- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nintendojet #27614 üzenetére
Hasonlóan jártam tegnap, csak 14%-nál betettem a zsebembe, hogy melegedjen át, majd restart és 40% lett az akku. Ki is bírta a napot.
-
törölt tag
válasz
razorka777 #27521 üzenetére
is-is. telefonon meg se találja, pc-n meg kiírja, hogy egyik készülékemmel sem kompatibilis. 4.0 Central European van fenn.
-
törölt tag
válasz
razorka777 #27517 üzenetére
nekem nem is lehet telepíteni a real racing 3-at, mert kiírja a store, hogy nem kompatibilis egyik készülékemmel sem.
-
törölt tag
válasz
freemanone #27055 üzenetére
Ha jól rémlik, nekem win7 alatt sem volt xperia P a választási listában. Na mindegy, amúgy is flashtool-t használok.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
darvinya #26988 üzenetére
"Ez csak akkor jön elő, ha üzemel a kijelző és Home Launcher felületén vagy."
Nem, zsebemben, kikapcsolt kijelzővel is előjött, nem csak home-on, kijelzővel. Ráadásul Go Launcher-t használok, nem a gyárit.
Más: nektek is fagy a google maps? Az utolsó két frissítés óta kb. használhatatlan. elindítom, 3 mp után csontra fagy. Szerencsére a telefon nem, csak az app.
-
törölt tag
válasz
razorka777 #26986 üzenetére
root után kipucoltam mindkettőt, úgyhogy mondhatjuk, hogy tiszta rendszerek voltak. az enigma nem is volt hajlandó elindulni, kétszeri próbálkozás után sem.
most a 4.0.4-re azt tudom mondani, hogy olajozottan működik, mindenféle rángatás nélkül. ez van, az én telefonomnak ez a tökéletes választás. úgysincs semmi olyan a 4.1-ben ami miatt visszasírnám, csak azért tettem fel, mert volt egy-két marhasága a 4.0-nak, és gondoltam, ha már telepítek, akkor adok még egy esélyt a JB-nek. de látom, nem javult semmit azóta, mióta utoljára próbáltam.
ICS-en legalább működik a poweramp hosszúnyomásos számléptetése a headseten, míg JB-n ez kivakarhatatlanul hozzá van kötve a google search-öz.
mindennek ellenére még mindig nem gondolkozom a cseréjén, 1.5 után sem (ez eddig a rekord), talán az új Z1s-lesz a következő választott, ha megjelenik. -
törölt tag
Azt kell mondjam, hogy a 4.1 memóriakezelése botrányos. Az egész rendszer laggol, lassú, botladozik. Kidobálja a home-ot a memóriából, de az se normális számomra, hogy böngészek a neten, meg van nyitva 3 oldal, majd átlépek KakaoTalk-ra és mire visszalépek a böngészőbe, már ki van pucolva. Teszem is vissza a 4.0-t. Gyárival és Honami-val próbálkoztam.
-
törölt tag
LG-ről jöttem anno Sony-ra, és azért itthagyni a Sony-t, mert gyári támogatás, hát. LG supportja pont ugyanilyen, mint ez. Ha nem a csúcshardvert veszed, akkor inkább felejtsd. 4es androidot is kiadták már, mire az LG Black megkapta hivatalosan a 2.3-at! Úgyhogy ne ez legyen a szempont.
Én speciel boldogan elvagyok a 4.0.4-gyel, párszor tettem már próbát a JB-vel, de nekem lassabb volt mindig, úgyhogy végül mindig kikötöttem a 4.0.4-nél. -
törölt tag
válasz
razorka777 #26796 üzenetére
Régebben még kellett a romokhoz. Mindegy, mert próbáltam anélkül is, az eredmény ugyanaz volt.
-
törölt tag
-
törölt tag
Kérdésem lenne:
Ha ICS-em van fenn, tehetek fel egyből Enigma JB-t? Vagy előtte mindenképpen kell egy alap JB-t feltenni. XDA-n az van, hogy flasheljek JB-t. Hm. -
törölt tag
válasz
darvinya #19417 üzenetére
Szerintem nem a felismerés a lényeg, hogy nem lehet beállítani, hogy csak adott mappából játsszon zenét. Nekem pl. a !Music mappában vannak, viszont a gyári az összes csengőhangot, navigációs hangot betesz a listába (gyakran hallgatok összes zene-véletlenszerű lejátszás módban), ami elég kellemetlen. Ezért (is) használom a Powerampot, ott beállítom, hogy csak a fenti mappában keressen és ennyi.
-
törölt tag
válasz
freemanone #18781 üzenetére
Azt értem, de akkor lett volna esély, hogy tesztelem, így meg azért erősen 0%.
-
törölt tag
válasz
freemanone #18758 üzenetére
Már kezdtem örülni, aztán elolvastam a szabályzatot, és kell hozzá OTP számla.
Az meg nincs.
-
törölt tag
válasz
darvinya #18505 üzenetére
Kétszeri telepítés után is? Nem hinném. Most már a GO SMS-t is leszedtem, hátha az okozza valahol, de nem segített, más sms app meg nincs fenn. Érdekes, hogy ICS alatt nem csinált ilyet, pedig ott is ugyanezek az appok voltak fenn, mint most. Ez egyébként is csak 1 apróság ami bosszantó, de ez a legújabb.
-
törölt tag
Engem sem győzött meg a JB, most pl. az van, hogy be van állítva értesítési hang, sms app-ban külön be van állítva ugyanaz, és ha sms jön, mégis lejátszik még ezeken felül valami tinglitangli zenét, ami ráadásul igen hosszú. Plusz akadozik a kezelés, laggol rengeteget, belassul. Csak most lusta vagyok visszatenni a 4.0-t, úgyhogy kap még 1-2 napot.
-
törölt tag
válasz
yodamester10 #17769 üzenetére
Én már vissza is tettem az ICS-t.
-
törölt tag
válasz
Pickle Rick #17653 üzenetére
Kapcsold ki/be az USB hibakeresést, miközben USB-n van a telefon. Szokott segíteni.
-
törölt tag
Nálam ment vissza az ICS. JB-n kiirthatatlan google search a hosszú klikkre a headseten, az akadó zenelejátszás standby módban, a hívásfogadás lagja pont eléggé bosszantott, hogy ne maradjon fenn.
-
törölt tag
válasz
darvinya #17442 üzenetére
Hát nem, app megnyitva, és hosszú nyomásra szintén a search jön fel.
Másrészt pont nem szoktam megnyitni az alkalmazást zenehallgatás közben, mert például olvasok, és úgy váltanék számot, és erre jó volt a hosszú nyomás, most meg vissza kellett álljak a duplakattintásra. Nem értem, miért nem kikapcsolható a funkció, de láttam, hogy többen küzdenek ezzel PowerAmp+JB kombinációnál. -
törölt tag
A 'hosszan nyomom a headset gombot és elindul a hangtárcsázás' funkciót nem lehet valahol kikapcsolni? Így szoktam meg a poweramp 'next track' funkcióját duplakatt helyett és most hiányzik.
-
törölt tag
Nekem érzetre sokkal darabosabb a JB, mint az ICS volt. Zenelejátszás gyakran akad, a hívás anomália is előjött egyszer. (pre-rooted JB).
-
törölt tag
válasz
razorka777 #17217 üzenetére
JB-n is működik az SD Mounter.
-
törölt tag
válasz
zuzu000 #16942 üzenetére
Nekem van egy mentett apk-m, azt mindig visszateszem, és hurrá.
Ide feltettem -
törölt tag
Jelentem, működik az MSC mód JB alatt is!
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
rob210 #16257 üzenetére
Sajna TCben elég hektikus, nekem sosem sikerült ezt a megoldást működésre bírni, szerintem a legjobb megoldás a root és az SD Mounter apk.
-
törölt tag
válasz
Newlachka #16118 üzenetére
Én is powerampot használok, ott ilyen nem fordul elő, úgyhogy még nem nagyon volt szükségem ilyen programra, de: itt van egy
Bár ha az újraindítás nem segített, akkor valószínűleg ez sem fog. -
törölt tag
Az első telefonom, aminél nem érzem, hogy cserélnem kéne a gyári romot. Nem hiányzik semmi, kellően gyors. Pontjó!
-
törölt tag
Első hozzászólásom akku témához: hétfőn elég sokat bkv-ztam, mobilneten netezés, játék, zenehallgatás, 2 óra alatt 60%ot esett, és igencsak felmelegedett. Nem 3D játék, sima Jewel legends és Hill Climb Racing.
Meg is lepődtem, mert amúgy sosem szokott lemerülni, mindig töltő közelében vagyok. Most már legalább ezt is tudom. -
törölt tag
Meg lehet sértődni, csak nem érdemes. Naponta jön valaki ezzel a problémával és még csak annyira sem veszi a fáradságot, hogy az utolsó oldalon keressen. Az, hogy a topicban keressen, már eszembe sem jut, túl nagy elvárás lenne. Arra a keresőszóra, hogy '8mp' meg is lett volna a dolog. Persze, értem én, sokkal egyszerűbb egyből benyomni a kérdést, de előbb-utóbb mindenkinek elfogy a türelme az ilyen ügyekben. Ha te nem vagy képes fél-egy percet rászánni a dologra, miért várod el a többiektől, hogy megtegyék helyetted?
Amennyi idő alatt megírtad a hozzászólást, meg is lett volna a válasz, nem kellett volna várni arra, míg valaki megválaszolja.
Igen, alapvetően kedves, és segítőkész vagyok, de nem akkor, amikor 50 hozzászólással feljebb ott van ugyanaz a kérdés, megválaszolva (megjegyzem, már ott is kb. ötödjére).Szerk. Megnéztem, pontosan 100 hozzászólással feljebb van rá utalás...
-
törölt tag
válasz
dorkacica #12087 üzenetére
Nem kell teljesen meríteni, meg tölteni 100-ig, csak simán használod, és egy idő után szépen beáll valami egyenletes értékre.
Buborékolás: az alsó, átlátszó sáv, ahol a vissza-home-menü gombok vannak. Nekem (még) nem jelentkezett, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni.Szerintem túl van lihegve ez az egész akkumulátor téma. Annyit megy, amennyit bír. Használatfüggő, nem érdemes összehasonlítani máséval.
Saját példányom esetében lövésem sincs, mennyit bír, hétköznap szinte egész nap USB-n lóg, éjjel töltőn van, van, hogy este 2-3 órát is megy rajta játék. Hétvégén meg szinte egész végig bírja, pénteken leteszem és szinte felé sem nézek vasárnap estig és azt is kibírja. Ha meg használom (GPS, játék), akkor meg töltöm ha kell.Frissítés: ahogy olvastam, szinte frissen vásárolt telefont frissítettél, teljesen felesleges lenne nekiállnod flashtool-lal vacakolni, hiszen majdnem szűz rendszernek minősült a készüléked.
Ne hallgass másokra, ha meg vagy elégedve a rendszerrel, akkor hagyd úgy, ahogy van.
-
törölt tag
Lőttem 1.54 ICS-sel pár 8mp képet, vakuval, anélkül, de nem tapasztaltam sötétedést. Hm.
-
törölt tag
Legyen béke, 4.0.4-gyel a Quadrant Standard teszt 2386 pontot hozott. Antutu meg 6800 körül, ha jól emlékszem, azt tegnap futtattam.
-
törölt tag
válasz
dajkapeter #9396 üzenetére
:gonosz: Te vagy vak.
Sajna elqrta a sony, 8Mp módban jelentkezik. -
törölt tag
válasz
Jaffa75 #7861 üzenetére
Nem lehet megadni, hogy csak egy mappából szedje a zenéket, csak úgy, hogy rámegyek a mappára, és ott mondom, hogy ezt játsszad. Plusz adminisztráció, nehézkesebb, mint a Poweramp, akinek indításnál megadom, hogy innen vedd a zenéket, és csá.
Azért használom pár napig, meglátom. -
törölt tag
válasz
zsoltzsolt #7857 üzenetére
1 szavazat a PowerAmp-ra
Camerazoom biztos jó, de nem lehet ráállítani az indítását a fizikai gombra. -
törölt tag
válasz
makesz1989 #7850 üzenetére
1. Valószínűleg a gyári launcher nem támogatja a widget átméretezést. Nem tudom, mert én sosem azt használtam, de a Go launcher és a Nemus launcher viszont tudja.
-
törölt tag
Az, hogy háromszor is 'állhelyek' van az álhelyek helyett, elég gáz. Megnéztem a telefonban, nincs elírva. Legalább másolni tudjunk, ha már helyesen írni nem.
-
törölt tag
Jelenleg a Wallbase appot használom háttérkép keresésre, 1920-as képek is vannak, tudom ajánlani, hátha itt találtok.
-
törölt tag
válasz
fluttershy #6519 üzenetére
1 Megoldásom van, lecseréltem a billentyűzetet. Csak a gyárival jön elő.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest