- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Classius
aktív tag
Valaki esetleg találkozott olyan problémával az új frissítés feltelepítése után, hogy nem nyitja meg a gyári képnézegető appot? Rábökök és fekete képernyő, aztán pedig kidob a menübe... Nem az enyém a telefon, de haveromnak segítenék... Ötletem sincs mit csináljon. Root, függetlenítés, ilyenek nincsenek, minden gyári a telefonban.
-
Classius
aktív tag
Értem mit akarsz mondani. Az a bajom csak, hogy összeteszem a két kezem így is, hogy függetlenül tudok venni telefont, hála az égnek, hogy így alakult nyár végére. Ha ez a ' P ' lemenne 80.000Ft körülre, már erősen gondolkoznék rajta, de számomra így is sok az a nagyjából 20.000Ft-os (jelenleg inkább 40.000Ft) különbség a két telefon között, mert tudásilag nem mutatkozik meg az akkora különbség. Legalábbis számomra nem. Értem, hogy 2mag meg stb, de a kisebb kijelzőt ez az 1magos proci is kihajtja lag mentesen, játékok terén pedig ahogy nézegettem igen szépen futkároztak rajta GTA III tól kezdve Shadowgun és társai. OP rendszerrel különösebben nem foglalkozok, mert az ICS javítva lesz a Ray-en is, úgy hiszem. Hidd el, ha úgy állnék, akkor én is hamarabb vennék P-t(de ha annyi pénzem lenne már inkább S-t), de így úgy vagyok vele, hogy elég nekem a Ray is, hiszen jelenleg nagyjából fele annyiért veszek egy közel sem fele annyit tudó készüléket. Egyébként is, az x10 mini pro után már a 3,3 inch is nagy lesz, nemhogy a 4 mekkora lenne
Fokozatosan csak rávezetnek engem is a 'hatalmas' kijelzőkre
Azt pedig elfogadom, hogy kinek mi tetszik meg mi nem, ki így csinálná ki úgy, különbözőek vagyunk. Szívesen hallgatom meg más véleményét is, ha meg kritikáról van szó, akkor pedig építő jellegűnek fogom fel. Emberek vagyunk.
Bocsánat a sok offolásért ... -
Classius
aktív tag
válasz
rObika8802 #2336 üzenetére
Ma érkezett update a Ray-hez ICS verzióhoz. Egyébként meg szerintem kifogják javítani az apróbb hibákat a sony-nál, hiszen sokan jelezték pl az sms bugot is, hogy nem jelzi a LED villogással a nem olvasott sms-t. Speciel most inkább megveszem a Ray-t ~55.000- ért, mint ezt 90.000 Ft-ért. Ez nálam rengeteg pénz egy olyan telefonra, amit valószínűleg egy év múlva egyébként is lefogok cserélni... Jövő nyárra pedig megint annyit fog fejlődni ez az iparág, hogy már a P is elavultnak fog számítani
-
Classius
aktív tag
Köszönöm a válaszokat erre a hozzászólásomra. Úgy látszik, akkor idén megveszem az Xperia Ray-t, jövőre úgy is lejár a hűségnyilatkozatom és tudok venni csomagban jobb készüléket is
-
Classius
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek várható, hogy a készülék kártyafüggetlenül 90.000Ft alá menjen Augusztus végére, Szeptember elejére?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest