Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teljesen egyetértek veled.
Ha visszaolvasol (korábbi link), akkor látod, hogy hogyan alakult a sztorim. Fejlődtem én is a telefonnal együtt.
Megjegyzem, hogy a P-vol az első okostelóm és csak múltból hozott technikai tudás és a fórum hátszele együttesen volt arra képes, hogy a skynet-et kordában tartsam... a telefonom. Már 1 éves van Lumia 925-öm is mellette és belátható időn belül nem lesz droid-os telefonom. Ennek oka van. A droidnál az a baj, hogy csak nagyon drága csúcs készülékekkel lehet csak elérni azt a gördülékenységet és atombiztos megbízhatóságot... amit már egy belépő szintű WP-s teló is tud... és bár igaz, hogy ha láttál egy WP-s telót, akkor az összeset láttad... de ez a N5110-es időkben sem zavart senkit. Mindenki megbízható kommunikációs eszközt keresett és az önkifejezés eszköze kimerült a hátlapok és tokok cserélgetésében... Én továbbra is zárt rendszerek megbízhatóságában hiszek.... a környezetemben csak azok elégedettek hosszabb távon egy droidos telefonnal akiknek olyan erős vas és akkumulátor van..., hogy azzal a skynet sem képes végezni.Ennek ellenére a JB is kordában tartható, de igazad van, hogy nem sima user-nek... és úgy is csak kompomisszumok mellett. Az ICS-el nem volt gond... de sajnos előfordulhat, hogy az egyre frissebb app-ok már nem fognak úgy futni az öregebb droidon... Másodlagos telefonnak szeretem használni a
Nem akarok senkit WP-re rábeszélni... Nekem is addig jó amíg kevesek használják. Addig marad csak meg egy nagyon biztonságos, belterjes és egyben különleges telefonnak. Ami 512 MB RAM-al és 2 gagyi magos telefonokon is normálisan fut... Egy 1GB RAM-os ma más mosolyogni való dual core Snapi S4 Plus és egy Snapi 800-as, 2GB RAM-os zászlóshajók közt nincs különbség, mert egyszerűen nem tud a WP az 1GB feletti résszel mit kezdeni.
-
Samott
addikt
Mar keso, elinditottam a refund processzt, megy vissza az egesz csomag (ennek az arat is visszautalja majd az amazon). Kaptam amazon kuponokat, egy reszet azzal fizettem, ezert jott onnet. Itt nem az amazonnak kellett volna tennie a vevo megtartasaert, hanem a sony ugyfelszolgalatnak, ha ketsegeik vannak, nekik kellett volna intezkedni. Sufnis peldad azert nem jo, mert IMEI alapjan a sony ellenorizni tudja hogy ki volt a kereskedo es hogy hol (es milyen formaban) adtak el. Buktak egy ugyfelet. Megengedthetik maguknak, hiszen evek ota veszteseges a mobil uzletaguk...
-
brooaaf
csendes tag
Nagyon köszönöm mindenkinek. Driver telepítés és helyes gombhasználat lett a megoldás. Vmiért felfelé gombot nyomtam kábel bedugáskor, így nem csinált semmit. Első lefelé gombos próbálkozásra összeszedte a win a szükséges driveket, másodikra elindította végre a frissítést.
-
babosf
aktív tag
tibike meleg van nálatok is????
miért hülye kérdés az, ha valaki rákérdez egy soft frissítés után a kamera minőségére?
mit feszülsz ezen? sértett a kérdés? szoktam olvasgatni a fórumot (nem rendszeresen)
az elején néhány tulaj azt írta, hogy reméli az iCS-től a kamera is javulni fog. kész vagyok. azt hogy mit vegyek mikor és mire használjam, köszi majd eldöntöm.
ja és a kérdésemre azt hiszem eddig egy értelmes választ kaptam....
hajrá tibike. -
Tomacko
őstag
Te is olvashatnál, le hordod az embert azért mert szerinted hülyeséget kérdezett.....de te is az vagy aki nem olvassa el a későbbi reakcióit annak akit lehordasz. Olvasd el szépen mit írt később a 2719-s hsz-be meg esetleg felette még.......no comment tovább és nem várok erre se reakciót.
-
neorow1
aktív tag
Én is egyet értek veletek, nekem semmi bajom az ICS-el, attól, hogy néha megröccen a menü attól nem megyek a falnak, ahogy belépek egy alkalmazásba látványosan jobb lesz mint 2.3-al volt és semmi féle akadás nincs. Hozott egy csomó fejlesztést ami idegesítő volt 2.3 alatt pl. ha egér van csatlakoztatva a telóhoz elfordítja a főképernyőt és a menüt is, nem kell mindig fordigatni a telefont mint a GB alatt. A taskkillert sem értem GTA3 alatt is van még 250-300 MB szabad ramom, nehogy már ez kevés legyen.
-
Classius
aktív tag
Értem mit akarsz mondani. Az a bajom csak, hogy összeteszem a két kezem így is, hogy függetlenül tudok venni telefont, hála az égnek, hogy így alakult nyár végére. Ha ez a ' P ' lemenne 80.000Ft körülre, már erősen gondolkoznék rajta, de számomra így is sok az a nagyjából 20.000Ft-os (jelenleg inkább 40.000Ft) különbség a két telefon között, mert tudásilag nem mutatkozik meg az akkora különbség. Legalábbis számomra nem. Értem, hogy 2mag meg stb, de a kisebb kijelzőt ez az 1magos proci is kihajtja lag mentesen, játékok terén pedig ahogy nézegettem igen szépen futkároztak rajta GTA III tól kezdve Shadowgun és társai. OP rendszerrel különösebben nem foglalkozok, mert az ICS javítva lesz a Ray-en is, úgy hiszem. Hidd el, ha úgy állnék, akkor én is hamarabb vennék P-t(de ha annyi pénzem lenne már inkább S-t), de így úgy vagyok vele, hogy elég nekem a Ray is, hiszen jelenleg nagyjából fele annyiért veszek egy közel sem fele annyit tudó készüléket. Egyébként is, az x10 mini pro után már a 3,3 inch is nagy lesz, nemhogy a 4 mekkora lenne
Fokozatosan csak rávezetnek engem is a 'hatalmas' kijelzőkre
Azt pedig elfogadom, hogy kinek mi tetszik meg mi nem, ki így csinálná ki úgy, különbözőek vagyunk. Szívesen hallgatom meg más véleményét is, ha meg kritikáról van szó, akkor pedig építő jellegűnek fogom fel. Emberek vagyunk.
Bocsánat a sok offolásért ... -
rObika8802
aktív tag
jahm még van pár hét,de nem baj inkább legyen tényleg egy komolyabb update
reméljük is,hogy jobb jön rá ,mint a régebbiekre! mondjuk a Ray-re sem volt annyira rossz csak tényl sebbeségben eléggé lassult..nálam legalábbis (meg azt is remélem ,hogy majd a T-sek pl én is időbe megkapjuk és nem kell rá sokkal többet várni)a GB egyébként használja mind a 2 magot vagy csak 1-et tudod?
-
neorow1
aktív tag
Én egyszer próbáltam, akkor ennél valamivel erősebb használattal majdnem kibírta a 2 napot, olyan este 6-ig bírta. Mondjuk én minden este töltőre rakom, ha elmegyek aludni, így nap végére 60-70% szokott maradni. /GPS on, Wifi kikapcsol alvó módban, 2G-n folyamatosan szinkronizál, erősebb fényerő opció/
-
_Dumber_
őstag
Itt nem az adatforgalommal lesz "gond" hanem a GSP-el.
Az bizony telefontól függetlenül horpasztja az aksit.
Ez nem ennek a készüléknek az egyedisége.
Nekem az előző teló + autós töltő is csak max szinten tartotta az aksit a GPS alatt.Persze minden fogyaszt. Ha kikapcsolod a képernyőt akkor egy fogyasztóval kevesebb. Ezért kezd el tölteni. Mondjuk a 2 legnagyobb fogyasztó a GPS és a Képernyő
-
-
Bitpalace
senior tag
köszönöm a kimerítő választ!
Annyit akarok még kérdezni, hogy az 50gb tárhelyre bárhol el tudod érni telóval? (persze ahol van lefedettség neten keresztül)
A telefon alján lévő sáv az nem világít témaszínnek megfelelően mint az U-nál? Mert az nekem nagyon tetszik, de az U már gyengébb hardver kisebb kijelző, kevesebb memória....stb
És azt néztem, hogy az U pl csak rózsaszín kupakkal lehet kapni T-nél ami szvsz egy igen csak női beütést ad neki, de hát ez a T színe
A P-re is ráteszi a kezét? Tehát a tipikus T-s felirat megtalálható lesz rajta? Esetleg milyen hátrányom származhat abból, ha T-nél veszem?
P-t meg csak szűrkébe lehet kapni... -
klai
csendes tag
autós tartó: én tegnap vettem pár pengőért olyan "Gekkós" tapadós bizb@szt. Nem bíztam benne, hogy jó lesz, mert ugye a telefon hátulja nem sík és így csak nagyon kis felületen tapad, közben meg mégis, mert leszedni is alig tudom
Azt, hogy meddig fogja bírni... mennyire koszolódik az majd kiderül, de azért a pénzért bestbuy.
-
TomWexX
addikt
Grat!
- sms átvitelre passzolok, soha nem volt motorolám...
- Nem kell komplett merítés, használat előtt elvileg kéne tölteni 30 percet. (most olvasom hogy az megvolt)
- Én szemüveg-törlőkendővel szoktam tisztítani a kijelzőt.Ha esetleg nincs szükséged a bőrtokra, akkor szívesen megvenném.
-
_Dumber_
őstag
Normális térerő mellett:
hétfő reggel 6-kor töltőről le - azóta:
Állandó mobilnet bekapcsolva.
kb 1 óra wifi.
kb 1 óra böngészés
kb 1,5 óra telefon.
2 nap ébresztés.-- most tettem töltőre 10%-nál (szerda 23 óra)
Ami igazán le tudja használni az a hullámzó mobilnet (rossz térerő), valamint a képernyő. (sok netezés és piszkálás).
Ha a 2 dolog egyszere jön, akkor napi 2 töltés is kell neki. (Volt nap, hogy le se tettemés akkor 2x kellett tölteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest