- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMU94
csendes tag
sziasztok! nekem a hívás allandóan bugos pl felveszem befagy nem is hallok semmit , hívni akarok és fél perc múlva indul el.... rakjam újra (ha igen melyik programmal?)előre is küszi a segitséget.
-
GGMU94
csendes tag
Helo.Szerintetek a galaxy S3 fülese kompatibilis a P-vel, lehet h haveromtól megveszem, mennyit érhet?
kompatibilitást az alatt értem h nem mehet szét egy idő után mert hallotam olyat h minden rendben volt aztán meg hirtelen bes.art.köszi a választ előre is -
GGMU94
csendes tag
egyszerűen nem tudom beállítani az ingyen fészbukot...nektek h sikerült?
üzeneteket,kódokat beirtam de nem engedi -
GGMU94
csendes tag
/Tmobilos/ a PCC szerint nincs még rá ujj frissítés(ICS) de a SUS jelzett h van szóval ha a sussal frissítem akk elveszik a garancia?
-
GGMU94
csendes tag
válasz
rObika8802 #4284 üzenetére
T alatt a tmobilra gondoltam azt hittem ez számíthat de köszi szépen! már használom is
-
GGMU94
csendes tag
A futó alkalmazásokat milyen progival tudom bezárni? T-s ,GB
-
GGMU94
csendes tag
na megvan a telo
holnap bemegyek a tmobilhoz micro simért de azt azonnal megcsinálják(levágják) rem ingyen?! milyen wingeteket ajánlotok hozzá? dobozán az van h icsre frissítve közbe meg nem.... de nagy az öröm
-
GGMU94
csendes tag
megrendeltem T-nél nem bizok a sufnigsmekbe
legkésöbb szedáig kihozzák,simet is kapok hozzá de az már mikro sim lesz?Esetleg eredeti tok van eladó ? eszméletlenül várom már
-
GGMU94
csendes tag
gyakorlatilag már ugyanannyiba kerül mint az S, most akkor melyiket vegyem,T-nél szeretném, a gari miatt mivel ott ugyis megcsin
, a sufni gsmbe meg nem hiszem meg hosszadalmas is, aggasztanak az egyre több hibái a p nek , egyáltalán lesz e még T.be,nagyon nagy ???? h most akk milyen telóm legyen.
az ujjak közül meg csak az ion jön be, de ugy hallotam h t-nél az nem is lesz.. erről valaki?
-
GGMU94
csendes tag
Mint azt a fentiekben irták h a T-nél nem lesz elérhető elvileg
(egy hetet várok még a wenshopra) akkor marad a gsm, tudtok ajánlani valami megbízhatót, ha valami baja van számíthatók a garira ha ez egyáltalán lehetséges, szegedi vagyok és felküldeni pestre meg mire visszejön na szóval ez elég macerás nagyon reménykedek a Tben...
-
GGMU94
csendes tag
Helló, Üdv mindenkinek, új vagyok még mint reg. tag de az oldalt fél éve követem , elhatároztam h nyári keresetekből veszek egy P-t T-m-nál szeretném online rendeléssel és az iránt érdeklődnék h ilyenkor mire figyeljek,mint ujdonsült tulajdonos, mikor megérkezik a telo mi legyen az első lépés,ugye majd micro simet is intézni kell , úgy olvastam h eredeti tokot nem adnak esetleg valakinek van eladó vagy tudná honnan lehet szerezni
a telóról a legapróbb hátrányok,részletek is érdekelnek próbáltam erre arra már utánna olvasni. jöhet PM-be is. Előre is köszönöm üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest