Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Bitpalace #29759 üzenetére
Troll!
Komolyra fordítva: Pl. engem semmilyen szinten nem tudsz meggyőzni a szifont illetően. Volt már a kezemben nem 1x szifon (4, 4S, 5, ipad mini) de kb 5 perc után a hideg rázott az összestől. Mondom ezt úgy hogy a MIUI-t viszont imádom.
És a lényeg, felesleges ebbe a témába belemélyülni, főleg egy droidos topikban, mert csak a baj lesz belőle. Elfogadom hogy te imádod, és te is elfogadod hogy mi gyűlöljük... és pont. -
darvinya
titán
válasz
Bitpalace #29756 üzenetére
Használd egészséggel, de ezt mond fél év múlva is.
Akkor jöjjön a leves.
Tavaly ilyenkor jött ki a P-re a 100-as fw.
Kis személyre szabást csináltam és 1 éve nem nyúltam hozzá.Szifont meg soha nem jött be, meg is örülnék azzal macera géppel.
Pont mint a Nokia, idétlen menü+kezelhetőség. -
freemanone
addikt
válasz
Bitpalace #26898 üzenetére
Valszeg "drágán" akarod adni... sajnos egymás alá alkusznakaz eladók, mert eléggé telített a piac és lépten nyomon xperia p hirdetésbe botlik az ember. Én ugyan családon belül, de kemény 20 ropogós magyar ezresért adtam tovább. Viszont ha meg kellett volna hirdetni, akkor a két kezemet összetettem volna ha 35k-t kapok érte. Pedig gyári független nagyon jó állapotban volt...
P6 kijelzője nemes egyszerűséggel baromi jó, a P-hez képest pedig nagyobb, fényerő szemre kb azonos színei szintén hasonlóak. A kameráról meg annyit, hogy a video felvétel jobb a P-vel, de a fényképek szebbek a P6-al. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Bitpalace #26464 üzenetére
Vékony nagyon.1 perc után megszokni.
A szolgáltatási jók.
A launcher nem érdekel ment fel a szokásos nova de az alap is elég izléses.
Sebességben alapdolgoknál nem nagyon van hatalamas különbség.Elsőre talán a netezés látványosan gyorsabb.
Kb annyir tartom szifon kopinakl mint a P-t(semmennyire).
A képernyője pozitív csalódás azt hittem az nem éri el a P szintjét de egyrészt elég fényes és mellette még szépek a szinei is.Simán P szint sőt.
A 4.2-es android teszi a dolgát nagyon minimális röccenések itt is vannak de nagyon kis folyékony a cucc összeségébe.4.3 ha minden igaz kimarad januárbanban jön ázsiában a 4.4 remélem felénk is mihamarább érkezik-Kamerát még nem teszteltem csak pár randomot az egyenlőre méylebb beállítások nélkül elsőre gyengébb zajosabb.Ismétlem elsőre alap beállításokkal.Zenei része is kicsit gyengébbnek néz ki elsőre de még ott sem volt meg a finomhangolás.
Elsőre nem tünt olyan nagy váltásnak nem fogott el a dejó a ,hogy meglett érzés de most kb 2 óra után már elöjött és örülök neki.1.5 évre tervezek vele.Annyit remélem kiszolgál. -
kecskebégető
aktív tag
válasz
Bitpalace #26461 üzenetére
L alakú füles dugó és Bundeswehr nadrág .Ne vagyok én pinky,hogy szűk naciban parádézzak.
A másik meg a P-t sem sokan a a hardver miatt vettük.....Sőt.
A harmadik pedig jó áron van.(#26462) BK87!
Ja igen azt rosszúl írtam mert 8 alatt még visszamegy sokaknak.A lényeg ,hogy megy. -
TomWexX
addikt
válasz
Bitpalace #26030 üzenetére
Én azt mondom, hogy bár nem bug mentes, de összességében sokkal jobb, komolyabb, stabilabb a P6 a P-nél (jó, persze, nem egy kategória). A rendszer nagyon jól van optimalizálva, soha nem fagyott le, nem indult újra mióta megvan. És maga a márka nem olyan kicsi, van már történelme ennek is.
Ár/érték arányban szerintem jelenleg a P6 a legjobb választás. (ismétlem: szerintem)
-
horvath85g
aktív tag
válasz
Bitpalace #26030 üzenetére
semmitmondó? hauwei wiki
elég nagy gyártó -
nintendojet
tag
válasz
Bitpalace #26027 üzenetére
Én a rendszerre helyezném a hangsúlyt. Az ios működik, de zárt. A huawei androidos nem tudom mennyire jó a szoftvere, de a mozgási tér biztos tágabb lesz. Azt nem tudom van-e rá főzött rom, mennyire van forráskód a driverekhez.
Frissítés: i4gs leáldozóban van a támogatás, nem lehet tudni meddig lesz support. Huawei passz, kérdezd TomweX-et -
razorka777
veterán
-
horvath85g
aktív tag
-
faham
aktív tag
válasz
Bitpalace #25649 üzenetére
youtubera míg vársz azért ne állj fél lábon
De igen minden megy csak a max sebesség amit úgyse fogsz megkapni 236 kbit/s asszem...
razorka777: Igen Én is nagyrészt úgy használom csak taskerba beállítottam egy szabályt ha böngésző vagy facebook megy akkor 3gre váltja vissza, de am mindig 2g nekem is
-
-
horvath85g
aktív tag
-
laca19
csendes tag
-
laca19
csendes tag
válasz
Bitpalace #25569 üzenetére
Nálam stabilan működik minden . Szervizbe is így adtam le, mikor a hangszóróm behalt, Nem foglalkoznak vele, akár mi baja van a telónak úgyis gyalulással kezdik, nekem ez a tapasztalatom. A gyári romhoz képest az aksi időm jelentősen nőtt, rendszer gyorsulást nem igazán veszek észre
-
darvinya
titán
válasz
Bitpalace #24791 üzenetére
Nekem a CRT effekt 1x jön elő restart után és többet nem.
Érdekes, mert bármit csináltam többet nem jön elő.Kicsit lötyög, de ez érthető is, mivel nem fix az a aljzat.
(#24790) pulutodurumo
Üdv
Nem rossz telo, de JB 4.1.2 a vége a frissítésnek.
Ezt, hogy kiadta Telenor nem tudom.
Napokban jön az utolsó javítás JB.
Ez egy közel 2 éves SoC.Inkább SP-t érdemes már nézni, vagy inkább Z1 Mini-t.
-
horvath85g
aktív tag
-
horvath85g
aktív tag
-
resi92
csendes tag
válasz
Bitpalace #24246 üzenetére
jaja
De nekem is valamit beálitanom kellet, valamit az e-mail címemmel azt működőt is már
Amm ezt hamarabb is lehetett volna ezt az app-ot szabadalmaztatni mert az iphonál van valami hasonló meg nekem kb 4 hónappal ezelőtt jól jött volna mert eloptál a telom azt hamarabb meg lett volna -
darvinya
titán
válasz
Bitpalace #24202 üzenetére
Hát nem raktad fel Flashtool-lal JB fw, az biztos amit leírtál.
1. Flashtool indít(driverek installálva)
2. JB ftf firmware mappában
3. flash indítás(villám ikon) flash mód kiválasztás
4. 3 Wipe legyen kipipálva
5. telo kikapcs(legyen min. 50%-os aksin)
6. amikor kéri a Flashtool dugd rá a telot hangerő le gomb nyomása mellett
7. flash-elés elinduláskor elengedni a hangerő gombot
8. végzet lehúz telo és bekapcs. -
-
razorka777
veterán
-
razorka777
veterán
válasz
Bitpalace #24154 üzenetére
Nincs igazán kiemelkedő főzött rom zárt bl-re,de ha ajánlani kell valamit,én ezt javaslom:
Enigma v5.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest