- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- One mobilszolgáltatások
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mani007 #10145 üzenetére
Ha jól tudom a GSM rendszerek működését, akkor ha a hívott fél foglalt, akkor a nála érvényes beállítások szerint kezel le téged foglaltsága esetén. Ez lehet hívásvárakoztatás, foglalt jelzés, hangposta, a szolgáltatónak a géphangja, hogy " így jártál
". Továbbá kaphat SMS-t, hogy hívtad. Ezt is az ő oldala, szolgáltatója szabályozza.
Ha nála a várakoztatás van, akkor kapcsolat létrejött... és ez a lényeg. A csengés hangja elvben más... és lehet, hogy ezt a mostani okos telefon már nem kezeli le, hogy kiírja: várakoztatva vagy. Így szerintem csak a csengés hangjából lehet tudni, hogy várakoztatva vagy. Legalábbis én eddig így tapasztaltam. T-Mobile -
válasz
Mani007 #10141 üzenetére
Érdekes... nekem kiírja a nevet és hozzá még képet is megjelenít, ha társítva van.
Akár én hívok, akár engem hívnak.
Képek eddig is voltak a hívókhoz a régi telóhoz. De ennél amióta a kedvenc és/vagy gyakran hívott névjegyeket a gyári widgettel csempeszerűen ki lehet rakni, azóta új értelmet nyert ez a funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest