- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
Ranger^41 #18941 üzenetére
Amit és ahogy leírtad at az user error.
Más külföldi fórum lehet pont olyan hibákat követtek el, mint te.
1. Ha az előző rendszerre ráfrissítesz, akkor fenn áll annak a lehetősége, hogy az előző rendszer szemete bezavarja a friss rendszert.
2. Ezeknek a következménye a WiFi, 3G, app-ok összeomlása.
3. Ha nem érted a mikró számítógép mechanizmusát, inkább kérdez.Légyszíves linkeld legközelebb azokat az oldalakat.
(#18942) rob210
Hát nálam teljesen más az értesítő hang, mint az SMS hang.
-
-
DraXoN
addikt
válasz
Ranger^41 #7425 üzenetére
az ennyim ilyesmi:
Amíg volt viberem nekem is magas volt az "Android operációs rendszer" rész (érdekes, most a listán sincs... nem, nincs lejjebb, ez volt az összes felsorolt pont).
A jelenlegi "Android rendszer" terhelésnél én most leginkább a "Lama" programomra gyanakszom, egyébként nálam nincs bekapcsolva a bővített készenlét, a telefon szinkronizál folyton: gmail, facebook, gtalk. A Lama (feltételezett fogyasztó?) hálózatot figyel és profilt vált igény esetén. Wifi nem kapcsol ki addig amíg van kapcsolat.
Úgy 30%-on volt az akku mikor rádugtam a számítógépre, hogy "egyen".
-
BaLee
addikt
válasz
Ranger^41 #7159 üzenetére
Elvileg nem lehet külömbség, ugyan azokat a meghibásodási formákat fedi le. A bolti garancia azt takarja, hogy külföldről hozzák be így nem az itthoni szervizhálózat forglalkozik vele ha gond van, hanem vagy megoldják ők (ha olyan) vagy visszaküldik ahonnan hozták. Ezért jobban elhúzódhat a dolog, ha probléma van.
Így visszagondolva szívtam én már sokat gyári garis cuccokkal is (mondjuk nem telefon volt).
Kicsit szerencsejáték a dolog. Ha megveszed a telót és ott helyben kipróbáljátok és működik, vagy 8 napos elállás jogával élve (ha neten rendelted) visszaküldöd, akkor nagy gond nem érhet.
Ha később jön elő valami probléma akkor jó eséllyel nagyobb a szívás. El kell döntened megér-e neked ekkora kockázatot a dolog.Én már másodszor döntöttem úgy, hogy 20-30ezer Ft felárat nekem nem ér meg a gyári garanciás cucc.
Az is vicces volt, mikor tegnap egyik haverom megnézte az új Xperia P-met és megkérdezte miért nem előfizetéssel vettem. Felmentem a T-mobile oldalára, megkerestem előfizetéses csomagban 2 év hűséggel, webshop (-10%) kedvezménnyel és drágább volt a telefon, mint nekem függetlenül...
Ennyit erről. Még az esélyét sem adják meg, hogy magamfajta ember gondolkodóba essen. Azoknak lehet alternatíva akiknek 10-20 ezres havi előfizetésük van és ki is használják. Nekem annyi pénz egy évre elég minden hónapban mobilnettel, feltöltőkártyásan (50ft-os percdíjjal)...
-
eami
veterán
válasz
Ranger^41 #7007 üzenetére
nekem onnan volt az előző telóm. német vodafoneos pakk volt... szóval esélyes hogy a P akkor zárt bootloaderrel érkezik majd... Garanciát szerencsére nem kellett érvényesítenem
(#7008) Csaszi87: azért én még várnék azzal...
"Not working:
Wifi
"Reboot to recovery" option don't work, you can boot to recovery with "vol down" button
No radio"
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest