- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért valami támpontot tud adni, hogy melyik telefon nagyjából mire képes. Ami dupla annyit teljesít ilyen teszteken mint a másik, azért az jó valószínűsíthetően nagyjából kétszer erősebb is. Persz kérdés, hogy mire is kell az erő???
Mert igazából semmire, ugyanis egy ICS-t nagyjából bármilyen 2 éves telefon elfuttat és azzal az oprendszerrel még elég sokáig lesz támogatottsága a programoknak is.Ui:
De azt tartom most is, hogy a P meg a 4X semmilyen módon sem mérhető ugyan azzal a mércével. A P jó telefon igényes kidolgozással, a 4X meg gyors... Más árkategória is volt. -
törölt tag
válasz
rob210 #22868 üzenetére
Viszont az ON fóruma nem kicsit jobb mint a többi telefoné! Amit itt tapasztaltam segítőkészségben az példátlan! Xperia arc fórumon úgy leoltottak egy egyszerű kérdés miatt, hogy máig rossz rágondolni.
Ja, és az összefoglaló is példás!!!
Nagyon hiányzik ez a többi telefon esetében.Szóval csak így tovább!!!
-
törölt tag
válasz
darvinya #22865 üzenetére
Azért a P sajnos sokkal gyengébb...
Csak az antutu-t eresztettem még rá, és a P tudott 6800 pont környékén maxban (az Xperia U-m meg 7200-at... Ez is furcsa), a 4X kapásból ICS-el 12200 pontot dobott... Nagyobb a kijelző, ráadásul IPS, és HD felbontás, és semmi nem akad rajta...
Sajnos a Sony-n még a gyári élő háttér is bug-os volt, és nem értettem, hogy egy ekkora cég ezt hogyan engedhette meg magának. (tudom, nem kell használni,m és én sem tettem) Arról nem is beszélve, hogy a fórum visszaolvasásakor azért szembetűnő, hogy tele van hibával a sony droidja... Pedig nagyon, nagyon szerettem, és feltett szándékom volt, hogy a sony termékénél maradok, csak az élet mást hozott...
Szerettem azért, de mondjuk úgy, hogy nem volt nehéz megválni tőle...
Rob210:
Az a fényes kijelzőt nagyon szerettem benne!
Féltem is, hogy ezt nem fogja tudni a 4X. Hát jelentem, hogy automata fényerő mellett is tudja!
És ami megdöbbentő, hogy a P-nél egy kevéske késlekedés és pici röcögősség (lehetett látni ahogy lépésenként vette vissza a fényerőt) volt a fényerő levételekor. Na itt hihetetlenül folyamatos, és nulla késlekedés van. Amint eltakarom az érzékelőt, azonnal reagál rá.
A kijelző tű éles, de ezt megszoktam a sony esetében is! -
törölt tag
válasz
oszi666 #22861 üzenetére
Tegnap vettem egy LG Optimus 4X HD-t.
(Néztem, hogy vadi újonnan 1 év garival, 64eFt. Kiderült, hogy az auchanba a My Audio telefon nem érkezett meg és a kiváltó terméke optimus 4x lett. Nos My audió árban a dolgozók felvásárolták a készletet, és most árulják a neten 69900Ft-ért. Nekem szerencsém volt, ment a srác feltett egy hirdetést 64eFt-ért is.)Eddig tetszik, bár még az ICS van rajta, de baromi gyors. Semmi nem tudta eddig még megröccenteni sem...
:-)
-
törölt tag
Sziasztok!
Elbúcsúzni jöttem, mert szombaton eladtam az Xperia P-met.
Szép volt, jó volt, de meguntam és kellett valami erősebb, nagyobb, más.Sajnos volt néhány idegesítő hiba ami sosem akart elmúlni (pl: hívás bug, akadozás, stb) és azt is nehezen nyeltem le, hogy az akku töltöttsége már 2 perc kijelző működés hatására is képes volt 100%-ról 98%-ra csökkenni.
Mást mindent szerettem benne, főleg a kijelzőjét meg a Baraviát!
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget, és további kellemes Sony-zást kívánok!
Sziasztok!
-
törölt tag
Mindenkitől elnézést kérek az értetlenkedésemért!
Olvastam a linkelt oldalt, de abban a GPS vétel javításáról van szó.
Nekem meg az kellene, hogy az új kernel adta lehetőségek szerint mindenféle külső SETCPU és hasonlók nélkül is 1200MHz-en fusson max a CPU, nem pedig 1000MHz-en.Erre nem találtam leírást, bár tutira én vagyok a vak. (Pedig rá is kerestem nem is egyszer és mindent átnyálaztam amit kidobott itt a fenti kereső)
Sorry még egyszer!
-
törölt tag
válasz
razorka777 #22216 üzenetére
Mondjuk nagy jelentősége nincs a proci húzásnak.
Egy két tesztet futtattam, de nem lett jelentősen nagyobb a pontszám.Az is igaz, hogy eddig sem volt nagy gond a sebességgel...
-
törölt tag
válasz
roland091 #22191 üzenetére
Köszi, így már jobban működik! :-)
Más:
Este még szenvedtem egy kicsit a bootloader nyitásával, de végül összejött.
Aztán fel akartam tenni az OC-s kernelt, amivel megint küzdöttem, de sikerült végül.Most hasít a rendszer, de nem tudom, hogy melyik progival érdemes a CPU-t húzni? Most a SETCPU progi van fent, de van valami ami esetleg beépített és tudja kezelni a magasabb órajelet? (tehát nem szeretnék plusz progit futtatni ami eszi a CPU-t, akksit, memóriát)
-
törölt tag
Na, én is feltettem a módosított új launchert. Nos, nekem valahogy nem tetszik. A digitális óra olyan vastag lett, ós az nem jön be! Aztán akad a főképernyő lapozás, és a menü sem túlzottan gördúlékeny. Nem tudom, hogy mi a hiba, de a telepítés után a restart után nem tudtam törölni amit írzak. ( home. apk) Illetve töröltem, de megállt a telefon. Ezután újra telepítettem, és elindult.
-
törölt tag
válasz
darvinya #22113 üzenetére
Köszi, így már meg is van!
A Honami szó volt a kulcs, arra nem figyeltem fel amíg visszanéztem kb:6 oldalt...
Köszi!
U.I:
Leszedtem, de nem a megszokott formátumban jött le. (ZIP lett)
Ezt hogyan telepítsem? csomagoljam ki és csak a system mappában lévő home.apk filet tegyem fel a telóra és telepítsem, vagy hogyan? -
törölt tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy van valami az új, gyári launcher, de valahogy béna vagyok és nem tudom megtalálni azt amiről beszéltek?
Esetleg valaki lenne olyan kedves és belinkelné nekem, és esetleg némi magyarázattal is ellátná?
(gondolok itt arra, hogy miként kell telepíteni, kell-e hozzá bármi root, vagy nyitottság, stb)Előre is nagyon köszönöm a kedvességetek.
-
törölt tag
Nekem is csinálja a. 100-as verzió!!!
Sőt, ma hívtam, de lefagyott a kijelző ős nyomkodtam a hívás kezdeményező gombot. erre mőr hallom, hogy a vonalban van a másik fél. A hívás végeztével le akartam tenni, de semmi. olyan 5mp után letette, majd újra hívta a számot... resetelnem kellet a telefont... -
törölt tag
válasz
bandi0000 #21283 üzenetére
Szia!
Igen van rajta fólia, és egy körömvágó ollóval alá tudsz nyúlni! nem marad ragacs utána, szèpen lejön!
Èn ezek után tettem vissza fóliát, de volt ami már másnapra karcos lett. Most már vagy 1,5 hónapja nincs rajta semmi és az edzett üvegen egy pici karc sincs!!! Nem kell rá semmi szerintem.
-
törölt tag
válasz
spawn21 #21108 üzenetére
Most toltam fel a 100-ast, előtte a darvinya féle volt fent. Na az olyan 1 hónapig kifejezetten jó volt. Aztán valami elmászott benne (igazából nem telepítettem semmi új dolgot rá, csak használtam) és a kamera rendszeresen kilépett memória hibára hivatkozva. Volt amikor a futó progikból kilőve életre lehetett kelteni, de rendszerint restart lett a vége.
Ezen kívül a hívásoknál volt néha tovább csengés, de aztán áttértem a néma üzemre és ez nem okozott gondot többé. -
törölt tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy az akkumulátor százalékos kijelzésébe bele tudtok piszkálni. (szín terén)
Kérdésem az lenne, hogy az asszony Xperia Arc S telóján ICS van ugyan, de az a verzió nem tudja gyárilag az akkumulátor %-os kijelzését. Nem/szeretjük szeretem a külön erre írt app-okat erre, jobban tetszene a gyári megoldás.
Nem lehet szerintetek valahogy elővarázsolni ezt a funkciót abban az ICS-ben is???
Előre is köszönöm a választ!
ÁkosU.I: A legújabb JB (1.100-as) tegnap fotózás közben úgy megfagyott, hogy csak a kényszerített restart segített. Cserébe 23%-al lett magasabb az akku feszültség utána. (töltőről vettem le, fotózni akartam, majd restaret után nőtt a %-os kijelzés.)
-
törölt tag
válasz
darvinya #19580 üzenetére
Én levettem a gyári fóliát mert volt rajta 3 mély karc. Próbálkoztam mindenféle fóliával de hamar karcos lett mind. (volt ami 1 napig bírt csak)
Most 2 hete nincs rajta semmi és még egy hajszál karc sincs sehol! Ez a gyári üveg igen jól bírja!!! Nem is rakok rá semmit! -
törölt tag
válasz
darvinya #19566 üzenetére
Tényleg azok!
Nézegetem, hogy mit lehetne rendelni még, de nagyon nem találtam semmit. Egy csavarhúzó kellene talán a burkolat leszedéséhez, de azt nem tudom, hogy a P-hez mekkora is kell. Van otthon egy de pont egy mérettel lehet nagyobb mint ami kellene...
Stamina mód:
Most én is bekapcsoltam, hozzáadtam a kivételekhez pár programot (Whatsapp, Gmail, Gtalk, Üzenetek) és működnek is, csak éppen a LED-et nem villogtatja a teló. Mit kell hozzáadni még, hogy LED jelzés is legyen? -
törölt tag
Sziasztok!
Ma reggel megérkezett a Szingapúrból rendelt alsó sávom. (2500Ft szállítással együtt)
Meglepett, mert 8 nap alatt itt volt, közben minden egyen lépésről (rendelés fogadása, csomagolás, szállításra várás, szállítás) e-mail értesítést küldtek, és a csomagolás nagyon rendben voll!!!Egy bubis boríték rendesen megcímezve, benne egy műanyag doboz, abban egy zárható zacsi és abban az alkatrész! (Nagyon komolyan védve volt)
Rendeltem egy alsó kupakot is, de az Bajáról kellene, hogy jöjjön. Nos az ma egy hete lett rendelve de még semmi hír róla... Se visszajelzés, se csomag... Nevetséges!
-
törölt tag
válasz
darvinya #18561 üzenetére
Az az ami ki van linkelve ide a legörgethető sorba?
Mert az valami borzasztó lassan jött nekem (5 óra alatt ért volna le) így dobtam a témát.
De ha megvan valami épkézláb elérhetőségen, akkor este felteszem.Szerk:
Illetve most a nevedre kattintva (telefonról netezve ez nem tűnt fel eddig) láttam egy csomó okosságot, de a JB nem volt köztük. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dany007 #18499 üzenetére
Az érintő gombok nálam is időnként behalnak! Én arra gyanakodtam, hogy megázott a telefon, de arra nem lenne megoldás a restart...
Illeteve ma is előjött, hogy a bekapcsoló gomb megnyomására egyszerűen nem éledt fel a képernyő. Ekkor vagy restart vagy várok pár percet és magához tér. Ma viszont feléledt a képernyő egy pillanatra, de rögtön le is fagyott az egész telefon. Fekete képernyő és világítanak a gombok. Csaka a restart segít... -
törölt tag
-
törölt tag
Pár napja előjött egy fúrcsa hiba nálam:
Eggyik pillanatról a másikra egyszer csak nem működnek az érintő gombok. Maga az érintő jó, mert ha újraindítom a telefont akkor megint működik mind. Ez már kétszer előjött.Gyári JB alatt van mindez.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám kimenteni a biztonsági mentés és visszaállítás programot a P-ből (ICS), hogy azt használni tudjam egy Xperia Arc S-en???
-
törölt tag
válasz
freemanone #17983 üzenetére
Na pont így jártam én is. A 400-as van most fent, és eddig jó volt. A másik katasztrófálisan szerepelt nálam is!
-
törölt tag
Sziasztok!
A JB alatt ma előjött egy érdekes hiba. A kamera fotózás után kiírta, hogy a kamera nem elérhető. Aztán ki be léptem és egy fotó után megint megállt, de ekkor kiírta, hogy memória hiba és nem elérhető.
A kamera szaggatva mutatott mindent ha mozgattam... Teljes telefon újraindítás kellett hozzá, hogy elmúljon.Kérdésem, hogy most melyik a legjobb legstabilabb JB rendszer ami telepíthető?
-
törölt tag
Sziasztok!
Írjátok ezt a google now progit JB alá, de én nem találom sehogy sem. Ez valami külön progi, vagy beépilt mindenbe láthatatlanúl???
-
törölt tag
Nekem is nagyon gyorsan lemerült az első nap! Délre már csak 17% volt. Azóta viszont összeszedte magát és visszatért az 1,5-2 napos üzemidőre. Eddig fagyás, lassusás nincs, minden gördülékeny, az összes program jól működik.
-
törölt tag
Én most tartok a 3. napnál (2. nap ezzel a verzióval) és az első nap alatt tapasztalt hihetetlen gyors merülés kezd elmúlni. Most egész normális az akku használat és nem is akadozik semmi ami fontos lenne. 10 futó programmal és 21db tárolt folyamattal is 412MB a szabad memória. Maga a kinézet nekem tetszik főleg a fehér részek. (Tudom, ezzel egyedül vagyok) Az viszont zavar, hogy a hely alapú wifi jelzése mindig kint van a felső állapotsoron.
-
törölt tag
válasz
HardSanyeee #17046 üzenetére
Remek, pont ilyet kerestem! Miért nem tud ilyet az android alapból? persze tudom, hogy nem mindegyik telefonon van kamera elöl is, de ha beleteszik az arc alapú feloldást akkor erre is gondolhatnának.
-
törölt tag
Sziasztok!
Én egy olyan alkalmazást keresek (ha létezik) ami ha lezárom a telefont és valaki megpróbálja berajzolni a feloldó kódot, akkor a sikertelen akció esetén fotót csinál a próbálkozóról. Létezik ilyen?
-
törölt tag
válasz
freemanone #16986 üzenetére
Akkor tárgytalan, köszi!
-
törölt tag
válasz
nintendojet #16976 üzenetére
Azt vágom, hogy simán tölti, de mintha valami lett volna aminek segítségével a gép nagyobb A számmal tudja tölteni. Talán 1000mA-el...
-
törölt tag
Reggel 5:25 óta használom, és most tartok 48%-nál!!!
Semmivel sem használtam többet mint az ICS-el és ott még olyan 75% felett lennék bőven!
Furcsa azért ez...
szerk:
Írtátok, hogy van valami program amit feltelepítve az USB portról is lehet rendesen tölteni a telót. Be tudnátok ezt linkelni nekem? (úgy néz ki, hogy kelleni fog még ma) -
törölt tag
Tegnap este újra feltettem a JB-t, de már a Central Europe verziót. Ebben nem tapasztalom a tegnapi akadozást, eddig gördülékeny minden.
Az akku használat is érezhetően jobb, most tartok reggeli 5:25 óta némi netezéssen és rádió hallgatással 91%-nál.Még tesztelem.
-
törölt tag
válasz
roland091 #16843 üzenetére
Nekem megy a LED, de érdekes módon csak fehéren. A Gmail eddig zölden világította meg a LED-et, most az is fehér.
A STAMINA mód nem igazán tetszik, ha kikapcsolt kijelző esetén kilövi a wifit meg a mobil kommunikációt is. Igazából értelmét sem látom, mert a GPS egyébként sem megy, a kijelző is a takarékoson van és úgy általában semmilyen felesleges dolog nem fut a háttérben így minek?
-
törölt tag
válasz
Dany007 #16837 üzenetére
Megnézném neked, de nem találok benne már olyat. Van mindenféle más, de a cosmic flow már nincs benne.
Én nem érzem a Project Butter jótékony hatását, inkább egy nagyon enyhe késlekedést amit a hirtelen felugró ablak animációval próbálnak elfedni. Nekem nem jött be eddig ez a dolog.
Meg az akku merítés sem tetszik. Eddig egy feltöltéssel elvoltam 1-1,5 napot vidáman a telóval, ha vigyáztam akkor 2 napig is (frissem telepített ICS-el is!!!), most meg már mindjárt kérnek mell egy töltőt kölcsönbe, és még messze a nap vége.
35%-nál tartok, és az előző kommentem óta nem piszkáltam a telefont...
-
törölt tag
válasz
rob210 #16823 üzenetére
Én reggel 5:25-kor vettem le a töltőről 100%-os állapotban. 7:00-ra már csak 85% volt, aztán egy kicsi e-mail és whatsapp, és most 15:22-kor tartok 40%-nál.
Azt vettem észre, hogy a hálózatot nagyon dobálja a JB-el. kb: 2-3 másodpercenként ugrál a térerő a nulla és a 2 egység között úgy, hogy az asztalon van mozdulatlanul. Most áttettem csak WCDMA módba így jobb , és az utolsó 11 %-ot csak 1,5 óra alatt ette meg, de az ICS jobb volt mindenképpen .
Ja, és nincs bekapcsolva a stamina, csak a hely alapú Wifi, de a whatsapp üziket rendszeresen nem kapom meg csak ha bekapcsolom a képernyőt.És a gyorsulást sem érzem, bár az tény, hogy az animáció gyorsabban ugrik fel a menübe be meg onnan ki, de mintha darabos is lenne egy kicsit, meg néha (nem is néha, hanem gyakran) röccen is egy nagyot a lapozás.
SUS-el tettem fel a legfrissebb .75-ös rendszer frissen, majd utána toltam rá a JB-t.
-
törölt tag
Én is feltettem a JB-t, de nekem akad a főképernyő a görgetések között... Mint az ICS alatt a gyári mozgó háttér.
-
törölt tag
válasz
Barthezz2 #16424 üzenetére
Én úgy vettem a telefont, hogy volt rajta 3 ronda karcolás. Ezeket próbáltam eltüntetni a fenti termékkel, de nem sikerült. Aztán hosszas vívódás után nekiestem a fóliának amiről nem is tudtam biztosra, hogy fólia e vagy maga a kijelző, Végül fólia volt de valami vastag és polikarbonàthoz hasonló! Megrendeltem a szuper fóliát is 5000Ft-ért, de 6hét alatt nem ért ide a kereskedőhöz... Még szerencse, hogy vettem addig is olcsó fóliát rá, így most is védve van a képernyő.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Dave1984 #16088 üzenetére
Most nyomtam megint egy tesztet, és egy csodálatos 5153 pontot ért el.
Valami nem gömbölyű.
Gyanakodok a beépített CPU Control programra, mert ha azt használtam (powersave módban), akkor még a menük görgetése is nagyon akad.
Ja, és teljesen szűz .75-ös ROM volt feltéve, arra tettem fel a fent linkelt ROM-ot, és az időjárás alkalmazás most sem működik. Hibaüzenettel eláll... (ez a hiba már elkísér engem szerintem a JB ROM-ig)
-
törölt tag
válasz
razorka777 #16085 üzenetére
Megköszönném.
akymaki kukac freemail pont hu -
törölt tag
Razorka777 linkelte ezt a romot, amit tegnap este nagy küzdelmek árán (2* tettem vissza a yári .75-öd romot, mert nem indult el a telefon) sikeresen fel is tettem. Eddig tetszik, és úgy néz ki, hogy gyorsabb is mint a sima .75-ös. Legalábbis az antutu szerint.
(6728 pont)
- Viszont az automata fényerőn belül ugyan tényleg nincs választási lehetőség, de ha a főképernyőre kirakott widget-el lelövöm a világítást, akkor ugyan azt érem el vele mint a sötétebbik automata fényerőn a gyári romban. Tehát erre van megoldásUgyanakkor engem zavar, hogy hiába jelöltem be a telepítésnél, hogy tegye fel a google talk progit, azt nem tette meg. És a play áruházból sem tudom letölteni. (csak valami idióta verzió van fent.) Nincs gyárilag biztonsági mentés és visszaállítás progi sem, de ezt le tudtam tölteni.
A kérdésem az lenne, hogy a gyári google talk progit honnan tudom leszedni?
-
törölt tag
Én is letöltöttem az ICS böngészőt, de nekem nem működik. Sajnos azt írja ki, hogy "A ICS Browser leállt"
Viszont ha újrahúzom a telefont, akkor az időjárás alkalmazás teljesen jól működik. Aztán 2-3 nap (semmit nem telepítek közben fel), és ugyan arra a sorsra jut mint a fenti böngésző. Mondjuk az elindul, de ha a csapadék eloszlásra megyek, akkor leáll.
Mi lehet a gond vajon???
-
törölt tag
válasz
Jodanovich #15808 üzenetére
Egyrészt sosem fogsz 2.3-at használni rajta, mert most is ICS van rajta ès jön a JB is. Az alsó sáv tud buborékos lenni, de ez is javítható, míg a lötyögést sem veszed észre ha ragasztócsík van a kupak alatt.
De mindenkinek jobb is, ha inkább egy kínai vagy kóreai telefont veszel neki, mert azok mind tökéletesek ugye. -
törölt tag
válasz
Damage401 #15788 üzenetére
Nekem van egy vezetékes ps kontrollor utánzatom és otg kàbellel simán futnak vele a játékok. semmi logolás, teljesen élvezhető az autózás. Még azon filózok, hogy az Xbox wifi kontrollerét kellene valahogy felismertetni vele. Mondjuk 4"-on játszani nem biztos, hogy pár percnél tovább élvezetes lehet.
-
törölt tag
válasz
bluemirage #15682 üzenetére
15 óra 38 perce van bekapcsolva, és használtam is. Most tart 75%-os töltöttségnél, szóval volt használva...
Le is lett állítva pár alkalmazás, de az más.Viszont tetszik, hogy nem fut mindenféle baromság most.
Most néztem megint és most 520MB szabad van.
Toltam vele pár perce egy antutu tesztet, és az eddigi 6600-6700 környéki pont helyett 6815 pontot tudott elsőre úgy, hogy nem lőttem le a folyamatokat és nem tettem repülő módba sem. Mintha jobban gazdálkodna mégis az erőforrásokkal. -
törölt tag
Érdekesség:
Tegnap feltettem a .75-ös ROM-ot és most nézegettem a futó alkalmazások listáját.
Eddig olyan 10-13 alkalmazás futott bármit is csináltam és szabad memóriából 300-340MB volt a max. Ha mindent lelőttem, akkor olyan 370-400-ra felkúszott, de rögtön be is töltött pár dolog, és vissza foglalta a memóriát.
Újraindítás után is ennyi volt.Most meg összesen 5 dolog fut (beállítások, térkép, google szolgáltatások, usbotg, xperia billentyű) és a memóriából stabilan 507MB szabad.
Ennyire jobban kezelné a rendszer erőforrásait??? (Vagy ez csak nálam van valamiért?)
-
törölt tag
válasz
razorka777 #15546 üzenetére
Mondjuk én meg szoktam nézni, hogy mit teljesít egy telefon a teszteken.
Ez az egyik szempont a választásnál. -
törölt tag
válasz
Newlachka #15413 üzenetére
Aláírásom?
Távközlési technikus a végzettségem, és tudom mitől működik egy telefon/központ így nem okoz gondot a csere. Ha odajutok, akkor megrendelem az angol oldalról.
Garancia: igazából nem az volt az elsődleges szempont, hanem az állapota és az ára. Persze kapható boltban is, de 45eFt-ért nem... Ez meg annyi volt+a függetlenítés. -
törölt tag
válasz
freemanone #15406 üzenetére
Köszi, ez tényleg egész jó ár!
És, ha kicserélem, akkor nem lesz újra bubis? Tehát javítottak valamit a gyártás technológián, vagy ugyan úgy 1-2 hónap múlva visszajön a hiba?
-
törölt tag
válasz
rObika8802 #15397 üzenetére
Szia!
Ez az alsó sáv csere miért volt szükséges?
Csak a buborékosság esztétikailag nem túl felemelő látványa miatt, vagy funkcionálisan is gondot okozott már? Nekem is kezd előjönni a buborék, de még nem zavar, illetve nem okoz gondot az érintés érzékelésben.(A telefon nem garanciális, így csak saját zsebre tudom javíttatni, ha majd gondot fog okozni.)
-
törölt tag
Tutira lesz JB a P-re, ezt hivatalos oldalakon is megírta a sony már nem is egyszer.
Az U-ra ugyan a legelején még felreppent a hír (főleg az U tulajoktól származó), hogy lesz JB, de a hivatalos frissítési menetrendben már úgy szerepelt ami nem kap JB frissítést.
A P viszont igen annak ellenére, hogy a hardver majdnem egyforma.
Ez van.
(én is emiatt váltottam U-ról P-re) -
törölt tag
Nálam viszont a gyári Hírek és Időjárás app rendetlenkedik hónapok óta. Ha elindítom, akkor mutatja ugyan az időjárást,és a híreket is lehet lapozgatni, de ha rákoppintok, hogy a napi csapadék eloszlást is mutassa, akkor hibaüzenettel leáll és kilép.
(Az U-n is és a P-n is ezt csinálta ICS alatt)Neketek jól működik?
-
törölt tag
válasz
dajkapeter #15346 üzenetére
És ha újraindítom a telót, akkor ezt megint meg kell tenni?
Illetve ha letiltom, és mégis használni akarom, akkor ismét engedélyezni kell?
(erre már tudom a választ)A megadott alkalmazások némelyikét már le is töröltem rootolás után.
-
törölt tag
Sziasztok!
Néhányan említettétek, hogy le lehet tiltani programok automatikus betöltését az android rendszereben, de én nem találtam ilyen funkciót, csak a már elindult leállítását. (amire sokra nem megyek, mert némelyik rögtön visszatöltődik, bár nagyon ritkán, vagy akár sosem használom. Pl: office, youtube, facebook)
Jó lenne, ha ezeknek az automatikus betöltését ki tudnám kapcsolni, és csak akkor indulnának el amikor én szeretném.Van erre valami jó módszer?
-
törölt tag
válasz
bluemirage #15330 üzenetére
Valahogy a nagyobb kijelzőn az ikonok sem olyanok. nehéz elmagyarázni a különbséget, de ha egymás mellett vannak akkor látszik. Pl: az időjárás widget-en jól látható. Vagy csak a kevésbé részletgazdag alkalmazás mutat jobban rajta, nem tudom mostmár.
-
törölt tag
válasz
bluemirage #15327 üzenetére
Pont ez az! Az U pixel sűrűsége jobb. Nem sokkal, de a nagyobb kijelzőn már észrevehető, hogy nem olyan élesek a vonalak.
-
törölt tag
válasz
csacsi67 #15325 üzenetére
Régen olvastam és ezért is vettem meg az U-t és nagyom szerettem. Csak kicsi lett a kijelző és vágytam a nagyobbra megca JB frissítésre. Nem bántam meg a váltást, de többet vártam a dupla akkora RAM tól meg a nagyobb kijelzőtől. (Vagy legalábbis ugyan annyit.)Utóbbi tény, hogy szép és rettentően jó a napfényben való olvashatósága, de felbontásban az U jobb volt. Napokig megvolt mindkettő és ugyan azokat a háttereket, ikonokat, alkalmazásokat nézve az U szebb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest