- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
100kg
tag
válasz
XperiaP #28233 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék egy kis segítséget kérni van nálam egy ilyen sony p telefon és abszolút nem kapcsol be nem reagál semmire vagyis annyit csinál hogyha rádugom usb-n a gépre pirosan világít a led rajta de ennyi. Szerintetek ezzel lehetne vmit kezdeni? Nem érte semmilyen sérülés nem volt vele hekkelgetve semmi egyszer csak ilyen lett JB van rajta annyit még tudok azis teljesen hivatalos gyári.
Köszönöm előre is a segítséget! -
-
-
razorka777
veterán
válasz
XperiaP #27503 üzenetére
-Az A2DP még nem megy.
-Wifi alvó mód bug, mely egy programmal orvosolható.
-A gyári böngésző nem tökéletes, Chrome-mal nincs gond.
Ezeken kívül gyakorlatilag minden működik. -
válasz
XperiaP #26480 üzenetére
Az GPS status leírásában is benne van, hogy az iránytűt a használata előtt kalibrálni kell.
Azaz a telefon a kalibrálás menüpontba belépve a hosszanti és a rövidebb odala mentén is 4-5 alkalommal meg kell forgatni. Ekkor érzékeli a szenzor a tengely körüli forduláskor a mágneses tér változását és ezek után már pontosan mutatja az irányt.
Nekem az említett progi bevált és pontosan dolgozik.
A Sygic navi progival pedig gyakran még a lakásban is van 1 percen belül jel, kocsiban kb. fél perc, de volt már ott is, hogy 1 perc volt mire talált. Fontos, hogy közben legyen net és az agps megjegyzés is benne legyen a netes spec. leírásában, azaz a hálózati beállításoknál és ekkor működik. -
freemanone
addikt
-
-
lacy027
tag
válasz
XperiaP #26134 üzenetére
CWM restore után az első induláskor minden rendben, majd a másodiknál jelentkezik a hiba? Mert ebben az esetben csak türelem kell, 10-20 perc alatt el fog indulni. Sony logo, majd ilyesztően sokáig fekete képrenyő aztán feléled és elindul. Panaszkodtam itt régebben a nem egészen jól működő cwm-el kapcsolatban. Jónéhányszor megilyesztett és már telepítettem is újra, végül kiderült, csak várni kell.
-
darvinya
titán
-
válasz
XperiaP #26010 üzenetére
Ha cseréltél már szoftot, rootoltad a telefonodat, használtad a CWM-et, telepítettél rajta kereszül dolgokat... akkor menni fog... ezek a kezdeti lépések.
Ha ezen a téren már biztosan mozogsz, akkor ezután a leírásokat követve nem hinném, hogy a BL nyitást, vagy kernelcserét elrontanád... -
lacy027
tag
-
dajkapeter
senior tag
válasz
XperiaP #22722 üzenetére
Én semmilyen hibát nem tapasztaltam eddig. Sőt! Gyorsabb a rendszer és jobb az akku kezelése. Most már a másfél napig is volt, hogy eljutottam.
Bár nálam folyamatos az autoszinkron wifin, vagy 3G-n keresztül és 10 órából 7 órát biztos nyomkodom.
Kivéve, hogy nálam a gyári ébresztő app-ban nem tudok a gyári hangokon kívül más hangot választani. De ahogy itt írtam és jöttek rá a reagálások csak egyedi probléma.
De jelzem, nálam pl. hívásbug sosem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Könyvajánló
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest