- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszerint én valami régit találtam a gépemen. megy is szépen, teszi a dolgát win7-el.
ma csodás napot zártam a telefonnal. merülés látszólag alig. hivásbug még nix. menü, gödülékeny, mint réges-régen. és a fekete tárcsázó is felüdülés.
remélem 2 hét múlva sem lesz ez másképp. ja, reggel amikor lehúztam a töltőről, ugyanúgy 66%-on állt az akksi töltöttsége. gondoltam nem töltött valamiért..aztán később beugrott, hogy ez ilyen volt anno is. 1x gondol egyet és kijelzi a valós töltöttségi szintet -
-
válasz
Obyboy #31357 üzenetére
hát ez sem túl csábitó. arra gondoltam, hogy visszatérek ics-re. ha javul a helyzet, akkor kap egy új akksit.
újabban nem tudom a bekapcsoló gombbal lezárni a kijelzőt. feléleszteni még lehet, de lezárni nem. várnom kell az automata lezárásra. újrainditásra megjavul. lehet ennyire lehaltak a memorichipek már, vagy esetleg tele van forrasztási hibával az alaplapja. elképesztő ez a sok bug. és érdekes, hogy újrainditásra egy időre megszűnnek.
egyébként munkára terepen nekem ideális lenne, mert kicsi, fémtokos, de mégis okosmobil. -
céges kártyát raktam bele, de már nem is inditok hivást róla. inkább a sajátomról. nem akarom, hogy felb@ssszom ha épp nem megy a tárcsázónak ami a dolga lenne.
a netezés extra lassú rajta. az akksi simán egyik pillanatról a másikra 20%-ot esik.gondoltam benézek ide, hátha van már valami fajin rom hozzá, aztán vettem volna hozzá új akksit kinából 3-4 hét szállitási idővel..
de úgy látom csodák nincsenek
veszek inkább valami sz@r-kínait 100 euroért. -
végre! végre! végre!
mai napon átruháztam az xperia p tulajdonjogot az asszonyra. az ő második telefonja lesz ez a sony a blackberry mellett amig birja még az akksija.
én pedig z3 compacttal élvezkedek a továbbiakban
asztala viszta! letelt a 2 év.. -
válasz
razorka777 #30881 üzenetére
ezért nem adom el. nekem többet ér
van egy ikersimkártyám. a második kártya elvileg autóba való, de ugyanahhoz az előfizuhoz van rendelve és most asszony használja, mert annyit telefonál amennyit akar vele. igaz ez az én számommal megy, de így elég spórolós. lesz hozzá neki egy jobb telefonja is, mint a mostani galaxy ace
-
-
válasz
nintendojet #30868 üzenetére
hát nekem meg az az érzésem mostanában, hogy igy majd 2 év után elkezdett beállni az akkuidőm. egyre tovább birja a napokat. de az is lehet, hogy a szolgáltató fejlesztett esetleg valamit a hálózatán
-
-
válasz
darvinya #30810 üzenetére
ez jó hir. még nem vettem meg, mert a 2 évet elvből ki akarom várni. bár feleségem viszont nagyon akarja már a születésnapomra ami nem egészen 1 hét még
a p-t pedig lehet meg is tartom, mert még mindig úgy néz ki, mint újkorában. igy viszont mindegy a 2 éves elvem. nagyjából megvolt és a régi teló megmarad második telefonnak a másik kártyámhoz.
a battery monitor irt valami 1026mAh kapacitást a gyári 1280 mAh helyett. nem tudom ez mennyire hiteles info. de még talán egész jó állapotnak számit majd 2 év után, napi többszöri töltéssel. -
na nekem z3 compact a jövendőbelim az elkövetkező 2 évben!
reméljük nem lesz hivásbug és vészes belassulás. -
ajánlj akkor valamit!
ha jól működik akkor mindegy. hasonló árban, hasonló teljesitménnyel nem találtam még mást. az akkuidő nagyon tetszik. a p-t ha használom 2x-3x is kell naponta töltenem. az autós töltőm pedig nem tudja feltölteni, csak kikapcsolt kijelzővel. azaz navi közben vagy stagnál vagy merül a teló. ha a samsung alphanak nagyobb lenne az akksija, nem gondolkoznék, de igy csak a sony van nyerő pózicióban. -
na mint mondottam vala, tegnap délután visszavarázsoltam az emmaval a jellybean-t. viszont most mindent mint egy átlagos naiv felhasználó kezeltem. semmi root, semmi mod és kájne CWM. innentől kezdve nem érdekel semmi extra, semmi nyűg.
végre újra él az alsó átlátszó világitó sávom. már sötétben is látható. a hangerő beállitások is azon a szinten maradnak, ahol hagytam őket. a legtöbb app-omat visszaraktam. 2 szótár progi, 1 anki droid, whatsapp. a gyári appokat mind frissitettem. a gyári googles navi most működik, nem fagy ki az útvonaltervezés után. gondolom ez már egy újabb verzió. egyedül a facebook appot tiltottam le /befagyasztottam vagy mi a manó/, mert az nem kell, de root nélkül nem tudtam eltávolítani. sebaj, találn később még használni fogom. az akksi 1 cseppet mintha találn jobban merülne a carbonhoz képest, de lehet csak illúzió. egyébként meg minden remekül működött ma. a hivásbug sem jelentkezett még. youtube is végre működik.
ami kicsit bánt, hogy a yahoo weather az aktuális helyet nem tudja követni és beadni az aktuális időjárás adatokat. carbonnal ez gyönyörűen működött. a telefon elég jól követett városról városra és frissitett ahogy kell. most ez nem megy, csak ha fix városokat adok be neki, de az meg annyira nem interaktiv. csak félig.jelenleg a blackberry classicra várok és ha meggyőző lesz akkor csere
-
az a mókás, hogy nálam a 24 hónap még le sem telt a vásárlás óta és már temetem
-
válasz
razorka777 #30531 üzenetére
én nem mondanám. legfeljebb ha csak rom-ok mennyiségét nézzük. a minőség nem sokban tér el a sonyi gyárijától
-
na nekem is van még p-m.
valamelyik nap leállt az alsó sáv. már kezdtem kicsit örülni. elképzeltem, ahogy délután asszonynak előadom elromlott és indulok a nappaliba a notebookért új telefont rendelni.
de sajnos egy cache törlés megoldotta a problémát. én még mindig a karbont nyúzom. egész jó, leszámitva, hogy hetente kell a cache-eket törölgetni. egyszer a hangszóró extra halk, máskor az alsósáv nem megy, meg volt még pár hiba. de azért jó. és még a chrome böngésző is jól futkorászik vele. -
-
válasz
razorka777 #30409 üzenetére
annyira nem vészes. viszont a galaxy után a sony nagyon táltosnak tűnik.
nekem a régi cwm jobban tetszett. ez már túl komplikált -
válasz
razorka777 #30407 üzenetére
köszi, megtaláltam. még ott is ki kellett kapcsolnom. most már nem piroslik fel a szenzor. a dalvik cachst is töröltem. remélem már nem lesz ilyen izgága és azt csinálja majd amit csak én akarok.
épp CM-et tesztelek asszony régi galaxy ace-én..
-
válasz
razorka777 #30405 üzenetére
a dalvikot találn nem töröltem. szerintem mind a 2 helyen ki van kapcsolva. pocket mod és aktiv display opciot találtam. a pocket mod az aktiv displayen belül van. gonodlom, ha az aktiv displayt kikapcsolom akkor az almenü opciok is kikapcsolnak.
hacsak nem másra gonodlsz.ez az uj cwm menü nagyon szokatlan...
-
srácok melyik cachs-t kell cwmben törölnöm, hogy a carbonos beállitások - és még a hangerő beállitások érvényben maradjanak??
én kikapcsoltam ezt az aktiv displayt funkciot, de ugyanugy működik tovább. valamint a hangerőt is állandóan fel kell csavarnom hivásnál is, zenénél is, mert mindig vissszaáll alacsony hangerőre. már nagyon idegesit.
gondolkozok rajta, hogy visszaállok gyári romra.. -
válasz
razorka777 #30304 üzenetére
az mitől van, hogy a pocket mod nálam ki van kapcsolva, és mégis megy a kijelző amikor kiveszem a zsebemből
ma nem tudom mi történt de nemegészen 3 óra alatt lemerült a masina...
ez a rom sem jobb a többinél -
válasz
razorka777 #30286 üzenetére
és amikor leveszem a töltőröl akkor felpiroslik az értesitő led mellet egy led vagy mia manó..
ez a poket mod miatt van??
egyébként nem zavar ez a funkcio csak nem tudom, hogy a zsebemben megy a kijelző vagy csak mikor előkapom ?! -
válasz
calamites #30280 üzenetére
nálam is van ilyen, hogy érintésre nem rezeg, de csak ritkábban.
viszont az a fura, hogy sokszor amikor kiveszem a zsebemből már él a kijelző.ez valami extra funkcioja a romnak??
jah és afacebookon ezezk az uj videok szokták kiakasztani. akkor csak akkureset segit. gondolom a flashhez van valami köze a hibának. amikor legörgetek és ott egy ilyen video a falamon, a telo elkezdené lejátszani, de csak a köralak a videon jelenik meg. gondolnám, hogy elkezd bufferelni, de sajnos nem. ilyenkor szétfagy a telo..
bár ez lehet a kliens hibája is. végülis nem vészes hiba nekem. -
ezt a menügomb világitást, nem biztos, hogy végigzongorázom. öreg vagyok én már ehhez
ma egész jól müködött a dög. reggel 5-től délután 5-ig kb 50%-ot merült az akksi. igaz a carbon menüben bekapcsoltam a sony stamina módhoz hasonló opciot.
még a helyalapú wifire kell megoldást keresnem. anno volt valami program erre, de már elfelejtettem a nevét.egyébként ma munkatársam iphoneja is nyomott egy resetet amikor előkapta, hogy telefonáljon
jb-elt a teloja, mindenféle csemeg van rajta ami itt illegális téma..
és ő csinált egy saját launchert is rá. na de az is csak igy működik. többnyire jól, de néha van ott is baki. már nem is kell annyira iphone... -
na holnap indul a teszt. carbon on!
remélem nem szivat megde még annyit, könyörgöm!
:
irja már ki valaki az összefoglalóba, hogy a zip fájlt meg kell szerkeszteni. percy-s vagy nyponos fejléc van a scriptben. már megint jól megszivattam magam vele. legyalultam a telefont, aztán akartam volna installálni, de csajnos a script nem futott le. sikeresen tégláztam a telóm megint. kezdhettem mindent előlről és igy buktam kb 2 órát.
-
válasz
razorka777 #30032 üzenetére
kicsit uncsi, nem?
-
válasz
razorka777 #30009 üzenetére
rúgjak még egy utolsót bele ebbe a szerencsétlen telefonba??
majd még elfilozofálgatok a felvetésen.....
a windowsphonet és nézegetem, de ez a csempés felület nem tetszik. gondolom élesben ki kellene próbálni, és másképp látnám a kérdést. viszont android és sony kilőve.
apropó sony!
vettem egy sony tvt... ugyanezt a lila-zöld-sárga-tarka-barka xperias hátteret lehet megtalálni a tv menüjében is. akkor esett le a tantusz, hogy mit tettem amikor megláttam.. a kép gyönyörű, de a menü itt is sokszor lagol.én marha....
-
gratulálok! te már egy vagy a sok boldog ember közül.
az én sorsom még vár ezzel a telefonváltással. előbb páromnak kell egyet újitani és csak utána jöhet az én telefonom.. szerintem iphone 17 lesz a következő telóm/mert annyit kell még várnom, hogy addigra az lesz az épp aktuális modell..
-
válasz
razorka777 #29650 üzenetére
a szokásos az a lassút jelenti?
jövőhétvégén lehet feltolom neki ezt a romot, de még jobban rá kell fanyalodnom
-
válasz
razorka777 #29648 üzenetére
és próbálta már valaki?? mennyire stabil? a telókönyv itt is csigás?
-
válasz
razorka777 #29636 üzenetére
-
válasz
razorka777 #29633 üzenetére
a telefonkönyv itt is csigalassú?
-
válasz
razorka777 #29532 üzenetére
hogy?
...
na hogy végre jót is mondjak erről a fostalicskáról:az enyém még mindig gyári szépségű. a gyári kijelzőfólia viszont már karcos, de nem is kimélem mostanában.
a gagyi-kinai bumper viszont nagyon jól működik. csak a gombok lyukainál marad a fémházon a por, de azt a ruhámmal le tudom gyaszatolni. még az nfc matrica is rajta van
egyedül a töltőcsatlakozónál van egy kicsit megkopva a fémház fekete festése. ott egy ici-picit fémes szinű, de nem csúnya szerintem. és bubim sincs -
válasz
hatter #29419 üzenetére
nekem is volt még 1-2 dolog a héten ami nem volt beállitva. és akkor most megint rakjam újra a firmwaret?? ááá hagyom a francba. inkább másra használom a szabadidőmet.
én már utálom mint a francot. bármit akarok vele csinálni, mindenre időt kell szánnom. már nem megy úgy, hogy ha pl keresek valamit csak beütöm a google-be. áá nem. 5x szétfagy, vagy ezer évig dondolkozik 2 képernyőváltás között. navigálni kifejezetten gyűlölök vele. extra-extra lassú az egész. és sokszor meg is hiúsul az útvonaltervezés. inkább megyek fejből. úgy is izgalmasabb.
feleségem meg ha kell csak előkapja a galaxy ace 1-esét. és egyszerűen működik. ki gondolná. telefonálás nem gond. whatsup nem gond. navigáció! nem gond -
válasz
hatter #29416 üzenetére
ne aggódj, az enyém is ilyen már. minden nagyon lassú rajta. újabban a videokat is akadozva játsza le. ipari hulladék. vegyél másik telót..
tegnap megtapiztam a mediamarktban a telókat. többek között a sonykat is.. hát nem csalódtam. az összes ilyen vacak lassú, akadozik a menü, lassú a tárcsázó... a V és valamelyik aktuális z is ott volt a pulton.
jaj, lenne már egy kis pénzem, menne is a darálóba ez a vacak.
-
válasz
razorka777 #29127 üzenetére
tudnál küldeni egy ilyen fájlt? mert lövésem sincs hol keressem
-
válasz
razorka777 #29125 üzenetére
óóó, akkor megint sikerült valami mókolt "gyárit" kifognom. és még csodálkozok, hogy nem jó..
ezt az emma nevű progit felraktam a gépre valamelyik nap. ugyebár a nyitott bootloaderes telókat a sony gyári progija már nem támogatja. ennek az emmának a használatához viszont regisztráció kell. viszont az aktiváló e-mail nem nagyon akar jönni. tud erről valaki valamit? -
válasz
darvinya #29119 üzenetére
nekem feljött egy varázsló, hogy akarom-e vagy sem. és nem akartam. akkor lehet fent van, de nincs beállitva és elvilegmost nem is fut.
..
igen, meg is van. a google beállitásokban ki van kapcsolva. egyelőre nem hiányzik.
habár az tetszett, hogy pl a notebookon a mapson kikerestem egy cimet és később a mobilon is ott volt a legutolsó előzményekben és nem kellett megint cimet keresnem, majd bepötyögni és ellenőrizni, hogy az a helyes találat, hanem csak simán ráböktem és már tervezte is az útvonalat.
navira inkább a wazet használom mostanában, mert nagyon jól jelzi a trafikat. különösen itt a környékünkön hasznos. -
válasz
razorka777 #29112 üzenetére
sőt a gyári romok is támogatják..
nekem most megint a jelly bean van fent. eddig minden oké és szép és jó és idillikus. végre megy a maps is. a navik kicsit lassan térnek észhez, de azért mennek. a google nowot nem merem felrakni. viszont továbbra is a chromeal netezek. a kezdőképernyőt valamiért csak pár másodperc után hozza be. reklám blokkolót most nem használok vele, mert lehet az is bekavart régebben.
se root, se cwm. végülis nem használok illegális programokat. ha majd kell valami progi inkább megveszem, de nem hiszem hogy szükség lesz erre.
a hivásbugot nagyon várom már, csak mostanában keveset telefonálok -
válasz
CJ4567 #29066 üzenetére
találtam valami jelly bean romot a gépemen. elvileg gyári. egyébként meg a faxom tudja. most van maps és navigation is
és nem fagy le semmi. már várom mikor akar majd frissülni. hivásbugról nem tudok nyilatkozni. ma este már nem fogok telefonálni.
....
na közben nyomtam egy frissitést a play bótban. szépen le is frissült minden.. újra van facebook alkalmazásom.és most csak azért is felrakok egy angry birds-öt, mert eddig még játékok sem voltak rajta.
és a rootolást is most kb letojom. lesz ami lesz. úgyis csak gyári programok eltávolitására használtam. most ilyet sem fogok csinálni.
holnaptól újra tesztüzem. -
válasz
bluemirage #29062 üzenetére
hát ne haragudj, de nekem kell a folyamatos net. a gyári email klienst is használom. böngészni is szoktam a neten és a whatsapp is fut. ezenkívül bluetooth füllhallgatóval is szeretem használni, mert ugye nem illik vezetés közben kézben tartani a telefont és ... a beharangozott multimédiaképességekről ne is beszéljünk, mert gyakorlatilag több a bosszúság vele, inkább nem erőltetem, mert csak felidegesit.
sakk-matt
neked elég lenne egy régi monokróm kijelzős telefon ami talán 2 hetet is kibirna nálad. én nem véletlenül vettem smarttelefont.
ennek bizony 1 napos az akksija és sajnos a sony gondozásában erősen korlátozott a használata.a "főzött romokat" pedig ne is emlitsük.. vicc..
továbbra is keresem a tökéletes telefont. eddig az iphone áll nyerésre, de ezek után inkább várok vele.
-
válasz
darvinya #29058 üzenetére
ics alatt ilyen szar. jb-t meg ugye nem használunk ha telefonálni is szeretnénk.
bár erősen gondolkozok, hogy mégis visszarakom. mostanában keveset hivok. azt a pár hivást lehet kibirom mondjuk annélkül, hogy például fogadnám a bejövő hivásokat. minek is azt. végülis ez CSAK EGY TELEFON..
de azért gondolkozok rajta.
meg azon is, hogy előszedem a kis kalapácsomat és letesztelem mit bir elviselni ez a fémház. ilyen teszt még úgysem volt.
anno előfordult - sőt már 2x is -, hogy repült az autóban a jobb1 lábterébe, mikor épp felhúztak egy cseppet. viszont akkor beleadtam apait-anyait. már kétszer úgy túlélte, hogy az alsó sáv sem buborékosodik. egyből az ugrott be, hogy mi sérült az autón
lassan itt az ideje, hogy bekeményitsek! -
válasz
#09908736 #28959 üzenetére
ááá, megcsináltam a factory resetet, minden új meg minden. a maps már tervezés elött, ahol a jármű tipusát lehet megváltoztatni, már ott csontra kifagy. visszagombra csak a vibramotor berreg. még ki sem lép a programból. nemhogy sony telefonom nem lesz, de még az androidot is hanyagolni fogom ezentúl. egy igazi ipari hulladék az egész cucc, hardverestől és androidostul..
-
válasz
freemanone #28947 üzenetére
nem tudom mi a baj nálam, de ma megint lesz egy újraflash, mert a maps konkrétan semennyire sem működik. útvonaltervezésnél totál lefagy. már telepitettem újra is, data-t és a cache-ét is töröltem, aztán újratelepitésnél ugyanolyan szar. sőt újabban azt csinálja a cim beirásnál, hogy kb 10 másodpercenként visz be egy betűt. én bepötyögöm, hogy petőfi utca, erre 10 másodpercenként irja be a betűket.
a chrome-ot mikor inditom szintén 5-10 másodperc vagy több mire bejön a kezdőképernyő, addig csak nagyából lehet látni a 3-4 nagy főbb mezőt. / cimsor, felette a fülsor, a weboldal mezője stb. mind tök fehér a fekete-szürke elválasztó vonalakkal határolva/
áááá, kész katasztrófa.
kezdem azt hinni, hogy nem firmwarefüggő a lassulás, hanem hardweresen van ez belekódolva vagy tervezve. x idő utánelhasználódnak a tranzisztorok a procikban vagy valami ilyesmi
mostanában asszony galaxy 1-es ace-e klasszisokkal gyorsabban működik mint ez a szar. pedig másfél éve pont forditva volt amikor meg lett véve a P. iphone4-el méregettük össze, mert minden munkatársamnak az volt. próbáltak nullázni, mert én nem azt vettem, de minden program legalább olyan jól futott ezen a vason. mostanában viszont botrány. kb ericcson t68-as a szinvonala. -
válasz
darvinya #28945 üzenetére
épp ez a baj. anno winxpnek megszerkesztettem a host fájlját. rengeteg reklámszerver cime a localhostra volt átirányitva.
ezután a weboldalak nagyon lassan vagy egyátalán nem töltödtek be, mert gondolom ugy volt megirva a kodjuk, hogy a reklámot is be kell tölteni és csak utána jöhet a hasznos tartalom..
szerintem az appok is hasonloan működhetnek. pl nem tölti be a játék főmenüjét amig a reklámcsik le nem jött teljesen. -
válasz
razorka777 #28943 üzenetére
legalább most egy pár napig megint jó lesz és nem kell újrainditani
jaj, nekem ez a ics nagyon vacak. nagyon be tud lassulni. az nem lehet, hogy azért mert a reklámok le vannak tiltva? és amig a reklám nem tölt be addik vár minden. és amikor végképp nem jönnek a reklámok, csak akkor fut tovább az adott progri
-
válasz
calamites #28938 üzenetére
mindenféle fájlműveleteket lehet csinálni, persze mindent bepötyögve. cd, copy, stb, csak a linuxos változatok. lehet talán pingelni is. de az érintőkijelzőn kész gyötrelem az egész. és a parancsok nagyrésze hiányzik is. ha nem használod nyugodtan távolitsd el és akkor frissiteni sem kell majd később
-
őőőőő, hát izééé... milyen mentésekről van szó??
nekem a telefonkönyv a google felhőben van. tök automatikusan frissül amikor egy "újabb" androidra bejelentkezek. sms-t nem mentek, mert mi a francnak
az appok mentéseit szerintem vissza kéne tudnod állitani, de ez program függő.
de asszem könnyű kikövetkeztetni, hogy én ezzel sem vacakolok. elveszik néhány játék mntése, hát úgy legyen felőlem!
ami fontos nekem az az ankidroid, de szerencsére a mentésről gondoskodik a gyártó, szintén szinkronizálással. -
válasz
freemanone #28588 üzenetére
az nem potméter, hanem encoder. a sony j6-osomon is volt és imádtam. fel, le gomb és ha benyomod akkor okézik.
sőt, egyes telefonokon billenteni is lehetett -
válasz
razorka777 #28585 üzenetére
jah, mellettem megy egy többször darabokra hullott e52. kapott már akkusavat, gázolajat is az előző munkahelyemen. mobilnettel 4 nap az aksija, net nélkül 7 hét
a wifi és bluetooth nem megy benne, mert leszaggattam az antennát a panelról véletlenül. meg kéne forrasztani, de rohadtul nincs kedvem pöcsölni vele. telefonálni nagyon jó. asszony kedvenc telefonja, még igy is wifi nélkül. -
válasz
razorka777 #28581 üzenetére
nekem most az ics-sel az a bajom, hogy a maps nem akar utvonalat tervezni, csak kb 20-ból 1x.
a maradék 19 esetben totál lefagy. középsőgomb hosszan nyomással tudok visszalépni a menühöz. a progi továbra is be van fagyva. mikor visszaváltok rá, csak fekete képernyő van.
szopóka-nyalóka ez a telefon minden irányból -
válasz
nintendojet #28492 üzenetére
áá nekem a llama túl bonyolult. nincs kedvem ennyit kockulni vele.
-
válasz
zsoltzsolt #28482 üzenetére
nekem is valami lámás vagy tevés progi rémlik
-
válasz
razorka777 #28479 üzenetére
a fenébe, akkor kapcsolgathatom.
amúgy nagyon korrektül működött ma a teló. már rég volt ilyen. simán tudtam tárcsázni, nem volt semmiféle hivásbug -
na felvarázsoltam az ics-t.
viszont már itt is van az értesitő, hogy frissitsek. ezt hogy tudnám eltávolitani a redőnyről?
...
egyébként nagyon smooth a rendszer. minden szuperül megy. várok kb 2 hetet vele és ismét felülvizsgálom az ügyet. a tárcsázóm végre megint FEKETE -
válasz
razorka777 #28457 üzenetére
az előbb elugrottam az új munkaszerződésemet leadni. oda még odataláltam az új munkahelyre, de visszafele már agyalnom kellett, hogy melyik fel-le hajtót kell majd használnom. de sebaj! - gondoltam. benyomtam a maps-ot és otthon. 3x indult újra a program, mire elkezdte tervezni az útvonalat.. valami nagyon nem klappol nálam.
de lejött az ics. rögvest retro telefont csinálok belőle. -
válasz
darvinya #28458 üzenetére
valahogy igy. nem is értem, hogy gondolják, hogy ha egy terméküket lerontanak azzal a céllal, hogy vegyek újat, akkor én örömmel fogok újat venni
csak azért sem fogok újat venni. sőt lassan vadászok egy akksit a telohoz, hogy csak azért is még ellegyek vele vagy 2 évig. vagy 3 évig -
válasz
razorka777 #28455 üzenetére
van rajta egy másik tárcsázó. fb kliens
ebay kliens, chrome, ankidroid, egy ingyenes magyar-német szótár, radio tunein, instagram, amazon kliens. és ennyi. az amazon klienstől meg tudnék szabadulni, de a többi kell
-
na én úgy döntöttem, hogy nem pöcsölök tovább a móka-miki romokkal. rakom vissza az ics-t a telóra. hihetetlen, hogy megvettem anno egy vagyonért a telefont és mára már használhatatlan. nem is értem, hogy fajolhatott ideáig a világ, hogy még reklamálni sem lehet sehol..
ez a cm11 sem nagy pukkanás. 2 naponta újra kell inditani, és a telefon kb csak 50%-os számomra vele. sorra állnak le a programok, bluetooth nem működik. hangutasitani nem lehet a telefont, mert akkor is lehalnak a programok. szörnyű. a jb-től kezdve az összes firmware egy kupac kaki. teljesen fel vagyok háborodva. kérném vissza a pénzem...
-
válasz
nintendojet #28438 üzenetére
nekem is szimpik a z1-ek, de okulva a mostani telomból én vagy nexust vagy szifont fogok venni legközelebb. ám először asszonynak kell valamit rittyentenem következő hónapban, mert a galaxy ace-e már igencsak idejétmúlt
-
válasz
razorka777 #28378 üzenetére
Na nekem ma nem akart egy hivast felvenni, tobbszor is probaltam. Igy vissza kellett hivnom az embert. Remelem hogy csak az elso es egyben az utolso alkalom volt
-
válasz
rjakab #28369 üzenetére
hát nekem valamelyik alkalmazás összefosta folyamatosan magát. átállitottam az art-ra a dalvikot. újraindult a telefon és elkezdte az alkalmazásokat optimalizálni, de ekkor elaludtam. később éjfélkor felébredtem és ekkor félálomban állitottam vissza a dalvikot. szóval éjfélkor felébredtem, meg akartam nézni az időt a telefonon de csak a pin bekérő képernyőt láttam. gyorsan be is pötyögtem a kodot. aztán az egyik alkamazás leállt. le lehetett okézni a hibaüzenetet. ezután viszont egyből újra is indult, de megint leállt. ez kb 1 másodperc alatt zajlott le.
szóval megijedtem, hogy igy lehet ébreszteni sem fog fél 5-kor, igy hát nyomtam egy okét és elindultam a menüben. de persze megint jött a hibaüzenet, hogy leállt az alkalmazás. nagy nehezen eljutottam a fejlesztői környezethez és igy félig még álombamerülve visszaállitottam a dalvikot.
az alkalmazások optimalizálását nem vártam meg.reggel ébresztett a teló időben
-
válasz
razorka777 #28344 üzenetére
xda forumon olvastam
remélem, menni fog. tegnap már majdnem utaltam a támogatást nekik. de beugrott, lehet csak a bor miatt voltam ennyire adakozó, igy megvárom amig - számomra legalábbis - használható lesz -
ha jól olvasom a másik forumot, hamarosan meglesz oldva a bluetooth probléma CM11-ben
-
válasz
razorka777 #28330 üzenetére
csak jöjjenek már a javitások a srácoktól
-
válasz
razorka777 #28328 üzenetére
áá, ez még hagyján. a bluetootht javithatnák már. még fizetnék is érte.
egyébként úgy néz i, hogy sokkal tovább birja az aksi ezzel a kikatossal, mint a gyári firmwarerel. volt kicsi telefon - kb 1 óra, kicsi internet, közben persze a fb és a whatsapp kliensek végig futottak. most 12 óra után áll 51%-on.
a ciki az egészben, hogy egyik kezemben a kormány a másikban a mobil volt....egyébként tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest