Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
-
Biztos jó, de drága x1,7 drágább az Xperia P-nél és több, mint 2,3X drágább az S Advance-nél. Gyenge videó... egyébként biztos jó... Legalább lehet vele telefonálni... sokáig...
És ha sokáig gondolkodom a végén eléri a 100e lélektani határt... akkor szóba jöhet.
Talán jövőre...
-
g0n21
senior tag
Danny, nem downgrade-elnék.
A vicces, hogy aláírom, a HOX nagyon merül, de ott a kijelző 70%..
Gyakorlatilag ugyanazokat a progikat használjuk (én +10-et), ezért nem értem.
Az egyetlen különbség az app beállításaink között csak a fb, meg én nem foglalkozom az energiatakarékossággal, elfogadtam, h naponta töltöm.Kipróbáljuk akkor ezt az fb helymeghatározást, aztán megtaláltjuk. Köszönöm...
-
sub71
aktív tag
Az hozzátartozik a dologhoz, hogy a feleségem és még egypár kontakt képét néha "elfelejti" és újra szar minőségű lesz. ekkor újra eljátszom a procedúrát! Sőt!!! A tesómnál, amikor rámegyek a set as contact-ra nem találom a telefonkönyvbe a tesom nevét, pedig ugye úgy kezdek:tesó neve, face kép stb... és a végén nem tudom le ok-zni, mert nem tudom kihez hozzárendelni!
-
bozsozso
őstag
Köszönöm, ezt is megcsináltam, de mégsem jeleníti meg. GB alatt nem volt semmi gond. Aki T-s ICS-t használ nála a kapcsolatoknál megjelennek az fb-s profilképek?
Mondom először csinálok gyár beállítások visszaállítását és akkor elölről beállítok minden fiókot majd ha így sem jó akkor ismét megnézem T-s GB-vel. Azt ugye már csak flashtoolal tudom visszatenni? A seria T-s GB az az eredeti? Vagy honnan tudok leszedni?
-
werszomjas
addikt
De kérlek, ahelyett, hogy lehúzod a terméket, amit árulok, inkább kérdeztél volna meg privátban minderről.
Az első és legfontosabb, ez nem termék lehúzás, nem üzlet rontás, ez a telefon topikja, ahol bármiről lehet beszélni, egyébként is tilos a szakmai topikokban hirdetni, benne van az alapelvekben, ergo üzletrontás sincs, nem a hirdetésedhez írtam oda mindezt, egyszerűen írtad, hogy nem akarja senki megvenni, gondoltam leírom, hogy szerintem miért nem, ennyi.
gondolod hogy a gyártói garancia bármit is ér ha egy gsm boltból veszed?
Ha gyártói gari van rá, az nem lehet szürke importos, kérdeztem a Sony-t.
a telefonnak semmi baja és remélhetőleg nem is lesz semmi baja, így a garancai csak formaság.
Remélhetőleg nem lesz baja?
Ezt te sem gondolod komolyan
Azért mégse két forint egy ilyen készülék, nem árt az a kis garancia
De komolyan sok sikert az eladáshoz
De tényleg zárjuk már le ezt az egészet, mert már eléggé zavar, hogy offoljuk a forumot.
Ha nem megy, meg fogom kérni az admint, hogy az utolsó pár hozzászólást törölje, mert semmi köze a témához. - inkább ne tedd, mert te járod meg, első sorokban leírtam miért, vagy ennyi erővel a fél "milyen okostelefont vegyek" topikot is törölni lehetne, elég sűrűn feljön ez a bolti garancia téma. -
Knight666
aktív tag
"A másik, hogy én sose veszek gyári garis telefont. Egyrészt az is lehet szürke import és máris nem fogadja el a garanciális szervíz. Aztán se a bolt nem javítja, se a szervíz. A boltnak ugyanugy kötelessége a javítás és a csere."
Azért ezzel vitatkoznék. A gyári garis telefon NEM lehet szürke-import (IMEI számról ellenőrizhető). A GSM boltból meg azért tudod megvenni, mert ők is a magyar disztribútortól szerzik be. A gyártói garancia egyetlen hátránya a magasabb ár. -
werszomjas
addikt
Az a baj, hiába független a tied, bolti garanciás, ráadásul ha jól rémlik a hirdetésből csak 1év (én is szemeztem vele
) de sajnos két fajta telefon nem ajánlott:
- a T-mobile függő, használt telefon (a letiltás miatt)
- és a bolti garanciás telefon, melyre tulajdonképpen nincs is garanciaGyártói 2év sony garival (tok+hdmi kábel is a csomagban) 100ezer a készülék, bolti garanciával 70ért már van gsm boltokban, a dokkoló meg lehet sok embernek nem kell, lehet ezért nem megy, de sok sikert az eladáshoz
Én jövő hónapban veszek ha minden jól megy egy P-t (akkor jön meg az ösztöndíj) de biztos, hogy gyártói garisat veszek.
-
Dany007
veterán
Oks, rendben. Bar eleg furan nez ki... mintha kiedbe belole a telefon
Na mindegy. Sok sikert az rladashoz. Szvsz a 70k nagyon korrekt erte. Foleg h fuggetlen. Nem latom ertelmet h engedj az arbol. Hiszen akkor mar jobban megeri megtartani...
Am fuggezlenul most kb 100korul megy az ara. 1honaposan sztem siman meger 80-90 korul is! -
s4tch
veterán
Beállítások - A telefonról, itt az android verzióra néhányszor gyors egymásutánban rápöttyintesz. Egy ideje minden droidban volt egy ilyen kis kép, természetesen a verziószámra jellemző, direkt pixeles buta kis ábra; érdekességként megnézi egyszer az ember, és elfelejti. Aztán ha a megjelenő képen lenyomva tartod az ujjad, az egy újabb easter egg.
-
rObika8802
aktív tag
én meg nemvok nagy hekker sose hekkelgettem szétt a telóimat
ez a 3. okos ,de egyszer se fordult meg a fejembe ,hogy megfőzögesssem vagy vmi jó ahogy van frissítésre meg tudok várni a wave-nél megtanultam türelmes lenni
Ferenczi Áko: ez így van aki első okostelót akar csak megtanulni a dolgokat stb. meg nem szétthekkelni arra tökéletes főleg mostmár
még egy dolog: mióta vettem szilikontokot a P-re azóta nem nagyon érzem a fém hatást,mint wave-nél
-
A desire X fél centivel magasabb, majd ugyanennyivel kövérebb. Nem látom nagy méretbeli különbséget. De az aksis részen lefagytam... én is meg a "P" is
Papíron jó néz ki.
A NTSC DVD szabványban rögzítő kamera viszont egy vicc. Egy amerikai viccIlyen eddig még nem láttam.
A dedikált kamera gomb hiánya nálam nagy hátrány. -
Dany007
veterán
Oh cool! És a gyári appokat is? Mert nekem max azzal vannak gondjaim.
Igazából ha egy letöltött app olyat csinálni, mint mondjuk a Fb vagy g+ app, azonnal menne a kukába gondolkodás nélkül.szerk.: és olyat is tud - itt olvastam róla valahol -, hogy app freeze de ha használni akarom - indítom - akkor auto deforst, majd mikor bezárom újra freeze? Vagy ehhez már külön progi kell? Köszi!
Pl.: pár napja leszedtem a gyerkőcnek ezt a talking ginger nevű kis beszélő macskát. Kajak jó volt, tetszett neki meg minden... Aztán észrevettem, hogy akármit csinálok beteszi magát a futó appok közé. Kilövöm, erre 2 perc se telik el, már megint ott van. Úgyhogy gyorsan ment a kukába.
-
rbalint88
addikt
lustaság rulez
elkopik a kijelző
meg leginkább ki kell venni zsebből a telefont.
tényleg érdekelne, hogy van-e erre megoldás, ha már egyszer okos a telefon.
NFC taggel is az a baj, hogy elő kell kotorni a telefont és 10 percekre nem szoktam előszedni, csak hosszabb utakon.
Igazából azért érdekelne ez a dolog, mert sikerült az autóból szobrot csinálni, így sajnálom városban használni, tehát felesleges lenne, hogy napközben automatikusan menjen a BT, hanem csak akkor kellene aktiválnia magát, amikor érzi, hogy keresi a kihangosító.(Egyébként barátnőmnek HTC Rhyme van, imádja -én is, mert nem kellett vele mókolni-, ami ugye hardveresen egy Desire S)
-
darvinya
titán
Hát a két csapat annyira nem tér el.
És azért ott is volt félre csúszás, 3.5 Sense.De közben eszembe jutott, hogy az energia gazdálkodás/minőség miatt csak ott érdemes 2G-t használni ahol nincs 3G+, mert a készülékek alapból 3G+-os és a 2G-t csak visszabutított formában tudja.
-
darvinya
titán
HTC-n van egy úgynevezett szűrő ami nem más mint kikapcsolt Xloud.
Én például utálom ha nincs vonalhang, mert ekkor tudom, hogy vonalban vagyok/van.
Van 1 másik dolog amit nem szeretek , azt mikor a másik fél üvölt a telefonjába mintha avval én jobban hallom.
Evvel max annyit ér el, hogy a túlvezérelt zaj jön át nekem és érthetetlen lesz amit mond.
A 2. dolog amikor lefogja a mikrofont és a telon keresztül jön a hangja és akkor olyan lesz mintha dobozból szólna. -
Hát akkor ez nagyon jó! Megoldás van rá? Mióta ICS van fent : autós bt kihangosító nem működik a telefonnal, mindig szetkapcsol, asphalt 7 akkor kuka, csengohangokat keveri, hiába állítom be egy kontaktnal. Pozitívumot meg nem találtam. BT kihangosító hibára a cordon electronics ennyit mondott: ismert hiba, többen jelezték, küldjem be, visszaveszik a gb- t, azzal tökéletes. Erősen elgondolkodtam, hogy felkuldom pestre.
-
harijani
tag
-
-
darvinya
titán
Alkamazások - Mind fül és a kivánt app és azon belül ott van, hogy tiltás.
Én ezt azért javaslom, mert itt azokat lehet tiltani ami nem okoz gondot később se.
Viszont a TB nem ajánlom „kezdőknek” mert avval mást is lehet és bizony akkor előfordulnak rendszer fagyik.
A másik fele, hogy több energiát zabál, mert a rendszer elindítja és utána TB leállítja és ez egyett végtelen ciklus. -
wappl
csendes tag
Koax kábelnél tudom, hogy a külső árnyékolason keletkező interferenciát szűri. De már használják hdmi, vga, dvi...usb kábeleken is. Igazából egy vezeték antennaként összegyűjti az összes zajt. Ez jó pl.amikor a füles az fm antenna. De máskor zavaró. Ezért van a 2 vég előtt kicsivel.
-
-
_Dumber_
őstag
-
neorow1
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest