- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
válasz
DraXoN #22694 üzenetére
Kár. Próbáld ki ez ist,ez is jó: Next Launcher 3D Lite Version
-
s4tch
veterán
Nekem augusztus óta egyszer indult újra a kezemben hívás közben. Ezen kívül sem fagyás, sem bezáródó alkalmazások, sem reakcióképtelen kijelző, sem eltűnő widgetek, semmi rendellenesség. A galaxy tab 10.1-en a böngésző hajlamos bezáródni nagyobb flashes oldalaknál, a P ilyet sem csinált még.
-
baalika
tag
Én most egy HTC-s headsetet használok hozzá és azzal is visszahallani.
Miért nem kapni rendes "új" szabvány szerinti nem agybadugós fülest a sonyhoz?!
Ha esetleg jön szembe egy sima vezetékes headset és kipróbálnád, hogy nálad is visszahallani a dörzsit hívás közben nagyon megköszönném
-
nintendojet
tag
Nekem is van lámám, de sajnos ezt a kibővített készenlét dolgot nem ismeri. Írtam egy hónapja a fejlesztőnek, de nem jött válasz.
Nap közben nem jó nekem a kibővített készenlét (lámával hely függvényében állati klassz lenne).
Estére örülnék, ha megmaradna az elérhetőség, a repcsi ezért nem játszik.Látom, ehhez root kéne, mindjárt utánanézek, ha gyári független a telóm, akkor tehet benne kárt a rootolás? (Nem merek brick veszélyes dologba kezdeni, annál sokkal jobban féltem a telefont, pedig elég geek vagyok.)
-
dajkapeter
senior tag
Én is akkor tájt vettem és a vicc az, hogy a SGS2 és a Lumia 800 között vacilláltam.
Aztán megláttam a T-nél ezt is (és olcsóbb volt 30-cal), utána jártam és senki sem tudott róla semmit. De én még is megvettem és nem csalódtam.
Én még senkinél se láttam. Talán még nyár közepén láttam egy S-t egy srácnál, de abban sem vagyok biztos. Most olyan 90 körül már lehet kapni ha jól tudom.
-
-
Monk144
csendes tag
Ez nekem is új. Lehet, hogy tényleg ez okozhat furcsa dolgokat? Ma pl. reggel felébredtem és kiírta, hogy a sim kártya zárolva. Újraindítottam és jó lett.
Amúgy nagy ritkán az enyém is produkálja, hogy ezerrel pörgeti a procit az oprendszer, olyankor újraindítom és utána rendbe jön. De ez kb. kéthetente egyszer jön elő. -
sajo13
senior tag
Nem, nincs olyan alkalmazásom, ami felkelti a telót
Melóhelyen előttem van a telefon, ha a kijelző magától ki-be kapcsolna, azt látnám. Alig van telepítve rajta pár dolog, most a Viber is le van állítva két napja, tesztelés céljából.
Jó poén a pióca alkalmazás, lehet a véremet szívni, de szerintem az a kijelző idő statisztika nem százas. Mindössze csak erre szerettem volna rávilágítani, mert több screenshot is láttam ilyen témában. Ennyi.
-
mmhool
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
Igazából nekem is hasonló..
kb .50%ig hamar merül,utána viszont lassan,és jobban bírja.
Kedden raktam fel az ICS-et.
Ezen kívül pár app meg pár játék van rajta.
Ha le van zárva,akkor alig merül 1%ot.. ha használom akkor viszont nagyon gyorsan megye lefele.Amúgy a háttérben futó alkalmazássokkal mit tudnék kezdeni? azokkal amik nem kellenek a rendszer futásához.
Jópár program fut automatikusan, amikre semmi szükségem (pl. tértkép) és amit ha leállítok utána kis időn belül elindul megint.
Gondolom ezek is zabálják rendesen -
Knight666
aktív tag
A gyári naptár widget nem csinál ekkora akadást és szerintem jól sikerült (ráadásul illik a gyári launcher kinézetéhez).
Egyébként én is most tervezem komolyabban belevetni magam a fejlesztésbe. Eddig csak J2ME-vel foglalkoztam, Androiddal csak érintőlegesen. Elkezdtem olvasni egy könyvet a témában és elég jól összefoglalja a dolgokat. Induláshoz megteszi: "Android-alapú szoftverfejlesztés" a címe és tudtommal idén jelent meg. -
darvinya
titán
Akkor nagy fába vágtad a fejszét.
Bevallom, hogy Wm6.5-os op ezerszer jobb mint a droid.
Ezt onnét tudom, hogy az X1-en lévő HTC Energy Construm ROM sokkal jobb.
Maga ezt a jelenséget nem tárolja fix, helyen csak a memoba.
Nincs semmi bejegyzés „registy”-ben(droid alatt data). -
darvinya
titán
Bizonyos mértékben igen, de mint írtam a várható következmény elkerülhetetlen.
Ez csak akkor jó ha az alapképernyőn max. a gyári óra és SMS, telefon van kirakva.
Azaz kapunk egy butafon kinézetett.
Ekkor energiát lehet sporolni, de nem túl sokat, mert nem erre lett kitalálva az android.
Ez is csak paraszt vakítás.A naptár mindig megfogja akasztani, mert amikor rátérsz kéri a frissítést.
A lejobban akkor akasztja meg, mikor a rendszer memo elfogy és sorra lövi ki a „home” tárból a dolgokat.
Erre visszatérve újra rajzolja.Ez android hiba.
-
Jaffa75
őstag
ez is pontosan igaz, hisz a full wipe-nál (ha tisztán csinálja vki a telepítést akkor alap) a battery stats-ot is törli... ezt egyébként ha van cwm, akkor is meglehet akár fr nélkül is csinálni! Kell neki néhány merülés, míg sikerül %-an eltalálnia a két szélső értéket!
Azért az a takarékos mód nem akkora ökörség, ha passzív állapotban viszafogja a fogyasztást (miért kellene nagyon mennie a procinak?)! Régen egy defy repülő üzemmódban is megkajált 7-8 óra alatt 2-3%-ot!!!
majdnem ennyit evett a P is wifivel..
Jelzem az az S-en még az opció sincs meg az ICS alatt, csak a P kapta ezen fejlesztést!!!
-
...persze, hisz sima átlátszó műanyag.
Volt már tipp - bár már nem emlékszem pontosan melyik NXT topikban - hogy az előlapi védelmet egy vágható fólia "személyében" ki kell terjeszteni a sávra is.A P esetében az érintést sem fogja zavarni. Tégy rá előre és hátra is egy-egy csíkban kijelzővédő fóliát!
-
...pedig az ár, az ár.
Volt már webes megrendelésem, amit nem szerettek volna teljesíteni a "hibás" áron, de mivel a rendelésben benne volt, a visszaigazoló mailben is benne volt, így további jogi hercehurca miatt kénytelenek voltak a visszaigazolt áron adni a tételt...Pont ez a webes rendelés egyik lényege. Nincs feltétlen személyes kommunikáció. Böngészel, regisztrálsz(ha kell) kosárba teszed, visszaigazolnak, szállítás, átveszed...
-
darvinya
titán
Azért én most találkoztam ilyen forma visszaigazolással először.
Egy normális visszaigazolás arról szól, hogy egy előzetes számla.
Ami tartalmaznia kell a rendelés dátumát, rendelés azonosítót, kitől rendeltem, rendetelt terméket, tételes darabszámot, értéket (áfa nélkül, áfával), összesen fizetve(áfa nélkül, áfával), átvétel módja, fizetés módja.
Utána jöhet a kibúvók.És egyáltalán nem szapultam.
A másik, hogy ez nem hiperakciós ház ahol át kell húzni a rendes árát és föléírni valami fals árat 1000 terméknél.
Itt max 10 termék hetente ami igen is nagy félreértés. -
darvinya
titán
Alkatrészben az eltérés még az egy régióba tartózókban is van.
Nem lehet tökéletes alkatrészt gyártani, csak bizonyos türéshatáron belül.
Ami meg teljesen más az meg nehéz felrakni, de nem lehetettlen.SpeedHUNGARY
Inkább szerviz lesz ebből, mert itt aksi lesz a ludas, vagy ahhoz tartózó dolgok.
Op nem tudja rendesen mérni az aksi szintjét.App-kat gondolom nem nézted mi marad a memóriában.
Bár ezt kezelni GB alatt elég nehéz. -
sajo13
senior tag
Ez tényleg így van, hogy a 3G kevesebbet fogyaszt ezen a telón?
Csak mert én úgy tudtam, hogy a 2G fogyaszt kevesebbet a 3G-hez képest, persze a legtöbbet a váltás fogyasztja. Még a mai modern telók specifikációjában is a 3G beszélgetési idő rövidebb, mint 2G esetén, gondolom mert jobban merül 3G alatt.
-
bozsozso
őstag
Nem tudom mit kell óvatoskodni. Egyértelműen meg kell kérdezni. Ha pedig utólagosan kiszámlázzák lehet reklamálni. Az utólagos kiszámlázás lehet olyan esetben volt amikor csak mondták, hogy megrendelték a telefont és nem történt ilyen. Egyértelműen kimondta részemre az ügyintéző, hogy a kártya csere díjmentes.
-
Knight666
aktív tag
Így van, csak nem akartam bele menni a részletekbe.
darvinya: A JAVA lényege pont az, hogy kvázi OS független. Egy J2ME program is olyan OS-en működik, amihez megírták a platformhoz való virtuális gépet. Leegyszerűsítve egy J2ME program minden mobil eszközön fut, ami támogatja. Például egy zárt oprendszeres telefonon is (az enyémet eddig ezeken teszteltem: SE T610, W880, K550, S700), de akár egy Symbian-os Nokián is működik (amiken teszteltem: 2700 Classic, C5-03).
-
Dany007
veterán
Nekem is ugyanez van. Minden ugyanúgy ahogy leírod.
Csak ahogy észrevettem van amikor kell egy restart a telefonnak és utána már pikk-pakk talál jelet.szerk.:
Most megint kipróbáltam így 30 perc után újra. És működik tökéletesen! Kb 3 másodperc alatt talált 10 műholdat, abból 7-et fixált.
Mostmár egyre egyértelműbb a diagnózis. Nem akku függő. Hanem ha kikapcsolt GPS-szel kapcsolom be a telefont, akkor nem működik, nem fixálja a műholdat. Ha viszont bekapcsolom a GPS-t, bekapcsolva hagyom és úgy indítom újra a telefont akkor onnantól kezdve gond nélkül működik. Akár ki-be kapcsolhatom a GPS-t. A lényeg, hogy GPS be legyen kapcsolva kikapcsolás előtt.
De ez nem probléma mert nemnagyon szoktam kikapcsolni a telefont. -
-
-
-
DraXoN
addikt
Megpróbáltam megint utánanézni... nem tudom.. lehet fals infó.. és nem képes rá még ICS-el se... fogalmam sincs már hol olvastam ezt (vagy 2 hónapja már).
Igazából nekem mondjuk nem hiányzik mikor vettem a telefont akkor kerestem én is, nem találtam és akkor találtam ezt az ICS infót.. Bár max csak kipróbálás céljából használtam volna... a gtalk nekem tökéletesen megteszi ha videótelefonálás kell (bár ritka.. inkább akkor használom ha mutatni akarok valamit egy távoli emberkének
).
-
Wilika
aktív tag
Persze, de az opera mini nem is arról szól, hanem arról, hogy az opera szervere küld neked egy "lesoványított fényképet", egy statikus másolatot (így persze se jscript, se flash, se html5), a nézett oldaról, hogy ne szenvedjen a pici telefon, a pár megás netcsomaggal, vagy a gprs/edge kapcsolattal.
-
Tavaly év végén jelentette be a Sony Ericsson, hogy a Box tárhelyszolgáltatóval kötött szerződéses promóciójában az Xperia (és Live with Walkman) tulajdonosoknak 50 GB-os tárhelyet biztosítanak, ha 2012 dec. 31-ig letöltik a Box appot, és ott regisztrálnak.
Ez a tárhely automatikusan jár az Xperia tulajoknak, és nincs neki lejárati ideje.
Tavaly év vége óta lehet regisztrálni. -
Wilika
aktív tag
-
neorow1
aktív tag
Én is csak GTA-zok ami komolyabb, World of Goo a nagy kedvencem órákig el vagyok vele
Warezre: Én először leszedem torrentről és ha tetszik akkor megveszem, vagy ha elmegy kategória, akkor megvárom, hogy beakciózzák. Van 2-3 több ezer forintos programom amiket ilyen 2-300 HUF-ért vettem mikor a Marketből Play lett
Stratégiát toltam még a GT540-emen, de már nem tudom a nevét, majd utánanézek.
(#1898) Bitpalace
Nekem csak zene van a 11 GB-on, filmek DLNA-n jönnek, ha meg menet közben akarok filmezni akkor ott az OTG kábel és ráakasztom a 16 GB-os pendriveot.
-
Pepeninho
őstag
Köszönöm.
Én bizalmatlan vagyok, ez a rendszer nem tűnik túl biztonsáágosnak. A bankkártyámat is letiltottam a folyószámlám is megszüntettem. Én a kp-t szeretem. Azon felül, hogy ezt érzem biztonságosnak, jól eső érzés kézzel fogni a "munka gyümölcsét".
Adatcsere már más tészta, fájlok, képek, videók ilyesfajta transzportálása már oké. -
-
Én GoLauncherEx-et használok, van értelme! Nekem jobban tetszik, hogy az alsó sor ikonjai egységesek, és testreszabhatóbb, mint a gyári launcher. Ráadásul rengeteg olyan plusz van benne, ami gyáriban nincs. Pl: dupla klikk a kijelzőn, felugrik egy ablak, amibe rajzolva külömböző betűkhöz külömböző dolgokat rendelhetsz. Pl: V- viber, M- mobo player, G- google C- camera stb... Kamerát így pl négyszer gyorsabban nyitja meg, mint a fizikális gombbal és nincs az a bosszantó jelenség, hogy rögtön csinál egy szar képet,mint a fiz. billentyűnél.
# Gzo 1411: Én szoftwerfrissítettem, nem tapasztaltam ezt a hibát, vodás vagyok. Bal kézben tartva van "halálos szorítás" effekt, de térerőt magátol nem dobál el.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest