- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mani007
csendes tag
válasz
bluemirage #10142 üzenetére
Köszi, de nem arra gondoltam, hogy azt írja ki a telefonom, hogy kit hívok :-) Hanem, hogy ha akit hívok éppen beszél akkor kiírhatná, hogy tartva vagyok....mert még foglaltat sem jelez, csak csörög.....
-
Mani007
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy be lehet/kell - valahol azt állítani a telefonon, hogy ha hívok valakit, aki éppen beszél, akkor azt jelezze ki nekem, és ne csak azt írja ki, hogy "Hívás"....eddig az összes telefonom kijelezte, így nem kellett feleslegesen várnom vagy telefonálgatnom....
Köszönöm -
Mani007
csendes tag
válasz
rObika8802 #6171 üzenetére
Szuper, köszönöm :-) Rájöttem arra is közben, hogy annyi volt a baj, hoyg nem telepítettem, amit automatikusan kellett volna agépre ;-)
-
Mani007
csendes tag
Sziasztok, le szerettem volna tölteni a telefonomról a kamerával készített képeimet gépre, de nem is találtam meg a telefonon, amikor bedugtam a kábelt.....
Van erre vmi külön program vagy vmi titkos helyre vannak mentve a fotók a telefonban??
Please help me
-
Mani007
csendes tag
Sziasztok, a watchdog szuperül működik, köszönöm az ötletet.
Közben a következő problémával találkoztam: nem tudok fényképet feltölteni Facebookra () sem rögtön fényképezés után. sem a galériából, sem pedig a FB oldaláról közvetlenül, mindig azt írja ki, hogy Can not upload the file.....
Találkozott már vki ilyennel? Vmit be kell állítani valahol, hogy engedélyezze?...
A másik, nekem 12 óra alatt lemerül (3 napos a telefon), úgy hogy nem is hallgattam vele zenét, nem töltöttem le videót, nem játszottam vele, és a net sem ment rajta azért olyan sokat....Ez normális?
Köszönöm
N. -
Mani007
csendes tag
Sziasztok, tegnap vettem egy xperia p-t, nagyon tetszik, eddig remek
Az lenne a kérdésem (lehet hogy már vol téma, de sajnos nem tudom most végig olvasni a hozzászólásokat), hogy meg lehet-e valahol nézni a telefonon, hogy mennyi adatforgalmat bonyolítottam eddig?
Köszönöm előre is!
N.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia