- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
rObika8802
aktív tag
Terminator Rom-ot használ vki? bevált neki?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
legfrissebb cwm-ről dobna vki linket pls? köszi
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
akit érdekel van Honami Moonwalker v7
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
-
rObika8802
aktív tag
elég érdekes dolgot művelt nekem az éjjel a teló.. este vettem le töltőről reggel 7:15-re 5%-on volt megnéztem ,hogy mi húzta le ennyire és a Phone volt ott... mivel nem telefonáltam hanem aludtam ez így no komment..
eléggé felk*rta az agyam.... kezdem egyre jobban utálni ezt a telót[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
aki otthon van nagyon ilyen tilos témákban írjon nekem légyszi egy privit ! !
érdekelne egy műűvelet,hogy hogyan lehetne..
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
nemtudom másnál is előfordul-e a dolog,de nekem az alsó sávomat hiába állítom sötétre annak ellenére világos marad illetve lezárt képernyőnél is világít néha!
Illumination Bar-al állítottam..esetleg vki vmit?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
az enigma mellé fel tudom flashelni a nemesis kernel-t? zárt a BL-em..
ugyanis sehogysem akar fastboot modeba menni a telóm..hiába próbáltam a hangerő fel variációval csak pirosan világít!
hangerő le - az meg ha jól tudom a flash mód zöld fénnyelköszi a segítséget előre is
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Elég jó ez a 6.2 Enigma...még gyorsabb lett
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
zárt BL-re melyik fw-t ajánljátok? esetleg használ vki vmiet?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
hát akkor nagyon szomorú leszek ,ha nem jön semmi javítás se szoft se semmi,mert akk nem előre fogok haladni előbb utóbb hanem vissza,mer mostanába sokszor zavar a hívás bug...
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
-
rObika8802
aktív tag
válasz razorka777 #26241 üzenetére
az lehet,de ha jól láttam én nem tudom felrakni ,mert T-s a telóm... vagy van belőle amit fel tudok flashelni?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz razorka777 #26239 üzenetére
már ideje,hogy jöjjön vmi új szoft amibe orvosolják a hívásbugot is... (remélhetőleg)
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
így a nagy hőségbe nem indult meg nálatok a "buborékosodás"? :/nekem már elég durva volt a helyzet..tegnap leadtam megint a T-nél...idegesítő :/
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
most néztem végig keresővel ,de nem találtam...esetleg valaki tudna linkelni egy JB-s T-s FW-t?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
elég jól megcsinálták a ragasztást a T-szervizbe ugyanis megint előjött az elválás "buborékosodás" a vissza nyílnál
ilyenkor kicserélik még1x?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
hehe köszi! akkor reméljük ,hogy összekeverték ezt is és jó lesz
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
rendeltem egy ilyen kábelt remélem működni fog a TV-mel esetleg vkinek tapasztalat?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
esetleg van valakinek egy T-s JB fw link?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Na de most tenyleg masnal is,lassan megy a hivas inditas/fogadas?? Felveszem es 4-5 mp utan hallok vmit...volt 8 is.... Vmi 5let vkinek?
Miota felraktam a JB-t..
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Egyébként hívásnál nektek sem olyan gyors,mint ICS-en??
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Nekem ami tetszik,hogy végre eljutottak Sony-ék a törölhető lapokig és nem állandóan 5 lap van meg elég komolyan átrendezték a widget rendszert VÉGRE!!! nem volt egyszerű szülés!!
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
na feltelepítetetttem ) jöhet a belakás
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz dajkapeter #16521 üzenetére
na egyre jobb hírek vannak naponta
am nem kell a T-st megvárni ha meglesz Flashtoollal fel kell nyomni gyorsan
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
no srácok,lányok ez alapján nemsok esélyt látok júni előtt a JB-re bár aztán ki tuja
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Jó napot! na ma vissza kaptam a P-met a T-től kicseréltek az átlátszósávot és mostmár forog a kijelzőm is... 2 hét 4 nap után...
üdv újra
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
ma elvittem a P-m a T szervizbe "buborék" miatt meg azért ,mert nem fordul el a képernyő bármit is csinálhatok....kiváncsi leszek mennyi idő alatt lesz meg és remélem hibátlan lesz! Igaz a buborék-ot először nem nagyon értette össze vissza forgatta a telefont pedig előtte közöltem a kedves hölgynek ,hogy hol van az!
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz rObika8802 #14458 üzenetére
Ja tenyleg egy kerdes,ha nem T-s a FW-em azért szolhatnak??
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Megint nem fordul el a kepernyom...kalibralas sem er semmit..se javitas se semmi :/ sztem hnap szerviz... :/
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #14350 üzenetére
igen azt észrevettem énis,hogy nem akksi kímélő...de legalább megy.. minden rosszba van vmi jó
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
amugy a vibert aki teheti tényleg ne frissítse nem indul el azóta..meg belassította a telót..most,hogy leszedtem gyorsabb lett..érdekes!
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Aki esetleg használ,vmilyen viszonylag megbizható offline navit legyen kedves irni nekem privibe egy install műveletet!! Köszönöm aki segit!
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
-
rObika8802
aktív tag
válasz gyantaszuz #14131 üzenetére
Most csinaltam a kalibralas utan egy ujrainditast most meg jo ....de mikozbe mozgattam nem irt ki semmi szamot..mostmar igen.. Ezt nem ertem... :/
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Tönkremehetett a Gyro-m?? :/ bát a gyronál mennek a számok a compassnál nem mutat semmit..
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Hmm más tapasztalt olyat,hogy nem akar elfordulni a képernyő? Hiába kapcsolom ki-be akármi..semmi forgás :/
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
Üdv! Ezt a .75-ös firmet fel rakta vki? Érdemes?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
hmmm üdv megint!
mostmár többször fordul elő,hogy beakad és nem reagál az alsó érintőpanel és lefagy a teló,kikapcsol ugye aztán a hangerő fel + bekapcs -gombbal újraéled csak először pirosan világít a led!! valaki tapasztalt ilyet? megoldás? javítás vajon segít rajta?? :/
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
üdv!
tapasztalta már azt valaki amit én??
fel akarom oldani a képernyőt és lefagy a teló...csak a felold+hangerő gombbal kel életre...vmi megoldást esetleg tud vki?
ja még valami..ezt a buborékos dolgot orvosolja a T garanciába? ugyanis nekem is elkezdett már oldani a ragacs. :/
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
-
rObika8802
aktív tag
próbálta már valaki az Angry Birds Star Wars-t? ha játék közbe felhozom a bal oldali kis menüt akk kilép! másnál is vagy csak nálam?
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
-
rObika8802
aktív tag
énis kipróbáltam ,mert kiv vtam nálam mennyi!
nekem a videó alatt 49%-ről esett 45%-ra! (nekem is van közbe FB,Whatsapp,Gmail szink.)
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
láttam itt vmelyik nap ,hogy valaki azt a választ kapta a T-től,hogy nemsokára meglesz a T-s ICS.
csak kiváncsiságból kérdezem,hogy akkor azt én,mint T-s megkapom Flashtool-ozott ICS-re is h frissítsek? vagy ez egy jó kérdés? nem mintha annyira felszeretném rakni a T ICS-et.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
-
rObika8802
aktív tag
weheheheheh nemvok csííííter! valós adat )
amugy kell igen ,mert a kenguruk földjén(ausztria) melózok és oda azt viszem magammal
itthon meg csak a P-t használomrizso: köszönöm <3
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #5481 üzenetére
na igen....a wave nekem nem egyszer csúszott ki a kezemből,részegen a betonra ejtettem meg is látszik rajta azóta is... ://
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
én meg nemvok nagy hekker sose hekkelgettem szétt a telóimat ez a 3. okos ,de egyszer se fordult meg a fejembe ,hogy megfőzögesssem vagy vmi jó ahogy van frissítésre meg tudok várni a wave-nél megtanultam türelmes lenni
Ferenczi Áko: ez így van aki első okostelót akar csak megtanulni a dolgokat stb. meg nem szétthekkelni arra tökéletes főleg mostmár
még egy dolog: mióta vettem szilikontokot a P-re azóta nem nagyon érzem a fém hatást,mint wave-nél
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
rObika8802
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #5475 üzenetére
szintén zenész énis azzal indítottam szerettem meg tényleg az anyag az benne volt csak hát ugye a support elég gyenge volt hozzá nemtom mostanába mien lett ,de sztem ua... :/
.-.-.-.-.-.-.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Horgász topik
- Androidos tablet topic
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egérpad topik
- Autós topik
- Politika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest