- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz
darvinya #31388 üzenetére
Szia!
Hihetetlen, alkotott a SKYNET.
Ma kipróbáltam a brutszt, (mielőtt asztalt borítanák a szerelőnél) és most működik.
Ilyenkor mi a fene történhetett?
Tippeltem az újraindításra,de azóta már kikapcsoltam párszor a telót
Nem ejtettem le, nem tettem le keményebben,(hogy esetleg helyrerázódott valami).
Egyszerűen megpróbáltam bekapcsolni, elindul és fájlt is lehet küldeni.
Lehetséges, hogy most már így marad?
Mindenesetre érthetetetlen! -
zsoltzsolt
addikt
válasz
darvinya #30874 üzenetére
Hát nálam is jó szar, állandóan eldobja.
Meg én is már ezt a telót
Ma csupán kb 12 percembe telt mire telefonálni tudtam..
Szinte töltőn van egész nap, két óránál tovább nem bírja. Ha elolvasok pl. pár cikket, megnézem a menetrendet, annyi nekiSzerencsére hétfőn - remélhetőleg - meglesz a következő telóm.
No az se nem droid, se nem Sony, ez a két év sok volt, az kell nekem, hogy működjön, telefonálni, navigálni, használni tudjam. Ennek ellenére szerettem ezt a telót -
nintendojet
tag
-
válasz
darvinya #30810 üzenetére
ez jó hir. még nem vettem meg, mert a 2 évet elvből ki akarom várni. bár feleségem viszont nagyon akarja már a születésnapomra ami nem egészen 1 hét még
a p-t pedig lehet meg is tartom, mert még mindig úgy néz ki, mint újkorában. igy viszont mindegy a 2 éves elvem. nagyjából megvolt és a régi teló megmarad második telefonnak a másik kártyámhoz.
a battery monitor irt valami 1026mAh kapacitást a gyári 1280 mAh helyett. nem tudom ez mennyire hiteles info. de még talán egész jó állapotnak számit majd 2 év után, napi többszöri töltéssel. -
TomWexX
addikt
válasz
darvinya #30785 üzenetére
Nyilván jobb az sp, igaz arra is lehet itt-ott panaszt olvasni.
A P-nél egyértelműen a hívásbug és annak ki nem jaítása volt a legnagyobb gond, a hardver gyenge támogatottsága csak másodlagos dolog, viszont engem ez a hozzáállás eltántorít a sony-tól. Én csak azt nem értem hogy egyesek miért nem látnak túl a sony-n. (nem konkrétan rád gondolok). Tény hogy sok szemét telefonon van a piacon, de azért akad köztük nagyon jó is. Példát nem akarok mondani... A sony szép telefonokat gyárt, de nagyon sok típusnál túl sok a csalódottság, és ezt nem én találom ki, ez tény. Minden gyártónál lehetnek bugok/hibák, de azoknak a kijavításával a sony foglalkozik legkevésbé. -
kk831228
addikt
válasz
darvinya #30746 üzenetére
Annyira jó hogy, már szar...
Amúgy nekem jelen pillanatban legnagyobb problémám az akku idő, kicseréltem újra valamit javult de ez a mobilnet...
úgy lezabálja ez a kis f..s akksit hogy csak na...
Jó ez nem a telefon hibája ,csak egyszerűen ez a kapacitás olyannak mint én kicsit kevés...
Kb 2-szer kell töltenem egy nap , már unom egy kicsit...
-
whYz
őstag
válasz
darvinya #30673 üzenetére
Tehat akkor akksi a fem kozepreszre van ragasztva, ami hajlithatatlan, kemeny, nagyon stabil fem lap kerettel amit meg az elolapi uveg is erosit. Ha elkezdem lefeszegetni az akksit errol a fem laprol(nem is konkretan a femrol), akkor ez a fem lap a kerettel es uveglappal egyutt annyira meghajlik, hogy osszetorik a kijelzo? Seems legit bro...
En utolso csavarig szetszedtem a telefont es utana problema nelkul osszeraktam, ne probald mar megmagyarazni, hogy ilyen egy egyszeru lenne barmit is tonkretenni benne. Ha nem kalapaccsal esik neki valaki es tud logikusan gondolkozni akkor nem tud benne kart okozni.
A NFC antennahoz: Probaltad mar leszedni? Olyan vekony anyagbol keszult es ugy oda van ragasztva a femhez, hogy nem olyan egyszeru lekapni mint az akksit. En amikor csinaltam teljesen ovatos voltam es megis szetszakadt valamennyire. Szerencsere igy is mukodik.
kk831228: Akkor rossz volt a technikad, mert nekem nem hajlott el.
Obyboy: Nem tudom meg, mivel csak par hete van a telefonban.
-
Imike20
senior tag
válasz
darvinya #30654 üzenetére
Amit itt fent vannak ICS FTF ROm-ok melyiket tegyem fel ha mégis sikerül visszahozni a telcsit ?
Most ezt töltöttem le: LT22i_6.1.1.B.1.54_CE(Crocko)darvinya fw-feltöltötte Csa_ba]
Kiterjesztés a következő: LT22i.6.1.1.B.1.54.CE.ftf__4607_i1306791032_il61.exe
miért exe a kiterjesztése ?
-
bgyg1
aktív tag
-
-
Rewlow
újonc
válasz
darvinya #30595 üzenetére
Teljesen szűz rendszeren is próbáltam, majd letiltottam a facebookot, Mcafee viruskeresőt, amit alapból tesz fel, de így szaggat. Ez úgy néz ki, felveszek mondjuk egy percet, és néha (3-4) kimaradnak képkockák, mintha más progi elvenné tőle a memóriát, vagy a procit.
-
kk831228
addikt
válasz
darvinya #30488 üzenetére
Mekkora egy f..szfej vagyok...
Meg volt félig az akksi csere, tényleg jól le van tapasztva a gyári...
Sikerült fölszaggatni, mondom mehet be az új. Be volt zacskózva, mondom nem kínlódok ,siettem is stb. ,olló nyissz, ezzel a mozdulattal levagtam a csatlakozót ,az új akkuról...
Régi vissza ,lehet rendelni megint... Kijelző úgy néz ki egyben maradt ,műkszik, most már az akku se lesz úgy leragadva...
-
nintendojet
tag
válasz
darvinya #30484 üzenetére
Én is itt vagyok ám, mégha nem is írok annyit
Megvan még a P, most inkább vettem dedikált gps-t, így még marad egy darabig. Majd talán egyszer lecserélem, remélem megmarad még egy darabig. Szép, tetszik még mindig, meg most nem látom az értelmét kiadni sok-sok ezer forintot egy telefonra. Ezt elég sokért vettem anno (100k, szerintem sok), és ennél picit többet vártam tőle. Nem funkciókban, hanem stabilitásban és támogatásban.
Olvasni mindig szoktam, de szerintem a lényeges dolgok már le vannak írva itt. Kétszer, háromszor... -
kk831228
addikt
válasz
Csodálkozom hogy Te még nem csábultál el pedig nagyon sokat írsz ,segitesz a Z1 compact fórumba is..,
Igazán megérdemelnéd azt a telót, értessz is a dolgokhoz, érdekel is...
Tipikus ifos példa: aki azt vesz ált. 99% hülye hozzá, vagy a drága androidnál is fönn áll ez...
Figyeld meg majd 2 év múlva ketten leszünk itt a fórumon és akkor is azt írjuk ,le kéne màr cserélni ezt a szar telót hívásbug, fagyás, alsó sáv is szar stb...
-
kk831228
addikt
válasz
Igen!!
Még egy kicsit kínzom magam most rendeltem
akksit, azt még használom egy ideig... Túl nagy bajom nincs a telóval, kicsit a fagyások idegesítenek, na meg az akku... Legföképp. Nem is vàrok csodát ilyen kis akkutól...razorka777: be kell vallani a sony az egyik legszebb teló mindenképp ,az újak is...
-
kopida
csendes tag
válasz
darvinya #30415 üzenetére
Szia!
Ez hol van leírva? Ha ez tényleg így van, akkor miért van szükség wipe battery stat-ra? És ha szükség van ennek a törlésére, akkor miért nem annyit írnak, hogy indítsd újra a telefonodat?
Különben ezt tanulmányozva nem találtam arra utalást, hogy leállásnál törölődne a batterysats.bin.
Üdv:
Attila -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- RAM topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest