- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
pestisz
csendes tag
válasz
kk831228 #30773 üzenetére
Hát, bk*phatja a sony... használtan az árából majdnem tudnék venni egy jiayu g2f-et. Legalább akkor nem lennének elvárásaim(és lehet, h mégis jobban járnék). Azért egy sony rakjon már össze egy olyan telefont, amivel lehessen telefonálni (!) . Mondjuk nem véletlenül vannak lejtőn szegények. A részvényeik árán is látszik, h már nem a régi formájukat nyújtják. Azért jó lenne, ha egyszer újra a topon lennének, mert alapvetően egy elég jól csengő név még mindig.
-
pestisz
csendes tag
válasz
kk831228 #30771 üzenetére
Na, kimentettem pár dolgot és gyári beállítások visszaállítása lett. Remélem ez egy darabig megoldja a problémát. Egyébként olyan jó lenne, ha végre összeraknának egy olyan telefont, amivel nincs probléma, és nem csak a parasztvakításra koncentrálnák az erőforrásaik nagyrészét. Ráadul micsoda pénzeket kérnek el...
-
Obyboy
addikt
válasz
kk831228 #30764 üzenetére
Az tény hogy jobb nem lesz sem gyári sem unofficial ROM-mal.
Én kedvelem ezt a telefont, még nem akarom lecserélni de azért folyamatosan keresem melyik lehet az utód ha eljön az ideje.
Az is tény hogy ha egyszer lecseréled akkor sokkal boldogabb leszel az új telefonnal, egy ideig biztosan.
Razorka is visszajár ide fórumozni mert az F6 topik kihalt. -
lacy027
tag
válasz
kk831228 #30757 üzenetére
Spórolok a pénzzel, így erre a honapra nincs mobilnetem, hazafelé a buszon jobb híján a GPS-el szórakozok. Itt-ott van wifi, azon keresztül letöltöm a GPS adatokat, majd felszállok a buszra és kb. 40 percet utazok haza. Ennyi idő nem elég a jelhez. Illetve inkább a fele, mert nem bírom idegekkel, inkább kilépek. Itthon az udvaron folyamatos wifi kapcsolat mellett 10+ perc kell a GPS-nek. Most úgy tűnik, hogy nem is használom komoly dologra a GPS-t, inkább csak idegesítem magam rajta és ez így is van.
Na, azért néha szoktam útvonalat rögzíteni vele, minden esetben szenvedés a jelkeresés a gyári rommal.
Sony fényképezőt sem veszek többet. Gyenge akkufedél, ahogy megjósoltam le is tört a rözgítőpöcök már régen, hibás videó(félre)számozás, sz@r tárcsagomb (vagy mi a f...) és még sok probléma amit itt nem részleteznék mert ez a téma nem erről szól. Majd keresek valami alkalmasabbat. Miért Sony? Akkor még bíztam benne és az egyik gyártónak sem volt jobb cucca az adott árkategóriában. -
freemanone
addikt
válasz
kk831228 #30519 üzenetére
sorry, de ezt nem bírtam megállni!
Kár azért az akkuért... bár ezt Te jobban érzed mint én, de akkor is!
Szerintem ebből egyetlen tanulságot lehet levonni egyébként: Soha ne szereljünk semmit, ha sietni kell vele! Akárcsak egy kicsi siettség és ilyen helyzetbe kerülhet az ember!
Nekem is voltak giga facepalmot kiérdemlő megmozdulásaim, de egy ideje hála égnek nem volt rá példa! Próbálom betartani ezt az aranyszabályt! Jah és hogy részegen ne basztassak rendszerbeállításokat! -
-
kk831228
addikt
válasz
kk831228 #30489 üzenetére
Akkorra a Z 3 10000 ft lesz használtan de akkor se cseréljük le csak mondogatjuk...
Jóó cikk...
Mi lesz it pár év múlva...
Az emberek is droidok lesznek vagy zombik és azt hajtogatják fészbuk,fészbuk...
Nem azért, én is használom de csak mértékkel, meg általában faszságokat osztogatok meg...
Mondjuk ha belegondolunk hogy az a sok minden valahol eltárolódik...
-
darvinya
titán
válasz
kk831228 #30489 üzenetére
Droid-ra nem jellemző.
Aki meg azért vette, mert drága az még fórumozni sem tud.
Csak fabukozzik.
Idézek egy szolgáltató sajtó tájékoztatójából:
Az előfizetők azt is elvárják, hogy legyenek beállítva az appok, a levelezés, a Deezer vagy a MyTv. Amikor leáll a Facebook, 90 százalékkal több panasz érkezik aTelenorügyfélszolgálatára, mondták a cég szakértői. Sok embernek ugyanis a közösségi portál jelenti az internetet, és nem egyértelmű, hogy miért nem férnek hozzá.Elcsábultam.
Csak nem jött össze eddig, vagy pénz nem volt, vagy telo.
Most meg hagyom már.
Pofátlan módon P-t 55eFt-ért árulom, és meglepő van aki megnézi a hidetést. -
lacy027
tag
válasz
kk831228 #30473 üzenetére
Alul a középső ikon (3 pont, 3 vonal), majd a felső sorban a második (Bookmarks/History). Itt tudsz jobbra-balra lapozni a könyvjelzők és az előzmények között.
#30474, s4tch
Ugyanitt a manage lehetőségre kattintva jobbra fent megjelenik egy ikon két nyillal, ott lehet a gyári böngészőből vagy egy fájlból importálni a könyvjelzőket. Saját formátumban várja a könyvjelzőket, más böngésző mentését nem lehet importálni. -
whYz
őstag
válasz
kk831228 #30447 üzenetére
Ugyanez a problemam de nem mindig jelentkezik. Wifit es mobilnetet is hasznalok. Ha megnyitok tobb tabot akkor tobbszor nem hozza be az oldalt vagy ha valtok a tabok kozott mindig ujratolt vagy feher kepernyo.
Most kikapcsoltam a preloadot es bekapcsoltam a reduce data usaget, meglatjuk igy milyen.
-
razorka777
veterán
válasz
kk831228 #30398 üzenetére
Furcsa......mármint, hogy működik és nem kell mókolgatni.(Azért a biztonság kedvéért rootoltam.)
A kijelzője nagyon szép.
A felbontása megegyezik a P-jével, mégis fényévekkel szebb, élénkebb, nem fakó, annak ellenére, hogy kevesebb a pixel sűrűsége az F6-nak.
Szoftveres téren lenne mit tanulnia a Sonynak és a Samsungnak az LG-től.
Rengeteg extra feature van a gyári firmware-ban.
Három negatívum, ami az F6 ellen szól, de annyira nem számít.
1.Műanyag hátlap, ami gyűjti az ujjlenyomatot
2.A hangszóró minősége nyomában sincs a P-nek.
3.Az a középső fizikai gomb az nagyon zavaró.Ja, és a lényeg.Az akkumulátor.Két napja nyúzom, de csak most fog lemerülni.
-
kopida
csendes tag
válasz
kk831228 #30328 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen egyenes vonalú eséseket ICS alatt produkált. Szerintem "mélyalvásban" valami kernel gubanc lehet, ami olyan merülést okoz, amit nem követ le a szoftver és amikor felébred hozzáigazítja az akkumulátort a valós töltöttségi szinthez.
Különben JB alatt soha nem csinálta, viszont volt amikor 2x jobban merült mint normálisan ami csak egy újraindítást követően javult meg.
Attila
-
-
válasz
kk831228 #28642 üzenetére
ne mááá. Hetek óta olvasom ezt a JB sz*r, meg a custom rom-ból ez mag az sz*r. Meg a Sony így meg úgy.
Nekem semmi bajom nincs a gyári ROM-mal. Illetve volt néhány napja akinek szintén nincs. A néhány havonta előforduló hívásbug... az ritka de van. Van root a fizetős Greenify miatt. Rengeteg minden törölve van alapba. A maradék -beleértve a rendszerapp-okat is- fagyasztva.... akkor indul el ha én akarom és nem akkor amikor ő akarja... és semmi gondom nincs.A tárcsázó tényleg lassú
De megszokható még úgy is, hogy viszonylag sokat telefonálok.
Egy ideje olvasgatom a P6 topikját. Annak még komolyabb gondja van az egyébként újabb JB mellett... a bár Kernel ott is régi, de mégsincs hívásbug... helyette a Wifi sokaknál szinte mindig megszakad, így a szinkronizáció elfelejthető és van ott néhány ex P-tulaj... szívnak ők is rendesen.
Az itt csodált mini Pro-ból 2 a kukában landolt a cégnél megbízhatatlanságuk miatt. Helyette egy Lumia 625 lett és egy Xperia L. A lumia 1 nap után megy szervízba olyan durva hívásbug van rajta, hogy használhatatlan. Gyakran egyszerűen nem is csörög és így észre sem veszed, hogy hívtak, vagy csörög de halkan, vagy csak rezeg... ahogy éppen gondolja.
A One mini-nek szarok a képei.
A lumia 930 nagy és nehéz
A Z1C nekem kézbe fogva müa lumia-s fényes (nem fémes!) gagyi...
Most nincs a piacon tényleg kvázi hibátlan, kompakt fém telefon.
Talán az M8 AceSzóval rohadt jó a kis P-m, jó üzemidővel, szép telefon, lassú tárcsázóval... Na és??
Van egy cserekupakom is, mert az ezüst már kopott, azt még nyáron felrakom. -
S. Szabi
őstag
válasz
kk831228 #27911 üzenetére
pl. Power Toggles, Widgetsoid
Nekem a Power Toggles sokkal jobban bejön, annak ha el tűnteded az értesítéses ikonját, nem marad ott a helye, míg a Widgestsoidnak igen, viszont a PT-nél nem marad mindig legfelül a kapcsolósor, de szerintem ez kevésbé zavaró. Mindkettőnél sok beállítási lehetőség van, megjelenésre, funkciókra
Meg itt van ez is, ezt még nem próbáltam: Notification Toggle
-
s4tch
veterán
válasz
kk831228 #27771 üzenetére
Így van, a böngésző is hasonlóan működik, mint a youtube kliens. Ettől függetlenül van valódi multitasking android alatt, lásd linkelt youtube lejátszó, vagy mondjuk winamp/poweramp/walkman, ami szépen elmegy a háttérben. A böngésző elkezdett letöltései sem szakadnak meg, ha kilépsz a böngészőből, torrent klienst is tudsz futtatni folyamatos le- és feltöltés mellett, stb.
-
razorka777
veterán
-
s4tch
veterán
válasz
kk831228 #26736 üzenetére
P6-ot a t-mobile állítólag függetlenül árulja. Amúgy azzal is annyi bajom van, hogy a chipset nem túl elterjedt, és kevés az esélye, hogy korrekt xda-s háttér, meg legalább félhivatalos CM lesz hozzá. No majd a P6S.
A Z1 mini valóban a legfajább friss telefonok egyike, kár, hogy veszett drága lesz.
-
faham
aktív tag
válasz
kk831228 #25525 üzenetére
A bilhhez nyomni kell az Alkalmazások/Mindben Adatok törlését a Phonebookhoz is.
Általában Wipe dalvik és wipe cache is kellene szokott
System UI telepítésére már nem emlékszem :/ De XDAn van leírás és a fórum posztokban is soszor kérdeznek, hogy ezért meg ezért nem ment fel és van ott általában válasz -
faham
aktív tag
válasz
kk831228 #25462 üzenetére
Én a Kamera modot tettem fel mindig, van fent egy olyan amiben megy minden és sokat javult tőle a kamera. (Asszem 7.9.2 Cybershotos,de ez nem tuti) A hosts file patch ami még hasznos, hogy ne legyenek reklámok az ingyenes appokban. Meg az a JB system UI ami olyanná csinálja az értesítési sávot mint a 4.2.2 stock androidon van csak azért okosabban.
Pluszban a Walkman, Videók, meg az Albumból felrakni a legújabbat meg melléjük Honami Keyboardot ha agyárit használtad eddig is.
Init.d támogatás, hogy kikapcsolhasd az átlátszó sáv világítását.
Én ezeket használtam de XDA fórumon ennél több is van.
Speedy droidt nem használtam még. -
-
dajkapeter
senior tag
válasz
kk831228 #19629 üzenetére
Erre csak annyit mondok, hogy mikor Kínából rendeltem a laptopomhoz hűtőventit akkor az kemény 30 Ft-ért jött el hazánkba a fél világon át.
Igaz, nem siettettem így 4 hét alatt ért ide.
Itthon egy sima levél legutóbbi tudásom szerint 130 Ft, ajánlottan 370 Ft. És jó esetben másnapra megérkezik, de inkább harmadnapra.
De még így is olcsóbb lesz, mint itthon megvásárolni az adott alkatrészt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest