
Szuper, köszönöm :-) Rájöttem arra is közben, hogy annyi volt a baj, hoyg nem telepítettem, amit automatikusan kellett volna agépre ;-)
-
TomWexX
addikt
-
n000rbi
senior tag
válasz rObika8802 #5542 üzenetére
Persze tök véletlenül felejtetted el odaírni egy P-s fórumban, hogy a screenshot a ray-edről van Megtévesztés level 99
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz rObika8802 #5538 üzenetére
Jaaaa, az más tészta De hogy fájjon is: nem is látszik, hogy törött a kijelzője
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
őstag
válasz rObika8802 #5536 üzenetére
Ha jól értem, akkor a használat' 7,5 napja alatt 70%-ban nem volt használva? Azaz 5,2 napig nem történt semmi a telóval? Biztos, hogy kell neked telefon?
A többiben is csak Facebook? Ezt hogyan kell érteni?Meliora sunt bono inimica
-
n000rbi
senior tag
válasz rObika8802 #5538 üzenetére
Csíííter!!!
-
rizso
addikt
válasz rObika8802 #5536 üzenetére
Ezt a Motorola V3 is tudja kb azonos használattal Nálam már az is jó eredmény egy androidos telónál, ha egyik nap reggeltől másnap estig kihúzza...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Dany007
veterán
válasz rObika8802 #5493 üzenetére
Látod ez jó kérdés... Egyelőre csak üres képernyőn igen. Majd kipróbálom.
És így tényleg belaggol a cosmic flow... :S
Meg úgy egy kicsit az egész menüt nyögve-nyelősnek érzem... :S Furcsa... Remélem nem marad ilyen. A 2.3.7 nagyon smouth volt. Ez most elsőre furcsa kicsit.
Viszont az új "Album" nagyon bejövős! -
rizso
addikt
válasz rObika8802 #5488 üzenetére
Semmi bajom nem volt a Wave kijelzőjével. Bárki nézte a telefon kijelzőjét, nem azzal jött, hogy "Uhhh, baszki, ez pentile-os?? Nagyon sajnállak...", hanem hogy "Apám, de gyönyörű képe van!" 10"-es vga felbontás mellett biztosan észrevehető lenne, de 4" alatt wvga felbontás mellett (vagy nagyobb méretben nagyobb felbontáson) nem zavaró - legalábbis engem sohasem zavart (főleg, hogy nem is látszott semmi).
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rObika8802 #5480 üzenetére
Én egy polikarbonát tokot vettem rá,vékony gumi bevonattal. Olyan Case Mate hatása van. Személy szerint nem baj,hogy nem érzem a fémet,mert mindig félek/féltem attól,hogy kicsúszik a kezemből. Az meg hogy a telefonomat ellátom külsőleg megfelelő védelemmel,az alap. Bár a védőfelszerelések sem szoktak megsérülni,de sosem lehet tudni!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rObika8802 #5477 üzenetére
Sajnos ugyan az.. Nem nagyon fejlesztik, a 2.0-ás BADA meg eléggé eszi a memóriát a Wave I-en. De tényleg pofás telefon volt! Megnéztem a vaterán,már 25.000 ft-ért lehet kapni! Így viszont ár-érték arányban ott van a szeren,mert sokkal többet ér az a telefon!
[ Szerkesztve ]
-
sssz
őstag
válasz rObika8802 #5477 üzenetére
első okostelóm egy samsung galaxy volt. Teljesen széthekkeltem Meguntam a dolgot, így utána már próbáltam olyan telókat keresni, aminél minden megvolt amire szükségem volt/van.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz rObika8802 #5473 üzenetére
Nekem az első okos-telefonom Wave 1 volt. A mai napig a legjobb anyagösszetételű és összeszerelésű telefonnak tartom! Imádtam. De a P-t mégjobban imádom! :-)
-
s4tch
veterán
válasz rObika8802 #5254 üzenetére
A képernyő mennyit ment? Valamit buheráltál az energiaellátással, CPU-val, governorral?
-
Dany007
veterán
Kijelző auto fényerőn van?
Amúgy durva! Én még mindig nemtudok saját mért adattal szolgálni, mivel amióta megvan a telefon alig tudom levenni róla a kezem meg a szemem... Jóval többet nyomkodom mint amennyit egy telefont szoktam... Így mindig idő előtt lemerül. =/
Amúgy én fix 68%-os fényerőt állítottam be. Ez bejön. Este már kicsit zavaróan égeti a szemem, de hát CRT monitort használtam 10-en akárhány évig... szal már szokva vagyok ehhez. -
rbalint88
addikt
Használd azt a telefont, te
-
Dany007
veterán
válasz rObika8802 #4641 üzenetére
Rendben.
Itt az első kép: [link]
Ez az ami bent készült 8db ~ 60 wattos halogén lámpa mellett. Elég brutál fényt ad a szobában, nem lehet rá panasz. A régi LG-m így kifogástalan képeket csinált. Ez meg full zajos. Ja és a kép jóval sötétebbnek néz, mint amilyen valójában volt.Itt a másik: [link]
Ez meg nem lett rossz. Természetes fénynél. Kicsit elmosott a zajszűrő algoritmus miatt (szvsz).Minden beállítás alap, és normál módban fotóztam. 6Mp. Kézremegés javítás bekapcsolva, de igazából nem állítottam semmit. Iso is alapon van. Esetleg azzal lehetne megpróbálni hátha? Ha jól emlékszem magas iso érték kell alacsonyabb fényerő mellé? Már nem tudom.
szerk.:
Ja igen és ezt ma csináltam itt a cégnél: [link]
Ami szerintem kifejezetten jó lett! Igaz ezerrel sütötte a nap. De nagyon szép lett az eredmény! Hát ki érti ezt.. : )
Ahogy látom leginkább természetes fényből kell neki sok. Mesterségest annyira nem szereti.[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
válasz rObika8802 #4637 üzenetére
Az cool! Köszi!
Beltérben mesterséges fénynél amúgy igencsak zajos képeket csinál... Majd lehet rakok fel párat példának. 8db halogén lámpa mellett csináltam képet full zajos lett.
Ellenben kültéri természetes fényben még szürkületkor is jó képeket csinált. Igaz kicsit elmosott lett, de még tűréshatáron belül...Nem ért miért. Hiszen 1080p-s felvétel esetében meg tűéles zajmentes videót kaptam. Elvileg ugyanazt a kamerát használja akkor is.
-
neorow1
aktív tag
válasz rObika8802 #4291 üzenetére
De én látom a task killer szót a hsz-edben
szerk: még mielőtt sértődés lenne, nem azért írom, hogy belédkössek, csak van sokkal egyszerűbb, BEÉPÍTETT! megoldás erre és azután, hogy azzal bezártad, nem fogja visszanyitni az appot 3 mp múlva, továbbá nem is kell bezárni az appokat (csak ha erre valakinek fétise van), mivel elég jól gazdálkodik a rendszer az erőforrásokkal.
[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz rObika8802 #4284 üzenetére
Ti nagy varázslók vagytok, hogy meg tudjátok tölteni az 1GB RAM-ot és task killer kell
-
GGMU94
csendes tag
válasz rObika8802 #4284 üzenetére
T alatt a tmobilra gondoltam azt hittem ez számíthat de köszi szépen! már használom is
Glory Glory Man United
-
Dany007
veterán
válasz rObika8802 #4141 üzenetére
Ejha de kellemes! Csak itt a cégnél a gép nembírja még a 720p-s youtube lejátszást se... De majd megnézem otthon. : ) Azért az feltűnt, hogy ilyen fényviszonyok mellett se volt vészesen zajos a kép. Pedig ez nem épp az ideális kategória.
-
darvinya
titán
válasz rObika8802 #4134 üzenetére
Fórumnak a válasz/új hsz-nél lévő linkre gondolsz.
Mert akkor a http:// feliratra hosszan tapp akkor nem szórakozik minden mással.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
s4tch
veterán
Kettőt-hármat kell a címsorba pöttyinteni, akkor nem nagyítgat.
-
sys25
aktív tag
10-ből 8x tudok másolni!Nálam is megbolondul néha és csak nagyít de nem enged másolni!
Elég érdekesen oldották meg ezt a funkciót benne,valamikor az ideggörcs kerülget ettől! -
varesz11
tag
válasz rObika8802 #4028 üzenetére
Képet lehetne kérni a tokról?
-
darvinya
titán
válasz rObika8802 #4033 üzenetére
Vidd be szervizbe, mert itt már gondok vannak.
-
szakonyi
tag
-
DraXoN
addikt
Nekem akkor szokott ilyen hamar lemerülni ha az operát megnyitva hagyom képernyőlezáráskor.. az opera nem egyszer ilyenkor leszívja az akut pár óra alatt
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
sssz
őstag
Köszönöm mindenkinek a magyarázatot Akkor a pc-ről töltöm a htc-s micro usb kábellel, a gyárival meg otthonról.
rObika8802: nem lehet hogy csak az akkukijelzés zavarodott meg? Újraindítás után érdemes ilyenkor ránézni mennyit mutat az aksitöltöttség. a másik meg hogy elképzelhető valami nagyon szinrkonizált a háttérben.
Megkérdezhetem hol és milyen szilikon tokot vettél rá?szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Hubzsi
tag
válasz rObika8802 #3412 üzenetére
Ez tényleg könnyen ment! Nincs recseges plusz jobb lett az érintő gombok elérhetősége is.
-
Krisz0630
senior tag
válasz rObika8802 #3378 üzenetére
Nem is érdemes várni. Én most raktam fel és nagyon jó lett az ICS! Sokkal gyorsabb lett a teló, és rengeteg plusz dolog van benne ami hasznos. És mintha a % lassabban csökkenne használat közben. Legalábbis eddig folyamatosan nyüstölöm és sokkal jobban bírja. Arról már nem is beszélve, hogy a felület kezelhetőbb és szebb is lett.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz rObika8802 #3376 üzenetére
Hát körülbelül. De eldöntöttem, hogy felteszem Flashtoolal mert nem tűnik olyan bonyolultnak.
Viszont azt nem tudja valaki, hogy ha vissza szeretném bármi okból a régi GB-t rakni, azt meg tudom valahogy tenni? És még annyi, ha kijön a T-s ICS akkor PCC jelezni fogja és feltehetem úgy, hogy a Flashtoolal feltett ICS-t felülírja?
-
pit stop
addikt
válasz rObika8802 #3168 üzenetére
Viszont tekerni nektek sen enged azzal ugye, csak léptetni?
Függetlenhez kapott csoda sony füles sem tud léptetni, se frekvenciát váltaniOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
atenza
senior tag
válasz rObika8802 #3165 üzenetére
Igen, valószínűleg nekem így indult el a zene egyszer mikor lezárt képernyővel a zsebembe volt
-
törölt tag
válasz rObika8802 #3165 üzenetére
Hehe, tényleg.
-
Krisz0630
senior tag
válasz rObika8802 #3040 üzenetére
Sajnos nekem sem jött még meg. De ezek szerint másoknak se, legalábbis akkor szerintem már jelezték volna itt a fórumon.
Valaki nem tudja, hogy a T-től meg lehetne valamilyen módon tudni a szoftverfrissítés állapotát? Arra gondolok itt, hogy kb. mikorra várható. Jó lenne vmi infó a dologról.
-
Classius
aktív tag
válasz rObika8802 #2336 üzenetére
Ma érkezett update a Ray-hez ICS verzióhoz. Egyébként meg szerintem kifogják javítani az apróbb hibákat a sony-nál, hiszen sokan jelezték pl az sms bugot is, hogy nem jelzi a LED villogással a nem olvasott sms-t. Speciel most inkább megveszem a Ray-t ~55.000- ért, mint ezt 90.000 Ft-ért. Ez nálam rengeteg pénz egy olyan telefonra, amit valószínűleg egy év múlva egyébként is lefogok cserélni... Jövő nyárra pedig megint annyit fog fejlődni ez az iparág, hogy már a P is elavultnak fog számítani
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
NY_A
őstag
válasz rObika8802 #2283 üzenetére
Nálam is mozgott egy nagyon picit és volt egy kis nyöszörgő hangja is, valahol előrébb leírtam mit csináltam vele. Azóta olyan mintha oda lenne ragasztva. Semmi mozgás, semmi hang.
-
Pepeninho
őstag
válasz rObika8802 #2285 üzenetére
Semmi extra nincs alatta. Pár kód. Ja és megdöbbentő : Made in China
Ps4, Xiaomi 11T
-
Knight666
aktív tag
válasz rObika8802 #2291 üzenetére
-
mrlujoak
veterán
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
nintendojet
tag
Mikrofon, antenna, volt róla itt kép is a fórumon. Igazából semmi ok nincsen leszedni.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
WolfferWolf
csendes tag
válasz rObika8802 #2283 üzenetére
Nagyon minimálisan. Mivel leszedhető, így érhető is a dolog. Ha nagyon mozog akkor lehet letörtél belőle. :S
Am ende steht der Sieg!!!
-
Fekka
tag
válasz rObika8802 #2243 üzenetére
mire állítottad a fókuszt?
más:
Ajánlom figyelmetekbe a 2.hsz-t
[link][ Szerkesztve ]
-
Ranger^41
aktív tag
válasz rObika8802 #2233 üzenetére
P-s videonak sokkal jobba a hangja, mármár egész jó
-
darvinya
titán
válasz rObika8802 #2237 üzenetére
GB csak 1 magos.
-
xtibi
tag
válasz rObika8802 #2228 üzenetére
Xperia Mini Pro-nál is hasonló a tapasztalatom ICS-vel, ugyanakkor kollégám az XS esetében csak jókat emleget. A 2011-esekre meg most jön az update, az XP-re meg csak mostanában indulgat az ICS.
Logikusan azt gondolnám, ide már összeépítették a tapasztalatokat.
Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
Tomacko
őstag
válasz rObika8802 #2233 üzenetére
Köszi szépen.
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!