- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
csacsi67 #20541 üzenetére
Nálam néha szokott késni az értesítés, leginkább a fb+chat és a voxer, de most nem tudom hogy csak wifin vagy mobilneten is. A nexus fórumon ajánlották ezt: Push notification fixer Kipróbálom, hátha működik...
-
freemanone
addikt
válasz
csacsi67 #20203 üzenetére
"nem bekapcsolva kell..." hát ő is ezt mondta
amúgymeg tényleg olvashatna is ott van a téma összefoglalóban szinte minden...MÁS: aki feltette a mostani CM10-et, attól kérdeznék, hogy tapasztaltok-e olyat, hogy a képernyő nem, illetve sokadjára, vagy csak lassan jön elő lekapcsolt képernyő után? Nem minden esetben, ritka jelenség, de nekem csinálja és érdekel, hogy egyedi vagy ismert hiba.
Valamint a play store bugzik 1000el és lassú. Ezen kívül viszont egyelőre rendben van a rom, lehet megtartom.(#20206) razorka777: na pont ezért kérdem, mert nekem a 223a is csinálja, de mint mondtam ritkán, olyan 20-ból 1x.
-
Blamazs
senior tag
válasz
csacsi67 #20134 üzenetére
Specialsnal mindig-re van allitva. A routert most nezem en is, ott a statisztikaban latom, de adatmozgas nincs. igaz ha torlom a listat az ujban nem jelenik meg, mig fel nem ebresztem a telot.
lehet jb alatt nem veszi le a wifi ikont alvo allapotban es ez zavart meg engem, es emiatt szivok mar 3-4 napja???? -
razorka777
veterán
válasz
csacsi67 #19862 üzenetére
Igazad van,de ez az összes gyártóra igaz.egyik kolegámnak advance s-e van,hát azon valami borzalom,mind a GB és a JB is.
a gyártók pont leszarják a fw-t,csak bekapcsoljon a teló és ennyi.
Ahány féle droidot fogtam,annyiféle képen volt szar a gyári soft.
S2,S3 és még sorolhatnám. -
Csa_ba
tag
válasz
csacsi67 #19051 üzenetére
(#19051) csacsi67
Ha a Sonynál (fejlesztő csapat) nem jönnek elő ezek a hibák, nincs mit javítani.
Volt, hogy 3-szor raktam fel egymás után, s ezek a hibák jelentkeztek, aztán újra raktam mindent
a gépemen az alapoktól.
Működik rendesen igaz nincs Rootom, de nekem nem is kell! -
darvinya
titán
válasz
csacsi67 #19028 üzenetére
Ezt a brutális átverést.
38000Ft a telo, de ez csak Mozaik XXL díjcsomaggal (havi díja 20 890 Ft). Új vagy meglévő előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 2 év hűséggel. Mobilelőleg befizetése szükséges lehet.
(#19029) luciferc
Nem tudom, hol lehet.
Nem tudom miért nem lesz a CDF-re, mert nem vagyok Sony alkalmazott.A frissítés mindenkinek másként jött be.
(#19032) bluemirage
4. csak nálam nincs vagy azok a külső app-ok hányják össze a rendszert, mert szinte ebben van a legnagyobb eltérés.?
-
qamu74
őstag
válasz
csacsi67 #18356 üzenetére
Most próbáltam a
[rom]pa 1.6 [fxp 216] ROM-ot,de nálam nem megy a play store sem, ha menne,lesz@rnám a kamerát,mert úgysem használom... -
Dany007
veterán
válasz
csacsi67 #15846 üzenetére
Na most hívtam a T-mobilt, azt mondták karbantartás van délig itt a környéken...
Hát kíváncsi leszek.
De azért ezt nem ártana jelezni valahogy. Most ha valakinek fontos üzleti hívásai lennének és nem próbálja meg átrakni a GSM módba akkor jó nagyot szívhat... Legalábbis nem kis bosszúságot okozva.
-
-
-
-
ruskop
senior tag
-
darvinya
titán
válasz
csacsi67 #15613 üzenetére
Ez a tárcsázó és Chrome, azért nem jó példa.
Hogy miért?
Azért, mert ezek a programocskák kétszálon futnak.
1. szál:
Háttérfolyamat pl: telefon folyamatosan figyeli jelet értékeli, hívás érkezet igen-nem, stb…2. szál:
Vizuális folyamat pl: megnyomod a tárcsázót és látod a számgombokat, híváslistátNa ezeket egyesíteni kell és ehhez idő kell.
Ezekkel lehet úgy trükközni, hogy maga a tárcsázót sosem teszem talonba csak nem láttatom.
De ennek ára van.
Mégpedig rádió, vagy WiFi, kamera nem tud működni. -
djpetar
tag
-
válasz
csacsi67 #15584 üzenetére
iPhone ára.
Ennyi.
Az Apple - egyébként nagy poén, pont emiatt számíthatnak vizsgálatra - egyedi szolgáltatói szerződéssel, egyedi feltételekkel értékesíti a szolgáltatói modelleket is.
Gondolom emlékszünk még arra az időkre, amikor iPhone-t csak szolgáltatónál vehettél...
-
válasz
csacsi67 #15579 üzenetére
Nem értem.
Mérges vagy egy gyártóra mert:
-veszel egy szolgáltatófüggő modellt
-amit aztán rootolsz
-majd FT-lal teszel rá szoftvert, (mert gondolom nem bírtad kivárni a szolgáltatói ICS-t)
-mindezek után T-s frissítésnél bekavarodik...Ezt gyártófüggetlenül írom, sem a Sony, sem egyéb másik gyártó mellett sem kampányolva.
Ilyen esetben tessék kérem drágábban venni gyártói független, lehetőleg piac/régióazonos modellt, és nem kell semmilyen más manőver után nyúlni!
Ha logikusan végiggondolod, ez a user döntési hibája!
Rosszul határozta meg az igényeit (minél előbb, és minél frissebb oprendszer megléte), emellett rosszul választott ezért az elvárásért árat.Vagy olcsóbban veszel egy eszközt, de elkönyveled, tudatosítod, hogy ez hátránnyal is jár (függőség, és frissítések csúszása/hiánya), vagy az elvárásaidhoz hozzáigazítod az árat...
-
-
törölt tag
válasz
csacsi67 #15325 üzenetére
Régen olvastam és ezért is vettem meg az U-t és nagyom szerettem. Csak kicsi lett a kijelző és vágytam a nagyobbra megca JB frissítésre. Nem bántam meg a váltást, de többet vártam a dupla akkora RAM tól meg a nagyobb kijelzőtől. (Vagy legalábbis ugyan annyit.)Utóbbi tény, hogy szép és rettentően jó a napfényben való olvashatósága, de felbontásban az U jobb volt. Napokig megvolt mindkettő és ugyan azokat a háttereket, ikonokat, alkalmazásokat nézve az U szebb volt.
-
-
s4tch
veterán
válasz
csacsi67 #15009 üzenetére
Szerintem nem erről van szó. Tucatnyi ismerősöm jár 2-300 lőerős autókkal, és igenis figyelnek a fogyasztásra. Ha egy GS450h-nak vagy egy 35d X5-nek kinyomod a szemét, akkor letúr kb. bármit az útról, cserébe eszik 20 litert. Normális közlekedéssel meg 9 alatt el lehet járni a hibriddel, és a kéttonnás dízel is elmegy 10 literrel.
A P a legfényesebb kijelzővel tűző napon is olvasható, de beltéren az energiatakarékos, automata fényerő is elég. Böngészni jobb a 3g, mailt szinkronizálni, viberhez a 2g bőven megteszi. Ha nincs szükséged push üzenetkezelésre, mert épp irodában, gép előtt ülsz, akkor a bővített készenlét jól jön. Stb.
-
Krinyo
senior tag
válasz
csacsi67 #15006 üzenetére
Már hogyne lenne. Kapcsold ki az automata szinkronizalgatasokat, ahol csak lehet, hogy minel kevesebbet eledjen fel a telefon alvasbol. Csak a legfontosabbakat szinkronizald automatikusan. Allitsd be a kiterjesztett energiatakarekos modot, ez lekapcsolja az adatforgalmazast kikapcsolt kijelzonel. Ha nem sok adatot toltogetsz, eleg a 2G is. Kijelzo fenyero legyen automatan, energiatakarekosban.
Es egyszeruen meg kell szokni, hogy egy ilyen technika eszik, ha hasznalod. -
Atmo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest