- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy027
tag
Köszi! Egyszer rendeltem már tőlük, nem tudom miért nem néztem meg az oldalukat a mostani esettel kapcsolatban. Hétvégén levelezgetek még az eBay-es eladóval, ha minden jól megy akkor rendelem is a Skyphone-tól és talán még az eladó is bepótolja a hiányt, az jó lesz tartaléknak. Ahogy számoltam 1400 Ft lesz.
-
horvath85g
aktív tag
de azt olvastam az interneten, h ettől minden tök jó lesz
akkro ez nem is igaz?
a wakelock detektor pl. nem megy. a greenify-nak meg a donation packje nem hajlandó feltelepülni "nem sikerült a telepítés az usb háttértáron vagy sd kártyán". ezt írja a swype-ra is. (erre tud valaki megoldást?)
még egy bug: a gombok világítása nem megy. ez mondjuk nem zavar, tudom melyik hol van
és tud nagyon gyors merülést produkálni. bár xda-n valaki azt írta, h neki jó (batt). sajnos nem látom, h mi meríti. remélem hamarosan lesz kompatibilis wakelock d. -
razorka777
veterán
(#26675) XperiaP:Ha írták akkor biztos úgy van.
-
razorka777
veterán
Félek attól, hogy nem fog neki sikerülni és mivel gyakorlatilag az FXP is befejezte a supportot, így nem bízok abban, hogy lesz full működő 4.3, vagy 4.4.
Egyébként kb egy hónapja már beszéltünk a BT problémáról.
Kicsit irigylem az S advance-os munkatársam, neki már van fullos 4.3-as CM BT-vel. -
freemanone
addikt
Pont tegnap botlottam bele, hogy Percy írta a rom topikjában, hogy a soc egyezik, de sajnos csak az és nekünk az stericcson-tól kellene driver hozzá, míg samuk esetében a bt modul az broadcomm-os, nem pedig ste...
Elég sokat kell hozzá hegeszteni és nem is ígér semmit. [link]"ST-ercisson was closed and there BT sources are only for 4.1.2 and our BT hardware is from ste not from broadcomm as other devices have like s advance . "
(#26573) ted_mosby: A fentebb linkelt hozzászólás aláírásában ott is van a link ahova lehet küldeni a pénzt.
Ő az a srác akinek a P-sek elég sokat köszönhetnek és még persze másoknak is, de a frissebb CM-ekett leginkább ő tolja.
-
duronx
senior tag
MD5 kulcsot ? az mi is?
Biztos hogy nem ellenőriztem (nem tudtam hogy azt is kell ellenőrizni)
Nem csak a play áruház dobott hibát hogy a működése leállt , hanem más is, de csak 2x. Mivel a működésben nem okozott gondot, ezért nem foglalkoztam vele. A tippeket pedig köszönöm -
storm3
senior tag
Kár , mert nekem konkrétan hatalmas csalódás a telefon. Lassú, akad a névjegyzék, hívásnál várhatok random 5-15mp-t a tárcsázásig, ha hívnak még gázabb a helyzet mert akkor ugye a masik feléről megy a halo halozás.. 80ezerért vettem egy éve, hogy egyedi telefonom legyen ehelyett kaptam egy kalap szart fém dobozban. Nekem emellé van bónuszként egy lefagyós érintő kijelzős hibám, amit a második szerviz után sem sikerült orvosolniuk...
-
sziku69
őstag
Tegnap rosszul írtam. Szóval a BL nem volt nyitva, csak nyitható volt. Végül rászántam magam, hogy megcsináljam nyitottra. Most nyitott. Jelenleg gyári JB van rajta. Ha CM9-et akarok feltenni, akkor melyik kernelt tegyem fel hozzá? CWM van a telefonon, és már másoltam az sd kártyára romot, meg apps-ot is. Csak kernelt nem raktam még rá. Bootloaderrel kell ugye?
-
kk831228
addikt
-
sziku69
őstag
Gondolom a fastboot ugyan úgy megy mint más cuccoknál. Ugyan azok a parancsok . A vodafone smart tab7 nél használtam utoljára amikor egy orosz rom-ot "v9s"-t tettem fel a gyári helyett. Egy könyvtárban kell lennie mindennek, gondolom itt is ez van. Tudsz küldeni egy linket?
-
sziku69
őstag
Tehát akkor nekem a 3 wipe-os megoldással megy fel ugye? Mint mondjuk a galaxy s-nél. Ott is recoveryből rakom fel a gyári root-olás után a rom-ot. A kernelt magától feltolja. (legalábbis a legtöbb rom)
Tehát azt mondod, hogy inkább várjak? Most jb van fönn. Lehet vissza megyek ics-re. Lényeg hogy stabilan működjön.
-
sziku69
őstag
Hát akkor megint "ügyeskedtem".
Mielőtt feltettem a recovery-t nem néztem meg milyen a BL. Közben kiderítettem hogy nyitott. Ilyen kor mi a szitu? Most megnézni se tudom mert nincs nálam a teló.
Nálad előfordult már, hogy mikor "letetted a telefont" újra tárcsázta a számot? Mert a páromnál sokszor előfordul valamiért, és nem tudom ez minek a hibája.
Köszi a linket! -
nintendojet
tag
Azért amikor ezt látom, hogy ennyi port van, akkor nem értem miért ilyen retardált a Sony és nem tolja ki frissítésként ezeket, ha láthatóan nem nehéz őket visszaportolni. (Láthatóan nem nehéz = tisztelet azoknak, akik közkinccsé teszik ezeket és nyilván megdolgoznak érte, de ha ők meg tudják, akkor a gyártónak mennyivel egyszerűbb lehet.) Azért sokan értékelnék a frissítéseket, akkor is ha azok nem teljes rendszert érintőek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest