- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
válasz Newlachka #19654 üzenetére
Szerintem ezt nem (sem) te fogod eldönteni.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
darvinya
titán
válasz Newlachka #19280 üzenetére
Mert JB alatt csak külső tárra engedi a biztonsági mentést.
Azaz kell hozzá OTG és USB pendrive.(#19282) katokacaj
Kipróbálhatod független fw-t is.
Ha már SUS-al csináltál fw javítást akkor ajánlom csináld meg a saját fw-et. (Logout-omon van róla bejegyzés ami segít benne)
Ezt bármikor rá flash-elheted Flashtool segítségével.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
EAndrew
aktív tag
válasz Newlachka #19252 üzenetére
Igen volt egy alaplap csere, mert az átlátszó sávban buborék volt + elvált a két réteg egymástól, ja és nem érzékelte rendesen az érintést.
darvinya:
Akkor milyen módon varázsolhatom fel a JB-t, ha nem jön a frissítés? Az okot hogy miért nem jön azt lehet tudni?
"Nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, de azt tökéletesen megvalósítottam." :)
-
razorka777
veterán
válasz Newlachka #19229 üzenetére
6k-ért van már power bank.
Amit leírtál azzal tökéletesen egyet értek.Két napot megy nálam a telefon egy feltöltéssel átlag használattal,van amikor többet nyomogatom jobban merül,de nem esem kétségbe.
És csak azok az appok vannak fent amiket ténylegesen használok.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Atmo
senior tag
válasz Newlachka #19128 üzenetére
ez nem progi, hanem egy un custom firmware, vagy egyedi rom, és igen, csak nyitott bl-re megy fel. van zártra is, de ott nicns működő kamera.
rövidesen lesz wifi is
FXP221
CM10.0
- latest cm 10.0
- Camera (U,Sola,Go)
- Wifi (P,U,Sola,Go)
- HDMI (P)Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
NY_A
őstag
-
hatter
tag
válasz Newlachka #17857 üzenetére
szo szo.. igen, album hiba plusz az hogy képernyő feloldásnál nem írja csak kb az első 4 képernyő feloldásnál hogy "húzza le vagy fel a feloldáshoz" akkor az hogy sokszor késve fotóz... igazából a memória hiba felirat jobban aggaszt, lehet el kéne mennem velem egy szervízbe.... (4hónapos) vagy leformázni windows alól a belső memóriát....
-
Thorax89
csendes tag
-
Zolee11
senior tag
válasz Newlachka #16159 üzenetére
Most feltettem a Solid Explorert, ezzel is ügyködtem egy kicsit, ami további érdekes eredményeket hozott. Mindhárom fájlkezelő egyformán látja a létrehozott mappákat, és a törölt elemeket, de a Pc-n késve, vagy egyáltalán nem látszódik az eredmény. Ergo itt inkább a pc és a telefon közti kommunikációs probléma lesz a megoldás.
Elsőre öröm é bodottá . Jól működő pöpec kis telefon, remélem az akkumulátor is elmegy legalább 1 - 1,5 évet, mert nem egyszerű cserélni Az internetet se akarom rámásolni, így nem zavar, hogy nem bővíthető a memóriája. S helyett inkább ezt választottam, a fém váz, illetve az akkumulátor 1 töltésnyi üzemideje miatt.no brain, no problem
-
Kreash
aktív tag
válasz Newlachka #16141 üzenetére
Köszi, mindjárt rá is keresek.
Másikra meg kicsit finomabb megoldásra gondoltamAmúgy usb3as pendrive-t másnak se sikerült otg-n keresztül összehozni a telefonnal?
( usb áramfogyasztás-hiba,az usb eszköz túl sok áramot fogyaszt )Esetleg nem tudtok egy másik töltőt hozzá? Borzasztóan rövid :S
(usb hosszabító kábellel nem lehet megoldani? ) -
darvinya
titán
válasz Newlachka #16116 üzenetére
Én nem ezt írtam.
Média mappát ömlesztve kezeli ezért hibás lesz.
(#16125) Ca3sar
Nem a telo Op.-ját kérdeztem, hanem a rendszert amin próbálod.
WinXP stb..
Ha winXP alatt nem Xperia P ként szerepel akkor csinál ilyet.#16133) zerge861
eBay, parts4repair.com
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz Newlachka #16118 üzenetére
Én is powerampot használok, ott ilyen nem fordul elő, úgyhogy még nem nagyon volt szükségem ilyen programra, de: itt van egy
Bár ha az újraindítás nem segített, akkor valószínűleg ez sem fog.[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Newlachka #16113 üzenetére
Más kicsivel drasztikusabb eljárás, de mindent végig kell csinálni.
1. Music>Együttes név>Album>xxxxx.mp3
2. Alkalmazások-Mind(fül)-Zenelejátszó-Adatok törlése
3. Belsőtároló-Android-data- com.android.providers.media-albumthumbs mappát törölni
4. LOST.DIR mappát törölni
5. Restart telo
6. megvárni míg rendesen felállMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Dave1984
őstag
válasz Newlachka #16021 üzenetére
Köszi,de nem találom a vásárlást igazoló számlát
Meg nekem nem ér ennyit,inkább elküldöm Darvinya forúmtársnak,már rendeltem egy jobb fülest,és ezt majd itt helyben Szekszárdon tudom gariztatni(ha szükséges)
a fülesLegalábbis az antutu szerint.
(6728 pont)
Nálam ez 7000 pont CPU 1000Mhz/200Mhz Viselkedés : ondemand I/O ütemező Noop
ezt
teszem fel a gyári romra[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
sajo13
senior tag
válasz Newlachka #15663 üzenetére
Nekem ilyen van: [link] a bal oldali (5200 mAh)
Olyan széles, mint a telefon, hosszra a telefon felénél azért hosszabb picivel, magassága pedig a telefon kétszerese. Súlya alig több a telónál 126 vs. 120 gramm.
Szóval nem nagy darab.
Háromszor lehet vele tölteni a telefon (ugyebár veszteség is van) és olcsóbb, mint a Sony cucca.[ Szerkesztve ]
-
Pigmeus_1
tag
válasz Newlachka #15413 üzenetére
Aláírásom?
Távközlési technikus a végzettségem, és tudom mitől működik egy telefon/központ így nem okoz gondot a csere. Ha odajutok, akkor megrendelem az angol oldalról.
Garancia: igazából nem az volt az elsődleges szempont, hanem az állapota és az ára. Persze kapható boltban is, de 45eFt-ért nem... Ez meg annyi volt+a függetlenítés.Csak egy lelkes felhasználó...
-
Newlachka
őstag
válasz Newlachka #15410 üzenetére
én nem is mondtam,hogy garanciapapír nélkül.. természetesen érvényes garanciával (megjegyezem aki gari nélkül vesz manapság olyan telefont, vagy egyéb elektronikai terméket amely még boltban kapható jelenleg is, az konkrétan egy öngyilkosságot végez a pénztárcáján)
szerk:
de most már látom az aláírásod
nincs egy gsm-es ismerősöd? rendeltesd meg vele az alkatrészt és építsd be magadnak[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
válasz Newlachka #14847 üzenetére
De nem ám...
A sajátom belét is láttam, és kép is van egy másikról, illetve a neten rendelhető gyáriak is "csak" 1265-ösek...
Egyékbént nem ez az első, hogy kissé eltér az eredetileg megadott akkuérték, mert pl. a ray-em gyári 1500-asnak mondott akkuja is "csak" 1460 mAh...
A neten fellelhető képek alapján van 1500-as is, azok rendre 2011-es gyártmányúak, de a 2012-esek (mint pl az enyém is) 5,5Wh-s, min. 1460 mAh...Ez úgymond természetes, nem kell fennakadni , amolyan érdekesség...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
knajf
senior tag
válasz Newlachka #14598 üzenetére
egyszerubb, ha flashtool bootloader unlock-kal csinalod... SONY oldalrol requestelsz imei alapjan egy BLunlock key-t es amit a flashtool mondd megcsinalod, sokkal egyszerubbnek tunik mint a wikis. radasul az out of date nek tunik nekem
a régi rendszerből a megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=knajf
-
Tome08
tag
válasz Newlachka #13996 üzenetére
Értem én, meg aztán ez a legegyszerübb válasz, hogy akkor vegyél fényképezőt.....
de probáljuk meg inkább technikailag megközelíteni
tehát Ki tudja megmondani hogy a Xperia Ray-be és a Xperia P-be milyen kamera van (Lencse méret, típus stb.)mert a kérdés tulajdonképpen erre vonatkozik!! ha legalább azt tudja akkor nekem simán jó....
továbbra is köszönöm
Mi 12x / LG 42LM660S / LG 65C22
-
darvinya
titán
válasz Newlachka #13317 üzenetére
És mi lesz, ha 1 év után nem tudod fizetni?
Mert mondjuk nincs munkád, stb.
Akkor is ilyen elnéző lesz a szolgáltató?
Bizony a mai világban egyik napról a másikra szűnnek meg meló helyek.De ez már tényleg OFF.
Mindenkinek más kell, de azért sokkal többet adnak ugyanannyiért a szomszédos országokban.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz Newlachka #13244 üzenetére
Akkor a Flash % jelző végig sem fut, és azt mondta hogy a Flashtool megtette.
Tehát a Flash-elés lement.(#13245) csacsi67
Ugye ezt te sem gondoltad komolyan.
Kapcsolja ki a telot és majd utána a USB hibakeresés módot kapcsolja be.[ Szerkesztve ]
-
Knight666
aktív tag
válasz Newlachka #13058 üzenetére
Az azért nem ugyanaz. Először is a TVnek is támogatnia kell a médiát (nem mindegyik modell szeret minden formátumot), aztán elég nagynak kell lennie a sávszélességnek is, ami wifi esetében nem mindig jön össze. Ezen kívül még ha minden ideális, akkor sem viszi át a telefon képét minden esetben, csak ha épp médiát játszol le (kép/hang/videó) és a HDMI extra szolgáltatásai sem működnek (pl. a CEC).
gyantaszuz: Próbáltad a monitort másik forrással? Lehet, hogy a bemenetével van valami gond.
-
darvinya
titán
válasz Newlachka #13046 üzenetére
Hát nekem olyan 55-ös build.prop kell amire SUS/PCC felajánlotta a 75-ös fw-t, de ebbe a régióra való.
(#13043) atiss88
Én már átszoktam a kapacitívra, de recesszív kijelző után sem tudtam úgy menyomni, hogy elszíneződjön a kijelző.
[ Szerkesztve ]
-
Knight666
aktív tag
válasz Newlachka #12975 üzenetére
Általában így van. Én akkor szoktam idegeskedni miatta, mikor fektetett módban használom (pl. olvasok egy könyvet) és közben eszembe jut elindítani egy másik programot (pl. böngészőt). Ilyenkor néha előfordul, hogy nincs a legutóbb használt programok között és ki kell lépnem miatta a launcher-be.
-
darvinya
titán
-
Spett14
tag
-
d3kk
senior tag
válasz Newlachka #12399 üzenetére
bizony bizony.. már van amúgy megoldás rá csak épp fizetni kell érte... ez egy külföldi cég.. vagy valami ilyesmi.. azt olvastam hogy valahogy meg tudják csinálni, már nem emlékszem hogy... na de én megvárom amíg magamnak meg fogom tudni csinálni.. amikor lesz már publikus működő eljárás erre..
(#12397) bluemirage , dekrer (#12391)
Az invisible shield-et én is ajánlom
[ Szerkesztve ]
-
gerii
addikt
válasz Newlachka #12131 üzenetére
Egy tanulságos történet: Samsung Omnia (az eredeti) volt pár éve nekem, gondoltam frissítem a géppel. Win7 alatt nem működött, úgyhogy rádugtam a régi P3-as gépre amin XP volt. Azzal nem számoltam hogy a gépen csak 1.1-es USB volt és papírnehezéket csináltam egy másodperc alatt a telóból.
Így kerültem bele az Omnia topic első HSZ-ébe, miszerint csak 2.0-án frissítsenek[ Szerkesztve ]
-
nokia112
csendes tag
válasz Newlachka #11293 üzenetére
Egyedi festett hátlap? Van is ötlet, hogy hol csináltatnád meg, mert nekem is vannak hasonló ambícióim, csak nem tudom, hol lehetne megoldani.
Egyébként az alján lévő kupakból is szeretnék valami egyedibbet csináltatni. Ha valakinek van ötlete, merre induljak el ez ügyben, kérem írjon egy címet, vagy akármit. Előre is köszönöm!
Alcatel OT 302 -> Nokia 3410i -> Nokia 3220 -> SonyEricsson w800i -> SonyEricsson w910i -> Nokia (Tubi) 5800 -> SonyEricsson Xperia X8 -> Sony Xperia P ~ eddig
-
sajo13
senior tag
-
Newlachka
őstag
válasz Newlachka #11292 üzenetére
Amúgy szerintem alternatív megoldás lehetne az is, ha méretre vágatna valaki képernyővédő fóliát..
Igaz így a fém érzés elveszne,de a sérülékeny hátulja védve lenne..
Amúgy viccen kívül, már grafikus tervezési fázisban van nekem egy egyedi festett hátlap
DE ez is megoldás
Ez pedig a drága megoldás[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia