- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonceke
újonc
válasz
TomWexX #31251 üzenetére
Sajnos nem működik. Mikor a flashmode-ban vagyok, és a telefonomat kikapcsolt állapotban van és nyomom a hangerő le gombot, majd rá kötöm az USB-re, akkor egy ideig elkezdi a telefon csinálni amit kell, vagyis a gép is reagál rá, de aztán a telefon fogja magát és leállítja a folyamatot, a gép elveszti a kapcsolatot a telefonnal. Pedig reményt adtál, de sajnos ez sem segít rajta... Mindenféle variációt kipróbáltam a sorrendbe, de sajna hiába. De azért köszi =) Azt nem tudod, hogy ha a hangerő fel gombot nyomom folyamatosan, és USB-n van, és ilyen kékesen világít a LED, az mit jelent?
-
darvinya
titán
válasz
TomWexX #30791 üzenetére
Legtöbb panasz inkább a kijelző és RAM (, kamera?) SP-nél.
Lehet, hogy van más típus is, de 13500Ft-ért egyiket sem tudtam megvenni.(sajnos év vége felé csak ennyit dobott a sors erre)Én Ericsson-t nagyon szerettem, és miután összeálltak/szétváltak megmarad a egyszerű kezelhetőség.
Az olyan Nokia/iPhone stílusú kezelést ki nem állom(azaz rühellem, és agy f…szt kapok tőle), ezért kerülöm. -
neorow1
aktív tag
válasz
TomWexX #30779 üzenetére
Tudom, hogy egyeseknek hihetetlen, de nekem tökéletesen működik a telefon, nincs hívásbug, GPS max 2 perc alatt talál jelet, egyedül a ragasztó jött szét az átlátszó sávban, de elfogadtam így, a működését nem befolyásolja. Teljesen elégedett vagyok vele, csak már szeretnék nagyobb kijelzőt meg hosszabb akkuidőt.
2 évet és 3 hónapot töltöttünk együtt.
-
válasz
TomWexX #29861 üzenetére
Nálam is rootolt telón a fizetős greenify hozott megoldást és rohadt hosszú benne a hibernált lista. Nekem sem volt semmi gondom ezzel. Attól, hogy a chrome pl. hibernálva volt még elindult, ha akartam. Ugyanez igaz a Google Maps-re (mondjuk a végén már csak a Sygic-ot használtam). De így sikerült a skynetet kordában tartani.
-
Bitpalace
senior tag
válasz
TomWexX #29762 üzenetére
Nektek a mókolás, nekem meg csak egy telefon.
Nekem is volt P-m de engem soha nem érdekelt a mókolás CM MIUI fw semmi. Nálam a telefon az telefonálásra van használva, de a P még ennyit se tudott nyújtani, mert bugos volt.
De írtam hogy ez ízlés kérdése kinek mi. Nekem a Balatonüdv!
-
razorka777
veterán
válasz
TomWexX #29760 üzenetére
Napi szinten van lehetőségem nyomkodni egy 5S-t.
Maga a dizájn nagyon tetszik, az IOS olyan igazi fapados érzést kelt.Van a beállítások meg egy-két alkalmazás azt csókolom.
Megőrülnék, ha nem mókolhatnék, tehát nekem például kínszenvedés lenne egy Iphone.
De soha nem mondtam, hogy szar.
Akinek az kell, vegye azt, de ez az IOS vs Android már nagyon, nagyon unalmas. -
kk831228
addikt
válasz
TomWexX #28630 üzenetére
Én is maradok ezen a vonalon de teljes mértékben igazad van!!
Ez a teló ics-ig volt elfogadható teljesítményű... Jb alattt egy rakás...
Én is csak azért nem rakom vissza mert nincs kedvem kínlódni most vele... Legjobban az idegesít amikor nyomkodtam egy lg l5 2 vagy l7 nem tudom,pontosan melyik volt már csak azt hogy gyengébb hardverrel sokkal jobban ment jb- vel mint ez...
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #28630 üzenetére
Nem vicc. A Mi3 egyelőre kicsit drága (még így is a legolcsóbb csúcsmodell), de a Mi2s ára lement középkategóriás szintre, van rá CM, baromi gyors, tulajdonképp csak egy normális hátlap kéne rá az üdvösséghez.
Ja, pár hete vettem egy Hongmit a barátnőmnek. Nagy a szerelem.
Az is marhajó telefon.
-
s4tch
veterán
válasz
TomWexX #26466 üzenetére
Nem kell mentegetőznöd, egy generációval erősebb hardver, nagyobb kijelző, jobb akksi van a P6-ban - az lenne a fura, ha nem lenne jobb, mint a P
Engem még mindig csak az zavar benne, hogy nincs rá AOKP, CM vagy valami hasonlóan lecsupaszított ROM. Az egyik legszebb készülék, teljesen érthető, ha valaki arra vált.
-
Dhampir
félisten
válasz
TomWexX #25485 üzenetére
Szia!
Nem az enyém a kicsike, csak néha gondoznom kell(ene).
Most fejből nem tudom a firmwaret és még nincs előttem a készülék. A legutóbbi, talán három héttel ezelőtti Sony frissítés volt, amióta megvan a mobil.
Többször előfordult ez a probléma és eléggé bosszantó, mert a szundi sem működik, úgy ömlik rá a riadó az alvóra.
Az a tünet, hogy nem lehet leállítani az ébresztést, csak ha az értesítősávról belépek a riasztás menüjébe és onnan törlöm. Álmosságtól kómás fejjel néztem meg a korai órákban, emiatt lehetséges, hogy nem pontosan írok arról, hogy mit csináltam vele.
Van amikor sorozatban jól működik, aztán egyszer csak csinál egy ilyen "leállíthatatlan" riadót.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
TomWexX #25035 üzenetére
Az outlook sokkal jobban hangzik. Kollégám egy picikét szidta a guglit amikor az S3-asa megadta magát és egyetlen kapcsolatot sem szinkronizált annak ellenére, hogy be volt állítva
Hasonló tapasztalatom már volt nekem is.
A másik dolog, hogy gmail-en már nincsen szabad felhasználónév és nem akarok kovacs.pistike23455 lenni
-
razorka777
veterán
válasz
TomWexX #24705 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy olyan csúcs szuper lenne, de nekem valamiért bejön.
Szoktunk haverokkal meg a munkatársaimmal szórakozni, kérdezgetjük, ő meg amire tud arra válaszol.
Plusz jó pont a Gnow-nak, hogy a lockscreen-re is ki tudom pakolni az aktuális időjárást és így a kijelző teljes feloldása nélkül meg tudom nézni, hogy éppen milyen idő lesz. -
horvath85g
aktív tag
válasz
TomWexX #24705 üzenetére
pesten laksz? mert aki bkv-val jár annak tényleg hasznos..
ha kocsival jársz akkor is, minden reggel megmondja, h hány perc az út a munkahelyedig. ha dugó van, alternatív útvonalakat javasol.
én bicajjal járok, ezek közül semmit sem használok
és sokszor buta is, minden hónap végén kiírja, h mennyit gyalogoltál, bicajoztál, és annak ellenére, h a tracks-el az adott hónapban több 100km-t rögzítettem, közölte velem, h ebben a hónapban 30km-et bicajoztam
szól ha valakinek szülinapja van. (én a g+-t is nagyon szeretem, számomra sokkal hasznosabb infokat ad mint a fb. és nem azért mert nincsenek barátaimhanem mert még nincs tele szemetelve olyan hülyeségekkel, h ha ezt tovább küldöd akkor minden rákos kisgyerek meggyógyul és még egy kismacskát is kap.meg rengetek pénzt mert bill épp osztja a vagyonát
megmondja azt is milyen idő lesz.
a közeli látványosságokat/kocsmát stb-t. ha plázában vagy akkor azt, h milyen filmeket játszanak.
ezeket persze külön-külön sok app tudja, de egyben nem.
bár nálam enigma rommal folyton összeomlik. ha leszedem a frissítést akkor egy ideig jó. majd frissül pár napig működik, majd megint elromlik. nem tudom miért van.. -
storm3
senior tag
válasz
TomWexX #24256 üzenetére
Kösz a tippet,pont kereteket vadásztam a neten. Megérett a szervíz már az én P-mnek is. Album nem működik(külső alkalmazással nincs gond a betöltéssel), buborékos az átlátszó sáv, lefagy az érintőkijelző, néha csak akkor van basszus a fülhallgatón, amikor összenyomom a tetejét a telefonnak, van hogy baromira szaggat az egész telefon - még újraindítás után is. T-nél van esély cseretelefonra míg szervízben van a sajátom, tudja valaki?
Kösz a tippet az átalakítóval! -
Zigi
senior tag
válasz
TomWexX #24242 üzenetére
Értem is meg nem is.. a saját véleményem az, hogy többet olyat nem veszek (a P-ből okulva) ami egyedi csippes. Mert ha a gyári rom tré, vagy nem támogatja tovább a gyár, akkor is tudjak felrakni valami normális rom-ot. Ez a P-nél nincs így és már bocs razorka777, de az hogy a CM- ben nincs ez meg nem működik az, az nem alternatíva. Még ha az én BL-em zárt is, ha nyitott lenne sem lennék előrébb. Szóval soha többet egyedi soc. És mindezt százezerért
dekrer
Az ips jobb technológia mint a tn az tény ezen nincs mit szépíteni, de azért ha még fikázzák is a Z kijelzőjét annyira nem gáz hogy emiatt egy kinai cuccost vegyek.....
-
darvinya
titán
válasz
TomWexX #24237 üzenetére
Nekem is tetszik a P6-t, de az MTK.
Van nálam egy törött érintős Tmobil-os Z, de én nem vettem észre az ujjlenyomatomat annyira.
Persze nem a hátulját nézegettem, és nem annyira zsíros a kezem (átlaghoz képest inkább száraz).
De az is igaz, hogy séfként tényleg nem választanám.Bár volt autószerelő aki P-ről ment Z-re.
-
d3kk
senior tag
-
horvath85g
aktív tag
-
freemanone
addikt
-
neorow1
aktív tag
válasz
TomWexX #24071 üzenetére
Én is ma üzemeltem be az ADM-et és azt írja, hogy az SD kártyát nem tudja törölni:
"Ezzel visszaállítja a gyári beállításokat eszközén. Az alkalmazások, fotók, zenék és beállítások mind törlődni fognak. Az eszköz törlését követően az Android Eszközkezelő nem fog működni. A visszaállítás végleges. Az eszközben található SD-kártya tartalmát valószínűleg nem tudjuk törölni.
Az eszköz offline állapota esetén akkor fogjuk elvégezni a gyári beállítások visszaállítását, ha ismét online lesz." -
freemanone
addikt
válasz
TomWexX #24064 üzenetére
Az csak a hálózatról tiltja ki a telefont de ha cserélnek benne imei számot akkor újra lehet használni. Gazsi géesem erre szakosodott...
Más kérdés hogy épeszű gsm boltos nem veszi át a telefont ezért eladni sem igen lehet.Amíg aktív a google fiókod a telefonon és felmegy wifire vele akkor törölni fogja az adataidat a device manager.
De ha factory resetet tol akkor már nem. -
-
oliwire
őstag
válasz
TomWexX #23048 üzenetére
(#23049) s4tch
Tudom hogy néz ki a CWM. Ezért is lepődtem meg, mikor csökkentett üzemmódban bootolt be. Annyi volt a különbség, hogy semmilyen telepített alkalmazás nem volt a menüben és a bal alsó sarokban ki volt írva, hogy csökkentett üzemmód. Majd ha megint oda jutok el a CWM menü helyett, csinálok egy fényképet, és megmutatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Anime filmek és sorozatok
- Bundle topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest