- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
bluemirage #7471 üzenetére
Na ezt most megint megvétóznám
Fogtad már a kezedbe? azért ne hasonlítsuk már össze némelyik samsunggal a Desire X-et, mert a samsungok nagy része tényleg gagyi műanyagból van. Ennek a hátlapja egészen puha tapintású, matt mindenhol, nem egy fényes lakkdoboz. Nem recseg, ropog az összeszerelés. Attól még hogy nem kizárólag fém, lehet jó és minőségi műanyagból összeszerelt. Ami meg a design-t illeti, valóban nem egyedi, de valami oka csak van, hogy ez a legkedveltebb forma a gyártóknál
Én azt mondom, hogy aki megteheti, vásárlás előtt legalább fogja kézbe a telefont, mert amit egy videobol vagy fényképről lát, sokszor élőben teljesen más. Nekem a P például kifejezetten kényelmetlen volt a sarkos kialakításával és a hosszúkás formája miatt egykezesen nem tudtam használni, mert valahogy sehogy nem találtam a súlypontját. -
sssz
őstag
válasz
bluemirage #7084 üzenetére
hmm, ez mind amire alapozod a döntésedet? szuper hardveren is tud akadozni minden, ha nincs optimalizálva. könnyen csalódhatsz ha csak a száraz adatok alapján döntesz. a vodafone-nál kapható. a kamera teljesen jó képeket csinál. videoból a csak a gyári app nem visz mindent, a többi már igen.
két év gyári garival 86.990,- függetlenül. a vodafone-nál 69.990-14.990-ig van az ára.De ez itt erősen off. mint mondtam, a fórumra nézz be, illetve legalább a mobilarena tesztet olvasd el mielőtt véleményt alkotsz.
-
sssz
őstag
válasz
bluemirage #7082 üzenetére
Olvasd el a HTC Desire X forumát is
-
sssz
őstag
Térkép pl akkor mehet annak ellenére hogy nem nyitottad meg ha valami olyan programot telepitettél vagy futattál aminei van helymeghatározo része. Ilyen pl a facebookban a location integrácio. Ezt érdemes kikapcsolni a facebook beállitásaiban ikketve minden ilyen jellegű programban, mert különben ezek automatikusan futtatják a térkép appot a helymeghatározás végett.
-
sssz
őstag
válasz
modellmaker #6562 üzenetére
felvetted a fiókok között az xpera facebook (vagy valami hasonló nevű) fiókot, valamint beléptél a mobilon a facebookba is ( első belépéskor rögtön megkérdezi hogy sínkronizálni akarsz e), utána névjegyeknél felajánlja magát a facebookot kontaktoknak a megjelenítését is külön.
illetve a beállításoknál az xperia menüpont alatt engedélyezni kell a facebook társítást külön.
Nálam ezeket beállítva és leszinkronizálva gond nélkül megjelentek a facebook kontaktok képei. -
sssz
őstag
válasz
bozsozso #6389 üzenetére
van egy olyan pont a beállításokban hogy xperia, azon belül van a facebookintegráció engedélyezése illetve a fiók és szinkronizációnál külön fel kell vinned egy facebook xperias (vagy valami hasonló néven van) fiókod. csak akkor kapcsolja össze a facebook profilal az adott google névjegyet
-
sssz
őstag
válasz
Knight666 #6028 üzenetére
Vásárlás előtt elkéred az imei számát a telónak, elrohansz a szakszervízbe és megkérdezed hogy vállanák e a szervizelését és hogy honnan van a teló? Életszerű nagyon
pl egy samsung gyártói garancia papír ugyanugy néz ki bármelyik termékre. az eladó tölti ott ki az adatait. bármilyen készülék garipaprja lehet. sőt, akár egy másolt garipapír is lehet, hiszen nem veszed észre. Az adatok eredetiek lesznek rajta, amit kitölt. csak éppen arra telefonra, amire kitölti nem érvényes a gyárói garancia, csak ezt te nem tudod és jóhiszeműen megveszed a telefont.
Keress rá a neten a szürkeimport és a mobiltelefon szavakra és érdekes dolgokat fogsz találni.
De tényleg zárjuk már le ezt az egészet, mert már eléggé zavar, hogy offoljuk a forumot.
Ha nem megy, meg fogom kérni az admint, hogy az utolsó pár hozzászólást törölje, mert semmi köze a témához. -
sssz
őstag
A harmadik meg talán, hogy ne offoljuk szét a forumot az én telefoneladásommal. Ha valakit valami érdekel, akkor inkább priviben. Köszönöm!
-
sssz
őstag
Nem beszélve arról, hogy azért az se elhanyagolható tény, hogy a telefonnak semmi baja és remélhetőleg nem is lesz semmi baja, így a garancai csak formaság.
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #6012 üzenetére
gondolod hogy a gyártói garancia bármit is ér ha egy gsm boltból veszed?
Annyit meg talán nézzetek már ki belőlem, hogy nem egy sufni gsmbe vásárolok, csak hogy megspóroljak ezer ft-ot.
A gsm bolt, ahonnan vettem teljesen megbízható! Évek óta vásárolok ott telefont, jól ismerem a tulajt. Rendes srác. A bolt pedig jól megy, nincsenek bajban.
A másik, hogy én sose veszek gyári garis telefont. Egyrészt az is lehet szürke import és máris nem fogadja el a garanciális szervíz. Aztán se a bolt nem javítja, se a szervíz. A boltnak ugyanugy kötelessége a javítás és a csere.
De kérlek, ahelyett, hogy lehúzod a terméket, amit árulok, inkább kérdeztél volna meg privátban minderről.
-
sssz
őstag
Remélem én is. Lentebb már nem akarok menni. Ha valakinek megéri, hogy pár ezerrel olcsóbban inkább vesz egy függő készüléket megkockáztatva hogy letiltják, akkor megérdemli. Mindenki azt hiszi hogy ilyen vele nem történhet meg, aztán majd ha megtörténik néz nagyokat. Ez ellen még egy adásvételi sem véd.
Nem beszélve arról, hogy a frissítések egy részét vagy talán mindent el is felejtheti - mókolás nélkül - ha szolgáltatós telója van az embernek. Vagy jobb esetben pár hónappal később megkapja. -
sssz
őstag
válasz
neorow1 #5978 üzenetére
Tudom
Csak sajnos nem sok tisztességes ember akar vásárolni
Megértem én hogy minél olcsóbban, de azért mikor megkérdezik, hogy ebből még engedek-e.....no comment. Viszont eladni meg el szeretném, mert nagyon kényelmetlen a kezemnek
Ami a dokkolót illeti, az az ebayen vettem. az se volt 2 fillér szállítással...pedig "csak" töltős.
-
sssz
őstag
válasz
Stukker1987 #5967 üzenetére
Én az enyémet 69500ért árulom dokkolóval, független, 1 hónapos. Mégis fanyalognak sokan. Pedig már ezzel az árral is nagyon jól járnának
-
sssz
őstag
Ide is kiírom, hátha érdekel valakit aki erre tévedt: Eladó a sony xperia P-m, független, garis. akit érdekel írjon privit.
Bocs az OFF-ért. -
sssz
őstag
válasz
SpeedHUNGARY #5805 üzenetére
Miközben használod a telót akkor dobja el a netet vagy stand by-ban, ha csak az asztalon figyel?
-
sssz
őstag
válasz
Ferenczi Áko #5736 üzenetére
Nekem 544-es van,de az nem merül annyira. 1 napot simán, ha kicsit kímélem, akkor 1,5-2 napot is.
s4tch: és ez hogyan jön elő??
-
sssz
őstag
válasz
rObika8802 #5477 üzenetére
első okostelóm egy samsung galaxy volt. Teljesen széthekkeltem
Meguntam a dolgot, így utána már próbáltam olyan telókat keresni, aminél minden megvolt amire szükségem volt/van.
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #5469 üzenetére
kisebb kijelző, kevesebb ram, kisebb akksi. Néztem, de inkább a DX.
-
sssz
őstag
Bocs, igaz, mm
Remélem is hogy jó kezekbe kerülSajnos nekem nagyon kényelmetlen a fogása.
Ez az amit még megszokni se lehet sajna, mert nagyon nem esik kézre.Zigi: köszi a megerősítést
rajta vagyok a dolgon
Mondjuk valahogy nagyon hiányzik errről a mobiltelefon piacról azok a telefonok, amik magas tudással rendelkeznek, de női kezekhez vannak méretezve. egy telefon nem attól válik női telefonná hogy kiadják rózsaszínben is. Sajnos általában erről híresek a gyártók. Vagy kiadnak valami full gagyi telefont mint nőit. -
sssz
őstag
válasz
bluemirage #5461 üzenetére
magasabb??? a DX 118,5 cm magas a P pedig 122 cm. A P magasabb, nem a DX.
Az a fél cm plusz a lekerekített sarkok elég sokat jelentenek a kényelmes fogásnál.
Kamera nekem nem számít. Fényképezésre fényképezőgépet használok, zenehallgatásra meg mp4-et
Kamera csak arra jó, hogy végszükség esetén kéznél legyen.
De ha pontos infokat akarsz a Dx-ről inkább itt nézd meg: DXDany007: néni???
Azért attól akortól még bőven messze vagyok
-
sssz
őstag
válasz
werszomjas #5454 üzenetére
Semmi gond nincs vele
Egyszerűen nagy egy női kézbe. A Desire X ugyan gyengébb, de igazából amire nekem kell, abban semmi különbség nem lesz a két telefon sebességét illetően. Ugyanakkorkét magos,4 "-os kijelző és meg fogja kapni elvileg a JB-t.
-
sssz
őstag
válasz
rbalint88 #4770 üzenetére
az az egy mozdulat....
Htc-nél egyetlen széria volt sikeres, az a Desire. Nekem volt "sima" Desire, aztán Desire S. ezek igaz nem felsőkategóriás telefonok, haben inkább most már az erős középkategóriát képviselik, de mind méretben, mind tudásban, design-ban, minőségben nagyon jók voltak. Most várom a Desire X-et. Valószínűleg a sony számomra csak egy kis kitérő volt
Visszatérve a zúgásra. Sokan mondták már, hogy az a zúgás nem más mint a másik oldalról beszűrődő környezeti zaj. Elképzelhető. Ezért is írtam, hogy szerintem nagyon - túlságosan is - érzékeny a P-nek a hangszórója és a mikrofonja.
-
sssz
őstag
válasz
darvinya #4768 üzenetére
csak gsm-en használom. de azt inkább az akku miatt
sajnos nekem eddig, a képernyőt leszámítva, kicsit csalódás ez a teló. Ezt megelőzően főleg htc telóim voltak és azok fantasztikusan optimalizáltak voltak. Nem az hogy lassú, hanem sokkal felhasználóbarátabb. persze lehet mondani hogy mindenre van megoldás a playen...pl. ilyen a lehúzósávban a gyorskapcsolok. -
-
-
sssz
őstag
akkor legelöször menj fel a sony oldalára és töltsd le a pc companion (azt hiszem ez a pontos neve) szoftvert és telepitsd fel a számitogépre. aztán csatlakoztasd a telot kábelen a géphez. ez a szoftver ellenörzi majd hogy van e uj szoftver a telefonodra. ha jelez hogy van, akkor követsd az utasitásokat amiket kiir.
utána szerezz egy routert a vezetékes netedhez mert igy kb semmit nem tudsz kiélvezni ami az androidnak a lényege. -
sssz
őstag
válasz
harijani #4233 üzenetére
az hogy bekerüljenek a gyorskapcsolok a notibarba nem kell root. a widgetsoid 2.x pp csinálja.
ha root nélkül akarsz változtatni a statusbaron akkor ajánlom a statusbar + appot.
ICS alatt -mint ahogy darvinya is mondta - simán lehet tiltani, fagyasztani appokat.szerk: bocs, a válasz Dany007-nak szól, csak rossz helyre kattintotttam.
-
sssz
őstag
már kivettem abból, amibe próbaképpen beraktam, mert a P-be ugye a micro sim kell.
Egyelőre nincsen szükségem az adapterre, de jó tudni, hogy ezt legalább nem egy vagyonért adják
Amugy amibe beraktam, abba nem be kellett dugni, hanem csak berakni egy helyre az akksi alatt és ráhajtani egy kis fémet, ami rögzített. -
sssz
őstag
válasz
Telomanikus #4070 üzenetére
olyan a hangja mint pl egy sd kártya behelyezésnél. kattan.
-
sssz
őstag
válasz
Telomanikus #4066 üzenetére
így kell berakni : link
-
sssz
őstag
válasz
davidfun #4047 üzenetére
Ha ICS-d van akkor az intelligens csatlakozást keresd az appok között. Ott nekem pl be van állítva, hogy este 22:30- 6:00 között, automatikusan csendes módba megy, elindul az óra és a riasztás és kikapcsol az adatforgalom. Reggel 6kor automatikusan visszakapcsol az adatforgalom és újra hangos beállításra vált a teló.
-
sssz
őstag
válasz
rObika8802 #4028 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a magyarázatot
Akkor a pc-ről töltöm a htc-s micro usb kábellel, a gyárival meg otthonról.
rObika8802: nem lehet hogy csak az akkukijelzés zavarodott meg? Újraindítás után érdemes ilyenkor ránézni mennyit mutat az aksitöltöttség. a másik meg hogy elképzelhető valami nagyon szinrkonizált a háttérben.
Megkérdezhetem hol és milyen szilikon tokot vettél rá? -
sssz
őstag
erre valaki? link
-
sssz
őstag
Ja igen, még egy kérdés: mikor rádugom a telót a pc-re akkor nem jelenik meg a pc-n a belső meghajtó. Valahol valamit elállítottam, de nem találom.
Ötlet? -
sssz
őstag
A töltő kábelén az a kis "bumszli" jelent valamit? Mármint azt látom, hogy egy sima microusb kábel is belemegy és tölteni is tudja a telót, de van valami oka (áramerősség, feszültség, bárminek az átalakítása) amiért az ott van és csak a gyári kábellel lehet/szabad tölteni a telót?
-
sssz
őstag
válasz
Dzsuditt #3934 üzenetére
A router azonositojaban van esetleg ékezet? Az van hogy nem szerti. A jelszod a routeren legyen legalább 8 karakter. Abban se legyen ékwzet. Telon nincsen letiltva az adatforgalom? Bal felső sarokban akkor ott van egy kis piros háromszög. Valamint csinálj gyári beállitàsok visszaállitását ha egyik se segit.
-
sssz
őstag
hol találom azt a beállitásokban hogy milyen stilusban kapcsoljon ki a képernyő? pl retro,tv,stb. tudom hogy láttam ilyet de most egyszerűen nem találom. vagy az gb
alatt volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest