- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
válasz
Hubzsi #16870 üzenetére
Szia!
Már írtam mit próbálj ki: PCC-vel megnyitod a Kontaktok (Contact setup) felületet, majd a számítógépemről szeretnék névjegyeket másolni, tovább lépsz, majd a következő felületen megkeresed a mentést, ha itt meg tudod nyitni, akkor van mit visszaállítani, ha nem akkor ennyi volt, abban az állományban nincs mit keresni.Sőt itt kell lennie, biztonsági mentés alatt nekem is ott vannak a névjegyek.
-
Zolee11
senior tag
válasz
Hubzsi #16796 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de a biztonsági mentés szerintem nem menti el a telefonszámokat.
Nem emlékszem már rá pontosan, mert én a telefonszámokat külön kezelem a telefonkönyvvel, én egy C902-ről mentettem át, és tökéletesen működött, de nem a biztonsági mentéssel.
Próbáld a telefonkönyvvel megnyitni a biztonsági mentést, hátha. -
satinskirt
csendes tag
ez egyénenként változó. nekem van rajt több mint 2 gb zene, rakok rá pár ujabb játékot és nem is elég a 8gb. képeket, videókat nem is számoltam. nem psp-nek akarom! csak néha azért ha ugy van eljátszogatok telcsin. de csak a komolyabb játékokkal. mindenképpen sony-t akarok. más telcsi szóba se jöhet
-
darvinya
titán
Pedig az „javítás” nem fogja megoldani.
Gyári visszaállítás után rakd újra.
Ha azután is lesz akkor javaslom vegyél 1 Bluetooth headset-et, mert akkor a térerő vesztés/újracsatolás akasztja meg.
Pontosan 1cm elmozdításnál is változik a térerő, és 20cm-es elmozdításnál akár 20x le-föl csatlakozhat.
És ez igen is bármilyen telot fagyaszt.
Ez olyan mintha a tv-t ki-be kapcsolgatva akarnánk csatornát váltani. -
Krisz0630
senior tag
Nekem hasonló dolgok még nem történtek. Szerintem azért fagyni nem kellene a telefonnak. Az adathasználattal csak azt tapasztaltam, hogy amikor Siófokon voltam egy hetet és ott használtam a 3G-t, akkor a telefon sokkal jobban merült mint ahogy szokott általában. Szerintem azért, mert sok helyen nem volt lefedettsége és néztem a kis ikont az értesítősávon ami folyamatosan ugrált a 3G és a 2G között. Mozaik XS díjcsomagom van a T-nél és amikor a 200MB-om elfogy az adott hónapban akkor 32kb/s-re limitálják a sebességem. Na akkor is iszonyatosan merül a telefon.
-
g0n21
senior tag
Nem nekem kéne válaszolni
de elméletileg (gyakorlatilag) nem rootoltad... szedj le marketből valamilyen rootcheck progit, az megmondja a biztosat.. Meg ha az egész folyamatot végigcsinálod, ami neorow1 blogjában van, akkor felrakja a SuperSU-t (superuser), és azt az appok között a menüben megtalálnád ezen a néven, az meg a root egy fontos része...
-
Hubzsi
tag
"ezt neorow írta/fordította, ez alapján csináltam.
Elméletileg ki lehet hagyni pár lépést, ha nem kell root, csak ICS.
Akkor letöltöd a flashtools, feltelepíted, a telepített mappában van egy olyan mappa, hogy drivers, annak a telepítését futtatod, felkínál egy ablakot, ahol ki lehet pipálgatni, ott az xperia p-t, jelöltem ki, meg alatt volt még driver ami hasznos volt, azt hiszem 2.
befejezi a telepítést, illesztőprogramokat is telepít.
ezek után az lt22_6.1.......... kicsom, a benne levő fájlt csak belehúzod a megnyitott flashtool fehér részébe, gyak.megcsinálod a 3.;4. lépést elméletileg ezzel kész is."Én csak ennyit csináltam meg, tehát elvileg nem rootoltam?
-
g0n21
senior tag
idézem darvinya commentjét ebben a témában:
"Önmagában a root jog megszerzése után megy az OTA, azaz felteszi a frissítést.
De ha már töröltél, változtattál a rendszerben akkor letölti az OTA frissítést, de telepítéskor hibával leáll és valamikor nehéz helyre pofozni.
De semmi vész, mert SUS, PCC, Flashtool-lal megy a frissítés.
Csak a root vesztés biztos." -
DraXoN
addikt
Ennél a telefonnál is a Dragontrail van? az nem csak az ütésálló modelljeire van rakva? (mert ha nem az jó pont lenne.. én tudom ezen csak egyszerű karcálló bevonat van... persze lehet tévedek.. bár biztos említenék a dragontrail nevet legalább a manuálban.. de ott is csak karcállót említ).
Úgy tudom a Sony csak a Go, és Active modelleket látta el ezen védelemmel (hogy a csúcsmodelleket miért is nem azt nem értem).
-
nintendojet
tag
-
_Dumber_
őstag
T-re még várni kell az ICS-t.
A frissítés gyorsasága nem gondolom, hogy csak T-függő lenne. (az sem biztos, hogy függ a T-től.A frissítés a SONY-nál egyből a Sony serveréről tölthető.. Hogy simuljon a T hálózatához és igényeihez, azt a Sony emberei "állítják" be. (persze T jóváhagyása után adják ki) Szerintem már készen van, csak nem mindenkinek engedélyezik egyszerre a világban, nehogy lehaljon a server.
A samu frissítése androidon is elég lassú volt. (2 éve legalábbis ).
Mindenesetre szerintem 1 hónap alatt mindenkinek elérhető lesz. (lehet hogy HUN T-nek már a jövő héten, nem lehet tudni, hogy hogyan van a rolling upgrade beállítva a sony-nál)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest