- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
válasz
TomWexX #30779 üzenetére
Tudom, hogy egyeseknek hihetetlen, de nekem tökéletesen működik a telefon, nincs hívásbug, GPS max 2 perc alatt talál jelet, egyedül a ragasztó jött szét az átlátszó sávban, de elfogadtam így, a működését nem befolyásolja. Teljesen elégedett vagyok vele, csak már szeretnék nagyobb kijelzőt meg hosszabb akkuidőt.
2 évet és 3 hónapot töltöttünk együtt.
-
neorow1
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #29295 üzenetére
jézusom.. és csodálkoztok, hogy haldoklik a telefon.. gondolom nem sok ramod marad ezekkel a cuccokkal.
-
neorow1
aktív tag
Nekem még mindig nincs hívásbug 4.1 alatt, kitakarítottam a szemetet (G+, Chrome, többi bloatware), FB messenger felejtős, FB kliensből a legújabb már használható, van fent egy Greenify meg néha kitakarítom a cuccokat amik nem kellenek. Most kapott fekete házat az ezüst helyett, meg piros gombokat, elég vadul néz ki
Még az alsó sáv lesz kicserélve meg abba kap piros LED-eket.
-
neorow1
aktív tag
Valakinek van tapasztalata fekete P-vel? Nekem ezüst van, de a műanyag részekről már kezd lekopni a festék és úgy gondoltam, hogy lecserélem feketére az egészet, de félek, hogy ott meg a hátlapról fog lejönni.. Szóval érdekelne, hogy bírja a fekete.
-
neorow1
aktív tag
SXS-en már megy a CM zárt bootloaderrel [link]. Remélem át tudják ültetni ezt a megoldást a többi modellre is.
-
neorow1
aktív tag
Nekem már KitKat van a P-men
-
neorow1
aktív tag
válasz
Dany007 #25407 üzenetére
Értem amit mondassz, nem mondtam, hogy hazudsz, csak, hogy túlzol.
A GPS-t azért írtam, mert ha 2 hétig ki van kapcsolva akkor ugye "elveszti" a műholdakat, ezért ezt hidegindításnak hívják. Még a dedikált navik se fixálnak 2 hét után 30-40 mp-nél előbb. Az természetes, ha használva van, hogy egyből megtalálja a jelet, mivel "tudja" hol vannak a műholdak. Furcsa is lenne ha nem így működne.
A GMaps navija meg tökéletesen tudta tölteni a térképet 2G-n is, pedig mentem a nulláson 140-150 körül is, nem kell oda 3G, bár ezt csak mondom.
Akkor már csak az maradt, hogy tényleg más szériák vannak és némely szériák jobban teljesítenek a másiknál, ez esetben részvétem miatta
-
neorow1
aktív tag
válasz
Dany007 #25388 üzenetére
Valami nagyon nem stimmel nálad, ne is haragudj de szerintem eltúlzod ezt az egészet, már mikor kijött az ICS, akkor is nyomtad, hogy a 2.3 mennyivel jobb..
Leírom a te szempontjaid szerint, hogy nálam hogy működik:
telefonálás -> 2-3 mp mire megnyitja a tárcsázót, de azután tökéletes, nincs hívásbug, azonnal tudom indítani/fogadni a hívást, működik ahogy kell. Már kitárgyaltuk, hogy valószínűleg a 3G és az alacsony térerő a ludas a hívásbugban, én meg fix 2G-t használok, mindenhol van wifi ahol kell nekem.
GPS + navigáció -> kb. 2 hét kikapcsolt GPS állapot után kevesebb mint 1 perc alatt fixálta a pozíciómat, tökéletesen elnavigált a Maps vidékről a XVII. kerületbe tegnap, oda-vissza, a 3 betűs navit már el is felejtettem annyira bejön a Google navija.
fényképezés -> alvó állapotból ha megnyomom az exponáló gombot 2! mp alatt már megy a kereső, további 2 mp kell mire betölti a kis képeket a sarokban. Ami jogos, hogy sötétben leesik az fps, de ez a hosszabb záridő miatt van, ez természetes.
youtube -> a legutóbbi nagy frissítés után volt egy force close, azóta stabil mint a beton..
Skypeot nem használok, Facebook for Android beta tester vagyok egy pár napja, a beta verzió sokkal gyorsabb és stabilabb mint a "rendes" és kijavították az akku merítést is benne.
-
neorow1
aktív tag
válasz
razorka777 #25332 üzenetére
Amíg nem volt 2.1 addig az 1.6 (én azzal kezdtem a droidozást) volt a tökély
Fejlődünk, mindig lesz jobb, 2 év múlva a JB lesz a vén róka, amire majd visszaáll néhány "elvetemült" (no offense), mert azzal jött ki gyárilag és az milyen jó volt már..
Egyébként nekem az elmúlt 3 hónap alatt egyszer jött elő a hívásbug, 3G-n, nagyon gyenge térerővel, szerintem ahhoz van köze. Ha EDGE-n használom, nincs hívásbug, bár már írtam, hogy valószínűleg az én telóm valami spéci széria, mert én elégedett vagyok vele.. vagy csak tudom használni..
-
neorow1
aktív tag
válasz
wallace #25330 üzenetére
Semmi baj nincs nálam .100-as fw-el a GB-től pedig hányingerem van annyira fapad.. Most tettem fel egy X10 Mini Pro-ra CM7-et, de inkább lecseréltem egy ICS-re, mert egyszerűen vicc, mennyire egyszerű egy ICS-hez vagy a JB-hez képest. Mondjuk nem vagyunk egyformák, ha neked elég annyi akkor használd egészséggel..
-
neorow1
aktív tag
Nekem szerintem valami golden sample edisön van, hogy gyári .100-as JB-el tökéletesen működik minden a telón. Nincs hívásbug, a GPS minden varázslat nélkül fixál 1 perc alatt, jó az akkum, jó a kamera, egyedül a bubit kaptam meg, de azt meg már orvosoltam. Ennyi user error nem lehet, amit itt összepanaszkodtok, mondjuk az enyém még az első szériából van, lehet az a titok nyitja.
-
neorow1
aktív tag
Úgy látszik ki kell fogni.. Nekem a GPS-el sosem volt bajom, hidegindításból is max 20 mp alatt fixál, hívásbug volt, de egyszer beírtam valamelyik topikba a hívásbugos bánatom és azóta (kopp-kopp) tökéletesen működik telefonként is. Ha veszel ilyen telefont, azt ajánlom, hogy törölj le minden social network cuccot, mert pl mióta letöröltem a Facebook appot és kitakarítottam a Sony szarságait, azóta kaptam +1 nap készenléti időt. FB-ra a böngészőt használom, sokkal jobban működik mint a dedikált app.
-
neorow1
aktív tag
válasz
TomWexX #24071 üzenetére
Én is ma üzemeltem be az ADM-et és azt írja, hogy az SD kártyát nem tudja törölni:
"Ezzel visszaállítja a gyári beállításokat eszközén. Az alkalmazások, fotók, zenék és beállítások mind törlődni fognak. Az eszköz törlését követően az Android Eszközkezelő nem fog működni. A visszaállítás végleges. Az eszközben található SD-kártya tartalmát valószínűleg nem tudjuk törölni.
Az eszköz offline állapota esetén akkor fogjuk elvégezni a gyári beállítások visszaállítását, ha ismét online lesz." -
neorow1
aktív tag
válasz
freemanone #23591 üzenetére
Jaa, így már világos, viszont akkor adott a piaci rés, felveszem valamelyik kínaival a kapcsolatot és gyártatok ilyen kábeleket direkt Sony-hoz és ebből leszek milliárdos
Kösz a tippet
Hogy ON is legyek, tegnap esti frissítés óta nem zabálja a Facebook app az akksit, eddig ha nem nyomkodtam lement 80%-ra is dél körül, viszont most 97%-on állt, nem kicsi meglepetést okozva ezzel.
-
neorow1
aktív tag
válasz
freemanone #23574 üzenetére
Hmm, ez esetben FUCK SONY
, viszont ebbe még mindig könnyebb beleforrasztani egy ellenállást, mint egy komplett rendszert csinálni alkatrészekből szvsz.
-
neorow1
aktív tag
válasz
freemanone #23557 üzenetére
Pedig szerintem annyi van, hogy adnak is el belőle
-
neorow1
aktív tag
válasz
Black Phone #23501 üzenetére
Így kezdődött, talán én voltam az első a topikban akinek előjött
Na most végig olyan fehér, mint amilyen az eleje.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Black Phone #23499 üzenetére
Sajnos a telefon az egyetlen értékelhető képalkotó eszközöm, de megpróbálok majd keríteni valamit. Annyit lehet észrevenni, hogy az első és az utolsó vezetéknél látszik a szintkülönbség, de végül is így még "dizájnos" is, ilyen 3D hatás van benne
szerk: @Mr. C: inkább megvárom a gariidő végét, eBay-en kicsivel több mint 5e forintért láttam komplett gyári fekete házat, érintősávval, majd magamnak kicserélem, engem nem zavart eddig se, főleg így, hogy már nem is látszik a buborék.
-
neorow1
aktív tag
Látom megy a hidegrázás a buborékok miatt egyeseknél.. jelentem nekem tavaly augusztus környékén jelent meg a buborék és mostanra teljesen szétvált a 2 réteg, teljesen tökéletesen működik, eltűnt a buborék is, nem lötyög, nem esik szét, antenna jó, vibramotor jó.
-
neorow1
aktív tag
válasz
freemanone #20235 üzenetére
Nem láttam ezt a posztot pedig visszaolvastam, de állítólag a kernel már marad végig 3.0.8 mivel az ST-E haldoklik/megszűnt
szerk: igazából engem nem is érdekel, csak a hívásbugot javítsák ki mert ma is majdnem falhozbaszt*m, fogadtam a hívást és beszélgetés közben ugyanúgy rezgett tovább mint mikor csörög, nagy élmény volt.
-
neorow1
aktív tag
New Xperia P firmware (6.2.A.1.100) released valakinek jelzett már?
-
neorow1
aktív tag
Köszi, megpróbálom ezeket. Custom fw-kel nem szeretnék küzdeni, azért vettem "prémium" androidot, hogy ne kelljen ilyenekkel játszanom, már nem szeretek ezekkel küzdeni. Lehet, hogy tényleg oda jutok, hogy veszek egy iPhone-t
-
neorow1
aktív tag
Sziasztok.
Kiadás napja óta fent van a JB de már rohadtul kezd idegesíteni, hogy felveszem a hívást és eltelik 10 mp mire sikerül létrehozni a kapcsolatot, addig kib*szottul semmit nem hallok a másik félből. Lehet ezzel kezdeni valamit? Gondolkoztam azon, hogy nem lehetne az ICS-es Phone.apk-t visszapakolni ebbe?
-
neorow1
aktív tag
válasz
darvinya #12123 üzenetére
Így van, nincs optikai meghajtóm, viszont van vagy 10 SATA-m,amire rá lehetne kötni. A 6x szériás intel chipsetek óta nincs déli híd az alaplapokon. Ne a te 1000 éves technikádból indulj ki.
Ha ennyire nagy májer vagy, kicsit fejleszthetnél a gépeden.
@winotto: ha már így átadta a stafétát az emberünk, a legpontosabb ha feláldozol egy USB kábelt és a +5V vagy a test szálba sorbakötsz egy multimétert. Eszközkezelőben is meg lehet nézni, de az csak hubokra leosztva van és csak egy körülbelüli értéket ad meg, mivel terhelésből számítja, nem egzakt érték.
-
neorow1
aktív tag
válasz
darvinya #12120 üzenetére
Akkor neked bitang cuccod van, mert az USB2.0 maximum 500-900 mA leadására használható. Notikon vannak spéci USB aljzatok amik leadnak 1.8A-t, de a gyakoriságuk kb a fehér hollóéval egyenlő.
Sőt mondok jobbat, nekem már déli hidam sincs, akkor most nekem hova van bekötve az alaplapi USB? Mellesleg a hitelességedet nagyban aláássa, hogy nem még azt sem tudod, hogy pendrive és nem pendriver az a bizonyos eszköz.
Az előző alaplapomban (P43 chipset) egy hub-ra voltak kötve az első USB-k az egyik hátsó párral, na bumm, mégilyet..
Egy szó mint száz, ha nem ősrégi hulladékod van, akkor nincs különbség az első és hátsó USB-k között.
Ne haragudj, de néha annyi hülyeséget osszehordassz itt, hogy csak nevetek. Mikor az alufestékkel hülyítetted a népet az sem volt semmi.
Arra még kíváncsi lennék, hogy hogyan sikerült lemérned a maximális leadott áramot USB-porton, ezt oszd már meg velünk légy oly kedves!
-
neorow1
aktív tag
válasz
Nordschleife #12043 üzenetére
Úgy látszik ezt is örökölte a Sony az SE-től, mikor a K800-am buheráltam kb. 6 éve már akkor is ez volt a megoldás
-
neorow1
aktív tag
válasz
Nordschleife #12037 üzenetére
WTF ember, te mit csinálsz azzal a telefonnal?
-
neorow1
aktív tag
válasz
Nordschleife #12034 üzenetére
Dugd át másik USB-be, nálam is megcsinálja néha. Nem tud települni annyi idő alatt a driver mint a SUS kéri és eldobja a kapcsolatot, ezért megszakad a driver telepítése is mert nem találja a telót.
BTW, jó neved van
szerk.: esetleg próbáld meg azt, ha ez nem sikerül, hogy sus nélkül dugod rá a telót flash üzemmódban (hang le nyomva+rádugod)
-
neorow1
aktív tag
Sony Xperia P_6.1.1.B.1.75_Generic World: [link]
kamera bug javítása, .54-es módszerrel rootolható.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jannuss #11715 üzenetére
Erre majd darvinya tud válaszolni,mert ő már szedett szét ilyet, de ha jól sejtem nem áll egyenesen a LED benne és ezért máshová világít.
Apropó: aki mostanában vett ilyen telefont (1-2 hónapja) azoknak senkinek nem jött szét a ragasztás az átlátszó sávban? Mert ha nem akkor valószínűleg módosítottak a gyártáson az első szériákhoz képest, mivel az enyém a 3. napon szétvált, mondjuk azóta is úgy van de senki nem vette észre.
-
neorow1
aktív tag
válasz
nokia112 #11379 üzenetére
Idézet az 1. hsz-ből:
"● Lefagyott a telefonom, hogyan indíthatom újra? - Mivel az akkumulátorhoz nem férhetünk hozzá, ezért a Sony szoftveres kapcsolót alkalmaz, amit a bekapcsoló és a hangerő fel gomb öt másodpercig tartó együttes lenyomásával érhetünk el."
Nem ártana elolvasni pár embernek, nagyon sok hasznos infó van benne.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Freeman01 #11122 üzenetére
Igen próbáltam a ME-t, sőt még a telefon típusát is átírtam, de valahonnan még mindig tudja, hogy nem frankó a dolog. Érdekesség, hogy olyan apk-t használtam amiből ki van lőve a modell, a szolgáltató és a root ellenőrzés, mégis azt írja, hogy nem kompatibilis. Úgy látszik a Google nem bízza a véletlenre ezt a Wallet cuccot, elég komolyan körbe van bástyázva.
-
neorow1
aktív tag
Ha ezzel kezdted volna akkor nem olyan választ kaptál volna, amilyet kaptál, csak vannak itt olyan emberek akik kezdettől fogva a topikban vannak és hányingert kapnak a sok melyik telefont vegyem kérdéstől. Ha jót akarsz magadnak akkor azt se kérdezd meg, hogy mennyit megy az akksi átlagos használattal, mert akkor felkelés lesz.
Ja és ha megkérhetlek ne általánosíts a felhasználókat illetően.
-
neorow1
aktív tag
Végre megtértél, ezt már szeretem
KDOG: nem akad semmi, teljesen smooth az egész Holo launcherrel. Gyárival is csak annyira apró döccenések vannak, hogy csak akkor veszed észre ha direkt figyeled. A teljesítményről még annyit, hogy eddig nem találtam olyan játékot ami kifogott volna rajta, Vice City, Most Wanted is tökéletes pl.
-
neorow1
aktív tag
válasz
bluemirage #10788 üzenetére
Ezt hívják user errornak. 559-es kernellel kell rootolni és azzal együtt feltenni a CWM-et. 5 perc alatt megvan.
-
-
neorow1
aktív tag
válasz
offer199 #10663 üzenetére
Akkor először is rakd fel a PCC-t [link]
Indítsd el, stb.
Utána a telefonon: Beállítások/fejlesztői lehetőségek/ USB hibakeresés pipa
Letöltöd ezt és felteszed: [link]
Ha nincs Windows Media Player a gépeden, vagy még nem indítottad el soha akkor most pótold.
Gépet újraindítod.
Ha ezek után sem megy akkor mélyebben van a probléma.
-
neorow1
aktív tag
-
neorow1
aktív tag
válasz
attila.86 #10646 üzenetére
Hallottam én is jó dolgokat róluk, de itt a topikban van valaki akinek ezer éves cimborái vannak ott, majd megkérjük, hogy szóljon, ugyan kapják már össze magukat...
Csaszi87: Nem igazán értem, hogy mit is akarsz pontosan, de ha jól veszem ki akkor az SMS-edet akarod elrejteni, erre viszont tengernyi app van Play-en: [link]
-
neorow1
aktív tag
Hát a 100000-et csak egyszer kell kiadni, a számla meg minden hónapban jön. Ez ugyan olyan mint a játékkonzoloknál a warez. Megveszik a gépet mondjuk 80-ért, vesznek mellé egy TV-t 150-ér, utána lewarezolják a játékot, mert az nem kézzel fogható, így értéke sincs számukra.
-
neorow1
aktív tag
-
neorow1
aktív tag
válasz
darvinya #10510 üzenetére
Rákerestem ezekre de semmi konkrétat nem találtam. Inmedio egy trafikhálózat, a netphone meg 10$ havonta, ugyanúgy előfizus. Mondjuk nekem 8, ügyeskedjél csak vele, nekem nem ér annyit az egész, hogy pár forintért rohangáljak, meg vagy van szolgáltatás vagy nincs és stb. Azért van előfizum, hogy ne kelljen tökölni még a feltöltéssel sem. Nekem fontosabb hogy rányomok és hívom, vagy egy 1 percet ügyeskedek egy hívás miatt. Ha akkora biznisz lenne, már rég elterjedt volna, nem?
-
neorow1
aktív tag
válasz
darvinya #10502 üzenetére
Te nagyon el vagy tévedve ember. Nem mindenki geek. Ok tudom, van a skype meg stb amivel lehet hívni GSM-et is, de pont te mondtad, hogy se bankszámlád se kártyád, ezáltal nem igazán értem hogy töltöd fel az egyenleget. Ezekről a percdíjakról meg mutass már valami hivatalosat...
-
neorow1
aktív tag
válasz
atika88 #10496 üzenetére
Nekem is XS van és bőven elég a net, annyi hogy nem kell róla youtubeozni meg letöltögetni. Böngészésre, email-re tökéletes, másra meg úgysincs időm, ha nem itthon vagyok. Ezt a havi ~3500 Ft-ot meg úgyis lebeszélném feltöltősben, így olyan mintha a mobilnet ingyen lenne. Ja és nem kell aggódnom, hogy elfogy az egyenlegem, meg a díjak is olcsóbbak valamennyivel.
-
-
neorow1
aktív tag
Azért az egy kicsit erős, hogy az Arc S jobb. A P szenzora az N8-ét is verdesi részletgazdagságban pl. Érdemes felvinni a kis téglalapot a szürke részekhez, ahol az N8 és a P visszaadja a szürkét, viszont az Arc S konkréten fehérre beég.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Bitpalace #10400 üzenetére
Ha te gyártanál telefonokat, minden létező routert végigtesztelnél? Mind a több 10000 modellt? Nem, a szabványokat kéne betartani és normális fw-ket írni a routerekre. Ha a kis kínai ZTE megoldotta, egy Cisconak miért nem sikerül? TP-Linkekkel meg mindig gond van a rohadt N-Lite cuccukkal, mert az meg főleg olyan, hogy vagy megy vagy nem.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Bitpalace #10394 üzenetére
Akkor leírom nálam hogy van: egy darabig megy a net wifin, aztán fogja magát és nem tölt be semmit. Ilyenkor kilépek abból amit csinálok, és elindítom a Csatlakozt. eszközök programot. Ezután kilépek a home gombbal és utána már megy a net, amíg ki nem kapcsolom az asztali gépem
Utána meg kell csinálni megint, de van mikor ezt az egészet meg kell fejelni egy router resivel is. Sajnos az asztali gépem is ezt játsza ha a TP-Linkre csatlakozok, a szolgáltatós ZTE routerrel betonstabil mind a 2 eszköz. Csak az a baj, ha a felső szinten vagyok akkor a ZTE jele már nagyon gyenge.
Mondjuk nálam be van állítva a DLNA (a csatlakozt. eszközök a DLNA-hoz kell), amit te is megtehetsz Win7en, a Windows Media Playerrel, googleban le van írva hogy kell.
-
neorow1
aktív tag
válasz
Freeman01 #10381 üzenetére
27-én kipróbálom a Bárdi autósboltban, ott van ismerős.
Esetleg valaki nem tudja, hogy lehetne megoldani, hogy más ID-t kapjon a telefon, Pl azt, hogy Galaxy Nexusként lássa a Market? Mert a Market Enablerrel megoldottam, hogy US T-Mobile-nak lássa a szolgáltatómat, de a telefont még mindig látja hogy SXP. Hátha ezzel megoldódna ez a hibaüzi, mert a Walletben még nem látom eszközként a telefonomat, azt írja még nem léptem be semmiről.
darvinya: nem kér SU jogot, egyszerűen látja, hogy rootolva van.
-
neorow1
aktív tag
Na megy a Wallet, csak az a baja, hogy rootolva van a telefon, de fizetni tudok vele elvileg. Kéne egy app ami elrejti a rootot előle
"Help! Google Wallet says "Unsupported Device!"
This means that you're on a rooted device, and is perfectly normal. Transactions will still work - it's just Google's way of letting you know that you may be less secure than you would be normally, as rooted apps will be able to access Google Wallet internal files. Be vigilant when approving root access!" -
neorow1
aktív tag
válasz
razorka777 #10361 üzenetére
PayPass elfogadó helyen működik, bár nem tudom, hogy a kolega hogy hozta össze a bankkártyájával, nekem még nem sikerült. Viszont a Mastercard Mobile kiválóan működik, T-mobile oldalán rámegyek hogy azzal fizetem a számlám, a teló feldob egy ablakot, elfogadom és már meg is van a fizetés, nagyon tetszik
.
OneX topikba írta, már valaki hogy Burger King-ben fizetett NFC-vel, lehet hogy a HTC-n már megy a Wallet.
Senior tag lettem
-
neorow1
aktív tag
-
neorow1
aktív tag
válasz
csacsi67 #10339 üzenetére
Nem hiszem, hogy megkerülhető lenne az a policy ami előírja, mik az alap dolgok mikor át vesz egy telefont javításra. Ilyenek a szoftverfrissítés, a nedvesség indikátorok ellenőrzése a hardveres és szoftveres manipuláció nyomai. Úgy gondolom van erre egy szoftveres háttér, ami eldönti, hogy érvényesíthető-e a garanciális igény. Pl. az LG GT540 topikban volt egy szervizes user is, ő mondta, hogy van egy program (valami női név) és ez a program nézte, hogy volt-e szoftveres beavatkozás. Az LG-t ugye lehetett téglázni, mivel ott eleve nyitott volt a bootloader és frissítés közben lehúztad a telót, meg volt oldva a dolog. Csakhogy a sonykat még ha sikerül is téglázni, akkor eleve ugrik a garancia, mivel gyári cuccokkal lehetetlen ezt megtenni, ilyenkor gyönyörűen beáll emergency módba és simán vissza lehet rá flashelni a gyári szoftvert.
De ha tudsz konkrét dolgot, akkor írd le, mert a közhelyekkel nem megyünk semmire.
Maxentius: milyen kicsi a világ (vagy a MA)
(#10338) James Dean: nem neked szólt, bár SUS-al egy javítást csinálnék a telefonon, lehet, hogy valami összeakadt, de egy próbát megér.
(#10341) razorka777: fizikai meghibásodásra nincs garancia, csak ha típushiba. (vagy még akkor sem, lásd X10 USB aljzat felszakadás az alaplapról, mindet dobálták vissza, hogy user error
)
-
neorow1
aktív tag
válasz
csacsi67 #10333 üzenetére
SXS topikban volt, hogy beadta visszazárt bootloaderrel és érvénytelenítették neki a garanciát szoftveres módosítás miatt. Minden gyári volt rajta mikor beadta. Eleve a DRM kulcsok törlődnek mikor kinyitod és azokat lehetetlen visszaállítani, nem hülyék a szervízben.
-
neorow1
aktív tag
válasz
rbalint88 #9894 üzenetére
+1. Mióta megvan ez, az összes telefon gagyinak tűnik ami nem fém. A smoothságra meg csak annyit tudok mondani, hogy 2013 Q1.
Hogy ON is legyek: olvasgatom az XDA-t és a hsz-ek között megtaláltam, hogy ha root joggal átnevezzük a system/app mappában található UxpNxtLockScreen.apk-t valami másra, akkor automatikusan visszateszi a gyári ICS locksrcreent, ami így néz ki: [link]
-
neorow1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest