- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Tényleg, a HTC Mini(2)-t néztem is múltkor MM-ben, csak kiment a fejemből
. Na igen EZ lehet utód, a sok tepsi, szutyok között csak ez és a 930 volt minőséginek mondható.
A mini hasonlít a legjobban fogásra is, az ívelt hátlap miatt, ami a P-ben is nagyon bejön.A 930-al egy bajom van, hogy nagy(obb). Pedig kegyetlenül össze van rakva az is.
Samsungot pedig már elvből sem veszek, akármilyen jó.
-
-
whYz
őstag
Vettem ebayrol egy ilyet: [link]
Szetszedtem a telot es beleepitettem az uj atlatszo savot(a regi mar gyakorlatilag szetjott annyira buborekos volt) majd visszaepitettem szep piros hatlappal meg muanyagokkal. Sajnos a keretet nem csereltem ki pedig azt is kaptam hozza, csak ahhoz szet kellett volna szednem az lcd panelt es anelkul is eleg nagy munka volt.A vegeredmeny ugy nez ki mint egy vadi uj piros xperia p, nagyon szep.
-
-
Ha nem nyúlsz hozzá, akkor jóval többet elmegy, mint 4 nap. Most naponta 10-15 percet netezek rajta... másra nem használom már és úgy 6(!) nap. Ebből kiindulva 7+ nap az üresjárata,úgy hogy természetesen SIM is van benne.
De a normális üzemideje 1-3 nap... abban egyetértünk -
Ice_Man22
senior tag
Remelem lathato a kep, szoval lefele van elnyujtva, vagy csak nekem tunik ugy.Az enigma eddig a legjobb rom amit hasznalok.Nalamvolt olyan hiba a stock rom al, hogy a csengo hangereje nagyon gyenge volt, majdnem max on volt, hogy tudjak hallani valamit,viszont az ebreszto meg minimumon es ugy hallatszott mintha maxon lenne. -
gratulálok! te már egy vagy a sok boldog ember közül.
az én sorsom még vár ezzel a telefonváltással. előbb páromnak kell egyet újitani és csak utána jöhet az én telefonom.. szerintem iphone 17 lesz a következő telóm/mert annyit kell még várnom, hogy addigra az lesz az épp aktuális modell..
-
razorka777
veterán
Ja, a kettő gyakorlatilag csontra ugyanaz.
Mivel most google nélkül használom a telefont, el tudná valaki küldeni a nofrills cpu.apk-t?
-
duronx
senior tag
-
-
razorka777
veterán
Véleményem szerint csak a project butter az, ami miatt érdemesebb a jelly beant használni.
Ja, a sonynál a JB-ig kellett várni a gyors kapcsolókig, ami így is elég puritánra sikeredett.
Más gyártók miért tudták ezt 2.2 és az felett belepakolni a rendszerbe?
Egyszóval nagyon szép ez a sony féle felület, de sz@rt sem ér.
És nem csak a P-nél. -
rjakab
csendes tag
No, ezt valóban nem tudtam, köszönöm! De a lényeg, hogy megoldódott így is.
De valami más: hozzáértők mondják már meg nekem, mi ez a hibaüzenet! Mielőtt kérdés lenne: igen, nyitott a Bootloader. Próbáltam feltenni a CM 10.2-t, 11-et, ugyanez mindig. A zip-ből kivettem a boot.img-t és előbb feltettem, ahogy kell, majd kivettem a zip-ből, és ez lett. De ugyanez fogad, ha nem veszem ki a zipből, és úgy akarom feltenni.
Elég alaposan utána szoktam olvasni mindennek itt is, XDA-n is, és tényleg mindent úgy csinálok, ahogy az a nagykönyvben meg van írva. De nyilván valamit nem tudok, vagy a telefonom alkalmatlan. Gyári 4.1.2-m van persze rootolva, CWM-ezve, minden szép és jó is, csak ez a fránya CM nem akar felmenni. Szóval mi ez a hibaüzenet?
Ezután már tényleg békén hagylak Benneteket! Köszi!
-
horvath85g
aktív tag
szerintem amúgy sem könnyű téglát csinálni. de egyszer egy defy-al majdnem sikerült: egy rosszul sikerült flashelés után, már tölteni sem volt hajlandó. mire megtaláltam a megfelelő gyári romot és bebootolt már csak 20% maradt az akkuban. azt hiszem az volt az utolsó lehetőségem próbálkozni romokkal. de sikerült végül
de ha nem tölti, az sem tragédia mert másik defy-al is meg lehet oldani.
-
freemanone
addikt
Akkor is sok.
Nevettségesen túl van árazva az összes csúcs készülék véleményem szerint. Az iPhone 5 áraihoz meg semmit nem akarok mérni. Ha ők nem engedték volna meg maguknak ezeket a pofátlanul magas árakat, a többi gyártó sem szórakozott volna vele (talán), de mivel látták, hogy ez a stratégia működik, mindenki más is emelt... 120k környéke lenne az optimális árfekvés egy ilyen telefonért, nyitóárként, de ez úgyis csak álom marad.
-
Én őszre tervezem a cserét. Ezek az aktuális árak Mo-on addigra függetlenbe is brt. 120 alá fognak menni. Másrészt pedig nekem semmi bajom a P-vel, így őszig megleszünk.
Szolgáltatói Skynet-es'
telót nem veszek. Ez a topik is megmutatta, hogy ha minden borul, akkor a független teló és a nyitott BL szükséges. Szerintem nem reális, hogy nyitott BL-el adják a szolgáltatók. Persze várom az Nokia 1520v-t, a kettő csatájából fog kikerülni az őszi telefonom.
Tegnap 10mp alatt talált jelet a Sygic mozgó vonaton, nincs merülés és a hívásbug ritka. A Wifije egy kicsit gyengébb a határvidékeken... A tárcsázó lassúságát megszoktam. Ez az egy ami negatív nálam a korábbi ICS-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest