- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
1. séta közben bármi meglepő folyton változik a jel szögek és elérhető műholdak.
Ha kifizet mihez képest vagy megtalálható, nem fizettél katonai GPS jel-ért és nem kaptál közvetlen csatornát, mint GSM tornyok esetén.
Mert ugye A-GPS nem csak a műhold és jelszöget adja meg, hanem a antenna helyzetét.
Ezért van, hogy net-es helymeghatározás 500m pontossággal dolgozik.Ma én is sétálva akartam GPS jelet fogni, de mindig változott az elérhető műhold.
Így mire kommunikált volna addigra már nem volt elérhető, csak egy újabb.Ez nem olyan navigációs eszköz, mint amit erre lett kitalálva.
Eleve abba komolyabb egység van, nem chip és közös antenna a WiFi-vel.Legtöbbször még a forgó iránytű okoz olyat, hogy nem tud kapcsolódni.
Amúgy ezt valamelyik GPS app segít rajta. -
-
varesz11
tag
Ahogy utána néztem neten nagyon mennek a találgatások. Mivel becsúszott az a plusz 1-es a verziószámba, elég sokan gondolják, hogy Jelly Bean, a másik lehetőség, hogy egy főbb ICS update amibe belerakják az Xperia T újdonságait. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle. Ha JB akkor mondanom sem kell, hogy mennyire örülhetünk, de szerintem egy jól optimalizált jégkrém se lenne annyira rossz.
-
Krisz0630
senior tag
Az új szoftverre gondolsz? Vagy még ICS-t sem kaptál eddig?
Az elég érdekes jelenség....Nekem tegnap meg azt produkálta, hogy használtam rendesen a telefont és12 óra alatt lemerült 13%-ra. Nekem 15 %-nál be van állítva energiatakarékosra úgy, hogy minden kikapcsol. Amikor egy fél órával később rá akartam dugni töltőre azt vettem észre, hogy a töltöttség visszament 32%-ra. Elég érdekes jelenség volt.
Amikor kikapcsolom és később vissza, meg még amikor wifit mindent kilövök, akkor szokott olyan 2-5-ig %-ig visszatöltődni a töltöttség, de azért 19% az nekem furcsa már...
-
Knight666
aktív tag
Nem a készülékedben van a hiba
. A screenshot képe független a kijelzőtől (és annak beállításaitól). A képernyőképre maximum a szoftveres módosítások, beállítások kerülnek rá (pl. orientáció, bravia engine). Ha a kijelző hibáit akarod megmutatni, akkor sajna fotózni kell.
-
Bitpalace
senior tag
-
rbalint88
addikt
-
hurrikan
addikt
Ez minden gyártónál így van, nem csak a Sonynál. Sehol sem egyszerre frissülnek a régiók.
Egyrészt szerver kapacitási okokból. Másrészt pedig régiónként más más beépített alkalmazások vannak minden gyártó Androidos szoftverében.
Pl vannak Nagybritannia only, USA only, esetleg Német only vagy Japán only alkalmazások. De ott van pl Kína, ahol a Market tiltva van, vagy a G-mail, stb alkalmazások.
Rengeteg dolgon múlik ez. És nem egyszerre készülnek el vele. -
hurrikan
addikt
PTCRB-n global update-nek van írva.
Az hogy kikerült nem azt jelenti hogy rögtön az összes független frissül, szépen lassan régiónként, mint mindig. Általában, sőt inkább minimum 2-3hét mire Közép Európai régiókra ideér.
Szolgáltatókra meg min egy hónap ha kiadják egyáltalán, hiszen mire kijönne addigra meg már az ICS következne. -
Dany007
veterán
Ja, most néztem én is! Ekte ugyanazon az áron fut, mint a T mobilnál.
Itt is, ott is havi 5k-s előfizuval 75 ezer a P. Na és akkor hol nincs kartell?Ez a verseny?
szerk.: amúgy a vodának meg a telenornak is valami irtó gagyi és használhatatlan oldala van. A tmobil se egy hűde, de még mindig a legkézenfekvőbb.
-
skylaner
senior tag
Gondolom a Belvárosi Sony Centerben csak van kirakva.
Én is elakarok majd menni valamikor, hogy összehasonlítsam az S-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest