- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
Itt a valójában az optimalizáltságon van a hangsúly, persze aksin is.
Ha app nem jó az tud okozni hibát. pl: gyári fb
És pont ezért van csak android rendszer feltüntetve.
Azokat a szálakat nem lehetne értelmezni, mint felhasználó.4.5 óra kijelző az még nálam is nagyon kevés lenne az biztos.
NeoV-em tisztogatás után mobil net-tel 7-7.5 órát bír.(#6596) Allure
Hát ezek az apró hiányosságok pont elég.
És elég bosszantó.pl: Bluetooth-on nem fogad névjegyet sem és ez tapasztalat, ez milyen egy fücsőr telotól.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Az sem rossz amit sssz fórumtárs mondott.
A térkép kilövéshez a Google helyszolgáltatásokat kell ki kapcsolni.A legelső pont:
Ha jobban elolvasva az a pontot akkor már érthető miért fut a háttérben.
De ez a térkép indításkor megkér a bekapcsolására.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dany007
veterán
Elhiszem, de sajnos mást nem tudok mondani. A "hibára" nem jöttem rá. Ettől függetlenül raktam vissza a GB-t és feltűnt, hogy hoppá eltűnt a térkép, mint fogyasztó.
Az jó ötlet lehet, hogy ICS alatt le lehet tiltani az appokat. Minden futó folyamatot. Azért érdemes átbogarászni. Pl facebook folyamatból is volt vagy 6-8 különféle... Nem győztem tiltani a sok szemetet...
Én amúgy épp most vagyok egy akksi teszt közepén. Reggel 7-óta most 77%-on áll az akksim. Pedig volt benne bőven skype, rendes telefonbeszélgetés, e-mailezés, sms-ezés, kis netezés és még fényképezés... Ja meg megnéztem az asszony torkát leddel világítva... gondolom az is szívta az akksit rendesen. : )
Egyelőre ezt igen jónak találom, igaz a fényerő auton van ott is a takarékos résznél. Viszont a wifi és a szinkronizáció non-stop megy. -
sssz
őstag
Térkép pl akkor mehet annak ellenére hogy nem nyitottad meg ha valami olyan programot telepitettél vagy futattál aminei van helymeghatározo része. Ilyen pl a facebookban a location integrácio. Ezt érdemes kikapcsolni a facebook beállitásaiban ikketve minden ilyen jellegű programban, mert különben ezek automatikusan futtatják a térkép appot a helymeghatározás végett.
szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
Dany007
veterán
Sokat nem tudok segíteni, de annyit elmondhatok, hogy a "térkép" tálam is vezető helyen volt fogyasztásban, pedig adott időszakban nem indítottam el és még a futó alkalmazások közül is kilőttem.
A "megoldás" erre annyi volt, hogy ICS után visszaraktam a T-s GB-t és azóta nem csinálja.
-
-
s4tch
veterán
Ja, annyit.
Valahol van 6 óra 40-valahány perces screenshot is, hirtelen nem találom. Ez kb. másfél nap üzemidő után, 20% alatti töltöttségnél, automata fényerő (energiatakarékos módban). Multimédiára nem használom a telefont, kocsiban van jó hifi, otthon tisztességes kamera, szóval ez böngészés, telefonálás, mail, ill. némi játék (sudoku budin ). Már írtam, hogy spórolok az akksival.
(#4548) bluemirage: a 6-7 óra nem napi kijelzőhasználat (akkor tutira naponta kellene tölteni), hanem 2 töltés közötti időre vonatkozik. Ha elsősorban telefonálnál, úgy 2-3 napot menne szerintem a telefon; ami zabálja, az 1. szinkronizálás 2. kijelző.
-
rbalint88
addikt
mozaik s-ben is 80k a telefon és már nem lehet médiamániát kapni
havidíjban 250Ft különbség van média s és mozaik s között. 5650 vs 5400.
szóval a neten kívül mindenben jobban megéri a médiamánia, nyilván ezért is vezették ki, és ezért van az emelés is->telekom adó.
na mindegy, mindenki a legkisebb rosszhoz igyekszik szerződni és rabláncot aláírni...
én dominoval vettem a telefont, csak azért maradtam szolgáltatónál, mert így tudok rá cascot kötni, ami egy megúsztatott féléves nexus s után hirtelen fontosabb szempont lett, mint a kártyafüggetlenség, mivel úgyis maradok a t-nél, amíg nem jön jobb. yodával és pannonnal is volt rossz tapasztalat, t-vel még nem, pedig az van meg legrégebb óta. -
neorow1
aktív tag
-
darvinya
titán
Önmagában a root jog megszerzése után megy az OTA, azaz felteszi a frissítést.
De ha már töröltél, változtattál a rendszerben akkor letölti az OTA frissítést, de telepítéskor hibával leáll és valamikor nehéz helyre pofozni.De semmi vész, mert SUS, PCC, Flashtool-lal megy a frissítés.
Csak a root vesztés biztos.[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
én is, már nem volt türelmem várni
Remélem nem kell rájuk sokat várni.
Krisz0630: igen sajnos néha, mondjuk engem aztán nem igen érdekel. De ha jön a javítás, az csak jó. Szerintem a tárcsázó gyorsaságát fogják azzal javítani. Meg remélhetőleg optimalizálják még. De mondjuk akármilyen fórumot olvasol, ahol kijött az ics, mindenhol vannak apró gondok.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
g0n21
senior tag
És elnézést a duplázásért, SIKERÜLT
Már csak a t-mob mms és online APN-jét kéne megszereznem, a napokban olvastam valahol, hogy hogy kell, de nem találom... ebben tudna még netán somebody segíteni???Millió köszönet az egész root-stuff-ért...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
neorow1
aktív tag
megmarad a garancia, ettől függetlenül már csinálhattál volna egy hard resetet, minthogy találgattok. Most rákerestem mi ez a wakelock és elvileg egy belső folyamat ami nem engedi alvóba a telefont amíg szinkronizál vagy beszélgetés folyik a telefonon. Még mindig tartom a feltételezést, hogy a szinkron miatt merül a telefon.
-
darvinya
titán
Ha mindenképp chat akkor a Gtalk.
És wacapp beleeszi magát, ilyenkor már a unistall nem segít.
Mondjuk a Viber használom, de csak 1 valakiért.
Nemsokára megkérem, hogy inkább Gtalk-ozuk.
Mert az eszi a legkevesebbet és eleve integrálva van magába az op-ba és ennél biztos csak interneten lesz a csevely.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Knight666
aktív tag
Én a jó öreg IRC-t használom (AndChat), de ha mindenkivel tartani szeretnéd a kapcsolatot, akkor az nem opció (vagy legalábbis nehéz megoldani). IM progiból most így hirtelen a Trillian jut eszembe. Ha jól tudom, Androidra ingyenes. Én PC-n használom néha és nincs vele gondom.
-
darvinya
titán
Akkor pontosabban:
„spawn21a whatsapp telefonszám alapján kommunikál másokkal.
Ergo küldhet sms-t, amikor nincs bekapcsolva a neted.”
És emiatt van az „ auto-sync” folyamatosan.
Mielőtt kérded, de a Viber is szám alapján kommunikál az nem szedi ki a SIM-ből a számot.
Magyarán nem eszi bele magát a rendszerbe.
Hogy idáig még nem volt az nem biztos, hogy nem lesz.CE1= Central Europa 1.
És ebbe nincs integrálva a wacapp.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
AutoSync- a gyári szinkronizáció?
Wacapp miért küldött SMS?
Valójában miért talált meg?
Vírus nem így működik?
Nem ez generál pénz(SMS, hívás) fogyasztást.
Miért van az, hogy csak a T-mobil-os készüléknél fordul elő android-on a rejtett költségek jelenléte?Ezeket a kérdéseket kéne feltenni.
Nemrég feltett kérdéses a válaszom:
„Elméletben igen, de mégsem.
Mert azok kilépnek, ha kilépsz belőle.
Ebből ha kilépsz betelepül mélyen a rendszerbe.
Anno az India NeoV ICS.en is volt alapból, de azt élből kiírtottam.
Viszont a CE1-n nem is volt integrálva.”[ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
Van a Flashtool betallózod az ICS FTF fájlt bepipálod az exclude TA-t és a no final verificationt, rádugod a telefont úgy hogy nyomod a hangerő le gombot mikor végez kihúzod a kábelt és elindítod a telefont, profit Egyébként le van írva lépésről lépésre a logout blogomban csak ott a GB-t kell visszaflashelni ICSről de maga a folyamat ugyanaz. Ott van minden szükséges cucchoz a link.
Hard reset alatt a gyári beállítások visszaállítását értem: beállításokban van valahol, talán adatvédelem menüpont alatt. Valószínűleg jó lesz a sync, valami beakadhatott neki, igazából fogalmam sincs
[ Szerkesztve ]
-
-
xtibi
tag
Van egy app, ami a wakelock-okat elég részletesen leírja mi miennyit. Igaz belekerül vagy 560 Ft-ba (2 EUR), de meglehetősen részletes
Azt ne kérd, hogy elemezzem, melyik mi, mert nem tudom pontosan.Az egyetlen változatlan az örökös változás
-
darvinya
titán
Ez az összehasonlítás nem igazán értem.
Mert csak akkor hoz eredményt, ha mindkét telo alapon van és csak ugyanazok az app-ok vannak rajta.Köztudott, hogy Viber és WathsApp a legnagyobb háttér energiazabáló.
-
Gerday
csendes tag
Már sikeresen megszabadultam tőle 75 pénzért ...
RGB és RGBW között viszont van ... nem tudtad?
A többi értelmi szerénységben kimagasló fórumtárs megnyilvánulására már a feltörekvő referendumom elmarad, mert hát miből a mondás is fakad: ne állj le vitatkozni idiótákkal, mert legyőznek a rutinjukkal ...www.gerday.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Path of Exile (ARPG)
- CES 2025: Feltekeri kijelzőjét a Lenovo ThinkBookja
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest